HideMyAss

Post Icon

De populaire proxy dienst, Hide My Ass!, heeft ook een even populaire VPN aanbod. Hide My Ass! Pro is een geavanceerde en toch eenvoudig te gebruiken applicatie die anoniem versleutelt uw gehele internet verbinding gebruiken (met behulp van een VPN - Virtual Private Network-systeem). Hun software werkt automatisch met elke applicatie of protocol - of dit nu surfen op het web, instant-messaging/IRC, online games, Skype, etc.. Simpel gezegd, elke applicatie die een internetverbinding vereist zal worden gecodeerd en uw IP-adres (en in sommige gevallen uw land) zal vrijwel worden veranderd met slechts een klik van een knop.

De meeste mensen weten HideMyAss, of "HMA" in het kort, voor hun gratis proxy dienst. Gebruikers kunnen dan durven hun website, vul de URL ze wilt doorbladeren, en doen dat achter een anonieme proxy. Proxies zijn geweldig, maar ze zijn geen vervanging voor een premium VPN dienst - en dat is precies de reden waarom HMA biedt HMA Pro. HMA Pro is in wezen een softwaretoepassing, en dat de applicatie draait op de achtergrond het verstrekken van de VPN-verbinding. Hoewel veel andere aanbieders gebruiken software voor hun VPN aanbod, HMA Pro vereist het gebruik van hun software. Dit is niet noodzakelijk een slechte zaak, als het laat HMA te veel extra functies en functies bieden, en een minimale installatie voor de gebruiker.

HideMyAss VPN Client Software Review

De HMA Pro plannen zijn zeer concurrerend. Vooral omdat ze kortingen hebben ingesteld over de hele linie voor hun plannen van verschillende lengtes termijn. In werkelijkheid, er zijn maar weinig concurrenten die VPN-dienst in dezelfde kosten bereik als HMA. Een van de grootste mogelijkheden die ze bieden door hun software is de mogelijkheid om landen te schakelen naar believen. Hoewel ze de grootste selectie van landen die niet kunnen hebben, zij momenteel toevoegen van meer stapsgewijs (net als de meeste providers). Een andere handige functie van hun software is de mogelijkheid om IP-adressen te schakelen - hetzij door een disconnect / reconnect, of via een countdown timer.

HideMyAss VPN Speed Test Results

Helaas HMA Pro beschikt niet over een gratis proefperiode bieden, maar er is een 30 dagen geld terug garantie. Echter, een waarschuwing vooraf – kunnen zij niet vriendelijk om misbruik van de garantie!

Over de jaren, HideMyAss VPN dienst is sterk gegroeid in termen van aantal server, landen aangeboden, en IP's beschikbaar. De onderstaande vergelijkingstabel van HideMyAss VPN-servers in de tijd toont de verbazingwekkende groei van hun VPN-service. Dit is het soort groei die niet alleen snelheden houden hoog, maar moet de snelheid te verhogen na verloop van tijd. Dat betekent meer en snellere VPN-verbindingen voor hun klanten.

HMA VPN 2012 server list growth

Meerdere verbindingen: HideMyAss kunnen maximaal 2 gelijktijdige verbindingen op hun individuele plannen met een rekening. Een andere optie voor meerdere verbindingen is om HMA installeren op een router. Contact HMA support voor meer informatie.

Geblokkeerde Landen: HideMyAss niet aanmeldingen verbiedt elk land.

Mei 2011 Update: HideMyAss VPN heeft uitgebreid naar 27 landen! Deze stap verhoogt hun landen sterk aangeboden, gezien het feit dat slechts een paar maanden geleden waren ze alleen het aanbieden van verbindingen in ongeveer 16 landen. Onze redacteuren zijn zeer onder de indruk met deze uitbreiding van HMA, en als je het combineert met hun eenvoudig te HMA VPN client software die u toelaat om het IP-adres en het land snel te schakelen gebruiken, je hebt een winnende combinatie! Door deze uitbreiding, onze redacteuren hebben opgewaardeerd de waarde rating op HMA. Vergeet niet dat HMA dit moment is het aanbieden van 60% van hun VPN abonnementsformules, maar kun je beter snel handelen – het aanbod is alleen goed voor een beperkte tijd.

Juni 2011 Update: HMA heeft hun VPN client software bijgewerkt! We hebben een toegevoegde reeks screenshots van HideMyAss Pro VPN-software om het gemakkelijker maken om hun VPN dienst en hoe de software werkt begrijpen. Screenshots het dashboard, landenkeuze (lijst), landenkeuze (kaart), snelheid gids, load balancing, en veilige IP binden.

Juli 2011 Update: Ga het HMA web control panel en een rondleiding van alles wat beschikbaar is voor alle HMA klanten! We hebben een binnenkant scoop over de HMA web control panel, compleet met screenshots! We hebben ook een detail bespreking van de HMA VPN-software met meer dan 25 screenshots, en een volle snelheid testen van elke server met een analyse van de resultaten!

Januari 2012 Update: HMA heeft uitgebreid tot meer dan 200 servers, in 38 landen, met meer dan 24,000 IP adressen! Ze hebben ook uitgerold L2TP VPN-service! Lees onze nieuwsbulletin voor alle details.

Oktober 2012 Update: De ontzagwekkende uitbreiding van HideMyAss VPN-service gaat verder in 2012! Het aantal staat nu op 282 servers, over 33,000 IP's, en 51 landen. Bekijk de grafiek van HMA Pro VPN-server uitbreiding in ons nieuwsartikel! Beste deel, al deze uitbreiding met NO PRIJSVERHOGING!

Maart 2014 Update: Vieren hun 8ste verjaardag in oktober 2013, HideMyAss gaat sterk in 2014. Hun HMA software heeft een aantal grote updates ondergaan (tenminste drie!) inclusief ondersteuning voor Windows 8.1 en verbeterde server / land selecties. Na nu surprassed 550 servers en 65 landen, HMA VPN is een van de grootste persoonlijke VPN-diensten op de planeet. Ze zijn zo globaal, hun online chat is geopend 24/7! Een van de weinige VPN-dienstverleners die personeel op niveau, zeker. HMA is ook versterkt met hun mobiele game, onlangs het vrijgeven van HMA! Pro VPN voor Android. Het is nog steeds beta op dit moment, maar je kunt het controleren gratis op de Play Store. Het beste deel is, na al deze uitbreiding…de prijs blijft hetzelfde…slechts $ 11.52/month voor Onbeperkt VPN op al uw apparaten!

Januari 2015 Update: HideMyAss VPN is nog steeds een van de grootste namen in persoonlijke VPN. Aanhoudend lage prijzen in combinatie met stellaire VPN snelheid en selectie maken ze een van de beste, zo niet de beste. Nu met één van de grootste VPN aanbod, HMA biedt servers in 150 landen! Er zijn slechts 196 landen, of zo, in de wereld van vandaag. Sommige diensten hebben niet eens 150 servers…zodat het gemakkelijk om te zien hoe HMA is erin geslaagd op de hoogte blijven van de VPN-spel. Maandelijkse prijzen blijven alleen te zijn $11.52, zonder termijn engagement. Step it up 6 maanden service en de maandelijkse kosten naar beneden gaat om $8.33. Ga voor de 12 maand plannen en uw maandelijkse kost slechts $6.55! Dat klopt, Niet alleen heeft de maandelijkse geprijsd niet in een verhoogde 4+ jaar, noch heeft de jaarlijkse prijs! Het houden van de prijzen laag, terwijl de uitbreiding en het toevoegen van nieuwe functies is niet gemakkelijk, dus een pluim voor HMA te krijgen van het gebeuren. We blijven HMA zeer waarderen, en beoordelingen van gebruikers geven het zelfde. Gebruikers op zoek naar P2P en BT moeten kijken naar het Nederlands en andere NL-servers (waarvan er vele!)

HideMyAss4.6580645161331
Visit Site

28 Antwoorden op “HideMyAss”

  1. Alex zegt:
    23 april, 2011 bij 3:33 pm

    HideMyAss is een kwaliteit vpn. Ik gebruik het vrij veel alledaagse. Er is een beetje van een vertraging, maar alle keuzes van IP's en andere opties zijn geweldig. Ze hebben een aantal echt grote verkoop gaat nu ook. Dit maakt de prijs redelijk goed. Zou zeker aanraden deze service, A

  2. Joey zegt:
    21 mei, 2011 bij 1:59 pm

    Toen ik hem kocht HMA, Ik dacht dat ik zou downloaden en uit te proberen – want ik was blij met mijn andere VPN-client software die ik gebruik. Ik had veel goede dingen over gehoord HideMyAss! Pro. De HMA Pro VPN client software en service is zo cool ik ben weggeblazen & Ik raad ten zeerste aan het, Ik hou van surfen gewoon weten dat ik ben onvindbaar en bedekt.

    Gewoon een opmerking, Ik had hidemyip.com gebruikt voor een jaar voorafgaand en vervolgens hidemyassVPN. En vergeet niet dat HMA heeft wel livechat web support. Ik heb nooit problemen gehad met hun snelheid hadden, weet niet wat er met Alex's rating! 5 Stars!

    HIDEMYASS is veruit de beste!!

  3. Anthony zegt:
    21 mei, 2011 bij 7:06 pm

    Eerste, laat ik alleen zeggen dat ik ben niet nieuw voor VPN, VPN-dienst of VPN-clients. Ik overgestapt naar HMA van Perfect Privacy want ik had behoefte aan betere prestaties en een betere prijsstelling. HMA is echt geweldig, Het is feature-rijke VPN client software maakt het eenvoudig om OpenVPN vermogens te gebruiken. Ook HMA heeft vele server locaties – ze zijn echt een van de beste die er zijn. SMTP Op verzoek is ook een groot ding dat Perfect Privacy niet kon bieden. Ze zorgen voor een snelle ondersteuning en een zeer betrouwbare service voor slechts $ 78/year, te vergelijken met Perfect Privacy die 149 € / jaar op te laden. Probeer HMA voor slechts 1 maand als je niet zeker bent en je zult zien wat ik bedoel.

  4. Umair VAE zegt:
    30 mei, 2011 bij 12:35 op

    OpenVPN protocol op Windows-platform is naadloos aan te sluiten en te gebruiken…echter PPTP ondersteuning voor opkomende mobiele apparaten platform speciaal Android en Blackberry, die ik gebruik is ook vrij goed. Windows client software is wind te gebruiken. IP(land) verandering is geen gedoe ofwel. server land dekking is breed. Afsluitingen zijn zeer zeldzaam, maar wanneer occour vanwege een andere reden HMA opdrachtgever niet op te sporen…soms als wifi wordt gereset, HMA is showig connectiviteit, automatische heraansluiting is dlightly gebrekkig. Ik hoop dat ze blijven verbetering van vpn server load managemnt, verbeteren van client-toepassing en ondersteuning voor smartphone-besturingssystemen kan een klant als ik meer tevreden en loyaal op het moment van inschrijving verlenging

  5. Nick H zegt:
    12 juni, 2011 bij 6:35 pm

    Hallo iedereen!

    Ik gebruik HMA VPN voor ongeveer een jaar nu, dus ik zal gewoon opschrijven van mijn gedachten over hun dienst. Oh, en ik ben het schrijven van Duitsland!

    Service:

    Toen ik begon met behulp van HMA Ik had wat problemen met het inloggen op de service. De online live support was zeer behulpzaam en opgelost mijn problemen vrijwel direct.

    Op een gegeven moment had ik een probleem met de DNS-filtering door mijn dienstverlener die op geen enkele wijze een probleem van HMA, but anyway Live Support helped med to resolve the issue 🙂

    Snelheid:

    In de eerste paar maanden snelheden waren een beetje traag. Ik had een 40/40Mbit verbinding en ik was meestal om iets als een 2-8Mbit tijdens het verbinden met de dichtstbijzijnde Europese servers. Op dat moment de software de optie Automatisch verbinden met de server met de laagste aantal gebruikers of de algemene snelheidstest niet over. Snelheden bleef stijgen na verloop van tijd dus nu heb ik een 30/30Mbit en ik ben meestal krijgen 15-20Mbit bij aansluiting met HMA. So that’s awesome 🙂

    Prijs: Het is verbazingwekkend goedkoop, omgaan.

  6. Mijlen zegt:
    20 juni, 2011 bij 8:51 pm

    Na het uitproberen van verschillende andere anonieme VPN's, Ik heb eindelijk een gevonden die goed werkt, is snel, en is zeer eenvoudig te gebruiken. Terwijl de prijs lijkt een beetje hoog, het oude gezegde staat waar dat je krijgt wat je betaalt voor. Ik zou aanbevolen deze service aan iedereen op zoek naar een anonieme VPN. Vijf van de vijf sterren!

  7. Reizende Man zegt:
    22 juni, 2011 bij 10:26 pm

    Als een gewone reiziger, Ik vind HMA om goed de kosten waard zijn. Het laat me rond een geblokkeerde sites te krijgen en geeft me ook gemoedsrust wanneer ik met onbekende en onbetrouwbare netwerken in hotels en luchthavens, omdat ik weet dat ze niet bespioneren mijn activiteit. OpenVPN speelt ook leuk met alle firewalls ik binnenkom CONTCT met. Er is geen twijfel in mijn gedachten na een stevig jaar van het gebruik van HMA VPN dat de dienst meer dan betaalt zichzelf meerdere malen in. De verbazingwekkende verscheidenheid van locaties kunt u door te verbinden, samen met de verrassende snelheid die beschikbaar is via deze verbindingen is boven en buiten alle andere proxy service die ik ooit heb gebruikt en / of onderzocht.

  8. JCheung zegt:
    23 juli, 2011 bij 9:55 pm

    Met behulp van Hide My Ass uit China. Zeer goed. Ze niet geblokkeerd. Ik kan alle websites goed te zien. Houdt facebook en twitter goed met blogs ook. Hoop dat ze het werk voortgezet.

  9. Darkside zegt:
    2 augustus, 2011 bij 11:08 op

    Niets slechts te zeggen echt. Fatsoenlijk voor het geld. Ik denk niet dat ik zou iets te schaduwrijke met daarin zult doen. Gewoon File Share !^!

  10. HMA All Day! zegt:
    7 september, 2011 bij 1:50 pm

    HMA All Day!!! Hun VPN-service kan niet kloppen. Hands down het is duidelijk de beste met de beste software en de beste service. Ik weet niet hoe het zou makkelijker gaan met hun software en ik vind mezelf te kijken naar deze andere aanbieders lachen om ofwel een-geen software of b-crappy software. De snelheden ik krijg, zelfs vanuit het buitenland servers zijn waarschijnlijk beter dan 99% van de anderen toch ook. Het enige wat je hoeft te doen is rond te kijken en lees de reviews en je zult zien dat HMA is de beste. Heb nog nooit een behoefte om contact support gehad omdat installeren is eenvoudig en de software is hersenloos. Ik weet niet zeker waarom iemand zou moeten ofwel. Ik heb gekeken in het runnen van een router al en ik kan uiteindelijk om hulp roepen op dat! 🙂 5 sterren jongens, gelieve niet veranderen!

  11. Radz zegt:
    27 oktober, 2011 bij 2:30 pm

    Gewoon mijn HMA goed voor nog eens vernieuwd 6 maanden. De Lulzsec / logging fiasco niet echt last van me genoeg om niet te vernieuwen. Zeker als je bedenkt HMA heeft een van de grootste netwerken en de hoogste snelheden voor de goedkoopste prijs…dat en ik ben niet van plan Sony of Mastercard wanneer hacken binnenkort via HMA! Yup, steken met HMA. Ik zal mijn tv te krijgen, video, gedeelde ip adres, p2p, bt, en usenet veilig en mijn vermogen om buitenlandse regeringen hacken offeren…i guess!

  12. Mythe zegt:
    8 november, 2011 bij 2:54 pm

    De naam lijkt misschien dom (het kinda is) maar hun VPN werkt erg goed. Ik had sterk voor zijn komst naar HMA vanwege prijzen. Plus ik denk dat ik een betere deal met de server switching, en ik hou van de toepassing. Support was een beetje traag voor iets wat ik wilde, maar anders dan dat alles goed is.

  13. JimZim zegt:
    11 december, 2011 bij 8:11 pm

    Zeer eenvoudig in gebruik, gewoon aansluiten op de snelste server en gedaan. Op ramen zijn zo gemakkelijk, en voor mijn telefoon, Ik heb net de instellingen in (Android, ICS). Crazy servers overal maar ik denk niet echt dat ik nodig Letland. App is cool omdat het laat de kaart ook. Leuk om te laten zien aan mensen hoe je verbinding kunt maken over de plaats!

  14. Geoff zegt:
    12 februari, 2012 bij 1:24 pm

    hidemyass heeft veruit de beste vpn client-toepassing voor mensen. Ik heb het toonde aan mijn ouders en mijn vrienden en ze eindigden koopkracht accounts om het te controleren. Grote lijst van landen en elke functie die u zou willen in een vpn-client wilt. Meestal gebruik ik het op de weg tijdens het reizen maar ik heb ook het thuis voor te torrenting.

  15. MightyWhitey zegt:
    12 maart, 2012 bij 5:57 pm

    Ik havent had een goede ervaring met HMA.The snelheden waren zo veel langzamer dan mijn verbinding zonder door hen. Im volledig van bewust dat gaat via een VPN me kan vertragen tot op zekere hoogte vergeleken zonder VPN,Mijn bandbreedte was bijna altijd 25% van mijn max.Personally ik geloof dat ze de servers Ik gebruikte ze voor ongeveer overbelasten 3 maanden voordat ik overgeschakeld naar StrongsVPN. U mag alleen maar 5 schakelt een maand over binnen bepaalde dekking, maar als je meer soms moeten ze bieden à la carte diensten tegen zeer redelijke prijzen. Als de snelheid is een deal breaker gebruik een andere dan HMA dienst

  16. DBSing zegt:
    18 maart, 2012 bij 9:26 pm

    Ik gebruik HMA voor ongeveer 6 maanden. Ik vind het zeer eenvoudig te configureren zijn, gebruiken en te updaten, indien nodig. Vooral nuttig voor mij is de functie aan te geven welke staat in de VS u wilt dat uw server worden gevestigd binnen. Dit helpt mij om geen einde met bepaalde abonnementen heb Ik, die een abonnee vereisen om een ​​state-specifieke URL hebben om succesvol in te schrijven.

    De snelheid is vaak net zo goed als wat ik krijg als deze niet gebruikt HMA. Ik heb HMA geconfigureerd om automatisch te starten wanneer de computer opstart, en het loopt feilloos op de achtergrond, perfect afschermen van mijn identiteit. Wonen in een land waar de overheid niet eens kunnen we beschikken over een satelliet-tv schotel maakt het hebben van een hoogwaardig product als HMA een ware uitkomst.

    Bedankt voor een prachtig product dat echt werkt en werkt zeer goed.

  17. Joe M. zegt:
    18 maart, 2012 bij 9:27 pm

    Ik gebruik HMA voor een tijdje nu en zou nooit denken over het annuleren van het. Bij de klik van een knop kan ik een nieuw IP-have voor alles wat ik doe wat geweldig is geweest. De software is eenvoudig te gebruiken en de drager is uitstekend. Ik denk dat ik alleen moest ze eenmaal contact en het was slechts ongeveer een facturatie probleem dat zo snel mogelijk is opgelost.

  18. James D. zegt:
    18 maart, 2012 bij 9:38 pm

    Over het algemeen werkt goed. Gebruikt ongeveer 38MB geheugen tijdens het hardlopen. Meestal duurt ongeveer 12-25 seconden ips schakelen. Crasht elke keer in een tijdje (2-7 dagen) liet mijn gebonden IP-selecties de vrije loop en die een handmatige herstart. Kan SMTP-poort niet gebruiken, maar dat is enigszins begrijpelijk. Gehoord dat iemand kreeg een bericht over DMCA of wat dan ook, dus ik denk dat het niet 100% “anoniem” (dwz. Niet aanbevolen voor het doen van slechte dingen op het internet). Alles bij elkaar, het geld waard (op 1 jaar abonnementsprijs) zolang dingen blijven verbeteren.

    Zou willen hebben een “ongebonden” optie voor bepaalde websites. Bij voorbeeld, Facebook.com wordt vertraagd bij het aanmelden van een ander ip gevolg van bezorgdheid over de veiligheid. Kan ook gelden voor een aantal websites voor internetbankieren / paypal. Zou graag in staat zijn om aan te geven op mijn oorspronkelijke ip gebruiken voor sites, zoals die.

  19. Daniel S zegt:
    18 maart, 2012 bij 9:48 pm

    Ik heb een flink aantal VPN-services die beschikbaar zijn in de afgelopen jaren,en ze zijn zeker niet allemaal gelijk geschapen. Sommige hebben goede snelheden, de meeste niet, sommige hebben stabiele verbindingen, de meeste weer niet. Echter HMA heeft consequent stabiel, betrouwbare snelheden die gelijkwaardig of zelfs niet merkbaar minder dan mijn directe verbinding met het internet. Nu natuurlijk als je praat servers heel ver weg, dan zijn beduidend langzamer. Maar uit de aanvraag blijkt dat u in principe toch. Een andere echte extraatje, is hoe waardevol het is om de enorme hoeveelheid ip adres en locaties beschikbaar te hebben, het maakt echt een groot verschil is in staat om verbinding te maken met duizenden IP's dan zeggen 3-4 of zelfs 1 bij sommige vpn dienst. Algemeen zou ik moet zeggen dat mijn ervaring met HMA is altijd gemakkelijk in alle opzichten rond, snelheid, software, stabiliteit, en ondersteuning. Bedankt HMA voor het maken van mijn internet surfen die veel veiliger en met het gemak van 2 klikken op de knop aan te sluiten.

  20. Elias zegt:
    21 maart, 2012 bij 11:36 op

    HMA is in principe geschikt voor VPN. Laag maand prijs die ik leuk vind en super eenvoudig software. Soms voor de lol ik aansluiten op weg buitenlandse servers. Interessante advertenties die u krijgt bij het bezoeken van bepaalde websites als doen alsof ze uit India lol. Snelheden zijn goed en gemakkelijk te zien. Gebruik het voor al mijn laptops en downloads.

  21. Kawa zegt:
    27 april, 2012 bij 5:27 pm

    Meer landen dan ik nodig heb, snelheden zijn normaal gesproken erg goed voor veilige downloads, en ongeveer twaalf dollar per maand. Ik vind het feit dat ik ook op elk gewenst moment kan opzeggen. Windows-software werkt goed voor mij, Ik weet niet over Mac of iets.

  22. DiverDoon zegt:
    7 mei, 2012 bij 8:58 pm

    Met vrijheid reserve prive betaling zijn ongeveer net zo goed als je kunt krijgen voor echt anon. Hun software slaat de rest ook en ik had sterk voor zowel. Jammer dat er geen andere goede anon betalingsoptie.

  23. Vlaar zegt:
    15 juli, 2012 bij 4:47 pm

    Deze onlangs gekocht voor de grote hoeveelheid internationaal reizende ik doen. Heeft de makkelijkste software en alle landen die ik nodig. Controleer altijd de snelheid voordat u. Voel ik me een stuk veiliger op de weg bij de gratis wifi.

  24. Ben zegt:
    16 januari, 2013 bij 10:09 pm

    ze nam een ​​pak slaag toen dat kind gebruikten hun dienst te hacken sony (’09?) maar echt dat is zijn eigen verdomde schuld voor het gebruik van een tien dollar per maand dienst. Ik heb HMA jarenlang gebruikt om Olympische Spelen te kijken, voetbal, en blader veilig. Ik heb geen websites hacken maar ik heb af en toe downloaden…

  25. Kyle&Stan zegt:
    1 juni, 2013 bij 6:57 pm

    kan niet verkeerd gaan met HMA gaan. zijn super eenvoudig en helpt tremenduously met YouTube en Netflix buffering. op regelmatige kabelverbinding youtube kan eeuwig duren laden. zodra ik zet de hidemyass vpn het juist versnelt…gee je denkt dat mijn ISP iets te maken heeft met het?!

  26. Garett zegt:
    14 juni, 2013 bij 12:10 pm

    Handen heeft tot aan de snelste VPN met de meest server keuzes. Prijzen zijn goedkoop en hebben verbleven die manier zelfs van maand tot maand. App is vrij licht van gewicht en het doet het werk.

  27. POLE zegt:
    25 april, 2014 bij 7:03 pm

    hahah dit is een domme vorm man…comeon…

    Hidemyass is het meest populair, maar ook gehaat vanwege die stomme Sony hack. Fuck dat kind pakte de domme PSN. Ja, ik TF gelezen en ja ik gebruik HMA zijn prima en NL snelheden zijn hoog uit de VS. Werkt goed voor torrenting Mensen klagen over het willen van de torrent op de Amerikaanse servers. Idioten.

  28. Zaad zegt:
    November 16, 2014 bij 9:48 pm

    HMA is nog steeds de beste in termen van prijs en prestatie. Ik heb ze al jaren. U moet uw beoordeling bijwerken van de aanvraag is een stuk beter geworden! Uw screenshots zijn verouderd!

Laat een reactie achter

Klik sterren hieronder om te beoordelen.
Prijs
Snelheid
Bescherming
Betrouwbaarheid
Ondersteuning