HideMyAss

Post Icon

Den populære proxy service, Hide My Ass!, har også en lige så populær VPN udbud. Hide My Ass! Pro er en avanceret, men alligevel enkel at bruge program, der anonymt krypterer hele din internetforbindelse (ved hjælp af en VPN - virtuelt privat netværk system). Deres software automatisk fungerer med alle programmer eller protokol - uanset om det er web browsing, instant-messaging / IRC, online spil, Skype, etc.. Simpelthen sætte, enhver ansøgning, der kræver en internetforbindelse, bliver krypteret og din IP-adresse (og i nogle tilfælde dit land) vil være næsten ændres med blot et klik på en knap.

De fleste mennesker kender HideMyAss, eller "HMA" for korte, for deres gratis proxy service. Brugere kan vove over til deres hjemmeside, indtaste webadressen de ønsker at gennemse, og gøre det bag en anonym proxy. Fuldmagter er stor, men de kan ikke erstatte en præmie VPN service - hvilket er præcis derfor HMA tilbyder HMA Pro. HMA Pro er hovedsagelig et program, og at programmet kører i baggrunden giver den VPN-forbindelse. Selv om mange andre udbydere udnytter software til deres VPN tilbud, HMA Pro kræver brug af deres software. Dette er ikke nødvendigvis en dårlig ting, da det giver HMA at give mange ekstra funktioner og funktioner, samt en minimal installation for brugeren.

HideMyAss VPN Client Software Review

HMA Pro planer er yderst konkurrencedygtige. Især da de har anlagt rabatter over hele linjen for deres planer i forskellige sigt længder. Faktisk, der er meget få konkurrenter, der leverer VPN-tjeneste i samme Udgift som HMA. En af de største funktioner, de tilbyder gennem deres software er evnen til at skifte lande forgodtbefindende. Selv om de måske ikke har det største udvalg af lande, de i øjeblikket at tilføje mere trinvist (som er de fleste udbydere). En anden praktisk funktion af deres software er evnen til at skifte IP-adresser - enten ved en afbryde / tilslutte, eller via et nedtællingsur.

HideMyAss VPN Speed Test Results

Desværre HMA Pro tilbyder ikke en gratis prøveversion, men der er en 30 dages pengene tilbage garanti. Men, et forvarsel – de må ikke tage venligt at misbruge garantien!

I årenes løb, HideMyAss VPN-tjeneste er vokset betydeligt i forhold til server tæller, lande tilbydes, og IP s tilgængelig. Nedenstående sammenligning diagram af HideMyAss VPN-servere over tid viser den fantastiske vækst i deres VPN-tjeneste. Det er den form for vækst, der vil ikke kun holde hastigheder høje, men det bør øge hastigheden over tid. Det betyder flere og hurtigere VPN-forbindelser til deres kunder.

HMA VPN 2012 server list growth

Flere forbindelser: HideMyAss tillader op til 2 samtidige forbindelser på deres individuelle planer med én konto. En anden mulighed for flere forbindelser er at installere HMA på en router. Kontakt HMA støtte til mere information.

Blokerede Lande: HideMyAss forbyder ikke tilmeldinger fra hvilket som helst land.

Maj 2011 Opdatering: HideMyAss VPN har udvidet til 27 lande! Dette skridt øger deres lande tilbydes betydeligt, betragtning af, at kun et par måneder siden blev de kun tilbyder forbindelser i ca. 16 lande. Vores redaktører er meget imponeret med denne udvidelse fra HMA, og når du kombinerer det med deres let at bruge HMA VPN-klient-software, der giver dig mulighed for hurtigt at skifte IP-adresse og land, du har en vindende kombination! Som følge af denne ekspansion, vores redaktører har opgraderet værdien rating på HMA. Glem ikke, at HMA øjeblikket tilbyder 60% off deres VPN abonnement pakker, men du bedre handle hurtigt – tilbuddet er godt kun for en begrænset periode.

Juni 2011 Opdatering: HMA har opdateret sin VPN-klient-software! Vi har tilføjet en serie af skærmbilleder fra HideMyAss Pro VPN-software til at gøre det nemmere at forstå deres VPN-tjeneste, og hvordan software fungerer. Screenshots omfatte instrumentbræt, valg af land (liste), valg af land (kort), speed guide, load balancing, og sikker IP binder.

Juli 2011 Opdatering: Gå ind i HMA web kontrolpanel og tage en rundtur i alt, hvad der er til rådighed for alle HMA kunder! Vi har en inde scoop på HMA web kontrolpanel, komplet med screenshots! Vi har også en tilbundsgående gennemgang af HMA VPN software med over 25 screenshots, og fuld hastighed test af hver server med analyse af resultaterne!

Januar 2012 Opdatering: HMA har udvidet til over 200 servere, i 38 lande, tilbyder over 24,000 IP-adresser! De har også rullet ud L2TP VPN-tjeneste! Læs vores nyhedsbulletin for alle detaljer.

Oktober 2012 Opdatering: Awesome udvidelse af HideMyAss VPN-tjeneste fortsætter i 2012! Optællingen er nu 282 servere, løbet 33,000 IP er, og 51 lande. Tjek grafen for HMA Pro VPN server ekspansion i vores nyhedsartikel! Bedste del, alt dette udbygning med nogen pris STIGNING!

Marts 2014 Opdatering: Fejrer deres 8. fødselsdag i oktober 2013, HideMyAss går stærk i 2014. Deres HMA software har gennemgået en række større opdateringer (mindst tre!) herunder støtte til Windows 8.1 og forbedrede server / landvalg. Har nu surprassed 550 servere og 65 lande, HMA VPN er en af ​​de største personlige VPN-tjenester på planeten. De er så global, deres online chat er åben 24/7! En af de få VPN tjenesteydere, der stabe på niveau, for sikker. HMA har også styrket deres mobile spil, nylig frigive HMA! Pro VPN til Android. Det er stadig beta i øjeblikket, men du kan tjekke det ud gratis på Play Store. Det bedste er, efter al denne udvidelse…prisen forbliver den samme…kun $ 11,52 / måned for ubegrænset VPN på alle dine enheder!

Januar 2015 Opdatering: HideMyAss VPN er stadig en af ​​de største navne i personlig VPN. Fortsat lave priser kombineret med stjernernes VPN hastighed og udvælgelse gør dem til en af ​​de bedste, hvis ikke den bedste. Nu med en af ​​de største VPN tilbud, HMA tilbyder servere 150 lande! Der er kun 196 lande, eller så, i verden i dag. Nogle tjenester har ikke engang 150 servere…så sin let at se, hvordan HMA har formået at holde sig på toppen af ​​VPN spil. Månedlige priser fortsat kun $11.52, uden langsigtet forpligtelse. Intensivere det 6 måneder service og de månedlige omkostninger går ned til $8.33. Gå efter 12 måned plan og din månedlige omkostninger er kun $6.55! Det er rigtigt, ikke kun har det månedlige prissat ikke steget i 4+ år, hverken har den årlige pris! Holde priserne lave, mens udvide og tilføje nye funktioner er ikke let, så kudos til HMA til at få det gjort. Vi fortsætter med at bedømme HMA stærkt, og brugeranmeldelser angiver samme. Brugere søger P2P og BT skal se på hollandsk og andre NL servere (hvoraf der er mange!)

HideMyAss4.6580645161331
Visit Site

28 Svar til “HideMyAss”

  1. Alex siger:
    23 April, 2011 ved 3:33 pm

    HideMyAss er en kvalitet VPN. Jeg bruger det stort set hver dag. Der er en lille smule af en afmatning, men alle de valg af IP-adresser og andre muligheder er store. De har nogle virkelig store salg går nu også. Dette gør prisen temmelig god. Ville helt klart anbefale denne tjeneste, A

  2. Joey siger:
    Maj 21, 2011 ved 1:59 pm

    Da jeg købte HMA, Jeg troede, jeg ville downloade og prøve det – fordi jeg var tilfreds med min anden VPN-klient software, som jeg bruger. Jeg havde hørt en masse gode ting om HideMyAss! For. HMA Pro VPN-klient-software og service er så cool, jeg blæst væk & Jeg vil stærkt foreslå det, Jeg elsker at surfe bare at vide jeg er spores og dækket.

    Bare en note, Jeg havde brugt hidemyip.com i et år forud og derefter hidemyassVPN. Og glem ikke, at HMA har LiveChat websupport. Jeg har aldrig haft nogen problemer med deres hastighed, ved ikke, hvad er med Alex rating! 5 Stjerner!

    HIDEMYASS er langt den bedste!!

  3. Anthony siger:
    Maj 21, 2011 ved 7:06 pm

    Første, lad mig bare sige jeg er ikke nyt for VPN, VPN-tjeneste eller VPN-klienter. Jeg skiftede til HMA fra Perfect Privacy fordi jeg havde brug for bedre ydelse og bedre priser. HMA er virkelig forbløffende, udviklingsværdien er feature-rige VPN-klient-software gør det nemt at bruge OpenVPN kapaciteter. Også HMA har mange server-placeringer – de er virkelig en af ​​de bedste derude. SMTP på anmodning er også en stor ting, som Perfect Privacy Ikke til tilbud. De giver hurtig support og en meget pålidelig service for kun $ 78 / år, sammenligne til Perfect Privacy der opkræver 149 € / år. Prøv HMA for kun 1 måned, hvis du ikke er sikker, og You'LL se hvad jeg mener.

  4. Umair UAE siger:
    30 maj, 2011 ved 12:35 ved

    OpenVPN protokol om Windows-platformen er problemfri at tilslutte og bruge…dog PPTP støtte til nye mobile enheder platform specielt Android og Blackberry, at jeg bruger er også temmelig god. Windows-klient-software er brise til at bruge. IP(land) forandring er ingen besvær enten. server land dækning er bred. Afbrydelser er meget sjældne, men når occour grund af andre årsager HMA klient ikke at opdage…engang hvis wifi er nulstillet, HMA er showig tilslutningsmuligheder, auto tilbagekobling dlightly fejlbehæftet. Jeg håber, de fortsætter forbedring vpn server load managemnt, styrke klientprogram og støtte til smartphones operativsystemer kan gøre en kunde som mig mere tilfredse og loyale ved abonnementsfornyelse

  5. Nick H siger:
    12 Juni, 2011 ved 6:35 pm

    Hej alle!

    Jeg har brugt HMA VPN for omkring et år nu, så jeg vil bare nedskrive mine tanker om deres tjeneste. Oh, og jeg skriver fra Tyskland!

    Service:

    Da jeg først begyndte at bruge HMA havde jeg nogle problemer med at logge på til tjenesten. Online live support var meget hjælpsomme og løst mine problemer næsten øjeblikkeligt.

    På et tidspunkt havde jeg et problem med DNS-filtrering ved min tjenesteyder, der på ingen måde er noget problem fra HMA, but anyway Live Support helped med to resolve the issue 🙂

    Hastighed:

    I de første par måneder hastigheder var lidt langsom. Jeg havde en 40 / 40Mbit forbindelse og jeg var normalt at få noget som en 2-8Mbit når der oprettes forbindelse til de nærmeste europæiske servere. Dengang softwaren ikke havde AutoConnect option til serveren med laveste bruger tælle eller den generelle test hastighed. Hastigheder holdes stigende over tid, så nu har jeg en 30 / 30Mbit og jeg er normalt at få 15-20Mbit når den er tilsluttet med HMA. So that’s awesome 🙂

    Pris: Det er utroligt billige, behandle den.

  6. Miles siger:
    20 juni, 2011 ved 8:51 pm

    Efter at have prøvet flere andre anonyme VPN, Jeg har endelig fundet en, der fungerer ordentligt, er hurtig, og er ekstremt nemt at bruge. Mens prisen kan synes lidt høj, det gamle ordsprog står rigtigt, at du får hvad du betaler for. Jeg ville anbefales denne service til nogen på udkig efter en anonym VPN. Fem ud af fem stjerner!

  7. Traveling Man siger:
    22 juni, 2011 ved 10:26 pm

    Som en regelmæssig rejsende, Jeg finder HMA at være værd at omkostningerne. Det giver mig til at komme uden om de blokerede sites og giver mig også ro i sindet, når jeg opretter forbindelse til ukendte og ikke er tillid til netværk på hoteller og lufthavne, fordi jeg ved, at de ikke udspionerer min aktivitet. OpenVPN spiller også rart med alle de firewalls jeg kommer i contct med. Der er ingen tvivl i mit sind efter en solid år for at bruge HMA VPN at tjenesten mere end betaler for sig selv flere gange i. Den fantastiske udvalg af steder, du kan tilslutte igennem sammen med den overraskende hastighed, der er tilgængelige via disse forbindelser er ud over alle andre Proxy service jeg nogensinde har brugt og / eller forsket.

  8. JCheung siger:
    23 juli, 2011 ved 9:55 pm

    Brug Hide My Ass fra Kina. Rigtig god. De behøver ikke blokeret. Jeg kan se alle websteder udmærket. Holder facebook og twitter godt med blogs også. Håber de arbejder fortsat.

  9. Darkside siger:
    2 august, 2011 ved 11:08 ved

    Ikke noget dårligt at sige virkelig. Anstændigt for pengene. Jeg tror ikke, jeg ville gøre noget for lyssky med det du. Bare filshare !^!

  10. HMA All Day! siger:
    7 september, 2011 ved 1:50 pm

    HMA All Day!!! Deres VPN service kan ikke være beat. Hænder ned, det er klart bedst med den bedste software og bedste service. Jeg ved ikke, hvordan det kunne få lettere med deres software, og jeg finder mig selv at se på disse andre udbydere griner på enten en-ingen software eller b-crappy software. Hastighederne jeg får, selv fra de oversøiske servere er sandsynligvis bedre end 99% af de andre alligevel også. Alt du skal gøre er at kigge dig omkring og læse anmeldelser, og du vil se, at HMA er den bedste. Har aldrig haft behov for at kontakte support fordi installation er nemt og softwaren er hjernedøde. Ikke sikker på, hvorfor nogen skulle enten. Jeg har været på udkig til at køre en router selv, og jeg kan ende med at tilkalde hjælp på det! 🙂 5 stjerner fyre, Du må ikke ændre!

  11. Raja siger:
    27 oktober, 2011 ved 2:30 pm

    Bare fornyet min HMA konto til en anden 6 måneder. Den Lulzsec / logning fiasko ikke rigtig gider mig nok til ikke at forny. Især når man tænker HMA har en af ​​de største netværk og hurtigste hastigheder for billigste pris…det, og jeg har ikke planer om hacking Sony eller Mastercard helst snart via HMA! Yup, stikning med HMA. Jeg får mit tv, video, delt ip-adresse, p2p, bt, og usenet sikkert og ofre min evne til at hacke udenlandske regeringer…jeg gætte!

  12. Myten fortæller:
    November 8, 2011 ved 2:54 pm

    Navnet kan synes dumme (det kinda er) men deres VPN fungerer godt. Jeg havde stærke før kommer over til HMA grund af priserne. Plus jeg tror jeg får en bedre aftale med serveren switching, og jeg kan lide programmet. Support var kinda langsom for noget, jeg ønskede, men bortset fra at alt er godt.

  13. JimZim siger:
    11 december, 2011 ved 8:11 pm

    Meget nem at bruge, bare oprette forbindelse til den hurtigste server og gjort. På vinduer dens så let, og til min telefon, Jeg bare sætte indstillingerne i (Android, ICS). Crazy servere overalt, men jeg tror ikke rigtig jeg har brug for Letland. App er cool, da det viser kortet samt. Sjovt at vise til folk, hvordan du kan tilslutte overalt!

  14. Geoff siger:
    12 februar, 2012 ved 1:24 pm

    hidemyass har langt den bedste VPN-klient ansøgning om mennesker. Jeg har vist det til mine forældre og mine venner, og de alle endte med at købe konti til at tjekke det ud. Stor liste over lande og hver funktion kunne ønskede i en VPN-klient. Jeg bruger mest den på vejen, når de rejser, men jeg også det derhjemme for torrenting også.

  15. MightyWhitey siger:
    12 marts, 2012 ved 5:57 pm

    Jeg havent havde en god oplevelse med HMA.The hastigheder var så meget langsommere end min forbindelse uden at gå igennem dem. Im helt klar over, at gå gennem en VPN kan bremse mig ned til en vis grad sammenlignes uden VPN,Min båndbredde var næsten altid 25% af min max.Personally Jeg tror, ​​de overbelaster serverne jeg brugte dem for ca. 3 måneder før jeg skiftede over til StrongsVPN. Du må kun få 5 skifter en måned i løbet inden for visse dækning, men hvis du har brug for flere gange, de tilbyder ala carte ydelser til meget rimelige priser. Hvis hastigheden er en aftale breaker bruge en anden anden end HMA tjeneste

  16. DBSing siger:
    18 marts, 2012 ved 9:26 pm

    Jeg har brugt HMA for ca. 6 måneder nu. Jeg finder det at være meget let at konfigurere, bruge og opdatere, når det er nødvendigt. Især nyttigt for mig, er den funktion til at angive, hvilke stat i USA du vil have din server til at være placeret i. Det hjælper mig at ingen ende med visse abonnementer jeg har, som kræver en abonnent for at få en state-specifik URL at kunne abonnere.

    Hastigheden er ofte så godt som det, jeg får, når du ikke bruger HMA. Jeg har konfigureret HMA til at starte automatisk, når computeren starter, og det kører fejlfrit i baggrunden, perfekt afskærmning min identitet. Bor i et land, hvor regeringen vil ikke engang tillade os at have en satellit-tv parabol gør at have et kvalitetsprodukt som HMA en sand Godsend.

    Tak for et vidunderligt produkt, der rent faktisk virker, og virker meget godt.

  17. Joe M. siger:
    18 marts, 2012 ved 9:27 pm

    Jeg har brugt HMA for en stund nu, og ville aldrig tænke annullering det. Ved et klik på en knap kan jeg have en ny IP til noget jeg gør, som har været awesome. Softwaren er nem at bruge og den støtte er udestående. Jeg tror, ​​jeg har kun haft til at kontakte dem én gang, og det var kun om en fakturering problem, som blev rettet asap.

  18. James D. siger:
    18 marts, 2012 ved 9:38 pm

    Generelt fungerer godt. Bruger omkring 38MB hukommelse, mens du kører. Normalt tager ca. 12-25 sekunder for at skifte ips. Krak hver gang i et stykke tid (2-7 dage) lade mine bundne IP markeringer køre gratis og kræver en manuel genstart. Kan ikke bruge SMTP-port, men det er noget forståeligt. Hørt, at nogen fik en meddelelse om DMCA eller hvad, så jeg tror det er ikke 100% “anonym” (dvs. Anbefales ikke til at gøre dårlige ting på internettet). Alt i alt, værd at pengene (ved 1 års abonnement sats) så længe tingene fortsætte med at forbedre.

    Vil gerne have en “ubundet” mulighed for visse hjemmesider. For eksempel, Facebook.com bliver forsinket, når du logger på fra en anden ip på grund af sikkerhedsmæssige bekymringer. Kan også anvendes på nogle online banking websites / paypal. Vil gerne være i stand til at angive at bruge min oprindelige ip for websteder som dem.

  19. Daniel S siger:
    18 marts, 2012 ved 9:48 pm

    Jeg har brugt en hel VPN-tjenester til rådighed i de sidste par år,og de er bestemt ikke alle skabt lige. Nogle har gode hastigheder, de fleste gør ikke, nogle har stabile forbindelser, mest igen ikke. Men HMA har konsekvent stabil, pålidelige hastigheder, der er tilsvarende eller ikke engang mærkbart mindre end min direkte forbindelse til internettet. Nu naturligvis hvis du taler servere meget langt væk, derefter dens betydeligt langsommere. Men programmet dybest set viser dig, at alligevel. En anden rigtig perk, er, hvor værdifuldt det er at have den store mængde af ip-adresse-og lokaliteter til rådighed, det virkelig gør en stor forskel at være i stand til at oprette forbindelse til tusindvis af IP s end sige 3-4 eller endda 1 på nogle vpn tjenestens. Samlet ville jeg skal sige min erfaring med HMA har altid været let på alle måder omkring, hastighed, software, stabilitet, og støtte. Tak HMA for at gøre min internet surfing så meget sikrere og med den lethed, 2 klik på en knap, der skal tilsluttes.

  20. Elias siger:
    21 marts, 2012 ved 11:36 ved

    HMA er dybest set perfekt til VPN. Lav måned pris, som jeg kan lide og super nemt software. Nogle gange for sjov jeg tilslutte måde udenlandske servere. Interessante annoncer, du får, når du besøger bestemte websteder, når foregiver at være fra Indien lol. Hastigheder er god og let at se. Brug den til alle mine laptops og downloads.

  21. Kawa siger:
    April 27, 2012 ved 5:27 pm

    Flere lande end jeg har brug for, hastigheder er normalt temmelig godt for sikker downloads, og omkring tolv dollars om måneden. Jeg kan godt lide det faktum, at jeg kan annullere når som helst også. Windows-software fungerer godt for mig, Jeg ved ikke, om Mac eller noget.

  22. DiverDoon siger:
    Maj 7, 2012 ved 8:58 pm

    Med frihed reserve privat betaling dens omkring så godt som du kan få for virkelig anon. Deres software slår resten også, og jeg havde stærke såvel før. Ærgerligt der ikke er en anden god anon betalingsmulighed.

  23. Vlaar siger:
    15 jul, 2012 ved 4:47 pm

    For nylig købte dette for den store mængde af internationale rejser jeg gør. Har den nemmeste software og alle de lande, jeg har brug for. Kontrollér altid hastigheden før du tilslutter. Gør mig meget mere sikker på vej ved den gratis wifi.

  24. Ben siger:
    Januar 16, 2013 ved 10:09 pm

    de tog en slå, når det barn brugte deres tjeneste til at hacke sony (’09?) men virkelig det er hans egen forbandede fejl for at bruge en ti dollar om måneden tjeneste. Jeg har brugt HMA i år at se OL, fodbold, og gennemse sikkert. Jeg kan ikke hacke hjemmesider, men jeg kan downloade occassionally…

  25. Kyle&Stan siger:
    1 Juni, 2013 ved 6:57 pm

    kan ikke gå galt med HMA. dens super nemt og hjælper tremenduously med youtube og Netflix buffering. på regelmæssig kabelforbindelse youtube kan tage for evigt indlæse. så snart jeg tænder for hidemyass vpn det fremskynder ret…jamen du tror, ​​at min ISP har noget at gøre med det?!

  26. Garett siger:
    14 Juni, 2013 ved 12:10 pm

    Hænder ned må være den hurtigste VPN med flest server valg. Priserne er billige og har opholdt sig på den måde selv måned til måned. App er temmelig let og det gør jobbet.

  27. POLE siger:
    25 april, 2014 ved 7:03 pm

    hahah det er en dum formular mand…comeon…

    Hidemyass er mest populære, men også hadet på grund af den dumme sony hack. Fuck det knægt tog ned den dumme PSN. Ja jeg læste TF og ja jeg bruger HMA sine bare fint og NL hastigheder er høje fra USA. Virker godt for torrenting Folk klager over at ville torrent på amerikanske servere. Idioter.

  28. Seed siger:
    16 november, 2014 ved 9:48 pm

    HMA er stadig bedst med hensyn til pris og ydelse. Jeg har haft dem i årevis. Du skal opdatere din anmeldelse ansøgningen har fået en meget bedre! Dine screenshots er forældede!

Efterlad et svar

Klik stjerner nedenfor for at rate.
Pris
Hastighed
Beskyttelse
Pålidelighed
Support