CactusVPN

Post Icon

CactusVPN është një njeri i panjohur në lidhje me industrinë e VPN por ata kanë ardhur më i fortë me një shërbim të ngurta dhe çmime të ulëta. Shërbim VPN nga CactusVPN është i lirë në një bazë në muaj, dhe përfshin shumë karakteristika fund të lartë. Për starters, çdo paketë VPN nga CactusVPN është i pakufizuar dhe përfshin PPTP, L2TP, dhe protokollet OpenVPN. Serverat për CactusVPN janë të vendosura në SHBA, Britania e Madhe dhe Holanda. CactusVPN e bën të lejuar P2P / BT në serverat e tyre NL, dhe me bandwidth pakufizuar pamatur, file transfer është e lehtë me CactusVPN. Çdo plan nga CactusVPN përfshin një pa asnjë pyetje 30 ditë para mbrapa garanci. Përveç garancisë, CactusVPN ofron një 24 orë gjykim të lirë, pa kartë krediti të kërkuara. Është e mirë për të ofruar garanci para mbrapa, është e madhe për të ofruar një gjykim të plotë ditor me pa karte krediti. Është e mahnitshme për të bërë të dyja!

Shërbim VPN nga CactusVPN mund të lejojë që të ndryshojë dhe fshehin IP adresa juaj në ndonjë nga vendet e tyre të ofruara. Kjo do të thotë që ju mund të shfletoj në mënyrë anonime në web. VPN nga CactusVPN gjithashtu mund të ju ndihmojë të hyni në faqet e internetit bllokuar dhe aplikacionet. Shërbim nga CactusVPN është në dispozicion për Windows (32/64 bit), Mac OS, iPhone, iPad, Android, Linux, FreeBSD, dhe Nokia N900. Megjithatë, aplikimi CactusVPN klienti është aktualisht i Windows VETEM. Kjo kërkesë është pjesë e vogël e software nga CactusVPN që e bën zgjedhjen e një vend dhe protokoll VPN shumë e thjeshtë, dhe ofron karakteristika të tjera të dobishme për të menaxhuar lidhjen tuaj VPN. Si një klient VPN, software nga CactusVPN ju jep të gjitha bazat që ju duhet, dhe disa karakteristika të bukur ekstra si një bonus.

cactusvpn windows client connected

CactusVPN është i njohur për marketingun e tyre social networking, si dhe. Ata bëjnë disa promovime të mëdha nëpërmjet Twitter tyre, Google , dhe llogaritë Facebook. CactusVPN ka qenë i njohur për të ofruar llogari falas për pasuesit dhe tifozët! Planet nga CactusVPN të vërtetë janë shumë të lira edhe pse, dhe duke filluar në vetëm 4,99 $ / muaj, ata kanë diçka për edhe më të kursyer. Paketa fund të lartë përfshin të gjitha vendet (SHBA, Britani e Madhe, dhe NL) por vjen në në vetëm 9,99 $ / muaj, kështu që është ende një ujdi. Duke pasur parasysh se të gjitha planet ofrojnë PPTP, L2TP, dhe protokollet OpenVPN, ose të ulët apo të lartë plan është një marrëveshje e mirë.

Si një bonus shtuar në planet e tyre të shërbimit VPN, përveç çmimeve të ulëta dhe karakteristika të mira, CactusVPN përfshin Shërbimet Proxy! Çdo paketë, madje 4,99 $ / mo përfshin prokurë, që do të thotë se ata të ju jap adresat server për përdorim në shfletues web, etj. Përvoja jonë me CactusVPN në përgjithësi ishte shumë e mirë. Software për Windows ka punuar mirë, dhe shërbim VPN ofruar disa shpejtësi të mira.

Shkurt 2012 Update: Ne kemi një Në thellësi VPN Rishikimi dhe Full Speed ​​Test i CactusVPN! Ky shqyrtim përfshin ngarkesa e screenshots në software dhe testet aktuale të servers CactusVPN.

Mars 2014 Update: CactusVPN ka marrë me të vërtetë jashtë gjatë dy viteve të fundit dhe ka forcoi veten si një ofrues të shërbimit të ngurta VPN. Ata kanë zgjeruar në shërbim DNS si dhe me intelegjente DNS dhe paketa që deng si DNS dhe VPN bashku. Shërbimi DNS nga kaktus VPN është gjithashtu mjaft i fuqishëm me më shumë se vetëm faqet e internetit të mëdha streaming mbuluara. Listë e tyre është i shtrirë, dhe me një gjykim të lirë në dispozicion, vështirë e saj për të kthyer poshtë. Software CactusVPN ka pësuar disa përmirësime të konsiderueshme që nga versionet e tij fillestare. Updates aktuale përfshijnë bundling e DNS Shërbimit dhe një shumë më të përmirësuar ndërfaqe të përdoruesit. Të Auto Proxy funksion dhe në dispozicion prokurë Listimet janë gjithashtu një shtesë e mirë, arrestimi jashtë shërbimin bukur. SHBA, Britani e Madhe, dhe plan NL VPN ka qenë reduktuar në çmim prej 9,99 $ / mo për 6,99 $ / mo dhe tani përfshin zgjuar DNS! Kjo është larg nga më e lirë të pakufizuar VPN së për të përfshirë një lidhje NL torrent-i aktivizuar që përfshin edhe shërbimin DNS. Nuk është çudi Kaktus VPN ka qenë i suksesshëm gjatë fundit 2 vjet!

CactusVPN3.916666666676
Visit Site

6 Përgjigjet për “CactusVPN”

 1. Martin thotë:
  4 mars, 2012 në 3:54 pm

  Unë vetëm filluar përdorimin CactusVPN dhe kanë qenë mjaft të kënaqur me shërbimin e tyre. Kam marrë atë kryesisht për shkak se ajo ishte një nga më e lirë për të pakufizuar me BitTorrent. Unë mund të merrni në lidhje 10mbps nga serveri NL cila është e madhe për uTorrent. Unë shpresoj ajo qëndron aq shpejt sa ajo është tani. Unë kam qenë me një tjetër ofrues dhe filloi të marrë ngadalshëm kështu që u largova. Ejani në CactusVPN, nuk e le të më poshtë!

 2. Racer5 thotë:
  18 mars, 2012 në 10:04 pm

  I use CactusVPN për një javë. Unë jam i lumtur me software ofruar nga to. Kur kam pasur një problem që unë mund të kontaktoni ata përmes emailit dhe ata do të përgjigjen.

  Nga 20 min për të 60 min për kuaj të shpejtë përgjigje. Unë jam vetëm shumë i befasuar këndshëm. I use kaktus VPN në një Mac me Snow Leopard, dhe në Windows XP dhe Windows 7. Software po kandidon në copë. Software është intuitiv. Aktualisht unë përdorin serverat e SHBA dhe në Mbretërinë e Bashkuar.

 3. SOJI thotë:
  Prill 17, 2012 në 8:59 pm

  vetëm pesë dollarë në muaj për VPN pakufizuar me çdo protokoll. nga larg më të mirë duke shkuar drejtë tani, ndoshta për pjesën tjetër të vitit. rreh vetëm për çdo ofrues tjetër, edhe planet e tyre afatgjata. dritaret software e bën të lehtë shumë…befasuar kjo nuk është e rangut të lartë…

 4. Morton thotë:
  9 Maj, 2012 në 9:27 jam

  Mendova se do të provoni më të lirë gjë që unë mund të gjeni për VPN këtë muaj. Në të vërtetë mjaft i impresionuar me atë që të jetë i ndershëm. Klient i Windows VPN software është themelore, por ai punon dhe jep mundësitë e përzgjedhjes që ju duhet. Për të holla gjë e saj më e lirë atje. Pesë bucks shkon më këtu se ajo bën në djem të mëdha. Jo i keq.

 5. Drawtl thotë:
  27 shkurt, 2013 në 4:33 pm
  Çmim
  Shpejtësi Jo të Vlerësurat
  Mbrojtje
  Seriozitet Jo të Vlerësurat
  Mbështetje Jo të Vlerësurat

  A e keni lexuar politikën e tyre të privatësisë???

  Shko në vijën e fundit dhe më thoni se kjo është ende një shërbim që ju dëshironi të përdorni për shkarkime torrent.

  “Ne mund të dërgoni informacion personalisht të identifikueshme për ju për të palëve të treta kur:
  – Ne kemi pëlqimin juaj për të ndarë informacionin ose
  – Ne përgjigjur fletëthirrjet, gjykata urdhëron apo proceset ligjore që na kërkojnë për të ditur të dhënat e regjistrimit ose ndonjë informacion në lidhje Teje për zbatimin e ligjit apo zyrtarë të tjerë të qeverisë si CactusVPN, sipas gjykimit të saj, beson se është e nevojshme ose e përshtatshme.”

  Jo të ngrohtë fuzzy për këtë shërbim

  redaktorët shënim: është e kuptueshme që të jenë të shqetësuar me VPN prerjet. ajo është shumë e zakonshme. seksion i plotë privacy nga Termave CactusVPN te shërbimit është këtu:

  FSHEHTËSISË

  CactusVPN nuk do të shesë ose me qira informacionin tuaj personalisht të identifikueshme për këdo po të mos Ju shprehimisht pëlqimin për dhënien e informacioneve shpjeguese të identifikimit juaj personal dhe informacione të tjera personale të palëve të treta. Ne mund të dërgoni informacion personalisht të identifikueshme për ju për të palëve të treta kur:

  Ne kemi pëlqimin juaj për të ndarë informacionin ose
  Ne përgjigjur fletëthirrjet, gjykata urdhëron apo proceset ligjore që na kërkojnë për të ditur të dhënat e regjistrimit ose ndonjë informacion në lidhje Teje për zbatimin e ligjit apo zyrtarë të tjerë të qeverisë si CactusVPN, sipas gjykimit të saj, beson se është e nevojshme ose e përshtatshme.

 6. anonim thotë:
  Prill 15, 2014 në 12:59 pm

  Gjetjen proxies Australiane për të fituar qasje në faqet e internetit, kur ju jeni nga shteti nuk ka qenë kurrë i thjeshtë. Kjo video ju tregon se si për të ndryshuar adresën tuaj të internetit protokoll për një një Australian.

Lini një Përgjigju

Kliko yjet më poshtë për të normës.
Çmim
Shpejtësi
Mbrojtje
Seriozitet
Mbështetje