Newshosting

Post Icon

Newshosting është një emër që shumë njerëz e dinë në industrinë e shërbimit Usenet. Newshosting ka qenë rreth e rrotull për mjaft kohë dhe ka ofruar vazhdimisht shërbim Premium Usenet për çmime të përballueshme. Newshosting ka gjithashtu kohët e fundit bashkuar me folks gjatë në Easynews, e cila jo vetëm që rrit karakteristikat që ata janë në gjendje të ofrojnë klientëve të tyre, por ajo gjithashtu tregon reputacionin e tyre të fortë në mesin e ofruesve të nivelit të lartë.

Planet nga Newshosting janë shumë konkurrues në krahasim me ofruesit e tjerë të lartë të nivelit. Çmimi për planet e tyre të pakufizuar është në të njëjtin nivel me shumicën e konkurrentëve të mëdha. Kjo nuk është më pak e shtrenjtë, por as nuk është më i shtrenjtë. Kjo do të thotë Newshosting është e drejtë në atë vend të ëmbël e ofruesve të shërbimeve. Që Newshosting gjithashtu ofron të njëjtat standarde të industrisë karakteristikat që ju keni ardhur për të presin nga djemtë e madhe, ata vërtet nuk mungojnë në departamentin funksion. Kjo përfshin falas encryption 256bit SSL për të gjitha llogaritë, grupet e lajmeve uncensored, dhe qasje me shpejtësi të lartë. Newshosting është gjithashtu një nga të zgjedhur ofruesit që ofrojnë gjykimet e lirë, e cila është e madhe për ata që duan të provoni shërbimin para se të blej.

Sistemet server Newshosting janë të vendosura në SHBA dhe Evropë, që do të thotë se konsumatorët të Amerikës së Veriut dhe evropiane duhet që të dy të marrë një lidhje me shpejtësi të lartë. Kombinuar me 60 lidhjeve të njëkohshme, ju nuk duhet të ketë një problem duke marrë shpejtësi maksimale shkarko nga shërbimi i tyre. Numri i tyre i lidhjeve të njëkohshme lejuara është në fakt një nga më të lartë në industrinë e. Kjo nuk është diçka e vogël, kur ju e konsideroni lojtarët e tjerë të mëdhenj në krye të tregut të shërbimit Usenet.

newshosting newsreader review

Një gjë të përmendet në lidhje me planin e lartë shtresore nga Newshosting është se ajo është e lidhur tani me Easynews. Kjo është e rëndësishme sepse kjo do të thotë se konsumatorët që abonohen në planin e nivelit të lartë Newshosting do të jetë në gjendje të hyni brënda për të Easynews dhe shkarkoni duke përdorur ndërfaqe të thjeshtë web. Kjo do të thotë që ju jeni në thelb duke marrë një newreader lirë dhe një motor të lirë kërkimi usenet - mbështjellë të gjitha në një paketë të bukur zoti. Gjatë klientët Regjistrim në shënime që zgjidhni planin shtresore të lartë janë dhënë dy Newshosting DHE Easynews përdoruesit / fjalëkalimin e informacionit. Kini kujdes edhe pse, llogari Easynews vjen me një limit 10GB në muaj. Megjithatë, kur ju mendoni se ju ende keni shkarkimit të pakufizuar me Newshosting, Kufiri 10GB nuk është një punë e madhe. Plus ajo bën për një të shpejtë usenet shkarko kohë në rrugë, ose duke përdorur një kompjuter të përbashkët. Të gjithë ju duhet të bëni është login në faqen e internetit Easynews, kërkim, dhe të fillojnë shkarko! Ky është një përfitim i madh për ata konsumatorë që duan "NNTP" qasje të rregullt për programet e tyre lexues lajmesh, por edhe të gëzojnë lehtësinë e shkarkimit duke përdorur një faqe interneti.

Newshosting VPN Windows App

 

Prill 2011 Update: Newshosting është rritur mbajtjen e tyre për të 910+ ditë! The Newshosting site is now displaying 978 ditë mbajtje për të gjithë 3 e planeve të tyre, me asnjë rritje e kostos! Seems like all the major players are boosting their retention lately!

Maj 2011 Update: Ne kemi Lajme dhe Deals në dispozicion në Newshosting! Ne jemi krenar për të njoftuar një marrëveshje të veçantë për vizitorët tonë në Newshosting planet e pakufizuar. Planet Pafund mujore janë skontuar në $9.99/ju dhe planet e pakufizuar vjetore janë skontuar në $99/yr! Ju lutem vizitoni tonë Newshosting Deal faqe për të mësuar më shumë rreth këtyre marrëveshjeve të veçanta të zbritur dhe për të përfituar nga çmimet e reja të ulëta!

Gusht 2011 Update: Newshosting sapo ka shpallur një njoftim për beta e një klient homegrown lajmelexues! The Newshosting Newsreader is now available to all new customers for FREE! Kontrolloni tonë Buletini i lajmeve për hollësi të plota.

Janar 2012 Update: Usenet Browser software nga Newshosting ka nisur zyrtarisht! The software is out of beta and available immediately via the Newshosting control panel. The Buletini i lajmeve ka të gjitha info.

Shkurt 2012 Update: Ne kemi përfunduar një Në Rishikimit Depth dhe Test Full Speed ​​me Newshosting lajmelexues program! Check out our complete review of the new software with gjatë 25 screenshots!

Mars 2014 Update: Massive retention improvements continue at Newshosting with over 2048 days now available. The free newsreader from Newshosting has also received some major improvements this month. Faster par2 processing and the latest unrar are just a few of the big updates that really move the Newsreader forward for users. Amazingly, Newshosting has managed to keep prices extremely low the entire time. Our readers can still get Usenet Pafund me 256bit encryption për vetëm 9,99 $ / muaj! No long term subscriptions required. That’s $5 off në muaj për një shërbim të shkëlqyer të pakufizuar Usenet me një super i lehtë për t'u përdorur dhe lajmelexues falas.

Janar 2015: Newshosting has been making great strides and now bundles Newshosting VPN service with all of their Usenet plans. The XL Powerpack plan përfshin FREE Newhosting VPN, while the other plans offer the addition at $4.99/month. So that’s Unlimited Usenet and Unlimited VPN, all for one low price. We called it awhile back that Usenet providers would continue to bundle other services like VPN. The improvements at Newshosting also include the ever growing retention, tani në 2337+ ditë!

Newshosting4.7435897435913
Visit Site

13 Përgjigjet për “Newshosting”

 1. Carl says:
  June 13th, 2011 në 7:51 jam

  Been with newshosting for almost 3 vjet. The easynews web interface portal was a great add on. You can use that for your search, then generate nzbs to drop into your newsreader client.

 2. Rick says:
  June 22nd, 2011 në 10:28 pm

  I have been using newshosting for a couple years now and have been buying the 12 month plans to save money. Newhosting and UseNetServer basically give the best deals for yearly plans anywhere. I haven’t had any problems with their server or the speeds. I wouldn’t have any problem recommending them, but unless you get the 12 month plan you are probably paying too much per month.

 3. J.J. thotë:
  August 26th, 2011 në 6:18 jam

  hands down the best price. if you haven’t tried their new Usenet browser you should. clean interface and fast.

 4. Ty says:
  October 2nd, 2011 në 10:46 pm

  Çmim – Newshosting does awesome on their long term plans. Po, you can get slightly cheaper on a per month basis, but you’re talking like a dollar cheaper. See below for why this isn’t worth it

  Shpejtësi – Always fast. Maxes my connection everytime I get on. Zero complaints. 30mbps all day everyday.

  Mbrojtje – 256bit SSL. Need I say more?

  Mbajtje – Industry leading. Over 1000 ditë. Completion is great as well.

  Seriozitet – It’s always on. Haven’t ever had a problem

  Mbështetje – 5 of 5 stars. Only time I’ve ever had to email was when I was messing up! LOL!

  Haven’t tried their newsreader yet though, I use SABNzbd. But I hear good things anyway.

  Can’t go wrong with Newshosting.

 5. kevin w says:
  October 4th, 2011 në 8:56 pm

  Newshosting is by far the best Usenet provider I’ve used in four years. Have never had any problems connecting, getting posts, or good speeds. I think newshosting is probably the fastest download my computer gets! The team stuff with easynews is awesome too. Have used it a little when on others computer. They always get jealous at the Usenet access lol!

 6. GeorgeB says:
  October 27th, 2011 në 2:38 pm

  big fan of newshosting ever since they upgraded their service last year or two ago. they used to be a mediocre service but are now basically at the top tier with giganews. newshosting is way cheaper though and still gives you a free newsreader and even access to easynews if you select it. i don’t know why people pay such high prices per month for usenet when you can get it from newhosting for $10. great retention, always max speeds for my connection, no completeness issues. all around a great provider.

 7. KB says:
  November 5th, 2011 në 10:52 pm

  Newhosting all the way. Like the other posters said, I’ve never had an issue with Newshosting. Maybe people did years ago, I don’t know. NEwshosting has always been good to me with high speeds and retention. And SSL, sigurisht. I don’t use their newsreader either but it looks decent. Good enough if you don’t already have one anyway. Best part about Newshosting is the $10/mo, unlimited, and high speeds.

 8. Lauri says:
  February 4th, 2012 në 12:43 jam

  I got recommended to use Newhosting by some friends and ended up finding this when looking to renew. Not sure I’ll buy the long term plan, but I was pretty happy with the last few months. I don’t use their software but setup was easy for me. Just purchased and got the username and password. Put that into a free program and it worked just fine. Always gives fast downloads. Way faster than regular web!

 9. Len says:
  February 12th, 2012 në 1:26 pm

  I switched to Newshosting from Giganews about 6 months ago and I think it was a good decision. Newshosting is WAYY cheaper, and still has a good free newsreader client. You can save a lot of money too if you buy their long term plan. By my calculations, you could buy 2 years subscription to Newhosting for what it costs at Giganews! I think you guys need to rate this one higherhope this site isn’t a sham.

  redaktorët shënim: we aren’t a sham, but thanks for checking! with more positive reviews like yours, newshosting may wind up being ranked higher than giganews!

 10. Anonymous says:
  March 23rd, 2012 në 8:37 jam

  I’m going to have to agree with Len, këtu. Newshosting is 1/3 price of Giganews and has a much better and faster interface.

 11. Demie says:
  April 22nd, 2012 në 9:55 jam

  As of last month, this service (or maybe their upstream provider) has started banning UFC posts. You just can’t download them anymore. I will assume that they’re also banning some other things that I haven’t tried downloading yet.

  redaktorët shënim: we assume you’re meaning a particular group is inaccessiblecan’t post, can’t download. we’ll check with newshosting and see what we can find. thanks for the tip!

 12. Pace says:
  April 27th, 2012 në 7:07 jam

  Used 4 different providers over the past 4 vjet. I have found newshosting to be the best package so far. 10 bucks month unlimited + easy peasy newsreader.

 13. imsaac says:
  May 21st, 2012 në 1:14 pm

  gave them a try on the trial and ended up staying. can’t beat the price for monthly unlimited and you can get easynews.

Lini një Përgjigju

Kliko yjet më poshtë për të normës.
Çmim
Shpejtësi
Mbrojtje
Mbajtje
Seriozitet
Mbështetje