Hidemyass

Post Icon

Sèvis nan prokurasyon popilè, Kache bourik mwen!, tou te gen yon egalman popilè vpn ofrann. Kache bourik mwen! Pro se yon avanse ankò senp yo sèvi ak aplikasyon ki anonim chifre koneksyon entènèt ou tout antye (lè l sèvi avèk yon vpn - vityèl sistèm rezo prive). Lojisyèl yo otomatikman travay ak nenpòt aplikasyon oswa pwotokòl - si sa a gen Navigasyon entènèt, mesaj-enstantane / ir, sou entènèt jwèt, Skype, elatriye. Senpleman mete, nenpòt aplikasyon ki mande pou yo yon koneksyon entènèt ka chiffres ak adrès IP ou (ak nan kèk ka peyi ou) pral nòmalman chanje ak jis yon klike la yon bouton.

Pifò moun konnen hidemyass, oswa "HMA" pou kout, pou sèvis gratis Proxy yo. Itilizatè yo ka antrepriz sou nan sit entènèt yo, antre nan URL la yo ta vle browse, ak fè sa dèyè yon prokurasyon anonim. Proksi yo se gwo, men yo pa gen okenn ranplasan pou yon sèvis prim vpn - ki se egzakteman poukisa HMA ofri HMA Pro. HMA Pro se esansyèlman se yon aplikasyon lojisyèl, e ke aplikasyon kouri nan background nan bay koneksyon an vpn. Malgre ke anpil lòt founisè itilize lojisyèl pou ofrann yo vpn, HMA Pro mande pou itilize nan lojisyèl yo. Sa a se pa nesesèman yon move bagay, kòm li pèmèt HMA bay anpil karakteristik adisyonèl ak fonksyon, osi byen ke yon minimòm enstale pou itilizatè a.

HideMyAss VPN Client Software Review

HMA Plan-yo Pro yo ekstrèman konpetitif. Espesyalman depi yo te souplas rabè atravè Komisyon Konsèy la pou plan yo nan divès kalite longè tèm. An reyalite, gen anpil konpetitè ki bay sèvis vpn nan seri a pri menm jan ak HMA. Youn nan karakteristik yo pi gran yo ofri nan lojisyèl yo se kapasite nan chanje peyi nan volonte. Malgre ke yo ka pa gen seleksyon an pi gwo nan peyi, yo yo kounye a ajoute plis incrémentielle (kòm yo ki pi founisè). Yon lòt karakteristik sou la men nan lojisyèl yo se kapasite nan chanje adrès IP - swa pa yon dekonekte / rekonekte, oswa atravè yon revèy dekont.

HideMyAss VPN Speed Test Results

Malerezman HMA Pro pa ofri yon jijman gratis, men gen yon 30 jou lajan tounen garanti. Sepandan, yon preyavi – yo pa ka pran dous abi nan garanti a!

Pandan ane yo, Te sèvis hidemyass vpn grandi anpil an tèm de sèvè konte, peyi ofri, ak IP la disponib. Tablo ki anba a konparezon nan HideMyAss vpn serveurs sou tan montre kwasans lan etonan nan sèvis vpn yo. Sa a se kalite a nan kwasans ki pa pral sèlman kenbe vitès segondè, men li ta dwe ogmante vitès apre yon sèten tan. Sa vle di pi plis ak pi vit koneksyon vpn pou kliyan yo.

HMA VPN 2012 server list growth

Koneksyon miltip: Hidemyass pèmèt jiska 2 koneksyon similtane sou plan endividyèl yo ak yon sèl kont. Yon lòt opsyon pou plizyè koneksyon se enstale sou yon routeur HMA. Kontakte HMA sipò pou plis enfòmasyon.

Bloke Peyi: Hidemyass pa entèdi enskripsyon soti nan nenpòt ki peyi.

Me 2011 Mizajou: Hidemyass vpn te elaji 27 peyi! Deplase Sa a ogmante peyi yo ofri siyifikativman, lè nou konsidere gen jis yon kèk mwa de sa yo te sèlman ofri koneksyon nan apeprè 16 peyi. Editè nou yo se trè enpresyone ak ekspansyon sa a soti nan HMA, ak ki lè ou konbine li ak fasil yo sèvi ak HMA vpn lojisyèl kliyan ki pèmèt ou chanje adrès IP ak peyi byen vit, ou gen yon konbinezon genyen! Kòm yon rezilta nan ekspansyon sa a, editè nou yo te modènize Rating a valè sou HMA. Pa bliye ke HMA se kounye a ofri 60% koupe abònman pakè vpn yo, men ou pi bon aji vit – òf la se yon bon bagay sèlman pou yon tan limite.

Jen 2011 Mizajou: HMA te mete ajou lojisyèl vpn kliyan yo! Nou te ajoute yon seri de Ekran soti nan HideMyAss lojisyèl Pro vpn fè li pi fasil yo konprann sèvis vpn yo ak ki jan travay yo lojisyèl. Ekran gen ladan tablodbò a, seleksyon peyi (lis), seleksyon peyi (kat jeyografik), gid vitès, balanse chaj, ak sekirite IP mare.

Jiyè 2011 Mizajou: Ale andedan panèl la HMA kontwòl entènèt ak pran yon toune nan tout bagay ki se disponib nan tout kliyan HMA! Nou gen yon andedan skoup sou panèl la HMA kontwòl entènèt, ranpli ak Ekran! Nou gen tou yon revizyon indepth nan lojisyèl an HMA vpn ak plis pase 25 Ekran, ak yon plen tès vitès nan chak sèvè ak analiz de rezilta yo!

Janvye 2012 Mizajou: HMA te elaji plis pase 200 serveurs, nan 38 peyi, ofri plis pase 24,000 Adrès IP! Yo te tou woule soti sèvis L2TP vpn! Li nou an bilten nouvèl pou tout detay yo.

Oktòb 2012 Mizajou: Ekspansyon nan awizom nan sèvis HideMyAss vpn ap kontinye nan 2012! Konte a kounye a kanpe nan 282 serveurs, sou 33,000 IP la, ak 51 peyi. Tcheke graf la HMA vpn sèvè Pro ekspansyon nan atik nouvèl nou an! Pi bon pati, tout ekspansyon sa a ak okenn ogmantasyon pri!

Mas 2014 Mizajou: Selebre 8yèm anivèsè nesans yo nan mwa Oktòb la 2013, HideMyAss ki pral fò nan 2014. Te lojisyèl HMA yo sibi yon nimewo nan pi gwo dènye (omwen twa!) ki gen ladan sipò pou Windows 8.1 ak sèvè seleksyon amelyore / peyi. Èske w gen kounye a surprassed 550 serveurs ak 65 peyi, HMA vpn se youn nan pi gwo sèvis sa yo vpn pèsonèl sou planèt la. Yo yo, se pou mondyal, chat sou entènèt yo se ouvè 24/7! Youn nan kèk bayè sèvis yo vpn ki baton nan nivo, pou toutbon. HMA te gen tou beefed moute jwèt mobil yo, dènyèman divilge HMA! Pro vpn pou android. Li nan toujou beta nan moman sa a, men ou ka tcheke li soti pou gratis sou Jwe magazen an. Pati nan pi bon se, apre tout ekspansyon sa a…pri a rete menm jan an…jis $ 11,52 / mwa pou Unlimited vpn sou tout aparèy ou!

Janvye 2015 Mizajou: HideMyAss vpn se toujou youn nan pi gwo non yo nan pèsonèl vpn. Kontinye pri ki ba konbine avèk vitès vpn gwan distribisyon ak seleksyon fè yo youn nan pi bon an, si se pa pi bon an. Koulye a, ak youn nan ofrann yo fè pou pi gwo vpn, HMA ofri serveurs nan 150 peyi! Gen sèlman 196 peyi, oswa konsa, nan mond lan jodi. Gen kèk sèvis pa menm gen 150 serveurs…tèlman fasil li yo yo wè ki jan HMA gen jere yo rete sou tèt nan jwèt la vpn. Pri chak mwa kontinye fèt sèlman $11.52, ki pa gen okenn angajman tèm. Etap l 'kanpe 6 mwa sèvis ak pri a chak mwa ale desann nan $8.33. Ale pou la 12 plan mwa ak pri mansyèl ou se sèlman $6.55! Sa a dwat, pa sèlman te chak mwa pa pwi ogmante nan nan 4+ ane, ni gen pri a chak ane! Kenbe pri yo ki ba, pandan y ap agrandi epi ajoute karakteristik nouvo se pa fasil, se konsa kudo HMA pou resevwa li fè. Nou kontinye fè to HMA trè, ak revizyon itilizatè endike menm bagay la tou. Itilizatè yo kap chèche P2P ak BT ta dwe gade nan Dutch ak lòt serveurs NL (nan yo ki genyen anpil moun ki!)

Hidemyass4.6580645161331
Visit Site

28 Responses to “Hidemyass”

  1. Alex di:
    23 Avril, 2011 nan 3:33 pm

    HideMyAss se yon vpn bon jan kalite. Mwen sèvi ak li bèl anpil chak jou. Gen yon ti kras nan yon ralentissement, men tout chwa ki genyen yo nan ONSÈY ak lòt chwa yo se gwo. Yo gen kèk lavant reyèlman gwo pral kounye a twò. Sa fè pri a trè bon. Ta definitivman rekòmande sèvis sa a, A

  2. Joey di:
    21yèm Me, 2011 nan 1:59 pm

    Lè m 'te achte HMA, Mwen jis te panse mwen ta download yo ak eseye li – paske mwen te kontan ak lòt lojisyèl kliyan vpn mwen pou m 'sèvi ak. Mwen te tande yon bann nan bon bagay sou HideMyAss! Pro. Lojisyèl an kliyan HMA vpn Pro ak sèvis se konsa fre mwen bwote & Mwen ta trè sijere li, Mwen renmen Navigasyon jis konnen mwen menm ki entrouvabl, kouvri.

    Jis yon nòt, Mwen te itilize hidemyip.com pou yon ane anvan ak Lè sa a hidemyassVPN. Epi pa bliye ke HMA fè sa ki gen livechat sipò entènèt. Mwen pa janm te gen nenpòt pwoblèm ki genyen ak vitès yo, pa konnen sa ki nan moute ak Rating Alex a! 5 Stars!

    HIDEMYASS se pa lwen pi bon an!!

  3. Anthony di:
    21yèm Me, 2011 nan 7:06 pm

    Premye, kite m 'jis di mwen menm mwen pa nouvo nan vpn, Sèvis vpn oswa vpn kliyan. Mwen chanje HMA soti nan pafè sou enfòmasyon prive paske mwen te nan bezwen nan pi bon pèfòmans ak pi bon prix. HMA se reyèlman etonan, it's karakteristik ki rich vpn lojisyèl kliyan fè l pi fasil yo sèvi ak kapasite OpenVPN. Epitou HMA gen kote sèvè anpil – yo yo se reyèlman youn nan pi bon an yo deyò. SMTP sou demann tou se yon gwo bagay ki pafè sou enfòmasyon prive ofri couldn't. Yo bay sipò vit ak yon sèvis trè serye pou jis $ 78 / ane, konpare pafè sou enfòmasyon prive ki chaje 149 € / ane. Eseye HMA pou jis 1 mwa si ou pa sèten ak you'll wè sa mwen vle di.

  4. Umair di UAE:
    30 Me, 2011 nan 12:35 nan la

    OpenVPN pwotokòl nan fenèt platfòm se san pwoblèm konekte epi sèvi ak…sepandan sipò ptp pou émergentes mobil aparèy platfòm espesyalman android ak Blackberry, ke mwen itilize se tou trè bon. Windows lojisyèl kliyan se briz yo sèvi ak. IP(peyi) chanjman pa gen okenn konplikasyon swa se. pwoteksyon sèvè peyi se lajè. Déconnexions yo ra anpil men lè akòz nenpòt lòt rezon occour HMA kliyan echwe yo detekte…nenpòt moman si wifi se reset, HMA se koneksyon showig, se rekoneksyon oto alalejè- defekte. Mwen espere yo kontinye amelyorasyon nan vpn managemnt sèvè chay, amelyore aplikasyon kliyan ak sipò pou sistèm operasyon smartphone ka fè yon kliyan tankou m 'plis satisfè ak rete fidèl nan yon moman nan renouvèlman abònman

  5. Nick H di:
    Jen 12yèm, 2011 nan 6:35 pm

    Hi tout moun!

    Mwen te lè l sèvi avèk HMA vpn pou apeprè yon ane kounye a, Se konsa, mwen pral jis ekri panse m 'sou sèvis yo. Oh, ak mwen ekri soti nan Germany!

    Lapòs:

    Lè mwen te kòmanse premye lè l sèvi avèk HMA mwen te gen kèk pwoblèm antre nan Virtual Counselor nan sèvis la. Sipò a sou entènèt ap viv te trè itil ak rezoud pwoblèm mwen an prèske imedyatman.

    Nan kèk pwen mwen te gen yon pwoblèm ak dns-Filtraj pa founisè sèvis m 'ki pa gen mwayen se nenpòt pwoblèm soti nan HMA, but anyway Live Support helped med to resolve the issue 🙂

    Vitès:

    Nan premye mwa yo kèk vitès te yon ti kras ralanti. Mwen te gen yon 40 / 40Mbit koneksyon epi mwen te anjeneral ap resevwa yon bagay tankou yon 2-8Mbit pandan y ap konekte ak lòt moun ki pi pre serveurs yo Ewopeyen. Nan moman sa a lojisyèl an pa t 'gen opsyon a autoconnect nan sèvè a ak ki pi ba itilizatè konte oswa tès la vitès jeneral. Vitès kenbe ogmante sou tan se konsa koulye a, mwen gen yon 30 / 30Mbit ak mwen anjeneral ap resevwa 15-20Mbit lè konekte ak HMA. So that’s awesome 🙂

    Pri: Li nan bon mache étonant, fè fas ak li.

  6. Miles di:
    Jen 20yèm, 2011 nan 8:51 pm

    Apre ap eseye plizyè lòt VPNs anonim, Mwen te finalman jwenn youn ki travay byen, se vit, epi li se trè fasil yo sèvi ak. Pandan ke pri a ta ka sanble yon ti kras segondè, li te di a fin vye granmoun kanpe vre ke ou jwenn sa ou peye pou. Mwen ta rekòmande sèvis sa a yo ba nenpòt moun kap chèche yon vpn anonim. Senk soti nan senk zetwal!

  7. Vwayaje Man di:
    Jen 22nd, 2011 nan 10:26 pm

    Kòm yon vwayajè regilye, Mwen jwenn HMA yo dwe byen vo pri a. Li pèmèt m 'nan jwenn alantou nenpòt sit bloke epi tou ki ban m' lapè nan tèt ou lè m 'konekte nan rezo enkoni ak untrusted nan otèl ak èpòt paske mwen konnen yo pa espyonaj sou aktivite m'. OpenVPN tou jwe bèl ak tout firewall yo mwen vini nan Contct ak. Pa gen okenn kesyon nan lide m 'apre yon ane solid nan lè l sèvi avèk HMA vpn ke sèvis la plis pase peye pou tèt li plizyè fwa plis pase. Ranje a etonan nan kote ou ka konekte nan ansanm ak vitès la etone ke ki disponib nan sa yo koneksyon se pi wo a ak pi lwen pase nenpòt lòt sèvis Proxy mwen te janm itilize ak / oswa rechèch.

  8. JCheung di:
    Jiyè 23rd, 2011 nan 9:55 pm

    Lè l sèvi avèk Kache manman bourik mwen ki soti nan Lachin. Trè byen. Yo pa bloke. Mwen ka wè tout sou sit entènèt trè byen. Kenbe Facebook ak Twitter bon ak blogs twò. Espere yo travay kontinye.

  9. Darkside di:
    Out 2nd, 2011 nan 11:08 nan la

    Pa gen anyen move di reyèlman. Desan pou lajan an. Mwen Dont panse ke mwen ta fè anyen twò ki genyen lonbraj ak li ou. Jis dosye pataje !^!

  10. HMA All Day! di:
    Septanm 7th, 2011 nan 1:50 pm

    HMA All Day!!! Sèvis vpn yo pa ka bat. Men desann li nan klèman pi bon an ak lojisyèl an pi byen ak pi bon kalite sèvis. Mwen pa konnen li montre kouman li te ka jwenn nenpòt ki pi fasil ak lojisyèl yo ak mwen jwenn mwen gade nan sa yo lòt founisè ri nan swa yon-pa gen lojisyèl oswa b-vye lojisyèl. Vitès yo mwen jwenn, menm soti nan serveurs yo lòt bò dlo yo se pwobableman pi bon pase 99% nan lòt moun yo de tout fason twò. Tout sa ou dwe fè se gade toutotou ak li revize yo, epi ou ap wè ke HMA ki pi bon an. Èske pa te janm gen yon bezwen kontakte sipò paske enstale se yon bagay fasil ak lojisyèl an se estipid. Pa si poukisa nenpòt moun ki ta bezwen swa. Mwen te chèche antre nan kouri yon routeur menm si ak mwen ka fini rele pou èd sou sa! 🙂 5 zetwal mesye, tanpri pa chanje!

  11. Raja di:
    Oktòb 27th, 2011 nan 2:30 pm

    Jis renouvle kont HMA mwen pou yon lòt 6 mwa. LulzSec / antre fyasko a pa reyèlman bezwen deranje m 'ase pa renouvle. Espesyalman lè ou konsidere HMA gen youn nan pi gwo rezo yo ak pi rapid vitès pou pi bon mache pri…sa ki epi mwen pa fè plan sou ranje andedan Sony oswa Mastercard nenpòt ki lè byento atravè HMA! Wi, rete soude ak HMA. Mwen pral jwenn televizyon mwen, videyo, pataje adrès IP, p2p, bt, ak Usenet byen ak touye bèt n'ap ofri kapasite mwen yo Hack gouvènman etranje…mwen devine!

  12. Lejann di:
    Novanm 8yèm, 2011 nan 2:54 pm

    Non a ka sanble estipid (li yon jan se) men vpn yo travay trè byen. Mwen te gen Bonjan anvan li te vini sou nan HMA paske nan pri. Plus Mwen panse ke mwen ap resevwa yon kontra pi bon ak oblije chanje nan sèvè, ak mwen renmen aplikasyon an. Sipò te yon jan ralanti pou yon bagay mwen te vle men lòt pase ke tout bagay se yon bon bagay.

  13. JimZim di:
    Desanm 11yèm, 2011 nan 8:11 pm

    Trè fasil yo sèvi ak, jis konekte nan sèvè ki pi rapid ak fè. Nan fenèt li yo tèlman fasil, ak pou telefòn mwen, Mwen jis mete anviwònman yo nan (Android, ICS). Serveurs Fou toupatou men mwen pa reyèlman panse mwen bezwen Letoni. App se fre depi li montre kat jeyografik la kòm byen. Plezi yo montre nan nan moun ki jan ou kapab konekte sou tout plas la!

  14. Geoff di:
    Fevriye 12yèm, 2012 nan 1:24 pm

    hidemyass gen pa lwen pi bon aplikasyon an kliyan vpn pou moun. Mwen te te montre li nan paran mwen ak zanmi m 'ak yo tout te fini achte kont yo tcheke li soti. Lis Great nan peyi ak tout prezante ou te kapab vle nan yon kliyan vpn. Mwen sitou itilize li sou wout la pandan y ap vwayaje men mwen menm mwen te li nan kay la pou torrenting twò.

  15. MightyWhitey di:
    12yèm mwa mas, 2012 nan 5:57 pm

    Mwen havent te gen yon eksperyans bon ak HMA.The vitès te tèlman pi dousman pase koneksyon mwen san yo pa ale atravè tout yo. Im konplètman okouran ki ale atravè tout yon vpn ka ralanti m 'desann nan yon sèten mezi konpare san yo pa vpn,Bandwith mwen se te prèske toujou 25% a max.Personally m 'mwen kwè ke yo mete twòp bwa serveurs yo mwen itilize yo pou apeprè 3 mwa anvan m 'chanje sou nan StrongsVPN. Ou ka jwenn sèlman 5 switch yon mwa sou nan sèten pwoteksyon men si ou bezwen plis pafwa yo ofri sèvis ala Carte nan pri trè rezonab. Si vitès se yon brekè kontra sèvi ak yon lòt sèvis lòt pase HMA

  16. DBSing di:
    Mas 18th, 2012 nan 9:26 pm

    Mwen te lè l sèvi avèk HMA pou apeprè 6 mwa kounye a. Mwen jwenn li nan dwe trè fasil yo configured, itilize epi mete ajou, lè sa nesesè. Espesyalman itil nan m 'se karakteristik nan ou presize ki eta nan peyi Etazini an ou vle sèvè ou yo dwe sitiye nan. Sa a ede m 'nan pa gen fen ak sèten abonnements mwen gen ki mande pou yon abònen yo gen yon URL eta-espesifik avèk siksè abònman.

    Vitès la se souvan kòm bon jan ki sa mwen jwenn lè yo pa lè l sèvi avèk HMA. Mwen te configuré HMA yo kòmanse otomatikman lè òdinatè a kòmanse, epi li kouri parfètman nan background nan, parfe pwoteksyon idantite mwen. K ap viv nan yon peyi kote gouvènman an pa pral menm pèmèt nou gen yon plat TV satelit fè li te gen yon pwodwi bon jan kalite tankou HMA yon vrè obèn.

    Mèsi-ou pou yon pwodui bèl bagay ki aktyèlman fè travay yo ak travay trè byen.

  17. Joe M. di:
    Mas 18th, 2012 nan 9:27 pm

    Mwen te lè l sèvi avèk yon ti moman HMA pou kounye a epi yo pa ta janm panse osijè de anile li. Nan klike la a yon bouton mwen kapab gen yon nouvo IP pou anyen m ap fè ki te gen awizom. Lojisyèl an se senp yo sèvi ak ak sipò a se eksepsyonèl. Mwen panse ke mwen te sèlman te gen yo kontakte yo yon fwa epi li te sèlman sou yon pwoblèm ki te voye bòdwo korije asap.

  18. James D. di:
    Mas 18th, 2012 nan 9:38 pm

    Anjeneral travay byen. Li sèvi ak sou 38MB nan memwa pandan y ap kouri. Anjeneral pran apeprè 12-25 segonn ta chanje ONSÈY. Aksidan chak yon fwa nan yon ti tan (2-7 jou) kite seleksyon mare IP mwen kouri gratis ak ki egzije yon rekòmanse manyèl. Pa ka sèvi ak SMTP pò men sa a yon ti jan konprann. Tande ke yon moun te bay yon avi sou DMCA oswa kèlkeswa sa Se konsa, mwen devine li pa 100% “anonim” (sa vle di. Pa rekòmande pou fè move bagay sou entènèt la). Tout moun nan tout, vo lajan an (nan la 1 pousantaj abònman ane) osi lontan ke bagay sa yo kontinye amelyore.

    Ta renmen genyen yon “broche” opsyon pou sèten sit. Pou egzanp, Facebook.com vin Retade lè antre nan soti nan yon lòt IP akòz enkyetid sekirite. Se pou aplike tou nan kèk sit entènèt bankè sou entènèt / paypal. Ta renmen pou kapab presize yo sèvi ak IP orijinal mwen pou sit tankou sa yo ki.

  19. Danyèl S di:
    Mas 18th, 2012 nan 9:48 pm

    Mwen te itilize byen yon sèvis vpn kèk disponib nan kèk ane dènye yo,epi yo yo definitivman pa tout kreye egal ego. Genyen kèk ki genyen bon vitès, pi pa fè sa, kèk nan yo te ki estab koneksyon, pi ankò pa fè sa. Sepandan HMA gen ki konsistan ki estab, vitès serye ki ekivalan oswa pa menm notables mwens pase koneksyon dirèk mwen nan entènèt la. Koulye a, evidamman si ou ap pale serveurs twò lwen, Lè sa a, li yo siyifikativman pi dousman. Men, aplikasyon an fondamantalman montre ou ki de tout fason. Yon lòt kole reyèl, ki jan gen anpil valè li se se genyen kantite lajan an vas nan adrès IP nan ak kote ki disponib, li vrèman fè yon gwo diferans ke yo te kapab pou konekte avèk dè milye de IP la pase di 3-4 oswa menm 1 nan kèk sèvis nan vpn. An jeneral mwen ta te vle di te eksperyans mwen ak HMA te toujou fasil nan tout fason alantou, vitès, lojisyèl, estabilite, ak sipò. Mèsi HMA pou fè Navigasyon entènèt mwen ke anpil pi an sekirite ak avèk fasilite la nan 2 klik nan yon bouton yo dwe konekte.

  20. Eli di:
    Mas 21yèm, 2012 nan 11:36 nan la

    HMA se fondamantalman pafè pou vpn. Low mwa pri ki mwen renmen ak lojisyèl super fasil. Pafwa pou plezi Mwen konekte nan serveurs fason etranje. Ajoute Enteresan ou jwenn lè vizite sèten sit lè samblan yo dwe soti nan India lol. Vitès yo se bon ak fasil wè. Sèvi ak li pou tout laptops m 'ak downloads.

  21. Kawa di:
    Avril 27th, 2012 nan 5:27 pm

    Plis peyi pase mwen bezwen, vitès ki nòmalman trè bon pou downloads an sekirite, ak sou douz dola yon mwa. Mwen renmen lefèt ke mwen kapab anile nan nenpòt ki lè twò. Windows lojisyèl travay byen pou mwen, Mwen pa konnen sou Mac oswa nenpòt bagay.

  22. DiverDoon di:
    Me 7th, 2012 nan 8:58 pm

    Avèk libète rezèv peman prive li yo sou kòm bon jan ou ka jwenn pou se vre wi: Anon. Lojisyèl yo bat rès la twò ak mwen te gen Bonjan anvan kòm byen. Twò move pa gen yon lòt opsyon bon peman Anon.

  23. Vlaar di:
    15 Jiyè, 2012 nan 4:47 pm

    Dènyèman te achte sa a pou gwo kantite lajan an nan vwayaje entènasyonal m 'fè. Èske gen lojisyèl ki pi fasil ak tout peyi yo mwen bezwen. Toujou tcheke vitès la anvan konekte. Fè m 'santi yon anpil pi an sekirite sou wout la nan wifi la gratis.

  24. Ben di:
    16th janvye, 2013 nan 10:09 pm

    yo te pran yon bat lè sa jenn ti kabrit itilize sèvis yo yo Hack sony (’09?) men vrèman sa a, se pwòp tèt li modi fòt pou sèvi ak yon dola dis yon sèvis mwa. Mwen te itilize HMA pou ane yo gade Olympics, foutbòl, ak browse san danje. Mwen pa Hack ak men mwen download occassionally…

  25. Kyle&Stan di:
    1ye jen, 2013 nan 6:57 pm

    pa ka ale mal ak HMA. li yo super fasil yo epi li ede tremenduously ak YouTube ak Netflix tampon. sou koneksyon kab regilye youtube ka pran pou tout tan chaj. le pli vit ke mwen vire sou vpn nan hidemyass li vitès dwat…Gee ou panse ISP mwen an gen yon bagay fè ak li?!

  26. Garett di:
    Jen 14th, 2013 nan 12:10 pm

    Men desann gen yo dwe vpn ki pi rapid ak pi chwa ki genyen yo sèvè. Pri yo bon mache epi te rete nan fason sa a menm chak mwa. App se trè ki lejè ak li fè sa travay la.

  27. POLE di:
    Avril 25th, 2014 nan 7:03 pm

    aa sa a se yon fòm moun estipid…Boukmèyker…

    Hidemyass se ki pi popilè, men tou rayi paske yo te ke estipid sony Hack. Fuck ke jenn ti kabrit te pran desann PSN la estipid. Yeah mwen li TF ak yeah mwen sèvi ak HMA vitès jis amann ak NL li yo yo wo anpil soti nan USA. Travay bon pou torrenting Moun pote plent sou vle torrent sou US serveurs. Idyo.

  28. Grenn di:
    Novanm 16th, 2014 nan 9:48 pm

    HMA se toujou pi bon an an tèm de pri ak pèfòmans. Mwen te gen yo pou ane kounye a. Ou ta dwe mete ajou revizyon nou an, te aplikasyon an vinn yon pi bon anpil! Ekran ou yo soti nan dat!

Kite yon Reply

Klike sou zetwal anba a to.
Pri
Vitès
Pwoteksyon
Reliability
Sipò