HideMyAss

Post Icon
Editörün Değerlendirme
Değer
Fiyat
Hız
Koruma
Güvenilirlik
Destek

Popüler proxy hizmeti, Hide My Ass!, ayrıca eşit popüler VPN teklif var. Hide My Ass! Pro anonim tüm internet bağlantınızı şifreler uygulamayı kullanmak için gelişmiş ama basit (sanal özel ağ sistemi - VPN kullanarak). Bu web tarama olsun - kendi yazılım otomatik olarak herhangi bir uygulama veya protokol ile çalışır, anlık mesajlaşma / IRC, online oyunlar, Skype, vb. Basitçe, Herhangi bir internet bağlantısı şifreli olacak gerektirir uygulama ve IP adresi (ve bazı durumlarda ülke) neredeyse bir düğme sadece bir tıklama ile değişmiş olacak.

Çoğu insan HideMyAss biliyorum, veya kısaca "HMA", onların Ücretsiz Proxy hizmeti için. Kullanıcılar, kendi web sitesi üzerinden girişim olabilir, Onlar göz isteyen URL'sini girin, ve anonim bir proxy arkasında bunu. Vekiller büyük, tam olarak HMA HMA Pro sunuyor neden - ama onlar bir prim VPN hizmeti için herhangi bir yerini tutamaz. HMA Pro aslında bir yazılım uygulaması, ve bu uygulama VPN bağlantısını sağlayan arka planda çalışır. Diğer birçok sağlayıcıları VPN teklifleri için yazılım kullanmasına karşın, HMA Pro kendi yazılım kullanımını gerektirir. Bu mutlaka kötü bir şey değil,, Bu HMA birçok ek özellik ve fonksiyonlar sağlamak için izin verir gibi, hem de en az bir diğer taraftan kullanıcı için gerekmektedir.

HideMyAss VPN Client Software Review

HMA Pro planları son derece rekabetçi. Onlar çeşitli terim uzunluklarda kendi planları için yönüyle indirim uyguladı özellikle bu yana. Aslında, HMA gibi aynı fiyat aralığında VPN hizmetini sunmak çok az rakip var. Onlar kendi yazılım aracılığıyla sunduğu büyük özelliklerinden biri isteğiyle ülkeleri geçiş yeteneği. Onlar ülkelerin büyük seçim var olmayabilir ancak, onlar şu anda daha fazla adım adım ekliyoruz (En sağlayıcıları gibi). Kendi yazılım bir diğer kullanışlı özelliği IP adreslerini geçiş yeteneği - ya bir kopukluk tarafından / yeniden, veya bir geri sayım sayacı ile.

HideMyAss VPN Speed Test Results

Ne yazık ki HMA Pro ücretsiz deneme sunmuyor, ama bir 30 gün para iade garantisi. Ancak, forewarning – Onlar teminat kötüye nazik alamazlar!

Yıllar boyunca, HideMyAss VPN hizmeti sunucusu sayısı açısından önemli ölçüde büyüdü, ülkeler sundu, ve IP en uygun. Zamanla HideMyAss VPN sunucusu aşağıda karşılaştırma grafiği kendi VPN hizmeti inanılmaz büyüme gösterir. Bu sadece yüksek hızlar tutmak olmaz büyüme tür, ama hızını artırmak gerekir mesai. Bu onların müşterileri için daha fazla ve daha hızlı VPN bağlantılarını anlamına gelir.

HMA VPN 2012 server list growth

Çoklu Bağlantılar: HideMyAss kadar izin verir 2 tek bir hesap ile bireysel planları eşzamanlı bağlantı. Birden fazla bağlantı için başka bir seçenek, bir yönlendirici üzerinde HMA yüklemek için. Daha fazla bilgi için HMA desteğe başvurun.

Engellenen Ülkeler: HideMyAss herhangi bir ülkeden kaydolmaları engellemez.

Mayıs 2011 Güncelleme: HideMyAss VPN genişletti 27 ülkeler! Bu hamle ülkelerinin önemli ölçüde sundu artırır, Sadece birkaç ay önce sadece yaklaşık bağlantılarını sunan düşünüyor 16 ülkeler. Bizim editörleri Son derece etkilendim HMA bu genişleme ile, ve hızlı bir şekilde IP adresini ve ülkeyi geçiş sağlayan HMA VPN istemci yazılımı kullanmak için onların kolay ile birleştirdiğinizde, Eğer kazanan bir kombinasyonu var! Bu genleşme sonucunda, bizim editörler HMA üzerinde değer notunu yükseltmiştir. HMA anda sunan unutmayın 60% kendi VPN abonelik paketleri kapalı, ama sen daha hızlı hareket – teklif sadece sınırlı bir süre için iyidir.

Haziran 2011 Güncelleme: HMA kendi VPN istemci yazılımı güncelledi! Biz eklediğiniz bir ekran serisi HideMyAss Pro VPN yazılımı daha kolay onların VPN hizmetini anlamak yapmak ve nasıl yazılım çalışmaları için. Ekran kontrol paneli,, ülke seçimi (listesi), ülke seçimi (harita), hız kılavuzu, yük dengeleme, ve güvenli IP bağlama.

Temmuz 2011 Güncelleme: HMA web kontrol paneli içine girelim ve tüm HMA müşterilerine mevcut olan her şeyin bir tur atın! Biz var HMA web kontrol paneli üzerindeki iç kepçe, ekran görüntüleri ile komple! Ayrıca, bir var derinlemesine incelemesi ile işleyebilir HMA VPN yazılımının 25 ekran, ve Her sunucu üzerinde tam hız testi Sonuçların analizi!

Ocak 2012 Güncelleme: HMA aşmıştır genişletti 200 sunucular, içinde 38 ülkeler, üzerinde sunan 24,000 IP adresleri! Onlar da L2TP VPN hizmetini haddelenmiş! Bizim, Oku haber bülteni Tüm ayrıntılar için.

Ekim 2012 Güncelleme: HideMyAss VPN hizmeti müthiş genişleme devam 2012! Sayısı şimdi duruyor 282 sunucular, üzerinde 33,000 IP kullanıcısının, ve 51 ülkeler. Grafiğini göz atın HMA Pro VPN sunucusu genişleme Bizim haberde! En iyi bölüm, NO FİYAT ARTIŞ tüm bu genişleme!

Mart 2014 Güncelleme: Ekim ayında gerçekleştirilen 8. doğum gününü kutluyor 2013, HideMyAss güçlü oluyor 2014. Onların HMA yazılım önemli güncellemeleri bir dizi uğramıştır (en az üç!) Windows için destek dahil 8.1 ve gelişmiş sunucu / ülke seçimleri. Şimdi surprassed olması 550 sunucuları ve 65 ülkeler, HMA VPN gezegendeki en büyük kişisel VPN hizmetleri biridir. Onlar çok geneldir, onların online sohbet açıktır 24/7! Düzeyinde birkaç VPN hizmet sağlayıcılarından biri olan kurmayları, kesinlikle. HMA ayrıca mobil oyun beefed, Son zamanlarda HMA serbest! Android için Pro VPN. Bu şu anda hala beta bulunuyor, ancak Play Store üzerinde ücretsiz olarak kontrol edebilirsiniz. En iyi parçası olduğunu, Tüm bu genişleme sonra…fiyat aynı kalır…Tüm cihazlarda Sınırsız VPN sadece 11,52 $ / ay!

Ocak 2015 Güncelleme: HideMyAss VPN hala kişisel VPN en büyük isimlerinden biri olan. Yıldız VPN hızı ve seçimi ile birlikte Devam düşük fiyatlar onları en iyi yapmak, En iyi değilse. Şimdi en büyük VPN teklifleri biriyle, HMA sunucularına sunuyor 150 ülkeler! Sadece vardır 196 ülkeler, falan, Dünyadaki bugün. Bazı hizmetler bile yok 150 sunucular…HMA VPN oyun üstünde kalmayı başarmıştır nasıl görmek çok kolay. Aylık fiyatlar sadece olmaya devam $11.52, Hiçbir dönem taahhüdü ile. O kadar adım 6 ay hizmet ve aylık maliyet iner $8.33. Çıkmak 12 Ay planı ve aylık maliyeti sadece $6.55! Bu doğru, değil sadece aylık artış değil fiyatlı etti 4+ Yıl, ne yıllık fiyatı var! Düşük fiyatlar tutulması, genişleyen ve yeni özellikler ekleyerek kolay değil iken, bitti koyulmak için HMA kadar şeref. Biz son derece HMA Oranı devam, ve kullanıcı yorumları aynı göstermektedir. P2P ve BT arıyor Kullanıcılar Hollandaca ve diğer NL sunuculara bakmak gerekir (olan birçok vardır!)

HideMyAss4.6580645161331
Visit Site

28 Yanıtlar “HideMyAss”

  1. Diyor Alex:
    23 Nisan, 2011 at 3:33 pm

    HideMyAss kaliteli bir VPN olduğu. Ben bunu hemen hemen hergün kullanabileceğiniz. Bir yavaşlama biraz var, ama IP'leri ve diğer tüm seçenekleri seçimler büyük. Onlar bazı gerçekten büyük bir satış şimdi de gidiş var. Bu fiyat oldukça iyi yapar. Kesinlikle bu hizmeti tavsiye ederim, A

  2. Joey diyor:
    21 Mayıs, 2011 at 1:59 pm

    Ben HMA aldım zaman, Ben sadece indirmek ve denemek düşündüm – Ben kullandığım diğer VPN istemci yazılımı ile mutlu oldu çünkü. Ben HideMyAss hakkında iyi şeyler bir sürü duymuştu! Pro. HMA Pro VPN istemcisi yazılım ve hizmet ben esmek am çok cool & Kesinlikle öneririm, Ben sadece izlenemez ve kapalı olduğumu bilmeden sörf seviyorum.

    Sadece bir not, Ben bir yıl önce ve sonra hidemyassVPN için hidemyip.com kullanmıştı. Ve HMA livechat web desteği var YAPAR unutmayın. Ben onların hızı ile herhangi bir sorun yoktu, Alex'in oylaması ile ne kadar bilmiyorum! 5 Yıldız!

    HIDEMYASS iyi gereğidir!!

  3. Anthony diyor:
    21 Mayıs, 2011 at 7:06 pm

    İlk, bana sadece ben VPN yeni değilim diyelim, VPN hizmeti veya VPN istemcileri. Ben daha iyi performans ve daha iyi fiyatlandırma ihtiyacı olduğunu çünkü mükemmel Gizlilik gelen HMA geçti. HMA gerçekten şaşırtıcı, İt's özellik zengin VPN istemci yazılımı OpenVPN yeteneklerini kullanmak kolaylaştırır. Ayrıca HMA birçok sunucu yerleri vardır – onlar orada gerçekten iyi biri. Istek üzerine SMTP aynı zamanda büyük bir şey Perfect Privacy gelemez oldum teklif. Onlar hızlı destek ve sadece 78 $ için bir çok güvenilir bir hizmet sunmak / yıl, 149 € ücret Gizlilik Perfect için karşılaştırma / yıl. Sadece için HMA deneyin 1 ay emin değilseniz ve YOU'LL ne demek istediğimi görürseniz.

  4. Umeyr BAE diyor:
    30 Mayıs, 2011 at 12:35 de

    Windows platformu üzerinde OpenVPN protokol bağlamak ve kullanmak için sorunsuz…mobil cihazlar platformu özel android ve Blackberry yükselen için ancak PPTP desteği, i kullanmanız da oldukça iyi. Windows istemci yazılımı kullanmak için esinti. IP(ülke) değişiklik ya da hiçbir güçlük yoktur. Sunucu ülke kapsama geniş. Kopukluklar çok nadirdir ama ne zaman occour nedeniyle başka bir neden HMA istemci algilayamaz…bazen wifi sıfırlanır, HMA showig bağlantısı olup, otomatik yeniden bağlantı dlightly kusurludur. Ben onlar vpn sunucu yük Managemnt iyileşme devam umut, akıllı telefon işletim sistemleri için istemci uygulaması ve desteğin artırılması abonelik yenileme sırasında benim gibi bir müşteri daha memnun ve sadık yapabilirsiniz

  5. Nick H diyor:
    12 Haziran, 2011 at 6:35 pm

    Merhaba herkes!

    Ben şimdi yaklaşık bir yıl boyunca HMA VPN kullanarak oldum, ben sadece kendi hizmet hakkında düşüncelerimi yazacağım. Oh, ve ben Almanya'dan yazıyorum!

    Servis:

    Ben ilk HMA kullanırken başladığımda bazı sorunlar hizmetine oturum vardı. Online canlı destek çok yardımcı oldu ve neredeyse anında benim sorunları çözüldü.

    Bir noktada ben hiçbir şekilde HMA herhangi bir sorun benim servis sağlayıcı tarafından DNS Filtreleme ile ilgili bir sorun vardı, but anyway Live Support helped med to resolve the issue 🙂

    Hız:

    İlk birkaç ay hızlarda biraz yavaş. Ben 40 / 40Mbit bağlantısı vardı ve yakın Avrupa sunucularına bağlanırken Ben genellikle bir 2-8Mbit gibi bir şey başlamıştı. O zaman yazılım en düşük kullanıcı ile sunucuya autoconnect seçeneği saymak veya genel hız testi yoktu. Hızları ben bir 30 / 30mbit var ve HMA ile bağlandığında Ben genellikle 15-20Mbit alıyorum şimdi zamanla artmaya devam. So that’s awesome 🙂

    Fiyat: Bu inanılmaz ucuz, onunla başa.

  6. Miles diyor:
    20 Haziran, 2011 at 8:51 pm

    Birkaç diğer anonim VPN denedikten sonra, Sonunda düzgün çalışan bir tane bulduk, hızlı, ve kullanımı son derece kolaydır. Fiyat biraz yüksek gibi görünse de, Eski söyleyerek gerçek duruyor sizin için ne ödeme olsun. Ben isimsiz bir VPN için arayan herkese bu hizmeti tavsiye ediyorum. Beş yıldızlı beşi!

  7. Adam diyor Traveling:
    22 Haziran, 2011 at 10:26 pm

    Düzenli bir gezgin olarak, Ben HMA maliyet değer buluyorum. Herhangi engellenen sitelere almak için beni tanır ve ben onlar benim aktivitesi üzerinde casusluk değil biliyorum çünkü ben otel ve havaalanlarındaki bilinmeyen ve güvenilmeyen ağlara bağlandığınızda da bana huzur veriyor. OpenVPN de ben -Temas gelen tüm güvenlik duvarları ile güzel oynuyor. Aklımda hiçbir soru hizmetin daha fazla boyunca birkaç kez kendisi için ödediği HMA VPN kullanarak bir katı yıl sonra var. Eğer bu bağlantılar aracılığıyla kullanılabilir şaşırtıcı hızı ile birlikte yoluyla bağlayabilirsiniz yerlerin şaşırtıcı aralığı üzerinde ve diğer herhangi bir proxy hizmeti ötesinde şimdiye kadar kullanılan ve / veya araştırdım.

  8. JCheung diyor:
    23 Temmuz, 2011 at 9:55 pm

    Çin Hide My Ass kullanma. Çok iyi. Onlar bloke yok. Ben çok iyi tüm web sitelerini görebilirsiniz. Çok bloglar ile iyi facebook ve twitter tutar. Onlar devam işe Umut.

  9. Darkside diyor:
    2 Ağustos, 2011 at 11:08 de

    Kötü bir şey gerçekten söylemek. Para için iyi. Ben sen onunla çok gölgeli bir şey yapmak istiyorum sanmıyorum. Sadece dosya paylaşımı !^!

  10. HMA Tüm Gün! diyor:
    7 Eylül, 2011 at 1:50 pm

    HMA Tüm Gün!!! Onların VPN hizmeti yendi olamaz. Eller açıkça en iyi yazılım ve en iyi hizmeti en iyi yıkar. Ben kendi yazılımı ile daha kolay alabilir bilmiyorum ve kendimi bir-hayır yazılım veya b-dandik yazılım ya gülüyorsun bu diğer sağlayıcıların bakarak bulabilirsiniz. Ben olsun hızları, yurtdışı sunucular muhtemelen daha iyi olsa gelen 99% Diğerlerinin zaten çok. Yapmanız gereken tüm etrafına bakmak ve değerlendirmeleri okumak ve HMA iyi olduğunu göreceksiniz edilir. Yüklemek için desteğe başvurun ihtiyacı yoktu kolaydır ve yazılım beyinsiz. Herkes gerekir emin niçin ya. Ben olsa bir yönlendirici çalışan içine bakarak edilmiştir ve bu konuda yardım çağrısında sona erebilir! 🙂 5 Yıldız çocuklar, lütfen değiştirmeyin!

  11. Radz diyor:
    27 Ekim, 2011 at 2:30 pm

    Sadece başka benim HMA hesap yeniledi 6 ay. Lulzsec / günlük fiyasko gerçekten yenilemek değil beni yeterince rahatsız etmez. Özellikle düşünün HMA büyük ağlardan birine ve ucuz fiyat hızlı hızına sahiptir…O ve ben HMA ile yakında Sony veya Mastercard her zaman hack planı yok! Evet, HMA ile yapışmasını. Benim tv alırsınız, Video, Paylaşılan ip adresi, p2p, bt, ve usenet güvenli ve yabancı hükümetleri kesmek için benim yeteneği kurban…sanırım!

  12. Mit diyor:
    8 Kasım, 2011 at 2:54 pm

    Adı aptal görünebilir (Bu tür bir) ama onların VPN çok iyi çalışıyor. Çünkü fiyatları HMA gelmeden önce Güçlü vardı. Artı ben sunucu geçiş ile daha iyi bir anlaşma alıyorum düşünüyorum, ve ben uygulamayı seviyorum. Her şeyin iyi olduğunu daha Destek tür istediğim şey için yavaş ancak diğer oldu.

  13. JimZim diyor:
    11 Aralık, 2011 at 8:11 pm

    Kullanımı çok kolay, sadece hızlı sunucusu ve bitti bağlanmak. Pencere onun kadar kolay Açık, ve benim telefon için, Ben sadece ayarları koymak (Android, ICS). Her yerde Çılgın sunucular ama ben gerçekten Letonya gerek olduğunu sanmıyorum. Bunun yanı sıra haritasını göstermektedir beri App serin. Eğer biryere bağlamak nasıl insanlara göstermek için eğlenceli!

  14. Geoff diyor:
    12 Şubat, 2012 at 1:24 pm

    hidemyass insanlar için çok iyi VPN istemci uygulama tarafından sahip. Ben ailem ve arkadaşlarıma gösterdi ve hepsi bunu kontrol etmek hesaplarını satın kadar sona erdi. Büyük ülkelerin listesi ve her bir vpn istemcisi istediğiniz her özelliği. Ben çoğunlukla çok torrenting evde seyahat ederken yolda kullanmak ama aynı zamanda.

  15. MightyWhitey diyor:
    12 Mart, 2012 at 5:57 pm

    Onlara geçmeden HMA.The hızlarda iyi bir deneyim benim bağlantı çok daha yavaş olduğu sığınak vardı. Im bilincinde bir VPN üzerinden geçerken VPN olmadan karşılaştırıldığında bazı ölçüde beni yavaşlatacağını,Benim bant genişliği hemen hemen her zaman oldu 25% benim max.Personally ben onlar hakkında bunları kullanılan sunucuları aşırı yük inanıyorum 3 ay ben StrongsVPN üzerinde geçiş yapmadan önce. Sadece alabilirsiniz 5 Belirli kapsama alanında bir ay geçer ama daha bazen gerekirse onlar çok makul fiyatlarla ala carte hizmet sunuyoruz. Hızı ise bir anlaşma kırıcı HMA dışında başka servisini kullanmak

  16. DBSing diyor:
    18 Mart, 2012 at 9:26 pm

    Ben yaklaşık için HMA kullanıyorum 6 Şimdi ay. Ben yapılandırmak ÇOK kolay bulmak, kullanmak ve güncellemek, gerektiğinde. Özellikle benim için yararlı sizin sunucu içinde yer almasını istediğiniz ABD'de hangi devlet belirtmek için özellik. Bu başarıyla abone olmak için bir devlet-özel URL için bir abonenin gerektiren Ben bazı abonelikler ile sonu için bana yardımcı olur.

    Hızı sık sık HMA kullanmadığınız zaman ne alıyorum olarak iyi. Bilgisayar başladığında otomatik olarak başlatmak için HMA yapılandırmış, ve arka planda kusursuz çalışır, mükemmel benim kimliğini koruma. Hükümet bile bize bir uydu çanağı için izin vermez bir ülkede yaşayan gerçek bir nimettir HMA gibi kaliteli bir ürün olan yapar.

    Teşekkürler-sen aslında çalışır ve çok iyi çalışan harika bir ürün için.

  17. Joe M. diyor:
    18 Mart, 2012 at 9:27 pm

    Ben bir süre için şimdi HMA kullanarak oldum ve onu iptal düşünmek asla. Bir düğmeye tıklama azından ben harika olmuş ben yapıyorum her şey için yeni bir IP olabilir. Yazılım kullanımı basit ve desteği olağanüstü. Ben sadece bir kez onlarla temas yaşadım düşünmek ve sadece en kısa zamanda giderilmiştir fatura sorun hakkında oldu.

  18. James D. diyor:
    18 Mart, 2012 at 9:38 pm

    Genel olarak iyi çalışır. Çalışırken bellek 38MB hakkında kullanır. Genellikle yaklaşık sürer 12-25 saniye ips geçmek için. Bir süre sonra her çöküyor (2-7 gün) Benim bağlı IP seçimleri serbest çalışmasına izin ve manuel yeniden başlatılmasını gerektiren. SMTP bağlantı noktasını kullanacak ama bu biraz anlaşılabilir değil miyim. Birisi DMCA ya da her neyse yaklaşık bir haber verildi duydum bu yüzden değil sanırım 100% “anonim” (yani. Internette kötü şeyler yapmak için tavsiye edilmez). Neticede, para değer (de 1 yıllık abonelik oranı) gibi uzun şeyler geliştirmeye devam gibi.

    Bir sahip olmak ister misiniz “ilişkisiz” belirli web siteleri için bir seçenek. Örneğin, Güvenlik kaygıları nedeniyle başka bir ip den giriş yaparken Facebook.com zekalı olur. Ayrıca bazı online bankacılık web siteleri için geçerli olabilir / paypal. Bu gibi siteler için benim orijinal ip kullanmak belirtmek mümkün olmak istiyorum.

  19. Daniel S diyor:
    18 Mart, 2012 at 9:48 pm

    Ben son birkaç yıl içinde epeyce mevcut VPN hizmetleri kullandım,ve onlar kesinlikle herkesin eşit yaratıldığı değil. Bazı iyi hızları var, çoğu yok, Bazı istikrarlı bağlantıları var, En yine yok. Ancak HMA tutarlı istikrarlı vardır, İnternete benim direkt bağlantı eşit veya bile fark daha az olan güvenilir hızları. Şimdi çok uzak sunucularını bahsediyoruz tabii eğer, sonra onun önemli ölçüde daha yavaş. Ama uygulama temelde bu zaten gösterir. Başka bir gerçek dikmek, o ip adresi en ve mevcut yerlerin büyük miktarda için ne kadar değerli olduğunu, Gerçekten diyelim ki bir IP en fazla binlerce bağlanmak için güçlü olmak büyük bir fark yaratıyor 3-4 ya da 1 Bazı vpn hizmeti evinde. Genel HMA ile benim deneyim her zaman etrafında tüm yollarla kolay olmuştur söylemek gerekir, hız, Yazılım, istikrar, ve destek. Çok daha güvenli benim internet sörf yapmak için ve kolaylığı ile Teşekkür HMA 2 Bir düğmeye tıklama bağlanacak.

  20. Elias diyor:
    21 Mart, 2012 at 11:36 de

    HMA VPN için temelde mükemmel. Ben beğendim, düşük aylık fiyat ve süper kolay bir yazılım. Bazen eğlenmek için yolu yabancı sunucularına bağlanmak. Hindistan gibi davranarak zaman belirli web sitelerini ziyaret ederken ilginç reklamlar lol olsun. Hızları iyi ve görmek kolaydır. Tüm dizüstü bilgisayarlar ve yüklemeler için kullanın.

  21. Diyor Brown:
    27 Nisan, 2012 at 5:27 pm

    İhtiyacım fazla ülke, hızları normal güvenli yüklemeler için oldukça iyi, ve yaklaşık on iki dolar bir ay. Ben de herhangi bir zamanda iptal edebilirsiniz gerçeği gibi. Windows yazılım benim için iyi çalışıyor, Ben Mac ya da bir şey bilmiyorum.

  22. DiverDoon diyor:
    7 Mayıs, 2012 at 8:58 pm

    Özgürlük rezerv özel ödeme ile onun yaklaşık olarak iyi gerçekten anon için alabilirsiniz. Onların yazılımı çok kalanını yener ve ben de daha önce Güçlü vardı. Çok kötü bir iyi anon ödeme seçeneği yok.

  23. VLAAR diyor:
    15 Temmuz, 2012 at 4:47 pm

    Son zamanlarda yapmam uluslararası Seyahatin büyük miktarda bu aldım. Kolay yazılım ve ihtiyacım olan tüm ülkeleri sahiptir. Bağlanmadan önce her zaman hızını kontrol. Beni ücretsiz wifi de yolda çok daha güvenli hissettiriyor.

  24. Ben diyor:
    16 Ocak, 2013 at 10:09 pm

    O çocuk sony kesmek için onların hizmet kullanıldığında bir sopa aldı (’09?) ama gerçekten kendi lanet bir on dolarlık bir ay servisini kullanmak için arıza var. Ben Olimpiyatları izlemek için yıllardır HMA kullanmış, futbol, ve güvenle göz. Ben web sitelerini hack yok ama ben Bazen indiririm…

  25. Kyle&Stan diyor:
    1 Haziran, 2013 at 6:57 pm

    HMA ile yanlış gidemem. onun süper kolay ve youtube ve Netflix tamponlama ile tremenduously olur. düzenli kablo bağlantısı youtube sonsuza dek sürebilir yükleyebilirsiniz. en kısa sürede ben hidemyass vpn açmak gibi doğru hızları…gee benim ISS onunla ilgisi olduğunu düşünüyorum?!

  26. Garett diyor:
    14 Haziran, 2013 at 12:10 pm

    Eller aşağı en sunucu seçenekleri ile hızlı VPN olmak zorunda. Fiyatlar ucuz ve ay o tarafa bile ay kalmış. App oldukça hafif ve iş yapar.

  27. DİREK diyor:
    25 Nisan, 2014 at 7:03 pm

    hahah bu aptal formu adam…comeon…

    Hidemyass en popüler ama aynı zamanda hack çünkü aptal sony arasında nefret olduğunu. O çocuk aptal PSN indirdi Kahretsin. Evet TF okudum ve evet ben onun sadece iyi ve NL hızları ABD yüksek HMA kullanmak. İnsanlar ABD sunucularında torrent isteyen şikayet torrenting için iyi çalışıyor. Aptallar.

  28. Tohum diyor:
    16 Kasım, 2014 at 9:48 pm

    HMA fiyat ve performans açısından hala en iyi olduğunu. Ben yıllardır onları yaşadım. Siz yorumunuzu güncellemeniz gerekmektedir uygulama çok iyi almış! Sizin ekran güncel değil!

Bir Yanıt bırak

Oranı için aşağıdaki yıldızları tıklayın.
Fiyat
Hız
Koruma
Güvenilirlik
Destek