HideMyAss

Post Icon

Popularny serwis proxy, Hide My Ass!, ma także równie popularną ofertę VPN. Hide My Ass! Pro to zaawansowany i prosty w użyciu aplikacja, która anonimowo szyfruje całą połączenia internetowego (za pomocą VPN - Virtual Private Network System). Ich oprogramowanie automatycznie pracuje z dowolnej aplikacji lub protokołu - czy to jest przeglądanie stron internetowych, instant-messaging/IRC, gry online, Skype, itd.. Upraszczając, Każdy wniosek, który wymaga połączenia z Internetem będą szyfrowane, a Twój adres IP (, aw niektórych przypadkach twój kraj) będzie praktycznie zmienił za pomocą jednego kliknięcia przycisku.

Większość ludzi wie, HideMyAss, lub "HMA" w skrócie, za ich usługi Darmowe Proxy. Użytkownicy mogą zapuścić się na swojej stronie internetowej, wprowadź adres URL, które chcieliby, aby przeglądać, i to za anonimowe proxy. Prokurenci są świetne, ale nie są one substytutem usługi Premium VPN - co jest dokładnie, dlaczego HMA oferuje HMA Pro. HMA Pro to aplikacja, w zasadzie, i że aplikacja działa w tle, zapewniając połączenie VPN. Chociaż wielu innych dostawców oprogramowania dla ich wykorzystania oferty sieci VPN, HMA Pro wymaga użycia ich oprogramowania. To nie jest koniecznie złą rzeczą, ponieważ umożliwia HMA aby zapewnić wiele dodatkowych cech i funkcji, jak również minimalna instalacja dla użytkownika.

HideMyAss VPN Client Software Review

Plany HMA Pro są bardzo konkurencyjne. Zwłaszcza, że ​​oni wprowadzili rabaty w różnych dziedzinach ich planów terminowych o różnych długościach. W rzeczywistości, jest bardzo mało konkurencji, które świadczą usługi VPN w tym samym zakresie kosztów jak HMA. Jedną z najlepszych funkcji oferowanych przez ich oprogramowania jest możliwość przełączania krajów do woli. Mimo, że nie może mieć największy wybór krajów, Obecnie są one stopniowo dodając więcej (podobnie jak większość dostawców). Kolejną przydatną funkcją ich oprogramowania jest możliwość przełączania adresów IP - przez odłączenie / podłącz, lub przez minutnik.

HideMyAss VPN Speed Test Results

Niestety HMA Pro nie oferują bezpłatną wersję próbną, ale jest 30 Gwarancja tu dni. Jednak, Ostrzegawcze – nie może się pozytywnie do nadużywania gwarancji!

Z biegiem lat, Usługa HideMyAss VPN znacznie wzrosła w zakresie liczby serwerów, Oferowane kraje, i IP jest dostępna. Poniższy wykres porównanie serwerów HideMyAss VPN w czasie pokazuje niesamowity wzrost ich usług VPN. To jest rodzaj wzrostu, który będzie nie tylko utrzymać wysokich prędkościach, ale to powinny zwiększyć prędkość z czasem. Oznacza to, że więcej i szybciej połączeń VPN dla swoich klientów.

HMA VPN 2012 server list growth

Wiele połączeń: HideMyAss umożliwia do 2 jednoczesnych połączeń na ich indywidualnych planów z jednego konta. Inną opcją dla wielu połączeń jest zainstalowanie HMA na routerze. Skontaktować się z obsługą HMA więcej informacji.

Zablokowane Kraje: HideMyAss nie zabrania rejestracje z dowolnego kraju.

Może 2011 Aktualizacja: HideMyAss VPN rozszerzona 27 kraje! Ten ruch zwiększa znacząco ich kraje oferowane, biorąc pod uwagę, że zaledwie kilka miesięcy temu były oferuje połączenia tylko w około 16 kraje. Nasi redaktorzy są bardzo zadowoleni z tego rozszerzenia z HMA, a gdy połączymy to z ich łatwe w użyciu oprogramowanie klienckie HMA VPN, który pozwala na szybkie przełączanie się adres IP i kraj, masz zwycięskiej kombinacji! W wyniku tego rozszerzenia, Nasi redaktorzy podniosła rating wartość na HMA. Nie należy zapominać, że obecnie oferuje HMA 60% od swoich pakietów abonamentowych VPN, ale lepiej działać szybko – oferta jest dobra tylko przez ograniczony czas.

Czerwca 2011 Aktualizacja: HMA zaktualizował swoje oprogramowanie klienta VPN! Dodaliśmy Seria screenów z HideMyAss oprogramowania Pro VPN, aby ułatwić zrozumienie ich usługi VPN i jak działa oprogramowanie. Zrzuty ekranu obejmować deskę rozdzielczą, Wybór kraju (lista), Wybór kraju (Mapa), Podręcznik szybkiego, równoważenie obciążenia, wiążą IP i bezpieczne.

Lipca 2011 Aktualizacja: Wejdź do panelu sterowania internetowej HMA i podjąć zwiedzanie wszystkiego, co jest dostępne dla wszystkich klientów HMA! Mamy wewnątrz czerpak na panelu sterowania internetowej HMA, wraz z zrzutami ekranu! Mamy również dogłębnego recenzję oprogramowania HMA VPN z ponad 25 screeny, oraz pełne badanie każdego serwera prędkość analizą wyników!

Stycznia 2012 Aktualizacja: HMA rozszerzył się do ponad 200 Serwery, w 38 kraje, oferując ponad 24,000 Adresy IP! Mają również rozwijali usługi L2TP VPN! Przeczytaj nasze biuletynu wszystkie szczegóły.

Październik 2012 Aktualizacja: Niesamowita ekspansja usług HideMyAss VPN nadal w 2012! Liczba wynosi obecnie 282 Serwery, przez 33,000 Adresów IP, i 51 kraje. Sprawdź wykres HMA VPN rozbudowa serwera Pro w naszym artykule wiadomości! Najlepsze strony, Wszystko to ekspansja Bez ceny WZROST!

Marzec 2014 Aktualizacja: Świętuje swój 8-te urodziny w październiku 2013, HideMyAss będzie silna 2014. Ich oprogramowanie HMA przeszedł kilka poważnych aktualizacji (co najmniej trzy!) w tym wsparcie dla Windows 8.1 i lepsze pozycje serwera / kraju. Uwzględniając teraz surprassed 550 serwery i 65 kraje, HMA VPN jest jedną z największych usług osobistych VPN na planecie. Są tak globalny, ich czat online jest otwarty 24/7! Jeden z niewielu dostawców usług VPN którzy na szczeblu sztabów, na pewno. HMA również podrasowanym ich mobilne gry, niedawno zwolnienie HMA! Pro VPN dla Androida. Jest jeszcze w tej chwili beta, ale można to sprawdzić za darmo w Store Gra. Najlepsze jest to,, po tym wszystkim ekspansji…Cena pozostaje taka sama…tylko 11,52 dolarów / miesiąc za nieograniczony VPN na wszystkich urządzeniach!

Stycznia 2015 Aktualizacja: HideMyAss VPN jest nadal jednym z największych nazwisk w osobistym VPN. Ciąg dalszy niskie ceny połączone z gwiezdnej prędkości VPN i wybór uczynić je jednym z najlepszych, jeśli nie najlepszy. Teraz z jednej z największych ofert VPN, HMA oferuje serwery w 150 kraje! Istnieje tylko 196 kraje, lub tak, w dzisiejszym świecie. Niektóre usługi nie mają nawet 150 Serwery…tak łatwo jest zobaczyć, jak HMA udało się pozostać na szczycie gry VPN. Opłaty miesięczne nadal tylko $11.52, bez zobowiązań termin. Krok go 6 miesiąc serwis i miesięczny koszt spada do $8.33. Idź do 12 Plan miesiąc i miesięczny koszt to tylko $6.55! Zgadza się, nie tylko nie ma co miesiąc wyceniony wzrosła w 4+ lat, nie ma ceny roczny! Utrzymywanie niskich cen, rozszerzając i dodawanie nowych funkcji nie jest łatwe, więc uznanie dla HMA dla coraz to zrobić. Nadal oceń HMA bardzo, i opiniach użytkowników wskazują sam. Użytkownicy szukający P2P i BT powinni zajrzeć do Holendrów i innych serwerów NL (w którym istnieje wiele,!)

HideMyAss4.6580645161331
Visit Site

28 Odpowiedzi na “HideMyAss”

  1. Alex mówi:
    23 kwietnia, 2011 w 3:33 pm

    HideMyAss VPN jest jakość. Używam go prawie codziennie. Jest trochę spowolnienia, ale wszystkie wybory IP i inne opcje są świetne. Mają kilka naprawdę wspaniałych sprzedaży będzie teraz zbyt. To sprawia, że ​​cena bardzo dobra. Zdecydowanie polecam ten serwis,

  2. Joey mówi:
    21 maja, 2011 w 1:59 pm

    Gdy kupiłem HMA, Po prostu myślałem, że go pobrać i spróbować – bo byłem zadowolony z drugiej mój klient VPN, który używam. Słyszałem dużo dobrych rzeczy o HideMyAss! Dla. HMA oprogramowanie klienta VPN i Pro Usługa jest cool Jestem zszokowana & Gorąco polecam go, Uwielbiam żeglować po prostu wiedząc, jestem nie do wykrycia i pokryte.

    Tylko uwaga, Używałem hidemyip.com na rok przed, a następnie hidemyassVPN. I nie zapomnij, że HMA ma LiveChat wsparcia internetową. Nigdy nie miałem żadnych problemów z ich prędkości, Nie wiem, co się dzieje z rankingu Alexa! 5 Gwiazdek!

    HIDEMYASS jest zdecydowanie najlepszy!!

  3. Anthony mówi:
    21 maja, 2011 w 7:06 pm

    Pierwszy, pozwól mi tylko powiedzieć, że nie jestem nowy w sieci VPN, Usługa VPN lub klientów VPN. Przeszedłem do HMA od doskonałości Prywatność bo byłem w potrzebie lepszej wydajności i lepszych cen. HMA jest naprawdę niesamowity, Oprogramowanie klienckie IT'S bogate VPN sprawia, że ​​jest łatwy w użyciu funkcji OpenVPN. Również HMA ma wiele miejsca na serwerze – są naprawdę jeden z najlepszych tam. SMTP na życzenie jest również wielka rzecz którego oferta Idealne prywatności niewdzięcznymi. Zapewniają one szybką obsługę i bardzo rzetelną obsługę tylko 78 dolarów / rok, Porównując doskonalić Prywatność którzy pobierają 149 € / rok. Spróbuj HMA dla właśnie 1 miesiąc, jeśli nie jesteś pewien, a zobaczysz, co mam na myśli.

  4. Umair ZEA mówi:
    30 maja, 2011 w 12:35 w

    Protokół OpenVPN na platformie Windows jest bez szwu do łączenia i używać…jednak wsparcia PPTP dla powstających urządzenia mobilne platformy Android i Blackberry specjalnie, że używam jest również bardzo dobra. Oprogramowanie klienta systemu Windows jest proste w użyciu. IP(kraj) Zmiana ma kłopotów albo. pokrycia kraju serwer jest szeroki. Rozłączenia są bardzo rzadkie, ale kiedy occour powodu jakiegokolwiek innego powodu HMA klient nie wykryje…kiedyś, gdy wifi jest resetowany, HMA jest showig łączność, automatycznego przywracania połączenia dlightly wadliwe. Mam nadzieję, że w dalszym ciągu poprawy VPN managemnt obciążenia serwera, zwiększenie aplikacji klienta i wsparcie dla systemów operacyjnych dla smartfonów może dokonać klient jak ja, bardziej zadowoleni i lojalni w momencie odnowienia subskrypcji

  5. Nick H mówi:
    12 czerwca, 2011 w 6:35 pm

    Witam wszystkich!

    Używam HMA VPN na około roku, więc po prostu spisać moje myśli na temat ich usług. Oh, i piszę z Niemiec!

    Usługi:

    Kiedy po raz pierwszy zaczął używać HMA miałem pewne problemy z zalogowaniem się do serwisu. Wsparcie on-line na żywo była bardzo pomocna i rozwiązać swoje problemy niemal natychmiast.

    W pewnym momencie miałem problem z DNS, filtrowanie przez mojego dostawcę usług, który w żaden sposób nie ma żadnego problemu z HMA, but anyway Live Support helped med to resolve the issue 🙂

    Prędkość:

    W ciągu kilku pierwszych miesięcy prędkości były trochę powolny. Miałem 40 / połączenie 40Mbit, a ja zwykle się coś w 2-8Mbit podczas łączenia się z najbliższymi serwerach europejskich. W tym czasie program nie ma opcji autopołączenia do serwera z najniższym użytkownik liczyć ani na ogólny test prędkości. Prędkość wzrasta w czasie trzymane tak teraz mam 30 / 30Mbit a ja zwykle się 15-20Mbit po podłączeniu z HMA. So that’s awesome 🙂

    Cena: To niezwykle tani, sobie z tym poradzić.

  6. Miles mówi:
    20 czerwca, 2011 w 8:51 pm

    Po wypróbowaniu kilku innych anonimowych VPN, I w końcu znalazłem taki, który działa prawidłowo, jest szybkie, i jest niezwykle łatwy w użyciu. Chociaż cena może wydawać się nieco wysoki, Stare powiedzenie stoi prawda, że ​​masz za co płacisz. Ja polecam ten serwis każdemu, kto szuka anonimowego VPN. Pięć z pięciu gwiazdek!

  7. Traveling Man mówi:
    22 czerwca, 2011 w 10:26 pm

    Jako zwykły podróżnik, Uważam HMA być warte kosztów. To pozwala mi się poruszać żadnych zablokowanych witryn, a także daje mi spokoju po podłączeniu do nieznanych i niezaufanych sieci w hotelach i na lotniskach, bo wiem, że nie są one szpiegowanie mojej działalności. OpenVPN odgrywa również miło wszystkich zapór wejdę contct z. Nie ma wątpliwości w moim umyśle, po solidnym roku korzystania HMA VPN, że obsługa więcej niż płaci za siebie kilka razy w ciągu. Niesamowity wybór miejsc można podłączyć poprzez wraz z zaskakującą szybkością, która jest dostępna za pośrednictwem tych połączeń jest ponad i poza jakiejkolwiek innej usługi proxy, jaki kiedykolwiek używane i / lub badane.

  8. JCheung mówi:
    23 lipca, 2011 w 9:55 pm

    Korzystanie z Hide My Ass z Chin. Bardzo dobry. Nie zablokowane. Widzę bardzo dobrze wszystkich witryn. Utrzymuje Facebook i Twitter zbyt dobre z blogów. Mam nadzieję, że w dalszym ciągu pracować.

  9. Darkside mówi:
    02 sierpnia, 2011 w 11:08 w

    Nic złego do powiedzenia naprawdę. Przyzwoite dla pieniędzy. Nie sądzę, bym zrobił coś z nim zbyt zacieniony ty. Tylko udział plik !^!

  10. HMA Całodniowe! mówi:
    07 września, 2011 w 1:50 pm

    HMA Całodniowe!!! Ich obsługa VPN nie można pokonać. Ręce w dół jest wyraźnie najlepszym z najlepszych programów i najlepszych usług. Nie wiem, jak to może być łatwiej z ich oprogramowania i znalazłem się patrząc na innych dostawców śmiejąc się-no albo oprogramowania lub oprogramowania B-bzdura. Prędkości uzyskaÄ, nawet z serwerów zagranicznych prawdopodobnie lepiej niż 99% od pozostałych tak zbyt. Wszystko co musisz zrobić, to rozejrzeć się i przeczytaj recenzje i zobaczysz, że jest najlepszym HMA. Nigdy nie miałem potrzeby skontaktować się z pomocą, ponieważ instalacja jest łatwa i oprogramowanie jest bezmyślny. Nie wiem, dlaczego ktoś musiałby albo. Szukałem do uruchomienia routera, choć i może skończę woła o pomoc w sprawie, która! 🙂 5 gwiazdki chłopaki, proszę nie zmieniać!

  11. Radz mówi:
    27 października, 2011 w 2:30 pm

    Tylko odnowione moje HMA na inny 6 miesięcy. Lulzsec / rejestrowanie fiaskiem naprawdę nie przeszkadza mi na tyle, aby nie odnawiać. Szczególnie jeśli wziąć pod uwagę HMA posiada jedną z największych sieci i największą prędkość za najniższą cenę…że i ja nie planuję hacking Sony lub Mastercard w najbliższym czasie poprzez HMA! Yup, wystaje z HMA. Wezmę tv, Wideo, wspólny adres ip, p2p, bt, i Usenet bezpiecznie i poświęcić moją zdolność do włamywanie rządy obcych…Chyba!

  12. Mit mówi:
    08 listopada, 2011 w 2:54 pm

    Nazwa może wydawać się głupie (to troche jest) ale ich VPN działa bardzo dobrze. Miałem silne przed przyjazdem nad do HMA powodu cen. Dodatkowo myślę, że jestem coraz lepszą ofertę z przełączaniem serwerów, i lubię aplikację. Pomoc była trochę powolna coś chciałem, ale poza tym wszystko jest dobre.

  13. JimZim mówi:
    11 grudnia, 2011 w 8:11 pm

    Bardzo łatwy w użyciu, po prostu połączyć się z serwerem i gotowe najszybciej. Na windows tak łatwo, i do mojego telefonu, I po prostu umieścić w ustawienia (Android, ICS). Zwariowane serwery wszędzie, ale naprawdę nie sądzę, muszę Łotwa. Aplikacja jest fajne, bo pokazuje, jak również mapy. Zabawy, aby pokazać ludziom, w jaki sposób można podłączyć w każdym miejscu!

  14. Geoff mówi:
    12 lutego, 2012 w 1:24 pm

    hidemyass ma zdecydowanie najlepszy aplikacji klient VPN dla ludzi. I pokazał go do moich rodziców i moich znajomych i wszyscy skończyło się na zakup konta to sprawdzić. Świetna lista krajów i wszystkie funkcje, co chcesz w sieci VPN klienta. Najczęściej go na drodze podczas podróży, ale także w domu, to też dla torrenting.

  15. MightyWhitey mówi:
    12 marca, 2012 w 5:57 pm

    I miałaś miał dobre doświadczenia z prędkością HMA.The było tak dużo wolniej niż moje połączenie, bez przechodzenia przez nich. Im w pełni świadomy, że przeżywa VPN może zwolnić mnie w pewnym stopniu w porównaniu bez VPN,Mój przepustowość prawie zawsze 25% mojego max.Personally uważam, że przeciążenie serwerów użyłem ich do około 3 miesięcy przed przełączony na StrongsVPN. Można uzyskać tylko 5 przełącza na miesiąc w terminie określonym powyżej zasięgu ale jeśli potrzebujesz więcej czasem usługi oferowane ala carte w bardzo przystępnych cenach. Jeśli prędkość jest użyć brakło innej usługi inne niż HMA

  16. DBSing mówi:
    18 marca, 2012 w 9:26 pm

    I zostały z wykorzystaniem HMA na temat 6 miesięcy. Uważam, że jest bardzo łatwy w konfiguracji, używać i aktualizować, gdy jest to konieczne. Szczególnie przydatna jest dla mnie funkcja, aby określić, które państwo w USA chcesz, aby Twój serwer jest zlokalizowany w obrębie. To pomaga mi nie do końca pewnych zapisów mam, które wymagają abonenta mieć URL specyficznego stanu zapisz się powodzeniem.

    Prędkość jest często tak dobre jak to, co mam, jeśli nie korzystasz HMA. Mam skonfigurowany HMA uruchomi się automatycznie podczas uruchamiania komputera, i działa bez zarzutu w tle, doskonale osłaniając swoją tożsamość. Życie w kraju, w którym rząd nie będzie nawet pozwalają nam mieć Antena satelitarna sprawia, o jakości produktu, jak HMA prawdziwym wybawieniem.

    Podziękowania za wspaniały produkt, który faktycznie robi pracy i działa bardzo dobrze.

  17. Joe M. mówi:
    18 marca, 2012 w 9:27 pm

    Używam HMA na chwilę teraz i nigdy nie myśleć o anulowanie. Na kliknięciem mogę mieć nowy IP na nic robię który był niesamowity. Oprogramowanie jest proste w obsłudze i obsługa jest znakomita. Myślę, że miał kontakt z nimi tylko raz i było tylko o problemie rozliczeniowym, który został skorygowany jak najszybciej.

  18. James D. mówi:
    18 marca, 2012 w 9:38 pm

    Ogólnie działa dobrze. Zużywa około 38MB pamięci podczas pracy. Zwykle trwa około 12-25 sekund, aby przełączyć ips. Zawiesza się raz na jakiś czas (2-7 dni) pozwalając moje oprawione pozycje IP uruchomić darmowy i wymaga ręcznego restartu. Nie można użyć portu SMTP, ale to nieco zrozumiałe. Słyszałem, że ktoś otrzymał zawiadomienie o DMCA lub cokolwiek, więc myślę, że nie jest 100% “anonimowy” (czyli. Nie zaleca się robić złe rzeczy w internecie). W sumie, warte swojej ceny (w 1 roku stopa subskrypcji) tak długo, jak w dalszym ciągu do poprawy rzeczy.

    Chciałby mieć “Bez ograniczeń” opcja dla niektórych stron internetowych. Na przykład, Facebook.com opóźniony podczas logowania się z innego IP ze względu na obawy związane z bezpieczeństwem. Można również stosować do niektórych witryn internetowych banków / paypal. Chcesz być w stanie określić, do korzystania z mojego pierwotnego OD na stronach takich jak te.

  19. Mówi Daniel S:
    18 marca, 2012 w 9:48 pm

    Użyłem sporo usług dostępnych VPN w ciągu ostatnich kilku lat,i to na pewno nie wszystkie sobie równe. Niektórzy mają dobre prędkości, większość nie, niektóre mają stabilnych połączeń, znowu nie najbardziej. Jednak HMA ma spójnego stabilny, niezawodne prędkości, które są równoważne lub nawet znacznie mniej niż mój bezpośredniego połączenia z internetem. Teraz oczywiście jeśli mówimy serwerów bardzo daleko, to jej znacznie wolniej. Ale stosowanie w zasadzie i tak pokazuje, że. Kolejnym plusem rzeczywistym, jest to, jak cenne jest posiadanie dużej ilości Adres IP jest i miejscach dostępnych, to naprawdę robi dużą różnicę jest w stanie połączyć się z tysięcy adresów IP niż powiedzmy 3-4 lub nawet 1 na niektóre usługi VPN. Ogólnie to muszę powiedzieć, że moje doświadczenie z HMA zawsze było łatwo na wszystkie sposoby wokół, prędkość, Oprogramowanie, Stabilność, i wsparcie. Dzięki HMA dokonywania moje surfowanie po Internecie, że dużo bezpieczniej i z łatwością 2 kliknięć przycisku do połączenia.

  20. Elias mówi:
    21 marca, 2012 w 11:36 w

    HMA jest w zasadzie idealny dla VPN. Niska cena miesiąc, który mi się podoba i bardzo proste oprogramowanie. Czasem dla zabawy połączyć się z serwerami sposób zagraniczne. Ciekawe ogłoszenia można uzyskać podczas wizyty w niektórych stron internetowych, gdy udaje, że z Indii lol. Prędkości są dobre i proste, aby zobaczyć. Użyj go do wszystkich moich laptopów i pobrań.

  21. Brown mówi:
    27 kwietnia, 2012 w 5:27 pm

    Więcej krajów niż potrzebuję, prędkości są zazwyczaj dość dobre dla bezpiecznych pobrań, i około dwunastu dolarów miesięcznie. Podoba mi się fakt, że można zrezygnować w dowolnym momencie zbyt. Oprogramowanie Windows działa dobrze dla mnie, Nie wiem nic o Mac lub.

  22. DiverDoon mówi:
    07 maja, 2012 w 8:58 pm

    Z rezerwy wolności prywatnej zapłaty jej o tak dobre, jak można dostać się na naprawdę anon. Ich oprogramowanie bije resztę też i ja miałem przed, jak również silne. Szkoda, że ​​nie ma innego dobra opcja płatności anon.

  23. Vlaar mówi:
    15 lipca, 2012 w 4:47 pm

    Niedawno kupiłem to dla dużej ilości międzynarodowych przemieszczających robię. Ma najprostszy oprogramowanie i wszystkie kraje, których potrzebuję. Przed podłączeniem zawsze sprawdzić szybkość. Czuję się dużo bezpieczniej na drodze na wifi.

  24. Ben mówi:
    16 stycznia, 2013 w 10:09 pm

    wzięli pobicie kiedy ten dzieciak wykorzystali swoje usługi hack sony (’09?) ale tak naprawdę to jego własne cholernie winić za korzystanie Ten Dollar usługi miesięcy. Użyłem HMA lat do oglądania olimpiady, piłka nożna, i przeglądać bezpiecznie. Nie włamać stron internetowych, ale od czasu do czasu mam pobrać…

  25. Kyle&Stan mówi:
    01 czerwca, 2013 w 6:57 pm

    Nie można pomylić się z HMA. jej bardzo proste i pomaga tremenduously z YouTube i Netflix buforowania. regularne połączenia kablowego na youtube może trwać wiecznie załadować. jak tylko włączyć VPN hidemyass przyspiesza prawo…ojej myślisz mój ISP ma coś z tym zrobić?!

  26. Garett mówi:
    14 czerwca, 2013 w 12:10 pm

    Ręce w dół musi być najszybszy VPN z większości opcji serwerowych. Ceny są niskie i byłem, że sposób, nawet z miesiąca na miesiąc. Aplikacja jest bardzo lekka i spełnia swoje zadanie.

  27. POLE mówi:
    25 kwietnia, 2014 w 7:03 pm

    hahah to jest głupi człowiek formularz…comeon…

    Hidemyass jest najbardziej popularny, ale również z powodu tego nienawidził głupiego sony Hack. Kurwa, że ​​dzieciak zdjął głupiego PSN. Tak czytam TF i tak używam HMA jej dobrze i NL prędkości są wysokie z USA. Działa dobrze dla torrenting Ludzie narzekają chcąc torrent na serwerach w USA. Idioci.

  28. Seed mówi:
    16 listopada, 2014 w 9:48 pm

    HMA jest nadal najlepszym pod względem ceny i wydajności. Miałem je od lat. Należy zaktualizować swoją recenzję aplikacja ma zdobyć dużo lepiej! Twoje screeny są nieaktualne!

Dodaj komentarz

Kliknij poniżej, aby stopy gwiazdki.
Cena
Prędkość
Ochrona
Niezawodność
Wsparcie