Giganews

Post Icon

Shërbyer konsumatorët, Ofruesit e shërbimeve të internetit, Kompanitë e telekomunikacionit, dhe operatorët multi-shërbimit në mbi 170 vende të ndryshme, Giganews është lider në industrinë padiskutueshëm në shërbimet Usenet. Newsgroup Giganews të sigurojë më të shpejtë, Përvoja më e besueshme Usenet në planet. Serverat e tyre të lajmeve të ofruar më të lartë të mbajtjes newsgroup cilësi dhe plotësinë në dispozicion.

Giganews ka vendosur standarde të industrisë në shërbim Usenet për një kohë të gjatë, long time. They are consistently raising the bar by which other Usenet providers are measured. This is especially true of binary retention. Currently Giganews has the highest retention of all Usenet providers. This is pretty insane when you consider it is over 1200 ditë! That’s more than 3 vjet të mbajtjes binar!

Edhe pse ata nuk janë domosdoshmërisht ofruesi më e lirë Usenet, they do offer the best value. Giganews accomplishes this by providing a quality product, with loads of additional features and benefits. All customers receive the Giganews Accelerator to help speed up and compress their downloads. Customers in the top tiers also receive VyprVPN (Shërbim VPN, $15/Vlera mo) dhe Mimo (Lajmelexues / Kërko).

Redesigned Giganews Control Panel Includes VyprVPN and Dump Truck!

Përveç një lajmelexues nivel të lartë të lirë dhe të shërbimit personal VPN, Giganews gjithashtu përfshin storage falas online duke përdorur kamion hale. Customers wanting to take advantage of the great bundle should look at the Diamond plan. Although it is a bit more pricey, shërbimi është me të vërtetë një paketë e mahnitshme kur ju e konsideroni se ajo përfshin: Usenet Unlimited, Unlimited VPN (desktop dhe mobile), and Free Online Storage. Both VyprVPN dhe Truck derdhin janë 100% celular gati with applications for Android/iOS. Customers shopping for usenet that are also interested in VPN and online storage would do well to compare the Diamond plan with the price of separate offerings from other providers.

Learn more about the mobile ready online storage from Dump Truck

Shërbim falas online storage përfshirë me Giganews punon me ndonjë celular, desktop, or web browser enabled device. Dump Truck offers free apps for Win/Mac, Android / iOS, and your web browser. You can securely backup, sinkronizoj, and share your files to the cloud using Dump Truck. Giganews Diamond customers receive 30GB free online storage service. All other Giganews customers automatically receive 5GB free. For a complete rundown on Dump Truck with gjatë 20 screenshots, shikoni plot ynë Hale kamion shqyrtim internet magazinimit.

Dump Truck in the Cloud

Shërbimi i tyre cilësi, combined with superior features and benefits is further improved by their commitment to customer service and support. Rarely is there ever a negative review of Giganews. In fact, normally the only time a customer leaves Giganews is when they see a “better deal” at a competitor. Of course this is typically followed by that customers return to Giganews a few months later after the deal expires!

Giganews & VyprVPN Updates Include Mobile and Online Storage

E thënë thjesht, you can’t go wrong with Giganews. It’s worth every penny, dhe ju jeni të garantuar për të qëndruar në avantazh kryesor të shërbimit Usenet sa kohë që ju jeni klient i tyre.

GJYKIMI FALAS: 14 gjykim të lirë ditë në dispozicion, anulojë çdo kohë pa asnjë pyetje.

Prill 2011 Update: Giganews ka bërë një përditësimet pak se redaktorët kërkuar për të marrë jashtë për lexuesit tanë post-nxitimi! First and foremost, lajm i keq…Plani shtresore top, Plani Diamond, has increased in cost by $4.00. It is now $34.99 (ishte $29.99). But, ka një ton e lajmeve madhe! That extra few bucks is now paying for retention that is 1000+ ditë!! Like we said, dhe besoni gjykimin tonë, Giganews has the best retention in the business. That retention is also part of the middle tier package as well (super vjedhin). Another piece of good news, Giganews po lëkundet nga magazinimit online për klientët e tyre! Talk about your all-in-one shop! Usenet+VPN+Storage = Oh Yeah Baby! You can read more about the rollout here: Giganews Blog

Gusht 2011 Update: Giganews ka goditur një amazing 3 VITET e mbajtjes binar! Congratulations Giganews! Our Buletini i lajmeve përkujton këtë arritje mbresëlënëse.

Tetor 2011 Update: Giganews ka filluar dërgimin e fton për shërbimin e tyre personale në internet magazinimit, Truck derdhin! Kontrolloni tonë Buletini i lajmeve për detajet.

Janar 2012 Update: 2012 është jashtë në gara me Giganews liruar përditësime për panelin e tyre të kontrollit, VyprVPN, dhe magazinimit në internet! Tani klientët Diamond merrni një 30GB lirë e magazinimit në internet nëpërmjet Truck derdhin! Shikoni të gjitha detajet në tonë Buletini i lajmeve.

Tetor 2012 Update: Giganews is still exploding their retention. Binaries are now at 1525+! That’s over 4 vjet të mbajtjes! Combine this with the current special on the Diamond plan and you have some amazing value. For vetëm 17,49 $ / mo ju merrni: Usenet pakufizuar, 30GB hale kamion në internet magazinimit, Shfletuesi Usenet Mimo + kërkim, and unlimited personal VPN with VyprVPN. Check out Giganews!

Janar 2013 Update: Rollout i Truck derdhin tani është i plotë dhe Konsumatorët Giganews kemi magazinimit online falas në dispozicion! Giganews Diamond plan customers receive 30GB free while all others receive 5GB. Dump Truck provides secure and easy online storage with apps available for your desktop, Shfletuesi web, dhe pajisje të lëvizshme.

Mars 2013 Update: Ne kemi përfunduar një rishikim i plotë i derdhin Truck shërbimin e magazinimit në internet! Check out the free Dump Truck apps for Windows, Mushama, Android, dhe iOS me mbi 20 screenshots që tregojnë instalimin, përdorim, and performance of the service. Redaktorët tanë jap kamion hale 5 Stars!

Mars 2014 Update: Tons of updates to Dump Truck, VyprVPN, dhe Giganews Usenet! Over 2000 ditë mbajtje, ngarkesa e serverëve të reja VPN, and too many feature expansions to list. Absolutely shërbimet e nxehta në treg rolled into one $19.99/mo plan. The Platinum plan includes unlimited Usenet, VyprVPN Basic, and 5GB of personal online storage with Dump Truck. And can you believe it, ata rënë çmimi në planin Diamond nga i rregullt $34.99 to now $29.99/mo. Amazing. New signups can get Diamond for only $14.99/mo for the first three months. Has to be the best signup deal hands down! Diamond plan includes Unlimited Usenet, VyprVPN Pro, dhe 30GB magazinimit të derdhin Truck.

Janar 2015 Update: Giganews continues expanding, improving retention, bundling more features and scores a victory against a DMCA troll. Giganews retention is now over 2346 ditë! Almost 6.5 YEARS of retention! Plans have changed a bit, with all service plans now including a free 5GB of Dump Truck online storage. gjithashtu, a new plan has been rolled out calledPlatinum”. Platinum is similar to the traditional Diamond plan (the most expensive), but it reduces the VyprVPN features and reduces the cost to $19.99/month. On the legal front, Giganews scores a major victory over DMCA trollPerfect 10being found not responsible for copyright infringement. Way to go Giganews!

Giganews4.9204545454511
Visit Site

11 Përgjigjet për “Giganews”

 1. Bob says:
  December 13th, 2010 në 8:44 pm

  I’ve used Giganews for years. Along the way, I’ve tried lower cost providers and always gone back to Giganews. Speed and complete retention are always top notch with Giganews.

  The way I look at it Sunday brunch easily costs as much as a month of Giganews. Giganews gives me a lot more pleasure than brunch and it lasts a lot longer.

 2. Nick O says:
  December 24th, 2010 në 11:13 jam

  I have been using Giganews for over a year now. I subscribe to their top tier package. It’s a little expensive bit its worth it. I am very happy with the speeds, but mostly the retention. They are always at the top for that. I recommend Giga because they know their stuff.

 3. Andrew says:
  April 24th, 2011 në 9:01 pm

  I’m all about the Giganews. It’s basically the cadillac of usenet providersthey give you everything. Shpejtësi, ssl, newsreader, vpn, and they are working on online storage now too. The plans cost a little bit more but they are totally worth it if you get the top of the line package. Once I subscribed, I couldn’t go back to anything else.

 4. Dan Nelson says:
  April 29th, 2011 në 9:05 pm

  5 days until Giganews hits 1000 ditë mbajtje! I’ve been with Giganews for probably 3 vjet…maybe more. They have never let me down, and this new retention is going to make them even better. Go go Giganews! It’s too bad you don’t have more than 5 stars for retention!!

 5. Loyal says:
  May 10th, 2011 në 5:43 pm

  Giganews salute! A Diamond in the Digital World! This is the best usenet subscription service available. It has been a part of my internet life for as long as I’ve had a broadband connection. I can’t imagine not having a Giganews subscription. Keep up the amazing work! I also want to say that VyprVPN has been a life saver when traveling. Sometimes it’s been the only way I could get online at some funky WiFi sites. Definitely makes the diamond plan worth it, and then some. Thanks for all the extras! 5 stars!

 6. Zach says:
  May 14th, 2011 në 11:36 jam

  The Giganews service is by FAR the most reliable, most effective, and with out a doubt the fastest service around. The other companies just trytheir best to copy Giganews. I have been a customer for many years now and that will never change as long as their service remains this consistent and evolutionary. They have done amazing things over the last few years by including more extras and improving their service. My hat goes off to you, Giganews! All I can say is thank you and I consider it a privilege to send you money each month. Five Stars!

 7. Oliver says:
  June 2nd, 2011 në 6:49 pm

  Giganews is the best usenet provider, hands down, no question.

  -Speed ​​Maximum
  -Deri në 50 Lines
  -SSL
  -VPN
  -Highest Rentention
  -High Quality Service
  -High Quality Support/24hours/365Day

  I am using this giganews usenet service now for over 4 Years, there’s nothing to complain about the entire time. I don’t think I’ll ever switch to another provider, and I always reccomend Giganews usenet to my friends. The price is a little high, but I agree with your editorsyou get a lot of extras, especially the VPN. And that more than makes up for the cost of the diamond package.

 8. kj says:
  February 4th, 2012 në 12:38 jam

  giganews always impresses. have been with them for years and wouldn’t think of leaving. peace of mind, reliability, speeds, completion and tons of other stuff (that i sometimes don’t need). i haven’t played around with the new online storage but i do use vpn and that works well. probably the most expensive usenet but well worth it imho.

 9. taylor says:
  February 12th, 2012 në 1:20 pm

  I have been using Giganews for over 4 vjet. Came here looking for some coupons, but didn’t find any! They can be a little expensive, especially if you add it up over a year, but you get a lot for what you pay for. I just started using the online storage and the vpn, so I sorta consider that part of my subscriptionstill I wish it was cheaper! Great usenet service tho.

  redaktorët shënim: sorry to hear about the coupons/discounts! we are actually working on reviving some of special deals for 2012, so please check again soon!

 10. LATgenius says:
  April 12th, 2012 në 11:45 pm

  Upgraded from the basic plan to the diamond plan a few months ago. Much better retention and love the vpn too. Came here to see if there was any discount for the diamond loosk like I’ll have to reregister lol. Speeds are max everytime and I love that the most. 5 stars for sure there.

 11. [PFF]Xray says:
  July 18th, 2013 në 2:59 pm

  been rocking giganews for many years now. All my friends typically use block accounts now but I’ve stuck with Giganews since I’ve had it for so long and now I’ve got a bunch of stuff in the dumptruck portion too 😀 That’s great for the private sharing now tooexcellent like rapidshare

Lini një Përgjigju

Kliko yjet më poshtë për të normës.
Çmim
Shpejtësi
Mbrojtje
Mbajtje
Seriozitet
Mbështetje