HideMyAss

Post Icon

Den populära proxytjänst, Hide My Ass!, också har en lika populär VPN erbjudande. Hide My Ass! Pro är en avancerad men ändå enkel att använda program som anonymt krypterar hela din internetuppkoppling (genom att använda en VPN - virtuellt nätverk systemet privat). Deras mjukvara fungerar automatiskt med alla program eller protokoll - om det är surfning, instant-messaging / IRC, onlinespel, Skype, etc. Enkelt uttryckt, alla program som kräver en internetuppkoppling kommer att krypteras och din IP-adress (och i vissa fall ditt land) kommer att praktiskt taget ändras med bara ett klick på en knapp.

De flesta människor vet HideMyAss, eller "HMA" för kort, för deras Free Proxy tjänsten. Användare kan våga över till deras hemsida, ange webbadressen de vill bläddra, och göra det bakom en anonym proxy. Fullmakter är stor, men de är ingen ersättning för en premium VPN-tjänst - vilket är precis varför HMA erbjuder HMA Pro. HMA Pro är i grunden en programvara, och att programmet körs i bakgrunden ger VPN-anslutningen. Även många andra leverantörer använder programvara för sina VPN offer, HMA Pro kräver användning av deras programvara. Detta är inte nödvändigtvis en dålig sak, eftersom det tillåter HMA att ge många fler funktioner och funktioner, samt en minimal installation för användaren.

HideMyAss VPN Client Software Review

De HMA Pro planerna är mycket konkurrenskraftiga. Speciellt eftersom de har instiftat rabatter över hela linjen för sina planer av olika sikt längder. I själva verket, det finns mycket få konkurrenter som tillhandahåller VPN-tjänst i samma prisklass som HMA. En av de största funktioner som de erbjuder genom sin programvara är förmågan att byta land efter behag. Även om de kanske inte har det största urvalet av länder, de för närvarande lägga till mer stegvis (som de flesta leverantörer). En annan praktisk funktion i deras programvara är förmågan att byta IP-adresser - antingen av en frånkoppling / återansluta, eller via en nedräkningstimer.

HideMyAss VPN Speed Test Results

Tyvärr HMA Pro inte erbjuder en gratis test, men det finns en 30 dagars pengarna tillbaka garanti. Emellertid, en förvarning – de kan inte med blida ögon på missbruk av garantin!

Under åren, HideMyAss VPN-tjänst har ökat kraftigt i termer av server räkna, länder erbjuds, och IP: s tillgängliga. Nedan jämförelse diagram för HideMyAss VPN-servrar över tiden visar den fantastiska tillväxten av deras VPN-tjänst. Detta är den typ av tillväxt som inte bara kommer att hålla hastigheter höga, men det bör öka hastigheten över tiden. Det innebär fler och snabbare VPN-anslutningar för sina kunder.

HMA VPN 2012 server list growth

Flera anslutningar: HideMyAss tillåter upp till 2 samtidiga anslutningar på sina individuella planer med ett konto. Ett annat alternativ för flera anslutningar är att installera HMA på en router. Kontakta HMA support för mer information.

Blockerade Länder: HideMyAss förbjuder inte registreringar från något land.

Maj 2011 Uppdatera: HideMyAss VPN har expanderat till 27 länder! Detta drag ökar deras länder erbjöd betydligt, med tanke på att bara några månader sedan de var bara erbjuder anslutningar i ungefär 16 länder. Våra redaktörer är mycket imponerad med denna expansion från HMA, och när du kombinerar det med sin lättanvända HMA VPN-klient som låter dig växla IP-adress och land snabbt, du har en vinnande kombination! Som ett resultat av denna expansion, våra redaktörer har uppgraderat värdet betyg på HMA. Glöm inte att HMA idag erbjuder 60% av sina VPN abonnemangspaket, men du bättre agera snabbt – erbjudandet är bra bara för en begränsad tid.

Juni 2011 Uppdatera: HMA har uppdaterat sin VPN-klient! Vi har lagt till en serie skärmdumpar från HideMyAss Pro VPN-programvara för att göra det lättare att förstå deras VPN-tjänst och hur programmet fungerar. Skärm omfatta instrumentpanelen, val av land (lista), val av land (karta), hastighet guide, lastbalansering, och säker IP binder.

Juli 2011 Uppdatera: Gå in i HMA webb kontrollpanel och ta en rundtur i allt som är tillgänglig för alla HMA kunder! Vi har en insidan scoop på HMA webben kontrollpanel, komplett med skärmdumpar! Vi har också en fördjupad översyn av HMA VPN-programvara med över 25 skärmdumpar, och en full fart test av varje server med analys av resultaten!

Januari 2012 Uppdatera: HMA har expand till över 200 servrar, i 38 länder, erbjuder över 24,000 IP-adresser! De har också rullat ut L2TP VPN-tjänst! Läs vår nyhetssändningen för alla detaljer.

Oktober 2012 Uppdatera: Den enorma expansionen av HideMyAss VPN-tjänst fortsätter 2012! Räkningen uppgår nu till 282 servrar, över 33,000 IP: s, och 51 länder. Kolla in grafen av HMA Pro VPN expansionsserver i vårt nyhetsartikel! Bästa delen, allt detta expansion med NO prishöjning!

Mars 2014 Uppdatera: Firar sin 8: e födelsedag i oktober 2013, HideMyAss går stark i 2014. Deras HMA programvara har genomgått ett antal större uppdateringar (minst tre!) inklusive stöd för Windows 8.1 och förbättrade server / lands val. Efter att nu surprassed 550 servrar och 65 länder, HMA VPN är en av de största personliga VPN-tjänster på planeten. De är så global, deras online chatt är öppen 24/7! En av de få VPN tjänsteleverantörer som staber på nivå, för säker. HMA har också förstärkt sitt mobilspel, nyligen släppa HMA! Pro VPN för Android. Det är fortfarande beta just nu, men du kan kolla upp det gratis på Play Store. Det bästa är, efter allt denna expansion…priset är detsamma…bara $ 11,52 / månad för obegränsad VPN på alla dina enheter!

Januari 2015 Uppdatera: HideMyAss VPN är fortfarande en av de största namnen i personlig VPN. Fortsatt låga priser i kombination med stellar VPN hastighet och val gör dem till en av de bästa, om inte den bästa. Nu med en av de största VPN offer, HMA erbjuder servrar i 150 länder! Det finns bara 196 länder, eller så, i världen idag. Vissa tjänster har inte ens 150 servrar…så dess lätt att se hur HMA har lyckats hålla koll på VPN spelet. Månatliga priserna fortsätter att vara endast $11.52, utan långsiktigt åtagande. Steg upp 6 månader service och månadskostnaden går ner till $8.33. Gå till 12 månaders plan och din månadskostnad är endast $6.55! Det stämmer, inte bara har den månatliga prissatta inte ökat i 4+ år, varken har den årliga priset! Att hålla priserna låga, samtidigt expandera och lägga till nya funktioner är inte lätt, så kudos till HMA för att få det gjort. Vi fortsätter att betygsätta HMA högt, och användarrecensioner visar samma. Användare söker P2P och BT ska se till holländska och andra NL servrar (av vilka det finns många!)

HideMyAss4.6580645161331
Visit Site

28 Svar på “HideMyAss”

  1. Alex säger:
    23 april, 2011 vid 3:33 pm

    HideMyAss är en kvalitets vpn. Jag använder det ganska mycket vardag. Det finns en liten bit av en avmattning, men alla val av IP-adresser och andra alternativ är bra. De har några riktigt bra försäljning går nu också. Detta gör priset ganska bra. Skulle definitivt rekommendera den här tjänsten, A

  2. Joey säger:
    21 maj, 2011 vid 1:59 pm

    När jag köpte HMA, Jag tänkte bara att jag skulle ladda ner och prova det – eftersom jag var nöjd med min andra VPN-klient programvara som jag använder. Jag hade hört många bra saker om HideMyAss! Pro. Den HMA Pro VPN-klient och tjänsten är så coolt jag blåst bort & Jag skulle starkt föreslå det, Jag älskar att surfa bara veta jag är omöjliga att spåra och täckt.

    Bara en notering, Jag hade använt hidemyip.com ett år före och sedan hidemyassVPN. Och glöm inte att HMA har livechat webbsupport. Jag har aldrig haft några problem med sin snabbhet, vet inte vad som händer med Alex rating! 5 Stjärnor!

    HIDEMYASS är överlägset bäst!!

  3. Anthony säger:
    21 maj, 2011 vid 7:06 pm

    Första, Låt mig bara säga att jag är inte ny för VPN, VPN-tjänst eller VPN-klienter. Jag bytte till HMA från Perfect Privacy eftersom jag var i behov av bättre prestanda och bättre priser. HMA är verkligen fantastiskt, det är funktionsrika VPN-klient programvara gör det enkelt att använda OpenVPN kapacitet. Även HMA har många serverplatser – De är verkligen en av de bästa där ute. SMTP på begäran är också en stor sak som Perfect Privacy kunde inte erbjudande. De ger snabb support och en mycket pålitlig service för bara $ 78 / år, jämför med perfekt sekretess som debiterar 149 € / år. Försök HMA för bara 1 månad om du är osäker och you'll se vad jag menar.

  4. Umair FAE säger:
    30 maj, 2011 vid 12:35 vid

    OpenVPN protokoll om Windows-plattformen är smidig att ansluta och använda…Men PPTP stöd för framväxande mobila enheter plattform speciellt android och Blackberry, som jag använder är också ganska bra. Windows-klient programvara är enkelt att använda. IP(land) förändring är inget krångel antingen. serverlandstäckning är bred. Kopplingar är mycket sällsynta, men när skulle uppstå på grund av annan anledning HMA klienten inte kan upptäcka…någon gång om wifi återställs, HMA är showig konnektivitet, automatisk återanslutning är dlightly bristfällig. Jag hoppas att de fortsätter förbättring VPN server last managemnt, stärka kundens applikation och stöd för smartphone operativsystem kan göra en kund som mig mer nöjda och lojala vid tidpunkten för förnyelsen prenumeration

  5. Nick H säger:
    12 juni, 2011 vid 6:35 pm

    Hej alla!

    Jag har använt HMA VPN för ungefär ett år nu, så jag ska bara skriva ner mina tankar om deras tjänst. Oh, och jag skriver från Tyskland!

    Tjänsten:

    När jag först började använda HMA jag hade vissa problem att logga in på tjänsten. Online live support var mycket hjälpsamma och löst mina frågor nästan omedelbart.

    Vid något tillfälle hade jag ett problem med DNS-filtrering av min tjänsteleverantör som ingalunda är några problem från HMA, but anyway Live Support helped med to resolve the issue 🙂

    Hastighet:

    Under de första månaderna hastigheter var lite långsam. Jag hade en 40 / 40Mbit anslutning och jag var oftast få något som liknar en 2-8Mbit vid anslutning till de närmaste europeiska servrar. På den tiden programvaran inte har Auto alternativet till servern med lägst användaren räkna eller den allmänna hastighetstest. Hastigheter fortsatte att öka med tiden så nu har jag en 30 / 30Mbit och jag brukar få 15-20Mbit när den är ansluten med HMA. So that’s awesome 🙂

    Pris: Det är otroligt billigt, itu med det.

  6. Miles säger:
    20 juni, 2011 vid 8:51 pm

    Efter att ha provat flera andra anonyma VPN, Jag har äntligen hittat en som fungerar på rätt sätt, är snabb, och är extremt lätt att använda. Medan priset kan tyckas något högt, det gamla talesättet står sant att du får vad du betalar för. Jag skulle rekommenderar denna tjänst till alla som letar efter en anonym VPN. Fem av fem stjärnor!

  7. Reser man säger:
    22 juni, 2011 vid 10:26 pm

    Som en vanlig resenär, Jag tycker HMA vara väl värt kostnaden. Det gör att jag kan komma runt eventuella blockerade webbplatser och ger mig också lugn när jag ansluter till okända och otillförlitliga nätverk på hotell och flygplatser eftersom jag vet att de inte spionerar på min verksamhet. OpenVPN spelar trevligt med alla brandväggar jag kommer i CONTCT med också. Det råder ingen tvekan i mitt sinne efter en solid år av att använda HMA VPN att tjänsten mer än betalar sig flera gånger under. Den fantastiska utbud av platser som du kan ansluta via tillsammans med den överraskande hastighet som är tillgänglig via dessa anslutningar är utöver alla andra Proxy tjänsten jag någonsin har använt och / eller forskat.

  8. JCheung säger:
    23 juli, 2011 vid 9:55 pm

    Använda Hide My Ass från Kina. Mycket bra. De inte blockerad. Jag kan se alla webbplatser mycket väl. Håller facebook och twitter bra med bloggar också. Hoppas de arbetar fortsatt.

  9. Darkside säger:
    2 augusti, 2011 vid 11:08 vid

    Inget dåligt att säga egentligen. Anständigt för pengarna. Jag tror att jag skulle göra något alltför skumma med det inte är du. Bara fildelning !^!

  10. HMA All Day! säger:
    7 sep, 2011 vid 1:50 pm

    HMA All Day!!! Deras VPN-tjänst kan inte vara beat. Händer nedåt det är klart bäst med den bästa mjukvaran och bästa service. Jag vet inte hur det skulle kunna bli enklare med sin mjukvara och jag befinner mig titta på de här andra leverantörer skrattar åt antingen en-ingen programvara eller B-skit programvara. Hastigheterna jag få, även från de utomeuropeiska servrar är förmodligen bättre än 99% av de andra ändå alltför. Allt du behöver göra är att titta runt och läsa recensioner och du kommer se att HMA är bäst. Har aldrig haft ett behov av att kontakta supporten eftersom installationen är enkel och mjukvaran är dum. Inte säker på varför någon skulle behöva antingen. Jag har letat till att köra en router men och jag kan sluta kalla på hjälp om att! 🙂 5 stars killar, ska du inte ändra!

  11. Raja säger:
    27 okt, 2011 vid 2:30 pm

    Bara förnyade mitt HMA-konto för en annan 6 månader. Den Lulzsec / loggning fiasko inte riktigt bry mig tillräckligt för att inte förnya. Särskilt när man betänker HMA har en av de största nätverken och snabbaste hastigheterna för billigaste pris…det och jag tänker inte på att hacka Sony eller Mastercard som helst snart via HMA! Japp, hålla sig med HMA. Jag ska få min tv, video, delad IP-adress, p2p, bt, och usenet säkert och offra min förmåga att hacka utländska regeringar…jag antar!

  12. Myt säger:
    8 november, 2011 vid 2:54 pm

    Namnet kan tyckas dumt (det ganska är) men deras VPN fungerar mycket bra. Jag hade stark innan jag kom över till HMA grund av priserna. Plus att jag tycker jag får en bättre affär med servern växling, och jag gillar programmet. Stöd var kinda långsam för något jag ville men annat än att allt är bra.

  13. JimZim säger:
    11 dec, 2011 vid 8:11 pm

    Mycket lätt att använda, bara att ansluta till den snabbaste servern och gjort. På windows dess så lätt, och för min telefon, Jag satte bara inställningarna i (Android, ICS). Crazy servrar överallt men jag tror inte riktigt att jag behöver Lettland. App är coolt eftersom det visar kartan samt. Kul att visa upp för folk hur du kan ansluta överallt!

  14. Geoff säger:
    12 februari, 2012 vid 1:24 pm

    hidemyass har överlägset bästa vpn klientprogram för människor. Jag har visat det till mina föräldrar och mina vänner och alla slutade köpa konton för att kolla upp det. Stort förteckning över länder och varje funktion kan du i en VPN-klient. Jag mest använder den på vägen under resa men jag också det hemma för torrenta alltför.

  15. MightyWhitey säger:
    12 mars, 2012 vid 5:57 pm

    Jag Felsök hade en bra upplevelse med HMA.The hastigheter var så mycket långsammare än min anslutning utan att gå igenom dem. Im fullt medveten om att gå igenom en VPN kan sakta ner mig i viss mån jämföras utan VPN,Min bandbredd var nästan alltid 25% min max.Personally jag tror de överbelasta servrarna jag använt dem för ungefär 3 månader innan jag gått över till StrongsVPN. Du får bara få 5 växlar i månaden över inom viss täckning men om du behöver mer ibland de erbjuder ala carte tjänster till mycket rimliga priser. Om hastigheten är mycket breaker använda en annan än HMA tjänsten

  16. DBSing säger:
    18 mars, 2012 vid 9:26 pm

    Jag har använt HMA för omkring 6 månader nu. Jag tycker att det är mycket lätt att konfigurera, använda och uppdatera, när det är nödvändigt. Speciellt användbar för mig är funktionen för att ange vilken stat i USA som du vill att din server ska placeras inom. Detta hjälper mig att något slut med vissa abonnemang jag har som kräver en abonnent att ha ett statligt specifik URL för att framgångsrikt prenumerera.

    Hastigheten är ofta lika bra som vad jag får när du inte använder HMA. Jag har konfigurerat HMA att starta automatiskt när datorn startas, och det går felfritt i bakgrunden, perfekt avskärmning min identitet. Att bo i ett land där regeringen inte ens tillåter oss att ha en satellit-tv skålen gör att ha en kvalitetsprodukt som HMA en riktig gudagåva.

    Tack för en underbar produkt som faktiskt fungerar och fungerar mycket bra.

  17. Joe M. säger:
    18 mars, 2012 vid 9:27 pm

    Jag har använt HMA ett tag nu och skulle aldrig fundera på att avbryta det. Vid klick på en knapp kan jag få en ny IP för något jag gör som har varit fantastisk. Programvaran är enkel att använda och stödet är enastående. Jag tror att jag har bara haft att kontakta dem en gång och det var bara om en fakturerings problem som åtgärdades asap.

  18. James D. säger:
    18 mars, 2012 vid 9:38 pm

    Generellt fungerar bra. Använder ungefär 38MB minne medan du kör. Vanligtvis tar ca 12-25 sekunder för att växla ips. Kraschar varje gång på ett tag (2-7 dagar) låta mina bundna IP val springa fritt och kräver en manuell omstart. Kan inte använda SMTP-porten, men det är ganska förståeligt. Hörde att någon fick ett meddelande om DMCA eller vad så jag antar att det inte 100% “anonym” (dvs.. Rekommenderas inte för att göra dåliga saker på internet). Sammantaget, värt pengarna (vid 1 år teckningskursen) så länge det fortsätter att förbättra.

    Skulle vilja ha en “obunden” alternativ för vissa webbplatser. Till exempel, Facebook.com blir efterbliven när du loggar in från en annan ip grund av säkerhetsproblem. Kan även gälla vissa internetbanker hemsidor / paypal. Skulle vilja kunna specificera använda min ursprungliga ip för webbplatser såsom de.

  19. Daniel S säger:
    18 mars, 2012 vid 9:48 pm

    Jag har använt en hel del VPN-tjänster som är tillgängliga i de senaste åren,och de är definitivt inte alla skapade lika. Vissa har bra hastigheter, de flesta inte, vissa har stabila anslutningar, mest igen inte. Emellertid HMA har konsekvent stabil, tillförlitliga hastigheter som är likvärdiga eller inte ens märkbart mindre än mitt direkt anslutning till Internet. Nu uppenbarligen om du talar servrar mycket långt borta, sedan dess betydligt långsammare. Men ansökan visar i princip du som ändå. En annan verklig perk, är hur värdefullt det är att ha den stora mängd ip-adress talet och platser tillgängliga, det verkligen gör en stor skillnad att kunna ansluta till tusentals IP: s än säg 3-4 eller till och med 1 någon vpn tjänstens. Sammantaget skulle jag säga min erfarenhet med HMA har alltid varit lätt på alla sätt runt, hastighet, programvara, stabilitet, och stöd. Tack HMA för att göra min internetsurfande så mycket säkrare och med lätthet av 2 klick på en knapp som ska anslutas.

  20. Elias säger:
    21 mars, 2012 vid 11:36 vid

    HMA är i grunden perfekt för VPN. Låg månaden pris som jag gillar och super lätt programvara. Ibland på skoj jag ansluta till väg utländska servrar. Intressanta annonser du får när du besöker vissa webbplatser när låtsas vara från Indien lol. Hastigheter är bra och lätt att se. Använd den för alla mina bärbara datorer och nedladdningar.

  21. Kawa säger:
    27 april, 2012 vid 5:27 pm

    Fler länder än jag behöver, hastigheter är normalt ganska bra för säkra hämtningar, och ungefär tolv dollar i månaden. Jag gillar det faktum att jag kan avbryta när som helst för. Windows-programvara fungerar bra för mig, Jag vet inte om Mac eller något.

  22. DiverDoon säger:
    7 maj, 2012 vid 8:58 pm

    Med Liberty Reserve privat betalning dess ungefär lika bra som du kan få för verkligt anon. Deras mjukvara slår resten också och jag hade stark såväl före. Synd att det inte är en annan bra anon betalningsalternativ.

  23. Vlaar säger:
    15 juli, 2012 vid 4:47 pm

    Nyligen köpte detta för den stora mängden internationella resor jag gör. Har den enklaste programvara och alla de länder jag behöver. Kontrollera alltid hastigheten innan du ansluter. Får mig att känna mycket säkrare på vägen vid den gratis wifi.

  24. Ben säger:
    16 januari, 2013 vid 10:09 pm

    de tog stryk när den ungen använde deras tjänst för att hacka sony (’09?) men egentligen det är hans eget jävla fel för att använda en tio dollar i månaden tjänst. Jag har använt HMA åratal att titta OS, fotboll, och surfa säkert. Jag tror inte hacka hemsidor men jag hämta occassionally…

  25. Kyle&Stan säger:
    1 juni, 2013 vid 6:57 pm

    kan inte gå fel med HMA. dess super lätt och hjälper tremenduously med youtube och Netflix buffring. på regelbunden kabelanslutning youtube kan ta evig ladda. så fort jag slår på hidemyass vpn det snabbar rätt…gee du att min ISP har något att göra med det?!

  26. Garett säger:
    14 juni, 2013 vid 12:10 pm

    Händer ned måste vara den snabbaste VPN med flest server val. Priserna är billiga och har stannat på det sättet även månad till månad. App är ganska lätt och det gör jobbet.

  27. POLE säger:
    25 april, 2014 vid 7:03 pm

    hahah det här är en dum formulär man…ComeOn…

    Hidemyass är mest populära, men också hatad på grund av den dumma sony hacka. Knulla den ungen tog ner den dumma PSN. Ja jag läste TF och ja jag använder HMA dess bara fina och NL hastigheter är höga från USA. Fungerar bra för torrenta Folk klagar vilja torrent på amerikanska servrar. Idioter.

  28. Seed säger:
    16 nov, 2014 vid 9:48 pm

    HMA är fortfarande bäst i fråga om pris och prestanda. Jag har haft dem i flera år nu. Du bör uppdatera din recension ansökan har blivit mycket bättre! Dina skärmdumpar är inaktuella!

Lämna ett svar

Klicka stjärnor nedan för att betygsätta.
Pris
Hastighet
Skydd
Tillförlitlighet
Stöd