VyprVPN

HideMyAss

Luaj në mënyrë të tepruar

iVPN.net

Qasja Privat Internet
Vlerë
Çmim
Shpejtësi
Mbrojtje
Seriozitet
Mbështetje
 Visit SiteVisit SiteVisit SiteVisit SiteVisit Site
 Read ReviewsRead ReviewsRead ReviewsRead ReviewsRead Reviews

VyprVPN

Post Icon

VyprVPN është një shërbim të lartë vallëzuese VPN kur në krahasim me ofruesit e tjerë premium – which is amazing considering that they are a relatively new company. Goldenfrog, kompani që shkon VyprVPN, është në të vërtetë nga të njëjtit grup që bën Giganews (Provider Usenet). Giganews has been a dominant player in Usenet for many years, so it’s no wonder their VPN offering is doing well too. Adding to the bundle, Konsumatorët VyprVPN tani marrin storage falas online me Truck derdhin.

The VPN service from VyprVPN can protect your online activity and communications whether at home or on the go. Anytime you connect to the internet from your desktop or mobile device VyprVPN can protect your online privacy and security. The service provides apps for the desktop (Win / Mac) dhe të lëvizshme (Android / iOS). Apps for mobile are free and included in the service. You can use the VyprVPN service on cellular networks, public Wi-Fi and anywhere you connect to the Internet. VyprVPN runs on a network built from the ground up by a company committed to restoring individuals’ të drejtat për privatësi në internet.

Read the rest »

Visit Site | Read Full Review & Feature List | User Reviews (19)

HideMyAss

Post Icon

Shërbim popullor prokurë, Fshih gomar e mia!, also has an equally popular VPN offering. Fshih gomar e mia! Pro është një avancuar ende i thjeshtë për t'u përdorur kërkesë që në mënyrë anonime kodon tërë lidhjen tuaj te internetit (duke përdorur një VPN - virtual sistem rrjet privat). Their software automatically works with any application or protocol – whether this be web browsing, çastit-mesazheve / IRC, lojra online, Skype, etj. Ta themi thjesht, çdo kërkesë që kërkon një lidhje të internetit do të jetë e koduar dhe IP adresa juaj (dhe në disa raste vendi juaj) do të ndryshohet praktikisht me vetëm një klik të një buton.

Read the rest »

Visit Site | Read Full Review & Feature List | User Reviews (28)

Luaj në mënyrë të tepruar

Post Icon

Ta themi thjesht, Luaj në mënyrë të tepruar ofron një shërbim që mund të encrypt trafikun tuaj të internetit nëpërmjet një prej shpejtësisë së tyre të lartë dhe servera të besueshme VPN. Kjo do të sigurojë gjithçka që ju dërgoni nga përgjimi nga rregullt ISP ose WiFi ofruesin tuaj. Luaj në mënyrë të tepruar VPN disguises lidhjen tuaj dhe e bën atë të duket në faqet e internetit që ju vizitoni sikur të jeni lidhur drejtpërdrejt nëpërmjet serverat tanë ndërkombëtarë. Në fakt ju jeni duke ndryshuar IP adresën tuaj për një nga SHBA të tyre, Britani e Madhe, Irlandez, Kanadez, or Swedish IP Addresses. Overplay also offers SmartDNS at a reduced price for those looking to unblock regional entertainment restrictions on sites like Hulu or Netflix.

Luaj në mënyrë të tepruar ka tendencë të përqëndrohen në ofrimin e shërbimit të VPN kështu klientëve të tyre në të gjithë botën mund të shikojnë TV online. Ju mund të keni vënë re televizorin në logon e tyre, dhe fjala "luajnë" në emër të tyre! Kjo përfshin shikuar BBC iPlayer, Hulu, dhe vende të tjera të njohura që ofrojnë falas TV në internet. Këto vende zakonisht bllokojnë qasjen në përmbajtjen e lirë dhe të lejojë vendeve të caktuara vetëm qasje. Për shembull, jashtë Amerikën e Veriut, Hulu është e bllokuar. Dhe, jashtë Britanisë së Madhe, BBC iPlayer është e bllokuar. Mirë, jo më - jo në qoftë se ju keni luaj në mënyrë të tepruar VPN!

Read the rest »

Visit Site | Read Full Review & Feature List | User Reviews (6)

iVPN.net

Post Icon

iVPN.net is a new player in the VPN service industry having opened its doors to the world in 2009. Their signature offering and what sets them apart from the competition is Multihop VPN over OpenVPN. This is an advanced offering not typically found in the VPN market. This type of VPN service offers a higher degree of security and privacy to the user since the VPN connection is routed through an intermediary before being forwarded to its final destination. All Multihop VPN from iVPN.net is bounced once before reaching the final destination. This means there are three location points in the chain: origin, intermediary, and final destination. In addition to Multihop OpenVPN, regular singlehop OpenVPN and L2TP/IPSec are available from iVPN.net.

Read the rest »

Visit Site | Read Full Review & Feature List | User Reviews (10)

Qasja Privat Internet

Post Icon

Acess privat Internet (ANP) është ndoshta një nga më të njohur shërbimet private VPN atje. Ka qenë në TV, në revista, në radio, dhe në të gjithë forumeve. Kjo është go-për VPN për shumë njerëz tani dhe rekomandohet shpesh për newbies dhe veteranët njësoj. Pse ju mund të pyesni? Dy gjëra: angazhim për privatësi pa prerjet, dhe çmime qesharake të ulëta. ANP nuk mban asnjë shkrimet e trafikut dhe plani i tyre vjetor është i vetëm insanely ulët 3,33 $ / muaj. Kjo është larg nga një prej çmimeve më të ulët absolute që shkojnë për të pakufizuar VPN. Planet përfshijnë PPTP, L2TP, OpenVPN, dhe çorape. Por prisni, Pjesa më e mirë është…ANP VPN mbështet deri në 5 lidhjeve të njëkohshme nga parazgjedhje! Read the rest »

Visit Site | Read Full Review & Feature List | User Reviews (2)

Proxy.SH

Post Icon

Proxy.sh is one of the fastest growing VPN services out there right now. These guys are everywhere. Their extremely low prices and commitment to privacy have made them an instant fan favorite. In just about every forum, you can find people recommending Proxy.sh to new users. The biggest benefit to Proxy.sh is their logging policy which is among the most strict and private in the industry. Proxy.sh does not keep any logs internally and does not store customer IP addresses linked to subscription accounts. Unlike some othersRead the rest »

Visit Site | Read Full Review & Feature List | User Review (1)

StrongVPN

Post Icon

If you are in the market for a VPN account, it is very likely you’ve already heard of StrongVPN. They have been providing Internet Services, as well as VPN, for a very long time, and they understand what it takes to provide the customer with a quality service.

StrongVPN is run by the same group that manages Reliable Hosting. This means you are getting your VPN service from a rather large company that has been around for quite some time. In addition to being very well known, StrongVPN generally has a good reputation – whether it is for the hosting services or the VPN services.

Read the rest »

Visit Site | Read Full Review & Feature List | User Reviews (17)

Invisible Browsing VPN

Post Icon

Invisible Browsing VPN, or ibVPN for short, is a relatively new player in the personal VPN service market, but they have come out strong with solid offerings for customers. Invisible Browsing is best known for their anonymous browsing software solution of the same name. The VPN service is a recent expansion, and ibVPN offers two major categories of VPN plans: single user and multi user. This is what sets them apart from a number of VPN service providers because most VPN services do not offer options for multiple users. Think of a multi user account like a family account on your cell phone. One plan, one price, a certain number of connections. Although these types of plans aren’t completely unheard of – they are not typically offered by a lot of larger VPN providers. Megjithatë, they can provide a substantial savings for households looking for VPN services, or people with lots of computers that all require VPN service.

Read the rest »

Visit Site | Read Full Review & Feature List | User Reviews (2)

Express VPN

Post Icon

ExpressVPN is a premium VPN provider offering one of the simplest setup processes in the industry and fast, unclogged gateway servers spread across a number of locations. They are a trusted leader in providing customers with safety and security online.

ExpressVPN primarily offers its customers SSL VPN, via the OpenVPN software application. OpenVPN is widely used in the VPN industry by many providers because SSL generally offers enhanced security and privacy. ExpressVPN also offers PPTP, but PPTP is generally considered to be less secure, and therefore not as good, as SSL VPN via OpenVPN.

Read the rest »

Visit Site | Read Full Review & Feature List | User Reviews (2)

Sh3lls.net

Post Icon

Sh3lls.net, the popular shell and web hosting provider, also offers a VPN service. Their packages offer OpenVPN as well as PPTP VPN protocols, for very modest prices. The OpenVPN service from Sh3lls comes with a web panel to download the configuration files and client software for Windows, Linux and Mac. To maintain high speeds and reliability Sh3lls.net only adds a maximum of 30 users per OpenVPN server. This does a great job of making sure there is no slow down in speeds. Sh3lls also advertises their VPN servers as beinghighly ddos protected.The OpenVPN from Sh3lls uses 1024bit keys for authentication. Sh3lls does not block any countries from ordering, and is based out of Hong Kong.

Read the rest »

Visit Site | Read Full Review & Feature List | User Reviews

Astrill

Post Icon

Astrill is a professional fast and secure VPN provider that offers a service to protect your privacy on-line and make you anonymous while surfing on the net. Their VPN service offers all of the major protocols and more than most of their competition. This includes PPTP, L2TP / IPSec, OpenVPN, dhe SSTP. The addition of the Astrill StealthVPN also means you get around tough restrictions, including the great firewall in China. Astrill VPN encrypts all of your internet activity, not even the communist party will know what sites you have visited. Astrill now supports over 50 countries with 150+ servers and is a big player among personal VPN services. Their low prices, robust service plan, and excellent software, in combination with 24/7 support, makes them one of the premium VPN solutions on the market. Read the rest »

Visit Site | Read Full Review & Feature List | User Reviews (11)

PureVPN

Post Icon

PureVPN is a relative new player to the VPN service market, having opened their doors in 2007. Since most of the VPN service review sites have picked up on them their popularity has increased quite substantially. They are operated by GZ Systems Ltd. a Hong Kong based company. What sets PureVPN apart from a lot of the other providers is that they are one of the few that include SSTP support in all of their plans, and our editors feel like this is a big step in the right direction. Although SSTP is the most secure it is unfortunately only available for windows, but it can be used to get around a lot of blocking done in countries like UAE and China where L2TP/IPSec does not work or is actively monitored. Read the rest »

Visit Site | Read Full Review & Feature List | User Reviews (7)

TuVPN

Post Icon

TuVPN defines itself as a “Second-Level ISP (Service Provider Internet). This is definitely correct, and is basically a true statement of any premium VPN provider. This is because TuVPN uses the Internet connectivity via your primary ISP (BT, Vodafone, AT&T,AOL, Comcast, etj) to create a secure, encrypted connection to any one of their VPN nodes (servers) of your choice, redirecting all your Internet traffic via this node. E thënë thjesht, it is as if you were physically on your computer surfing, writing emails, chatting, from the country of your selected TuVPN node.

Read the rest »

Visit Site | Read Full Review & Feature List | User Reviews

HideIP VPN

Post Icon

HideIP VPN is a very popular VPN service because they are continually promoting free account giveaways. Every month they give away free VPN accounts using their blog and twitter. This drives a good buzz for HideIP VPN, and the quality of the VPN service typically means people convert to the premium packages. HideIP VPN provides PPTP, OpenVPN, L2TP, and Proxy servers in premium packages that are grouped by country. All packages are unlimited, and allow for up to 3 devices to be connected to the VPN simultaneously. This advantage alone makes HideIP VPN very popular amongst people looking to connect home networks for cheap. Packages from HideIP VPN are relatively inexpensive when compared to the competition, including their low cost P2P/BT VPN package. All packages offer discounts when purchased for longer terms. Read the rest »

Visit Site | Read Full Review & Feature List | User Reviews

Switch VPN

Post Icon

Switch VPN bills itself as, “The fastest no holds-barred personal VPN for maximum freedom and 100% anonymity.They offer OpenVPN, L2TP, and PPTP VPN service, primarily for customers in the US and EU. Servers are located in the US, Britani e Madhe, Holandë, Gjermani, Kanadë, Zvicra, Malaysia. Switch VPN supports multiple platforms, like desktop, laptop, cell phone, PDAs, iPhone, iPad, Android. Customer service is free 24x7x365, with Support Tickets, Live Server Status, and Knowledgebase avaiable to customers. All plans are unlimited speed and unlimited bandwidth for uninterrupted Internet access. Switch VPN also advertises, “complete privacy with no provider logs!” Their OpenVPN service utilizes the standard OpenVPN client install with 1024-2048-bit strong encryption for complete protection. All orders have a 48 Hour money back guarantee. P2P and BT are allowed on the Netherlands server.

Read the rest »

Visit Site | Read Full Review & Feature List | User Reviews

WiTopia

Post Icon

WiTopia is a popular provider of VPN service that also offers a pre-configured, plug-and-play VPN router solution. The VPN services from WiTopia are only offered in one year terms, and the hardware solution includes one year of VPN service in the purchase price. VPN plans offered by WiTopia can provide PPTP, Cisco IPSec, L2TP, and OpenVPN service. All plans from WiTopia provide unlimited bandwidth and unlimited switching between available cities and countries. Locations offered by WiTopia include many cities in the US and countries in South America, Evropë, Asia, and the Middle East. In total, WiTopia offers approximately 30 different countries across their PPTP, L2TP, and OpenVPN plans.

The pricing from WiTopia is very competitive, but since the plans are only offered in one year terms, customers will need to shell out more money up front. This may be advantageous for people who can afford a large upfront price that reduces the monthly cost of service. But it also may be a significant negative for those people looking for shorter term subscriptions. Fortunately WiTopia includes a 30 day moneyback guarantee with all purchases. So you still have a good opportunity to test drive the service before committing to the full year. The personal VPN Pro service allows for simultaneous connections while the other plans only allow for one connection. So users looking for an inexpensive VPN solution for 2 computers might find WiTopia to be an excellent deal considering the yearly price. Read the rest »

Visit Site | Read Full Review & Feature List | User Reviews (3)

CactusVPN

Post Icon

CactusVPN është një njeri i panjohur në lidhje me industrinë e VPN por ata kanë ardhur më i fortë me një shërbim të ngurta dhe çmime të ulëta. Shërbim VPN nga CactusVPN është i lirë në një bazë në muaj, dhe përfshin shumë karakteristika fund të lartë. Për starters, çdo paketë VPN nga CactusVPN është i pakufizuar dhe përfshin PPTP, L2TP, dhe protokollet OpenVPN. Serverat për CactusVPN janë të vendosura në SHBA, Britania e Madhe dhe Holanda. CactusVPN e bën të lejuar P2P / BT në serverat e tyre NL, dhe me bandwidth pakufizuar pamatur, file transfer është e lehtë me CactusVPN. Çdo plan nga CactusVPN përfshin një pa asnjë pyetje 30 ditë para mbrapa garanci. Përveç garancisë, CactusVPN ofron një 24 orë gjykim të lirë, pa kartë krediti të kërkuara. Është e mirë për të ofruar garanci para mbrapa, është e madhe për të ofruar një gjykim të plotë ditor me pa karte krediti. Është e mahnitshme për të bërë të dyja!

Read the rest »

Visit Site | Read Full Review & Feature List | User Reviews (6)

VPNTunnel.se

Post Icon

VPNtunnel.SE is a Swedish provider of primarily OpenVPN service. The biggest distinction VPNTunnel.SE has over the competition is that it keeps absolutely no logs. This means you are completely anonymous when using VPNTunnel.SE. Although VPN service is some of the best protection money can buy, VPN service providers are sometimes forced, or elect, to keep logs of their customers connections. VPNTunnel.SE, by privilege of operating in Sweden, and also by virtue of their business strategy – do not log any of their customer connections. This means there is absolutely nothing to turn over, if it were ever requested by law enforcement, or your internet service provider. Suffice to say, VPNTunnel.SE gets extremely high marks when it comes to protection!

Read the rest »

Visit Site | Read Full Review & Feature List | User Reviews (17)

Liberty VPN

Post Icon

Liberty VPN offers easy to use and affordable VPN connections through servers located in five different countries: Kanadë, Hong Kong, Gjermani, SHBA, and the UK. The plans are divided by country and there is also anAll-In-One Planthat includes every country. Liberty VPN can provide PPTP, L2TP, SSTP, and/or OpenVPN for each of the countries. The “All-In-One-Plancomes with PPTP, L2TP, and SSTP making it ideal for people who need the most flexibility. Other plans provide only a specific VPN protocol for people prefer shopping a la carte. Supported platforms include: WinXP/Vista/7, Mac OSX, Android, dhe iOS. Keep in mind that SSTP is Windows only, but would work great for locations that block PPTP and L2TP. Pricing from Liberty VPN is competitive with the All-in-One-Plan offering the best value for the dollar. Read the rest »

Visit Site | Read Full Review & Feature List | User Review (1)

CryptoCloud

Post Icon

CryptoCloud uses the Encryptica NetCloak™ VPN engine to deliver robust protection from surveillance with NO drop in throughput or speed. They own and manage their own global network of custom, encrypted, secure server gatewayswhat they have dubbed theCryptoCloud” (applause). CryptoCloud boasts that their VPN service is sofast and easy, you’ll need to double-check to be sure you’re reallyin the cloudand running 100% encrypted!” CryptoCloud VPN service uses a Java-based client applet to maintain the secure connection. The client is designed to maintain a connection at all times so even if you have some hiccups in your internet connection. Wireless? No problem. Cellular data connection? No problem. Even a lost connection will be automatically re-created by the client. Every internet application you haveevery protocolruns through the secure tunnel and into the cloud. No packet left behind! (note: Cryptocloud is no more and has shutdown!) Read the rest »

Visit Site | Read Full Review & Feature List | User Reviews

Freedur

Post Icon

Freedur is another premium plug-and-play VPN service. Freedur was established in 2009 and is based in Hong-Kong. Freedur gets the plug-and-play name from their easy to install software application. The Freedur application provides the VPN connection for its customers. This means you don’t have to mess around with network settings to begin using your VPN connection. It just works!

Freedur is one of a few premium VPN providers that utilize software for all their VPN services. Me fjalë të tjera, you must install the software to use the VPN service. This has its benefits though, since it reduces setup time and makes it easy for anyone who is not familiar with networking to start using their VPN.

Read the rest »

Visit Site | Read Full Review & Feature List | User Reviews