HideMyAss

Post Icon

Popularni proxy usluga, Sakrij me u guzicu!, Također ima jednako popularan VPN ponudu. Sakrij me u guzicu! Pro je napredni, ali jednostavan za korištenje aplikacija koja anonimno šifrira cijeli internet veze (pomoću VPN - Virtual Private Network sustav). Njihov softver automatski radi s bilo koje aplikacije ili protokola - da li to biti web pregledavanja, Instant-poruka / IRC, online igre, Skype, itd. Jednostavno rečeno, svaki zahtjev koji se traži priključak za internet će biti šifrirana i vaša IP adresa (au nekim slučajevima vaša zemlja) će biti gotovo mijenjati sa samo jednim klikom na gumb.

Većina ljudi zna HideMyAss, ili "HMA" za kratko, za njihovu besplatan proxy usluge. Korisnici mogu izlaziti preko svoje web stranice, unesite URL žele pregledavati, i to iza anonimni proxy. Punomoćnici su super, ali oni nisu zamjena za premium VPN uslugu - što je upravo razlog zašto HMA nudi HMA Pro. HMA Pro je u suštini softverski program, i da aplikacija radi u pozadini pruža VPN vezu. Iako su mnogi drugi pružatelji koristiti softver za svoje VPN ponude, HMA Pro zahtijeva korištenje njihovog softvera. To nije nužno loša stvar, jer omogućuje HMA pružiti mnoge dodatne značajke i funkcije, kao i minimalna instalaciju za korisnika.

HideMyAss VPN Client Software Review

U BPP Pro planovi su izuzetno konkurentni. Pogotovo jer su pokrenuti popuste preko odbora za njihove planove raznih nih duljina. Zapravo, postoji vrlo malo natjecatelja koji pružaju VPN uslugu u istom rasponu cijena, kao HMA. Jedna od najvećih značajki koje nude kroz njihov softver je sposobnost da se prebaci zemlje po volji. Iako oni svibanj imati najveći izbor zemlje, oni su trenutno dodavanjem više postupno (kao i većina usluga). Još jedan zgodan značajka njihovog softvera je sposobnost da se prebaci IP adrese - bilo je prekid veze / reconnect, ili putem odbrojavanja.

HideMyAss VPN Speed Test Results

Nažalost HMA Pro ne nude besplatno suđenja, ali postoji 30 novac leđa garancija dan. Međutim, upozorenje – oni ne mogu uzeti ljubazno zlouporabe jamstva!

Tijekom godina, HideMyAss VPN usluga je znatno narasla u brojenju poslužitelja, ponudio zemlje, i IP-a na raspolaganju. Ispod usporedba shema od HideMyAss VPN poslužitelja s vremenom pokazuje iznenađujuće rast njihovog VPN uslugu. To je vrsta rasta koji ne samo da će zadržati visokim brzinama, ali ga treba povećati brzinu tijekom vremena. To znači da više i brže VPN veze za svoje kupce.

HMA VPN 2012 server list growth

Više priključaka: HideMyAss omogućuje do 2 istovremenih konekcija na njihove pojedinačne planove s jednog računa. Još jedna mogućnost za više veza je instalirati HMA na router. Kontaktirajte HMA podršku za više informacija.

Blokirani Zemlje: HideMyAss ne zabranjuje prijave iz bilo koje zemlje.

Svibanj 2011 Ažuriranje: HideMyAss VPN proširio se 27 Zemlje! Ovaj potez povećava njihove zemlje značajno ponudi, s obzirom da je prije samo nekoliko mjeseci su se samo nudi veze u oko 16 Zemlje. Naši urednici su izuzetno impresioniran s ovom ekspanzijom iz BPP, a kada ga kombinirati sa svojim jednostavan za korištenje HMA VPN klijent softver koji vam omogućuje da uključite IP adresa i zemlja se brzo, imate dobitnu kombinaciju! Kao rezultat ove ekspanzije, Naši urednici su nadogradili vrijednost rejting na BPP. Ne zaboravite da HMA trenutno nudi 60% off njihovih VPN pretplate pakete, ali bolje djelovati brzo – Ponuda je dobra samo za ograničeno vrijeme.

Lipanj 2011 Ažuriranje: HMA je obnovljeno njihov VPN klijent softver! Dodali smo Serija screenshot od HideMyAss Pro VPN softver kako bi ga lakše razumjeti njihov VPN uslugu i kako softver radi. Slike su nadzorne ploče, Izbor država (popis), Izbor država (karta), Brzina vodič, balansiranje opterećenja, i siguran IP vežu.

Srpanj 2011 Ažuriranje: Idi unutar HMA web kontrolnoj ploči i obilazak svega što je na raspolaganju svim kupcima BPP! Imamo iznutra kašičica na HMA web upravljačke ploče, zajedno s screenshot! Također smo InDepth pregled od HMA VPN softver s više od 25 screenshot, a puna Speed ​​Test svakog poslužitelja s analizom rezultata!

Siječanj 2012 Ažuriranje: HMA proširio na više 200 poslužitelji, u 38 Zemlje, nudi više 24,000 IP adrese! Također su izašla iz L2TP VPN uslugu! Pročitajte naše vijesti sve pojedinosti.

Listopad 2012 Ažuriranje: Strašan širenje HideMyAss VPN uslugu nastavlja 2012! Grof sada stoji na 282 poslužitelji, više 33,000 IP je, i 51 Zemlje. Pogledajte graf HMA Pro VPN poslužitelja za proširenje u našem članku vijesti! Najbolji dio, sve to širenje s Cijena POVEĆANJE!

Ožujak 2014 Ažuriranje: Proslava svoj 8. rođendan u listopadu 2013, HideMyAss ide jaka u 2014. Njihov HMA softver je doživjela niz velikih promjenama (najmanje tri!) uključujući i podršku za Windows 8.1 i poboljšani server / izbor zemlje. Pošto je sada surprassed 550 poslužitelja i 65 Zemlje, HMA VPN je jedan od najvećih osobnih VPN usluge na planeti. Oni su tako globalno, njihov online chat otvoren 24/7! Jedan od rijetkih VPN usluga koji osoblja na razini, zasigurno. HMA također je poboljšao svoj mobilni igre, Nedavno objavljivanju BPP! Pro VPN za Android. To je još uvijek beta u ovom trenutku, ali možete ga provjeriti besplatno na Play Store. Najbolji dio je, Nakon svega ovog ekspanzije…cijena ostaje ista…Samo 11,52 dolara / mjesečno za neograničen VPN na svim vašim uređajima!

Siječanj 2015 Ažuriranje: HideMyAss VPN je i dalje jedan od najvećih imena u osobnim VPN. Nastavak niske cijene u kombinaciji s zvjezdane brzine VPN i izbor da ih jedan od najboljih, ako ne i najbolji. Sada s jednim od najvećih VPN ponuda, HMA nudi poslužitelja u 150 Zemlje! Postoji samo 196 Zemlje, ili tako, u današnjem svijetu. Neke usluge čak ne moraju 150 poslužitelji…tako da je lako vidjeti kako HMA je uspio ostati na vrhu VPN igre. Mjesečna cijena i dalje biti samo $11.52, bez termina obveze. Korak ga 6 mjeseci usluga i mjesečni trošak ide dolje $8.33. Idi za 12 mjesec plan i Vaš mjesečni trošak je samo $6.55! To je točno, Ne samo da je mjesečna ne naplaćuju povećan u 4+ godina, niti ima godišnju cijenu! Imajući niske cijene, dok je širi i dodavanje novih mogućnosti, nije lako, tako čast da HMA za dobivanje to učinio. Mi i dalje da biste ocijenili HMA visoko, i recenzije korisnika ukazuju na isto. Korisnici u potrazi za P2P i BT treba gledati na nizozemskom i drugim NL servere (od kojih su mnogi!)

HideMyAss4.6580645161331
Visit Site

28 Odgovori na “HideMyAss”

  1. Alex kaže:
    23. travnja, 2011 na 3:33 pm

    HideMyAss je kvalitetan VPN. Koristim ga prilično puno svaki dan. Tu je malo usporavanja, ali svi izbori IPS i druge opcije su super. Oni imaju neke stvarno velike prodaja ide sada previše. To čini cijena prilično dobro. Definitivno preporučujem ovu uslugu, A

  2. Joey kaže:
    21. svibnja, 2011 na 1:59 pm

    Kad sam kupio HMA, Samo sam mislio da ću skinuti i probati – jer sam bila sretna sa svojim drugim VPN klijent softver koji koristim. Čuo sam puno dobrih stvari o HideMyAss! profesionalac. HMA Pro VPN klijent softvera i usluga je tako cool sam otpuhan & Ja bi visoko predlažemo, Volim surfanje samo znajući sam ući u trag i pokrivena.

    Samo jedna napomena, Sam imao koristi hidemyip.com za godinu dana prije i onda hidemyassVPN. I ne zaboravite da HMA nema LiveChat web podršku. Nikad nisam imao problema s njihovom brzinom, ne znam što je s Alex rejting! 5 Zvijezde!

    HIDEMYASS je daleko najbolji!!

  3. Anthony kaže:
    21. svibnja, 2011 na 7:06 pm

    Prvi, neka mi samo reći da nisam novi na VPN, VPN usluga ili VPN klijente. prebacio sam HMA od Perfect Privatnost jer sam bio u potrebi za bolje performanse i bolje cijene. HMA stvarno nevjerojatna, it's značajka-bogata VPN klijent softver olakšava korištenje OpenVPN sposobnosti. Također HMA ima mnogo lokacija servera – oni su stvarno jedan od najboljih vani. SMTP na zahtjev je također velika stvar koja Perfect Pravila couldn't ponuda. Oni pružaju brzu potporu i vrlo pouzdanu uslugu za samo 78 $ / godišnje, u odnosu na Usavršite Privatnost tko naplatiti 149 € / godina. Pokušajte HMA za samo 1 mjeseca, ako niste sigurni i vidjet ćete na što mislim.

  4. Umair UAE kaže:
    30. svibnja, 2011 na 12:35 na

    OpenVPN protokol na Windows platformi bešavne povezati i koristiti…Međutim PPTP podrška za nove mobilni uređaji platforma posebno za Android i BlackBerry, koji koristim je također prilično dobro. Windows klijent softver je povjetarac za korištenje. IP(zemlja) promjena je bez muke bilo. poslužitelj zemlja pokrivenost je široka. Prekidi su vrlo rijetke, ali kad occour zbog bilo kojeg drugog razloga HMA klijent ne uspije otkriti…negdje ako wifi se vraća, HMA je showig povezivanje, auto-povezivanje dlightly je manjkav. Nadam se da će i dalje poboljšanje u VPN poslužitelja opterećenja managemnt, poboljšanje klijentske aplikacije i podršku za smartphone operativnim sustavima može učiniti kupac poput mene više zadovoljni i lojalni u vrijeme obnovi pretplate

  5. Nick H kaže:
    12. lipnja, 2011 na 6:35 pm

    Pozdrav svima!

    Ive 'bio koristeći HMA VPN za oko godinu dana, pa ću samo napisati svoje misli o njihovoj službi. Oh, i ja pišem iz Njemačke!

    Servis:

    Kada sam prvi put počeo koristiti HMA imao sam nekih problema prijavom na uslugu. Online live podrška je vrlo korisna i riješiti moje probleme gotovo odmah.

    U nekom trenutku sam imao problema sa DNS-filtriranje moj davatelj usluga koji nipošto nije neki problem iz HMA, but anyway Live Support helped med to resolve the issue 🙂

    Brzina:

    U prvih nekoliko mjeseci brzinama su malo spori. Imao sam 40 / 40Mbit vezu i bio sam uglavnom sve nešto kao 2-8Mbit prilikom spajanja na najbližim europskim serverima. U to vrijeme softver nije imala opciju Connect poslužitelju s najnižom broj korisnika ili test brzine opće. Brzine povećavala s vremenom tako da sada imam 30 / 30Mbit, a ja sam obično uzimajući 15-20Mbit kada je povezan s HMA. So that’s awesome 🙂

    Cijena: To je nevjerojatno jeftina, pomiri se s tim.

  6. Miles kaže:
    20. lipnja, 2011 na 8:51 pm

    Nakon što je težak nekoliko drugih anonimnih VPN, Napokon sam pronašao jedan koji radi ispravno, je brz, i vrlo je jednostavan za korištenje. Dok je cijena može činiti malo visoka, stara izreka stoji istina da ste dobili ono što vam platiti za. Ja bih preporučio ovu uslugu svima koji traže anonimni VPN. Pet od pet zvjezdica!

  7. Putovanje Čovjek kaže:
    22. lipnja, 2011 na 10:26 pm

    Kao redoviti putnik, Smatram HMA biti dobro isplati trošak. To mi omogućuje da se oko blokiranih web-mjesta, a također daje mi mir kad sam se povezati s nepoznatim i nepouzdanih mreže u hotelima i aerodromima, jer znam da nisu špijuniranje na moje aktivnosti. OpenVPN također igra lijepo sa svim firewall sam došao u contct s. Nema sumnje u mom umu nakon solidnog godinu korištenja HMA VPN da usluga više od plaća za sebe nekoliko puta tijekom. Nevjerojatna Raspon lokacija možete spojiti preko zajedno s iznenađujućom brzinom koja je dostupna putem tih veza je iznad i izvan bilo koje druge proxy servis koji sam ikada koristiti i / ili istražen.

  8. JCheung kaže:
    23. srpanj, 2011 na 9:55 pm

    Korištenje Hide My Ass iz Kine. Jako dobro. Oni ne blokira. Vidim sve web stranice vrlo dobro. Održava Facebook i Twitter dobar s blogova previše. Nadam se da oni rade nastavili.

  9. DARKSIDE kaže:
    2. kolovoz, 2011 na 11:08 na

    Ništa loše reći stvarno. Pristojan za novac. JA dont misliti ja bih ništa učiniti previše mutne s njom si. Samo udio datoteka !^!

  10. HMA All Day! kaže:
    7. rujna, 2011 na 1:50 pm

    HMA All Day!!! Njihova VPN usluga ne može pobijediti. Ruke dolje to je očito najbolji s najboljim softverom i najbolju uslugu. Ne znam kako bi to moglo biti jednostavnije sa svojim softverom i sam pronaći sebe gleda na te ostalih davatelja smijeha na bilo-no softvera ili b-jebani softver. Brzine sam dobiti, čak u inozemstvo poslužitelji su vjerojatno bolji od 99% od ostalih ionako previše. Sve što morate učiniti je pogledati oko sebe i pročitati recenzije i vidjet ćete da HMA je najbolji. Nikada nisu imali potrebu kontaktirati podršku, jer instalaciju je jednostavan i softver je bez pameti. Ne znam zašto bi netko htio ni. Ja sam bio u potrazi trčanje router iako i ja mogu završiti poziv za pomoć na koje! 🙂 5 dečki zvjezdica, molim te ne mijenjaju!

  11. Raja kaže:
    27. listopada, 2011 na 2:30 pm

    Samo obnovio HMA račun drugoga 6 mjeseci. LulzSec / bilježenje fijasko zapravo ne smetaju mi ​​dovoljno da se ne obnovi. Pogotovo kada se smatra HMA ima jednu od najvećih mreža i najbrže brzine za najjeftinije cijene…da i ja ne namjeravam hakiranje Sony ili Mastercard bilo prije preko HMA! Yup, držati s HMA. Ja ću dobiti moj tv, video, dijeli IP adresa, p2p, bt, i Usenet sigurno i žrtvovati svoju sposobnost da hack strane vlade…pretpostavljam!

  12. mit kaže:
    8. studenog, 2011 na 2:54 pm

    Naziv može činiti glupo (rod je) ali je njihov VPN radi jako dobro. Imao sam snažnu prije dolaska do HMA zbog cijene. Plus mislim da sam sve bolje nositi s prebacivanje poslužitelja, i ja kao aplikaciju. Podrška je nekako spor za nešto što sam htjela, ali osim toga sve je dobro.

  13. JimZim kaže:
    11. prosinca, 2011 na 8:11 pm

    Vrlo jednostavan za korištenje, samo spojiti na najbrži server i učinio. Na prozorima je tako lako, i za moj telefon, Upravo sam stavio postavke u (Android, ICS). Ludi poslužitelji posvuda, ali ja stvarno ne mislim da je potrebno Latviju. Aplikacija je super jer pokazuje kartu i. Zabava pokazati ljudima kako se možete povezati sve više mjesta!

  14. Geoff kaže:
    12. veljače, 2012 na 1:24 pm

    hidemyass ima daleko najbolji VPN klijent aplikacija za ljude. Ja sam to pokazao svojim roditeljima i prijateljima i svi su završili kupnju račune na check it out. Veliki popis zemalja i sve značajke možete poželjeti u VPN klijenta. Ja uglavnom ga koristiti na cesti tijekom putovanja, ali i sam je kod kuće za torrenting previše.

  15. MightyWhitey kaže:
    12. ožujak, 2012 na 5:57 pm

    Ja luka imala dobro iskustvo s HMA.The brzinama bile toliko sporiji od moje veze, bez prolaska kroz njih. Im potpuno svjestan da ide preko VPN može usporiti mi se donekle usporediti bez VPN,Moj propusnost je gotovo uvijek 25% moje max.Personally vjerujem da preopterećenje poslužitelja sam ih koriste za oko 3 mjeseci prije nego što sam se prebacio na StrongsVPN. Vi svibanj dobiti samo 5 prebacuje mjesec dana preko roku određenom pokrivenost, ali ako vam treba više Ponekad oni nude ala carte usluge po vrlo povoljnim cijenama. Ako je brzina je posao baterije koristiti neki drugi način osim HMA usluge

  16. DBSing kaže:
    18. ožujak, 2012 na 9:26 pm

    Imam bio koristeći HMA za oko 6 mjeseci. Smatram da je to vrlo jednostavan za konfiguriranje, korištenje i ažuriranje, kada je to potrebno. Posebno korisno za mene je značajka da navedete kojim država u SAD-u želite da vaš server da se nalazi unutar. To mi pomaže da nema kraja s određenim pretplate imam koji zahtijevaju pretplatnik imati URL državne specifične za uspješno pretplatu.

    Brzina je često dobar kao što ću dobiti kada se ne koristi HMA. Ja sam konfiguriran HMA za automatsko pokretanje prilikom pokretanja računala, i to radi besprijekorno u pozadini, savršeno štiti svoj identitet. Živim u zemlji u kojoj vlada neće ni dopustiti nam da imaju satelitsku TV antenu čini imaju kvalitetan proizvod kao HMA pravi božji dar.

    Hvala što ste se prekrasan proizvod koji zapravo radi, a radi jako dobro.

  17. Joe M. kaže:
    18. ožujak, 2012 na 9:27 pm

    Ive 'bio koristeći HMA za neko vrijeme sada i nikada ne bi razmišljati o otkazivanju. Na klik od gumb mogu imati novi IP za bilo što radim koji je bio strašan. Softver je jednostavan za korištenje, a podršku je izvanredan. Mislim da sam imao samo kontaktirati ih jednom i to je bio samo o problemu naplate koji je ispravljen ASAP.

  18. James D. kaže:
    18. ožujak, 2012 na 9:38 pm

    Općenito dobro radi. Koristi oko 38MB memorije dok se izvodi. Obično traje oko 12-25 sekunde za prebacivanje IP. Ruši svako jednom u neko vrijeme (2-7 dana) ostavljajući moje Vezana IP izbor da slobodno trče i zahtijevaju ručno ponovno pokretanje. Ne mogu koristiti SMTP port, ali to je donekle razumljivo. Čuo sam da je netko dobio obavijest o DMCA ili bilo što tako da mislim da to nije 100% “anonimni” (odnosno. Ne preporučuje se za činiti loše stvari na internetu). Sve u svemu, vrijedno novca (na 1 Stopa pretplata godine) dok god se stvari nastaviti poboljšavati.

    Želiš li imati “nevezan” opcija za određene web stranice. Na primjer, Facebook.com postaje retardirani prilikom prijave s drugog IP iz sigurnosnih razloga. Mogu se primijeniti i na neke on-line bankarstva web stranice / paypal. Želite li biti u mogućnosti odrediti koristiti svoj izvorni ip za web-mjesta kao što su one.

  19. Daniel S, kaže:
    18. ožujak, 2012 na 9:48 pm

    Ja sam se dosta VPN usluge dostupne u posljednjih nekoliko godina,i oni su definitivno nisu svi stvoreni jednaki. Neki imaju dobre brzine, većina ne, neki imaju stabilne veze, Najbolji ponovno ne. Međutim HMA ima dosljedan stabilne, pouzdane brzine koji su ekvivalentni ili ne, čak i osjetno manje od moje izravno spajanje na internet. Sada je očito ako govorimo servere jako daleko, onda je znatno sporiji. Ali Aplikacija zapravo pokazuje da je u svakom slučaju. Još real razmetati, je koliko je vrijedno to je da imaju ogromnu količinu IP adresa a i mjestima dostupnim, to stvarno čini veliku razliku u mogućnosti za spajanje na tisuće IP-a od recimo 3-4 ili čak 1 na neke usluge VPN-a. Sve u svemu ja bih se reći moje iskustvo s HMA je uvijek bilo lako na sve načine oko, ubrzati, softver, stabilnost, i podrška. Hvala HMA za izradu moj internet surfanje toliko sigurnije i sa lakoćom 2 klikova na tipku koja se priključuje.

  20. Elias kaže:
    21. ožujak, 2012 na 11:36 na

    HMA je u osnovi pogodno za VPN. Niska mjeseca cijena koja mi se sviđa i super jednostavan softver. Ponekad za zabavu povezati s put stranim poslužiteljima. Zanimljivi oglasi ste dobili prilikom posjete određene web stranice, kada se pretvara da je iz Indije lol. Brzine su dobro i lako vidjeti. Koristite ga za sve moje prijenosna računala i preuzimanja.

  21. Kawa kaže:
    27. travnja, 2012 na 5:27 pm

    Više zemalja nego što je potrebno, Brzine su obično prilično dobri za sigurno preuzimanje, i oko dvanaest dolara mjesečno. Sviđa mi se činjenica da mogu otkazati u bilo koje vrijeme previše. Windows softver radi dobro za mene, Ne znam o Mac ili ništa.

  22. DiverDoon kaže:
    7. svibnja, 2012 na 8:58 pm

    Sa Liberty Reserve privatnog plaćanja svojih oko kao dobar kao što možete dobiti za istinski anon. Njihov softver tuče ostalo previše i morala sam Strong prije i. Šteta što ne postoji još jedan dobar izbor anon plaćanja.

  23. VLaar kaže:
    15. srpanj, 2012 na 4:47 pm

    Nedavno je kupio ovaj za velike količine međunarodnog putovanja radim. Ima najlakši softver i sve zemlje koje su mi potrebne. Uvijek provjerite brzinu prije spajanja. Osjećam se puno sigurnije na cesti na besplatni WiFi.

  24. Ben kaže:
    16. siječnja, 2013 na 10:09 pm

    oni su batina kada se to dijete koristi njihove usluge hack Sony (’09?) ali stvarno to je njegov vlastiti prokleto kriv za korištenje od deset dolara mjesečno uslugu. Koristio sam HMA godinama gledati OI, nogomet, i pregledavanje sigurno. Ne hack web stranice, ali ja to skinuti povremeno…

  25. Kyle&Stan, kaže:
    1. lipnja, 2013 na 6:57 pm

    Ne možete pogriješiti s HMA. njegova super jednostavno i pomaže tremenduously sa YouTube i Netflix buffering. na redovnoj kabelske veze youtube može trajati zauvijek učitavanje. čim uključim hidemyass VPN ubrzava pravu…gee mislite moj ISP ima neke veze s tim?!

  26. Garett kaže:
    14. lipnja, 2013 na 12:10 pm

    Ruke dolje mora biti najbrži VPN s najviše poslužitelja izbora. Cijene su jeftini i ostali na taj način čak i mjeseca u mjesec. Aplikacija je prilično lagan i to ne posao.

  27. POLE kaže:
    25. travnja, 2014 na 7:03 pm

    hahah ovo je glupo oblik čovjek…ajde…

    Hidemyass je najpopularniji, ali i mrzio zbog tog glupog Sony hack. Jebeš taj klinac skinuo glupu PSN. Da sam čitao TF i da koristim HMA njegove sasvim u redu i NL brzine su visoki iz SAD-a. Radovi dobro za torrenting Ljudi se žale žele torrent na US serverima. idioti.

  28. Sjeme kaže:
    16. studenog, 2014 na 9:48 pm

    HMA je još uvijek najbolji u pogledu cijene i performansi. Ja sam ih imala već godinama. Te bi trebao ažurirati svoju recenziju aplikacija je stečen puno bolje! Vaša screenshotovi su zastarjeli!

Dopust jedan Odgovor

Kliknite zvijezde u nastavku da biste ocijenili.
Cijena
Brzina
Zaštita
Pouzdanost
Podrška