CactusVPN Tani Oferta DNS lirë

Post Icon

CactusVPN ka mbështjellë nga një shërbim shumë të ulët DNS kosto për konsumatorët. Vetëm 4,99 $ / muaj për CactusVPN zgjuar DNS shërbimetdhe dhe ju mund të zhbllokuar të gjitha të mëdha def lartë ofruesit streaming. Kjo përfshin emra të mëdhenj si Netflix, Hulu, BBC, HBO Shko dhe shumë faqet e internetit të tjera. Përfitim i madh në shërbim të zgjuar DNS është se ka zero sakrificë në shpejtësi kur lidh me rrjedhat def lartë.

Shumë shpesh VPN ofruesit lidhjeve tendosje nën shpejtësinë e nevojshme për të mbajtur një lidhje HD. Shërbimi i zgjuar DNS sidesteps të gjithë problemin duke fakt hequr lidhjen e rrjetit nga ekuacioni. Thjesht të ndryshuar cilësimet e serverit DNS në pajisjen tuaj të internetit të aktivizuara dhe jashtë saj në garat! CactusVPN zgjuar DNS punon me një shumëllojshmëri të pajisjeve, duke përfshirë Desktop, laptopë, pajisje të lëvizshme, smart TV-së, dhe video game consoles. Shërbimi DNS vetvete është një përshtatje të madh për internet aktivizuar pajisjet e mediave si i zgjuar TV. Ju nuk duhet të shqetësohen për një lidhje VPN ose software VPN, të gjitha që ju duhet është aftësia për të marrë parametrat online dhe qasje DNS.

See the new CactusVPN DNS Service

Zhbllokohet lista faqet e internetit nga CactusVPN është shumë e gjerë me më shumë 30 Faqet e listuara aktualisht. Ashtu si shumë ofruesve oferta DNS, ata janë të hapur për sugjerimet, kështu që të ndjehen të lirë për të hequr dorë atyre një linjë të. DNS është e fundit në largimin e gjeo-kufizime për ofruesit e mediave paguar dhe kjo duket si çdo ofrues i madh VPN e ka këtë lloj të shërbimit. CactusVPN ka bërë një punë të shkëlqyer të ofruar DNS si një të pavarur të lira për 4,99 $ / muaj, ose bundled me planin e tyre VPN për 6,99 $ / mo. Kur ju e konsideroni ndryshimin, duket e qartë për ne për të vetëm të marrë paketën. Pas të gjitha, DNS nuk e mbron privatësinë tuaj ose të siguruar lidhjen tuaj online në asnjë mënyrë. Të gjitha ai e bën atë hap rreth gjeo-ip bllokimit. Krejtësisht awesome për streaming def lartë, jo aq e madhe për një zgjidhje të sigurisë.

See the new Cactus VPN Software

Software CactusVPN ka marrë edhe një ndërrojë pamjen madh që nga raundi tonë të fundit të screenshots. Rifreskohen dhe kompatibil me Windows dhe Mac, software Kaktus VPN ofron qasje të lehtë në zgjedhjen server VPN dhe shërbimi DNS. Përdoruesit mund të zgjidhni protokoll VPN apo shërbimit DNS dhe software gjithashtu ofron karakteristika të tilla si auto-reconnect. Refresh ndërfaqe në software është vlerësuar shumë dhe ne jemi të impresionuar me vështrim të ri dhe të ndjehen në versionin më të fundit. Përdoruesit DNS mund të zgjedhë për të përdorur software, ose vetëm të konfiguroni parametrat e tyre DNS manualisht – e cila është e mundshme më e lehtë në internet i aktivizuar pajisjet e mediave si zgjuar TV dhe lojë consoles.

Visit Site

Lini një Përgjigju