Luaj në mënyrë të tepruar

Post Icon

Ta themi thjesht, Luaj në mënyrë të tepruar ofron një shërbim që mund të encrypt trafikun tuaj të internetit nëpërmjet një prej shpejtësisë së tyre të lartë dhe servera të besueshme VPN. Kjo do të sigurojë gjithçka që ju dërgoni nga përgjimi nga rregullt ISP ose WiFi ofruesin tuaj. Luaj në mënyrë të tepruar VPN disguises lidhjen tuaj dhe e bën atë të duket në faqet e internetit që ju vizitoni sikur të jeni lidhur drejtpërdrejt nëpërmjet serverat tanë ndërkombëtarë. Në fakt ju jeni duke ndryshuar IP adresën tuaj për një nga SHBA të tyre, Britani e Madhe, Irlandez, Kanadez, or Swedish IP Addresses. Overplay also offers SmartDNS at a reduced price for those looking to unblock regional entertainment restrictions on sites like Hulu or Netflix.

Luaj në mënyrë të tepruar ka tendencë të përqëndrohen në ofrimin e shërbimit të VPN kështu klientëve të tyre në të gjithë botën mund të shikojnë TV online. Ju mund të keni vënë re televizorin në logon e tyre, dhe fjala "luajnë" në emër të tyre! Kjo përfshin shikuar BBC iPlayer, Hulu, dhe vende të tjera të njohura që ofrojnë falas TV në internet. Këto vende zakonisht bllokojnë qasjen në përmbajtjen e lirë dhe të lejojë vendeve të caktuara vetëm qasje. Për shembull, jashtë Amerikën e Veriut, Hulu është e bllokuar. Dhe, jashtë Britanisë së Madhe, BBC iPlayer është e bllokuar. Mirë, jo më - jo në qoftë se ju keni luaj në mënyrë të tepruar VPN!

Për të realizuar këtë, Luaj në mënyrë të tepruar VPN duhet të sigurojë aftësinë për të zgjedhur vendin tuaj (dhe adresa IP), si dhe mbajtur një lidhje shpejtësi të lartë. Zgjedhja vendin tuaj është e rëndësishme kështu që ju mund të merrni qasje në faqet me përmbajtje TV, dhe lidhje me shpejtësi të lartë është i rëndësishëm sepse streaming TV merr një shumë bandwidth! Ata duket të bëjë të dyja mjaft mirë dhe shpesh përgjigjet çdo të lidhjes ose shpejtësi të problemeve menjëherë, edhe pse ata nuk kanë mbështetje "live". Ende, ofruesit premium shumë të largohem pa pasur mbështetje të jetojnë nga thjesht duke siguruar mbështetje të shpejtë dhe të përgjegjshëm përmes emailit.

Overplay VPN and Overplay SmartDNS

Luaj në mënyrë të tepruar VPN përdor një porosi të ndërtuar të programeve OpenVPN për konsumatorët që nuk janë duke përdorur PPTP ose L2TP. Kjo është mjaft tipik në mesin e ofruesve të nivelit të lartë. Disa ofruesit vetëm përdorni OpenVPN si-është, me një file e konfigurimit. Të tjerë përdorin porosi ndërton, të tilla si luaj në mënyrë të tepruar Makeover. Të tjerë shkojnë të gjithë jashtë të pronarit dhe të zhvillojnë softuer tyre. Luaj në mënyrë të tepruar software VPN punon me Windows, Mushama, Linux, dhe madje iPhone! Overplay actually allows you to either use their OverplayVPN software, me porosi OpenVPN software, or a standard OpenVPN application with the config files. Talk about choices!

Planet e ofruara nga luaj në mënyrë të tepruar, edhe ne duhet të themi "plan", pasi që ata ofrojnë vetëm një të tillë! Plani i ofruar nga luaj në mënyrë të tepruar shkon çdo muaj dhe është shumë konkurrues për çmimin. Ju mund të paguani për një muaj më parë edhe pse, por kjo është mjaft tipike e shumicës së ofruesve të. Ju mund të anuloni në çdo kohë, dhe nuk ka asnjë kërkesë afat minimum.

Vendet e bllokuara: Luaj në mënyrë të tepruar nuk lejon signups nga vendet e mëposhtme: Cuba, Iran, Libi, Koreja e Veriut, Sudan, dhe Siria.

Politika Logging: Politika luaj në mënyrë të tepruar VPN privacy thotë, “Informacione mbi “Përdorimi i shërbimit” nuk do i jepet askujt, përveç kur kërkohet me ligj. “Përdorimi i shërbimit” përbëhet ekskluzivisht nga data / kohë e lidhjes për ne, Gjatësia e lidhjes, adresa burimi IP përdoret për lidhjen, dhe numri i bajt transferuar. Asnjë shkrimet lidhur përdorim individual seancës (përveç atyre të cekura si) janë mbajtur.”

Korrik 2011 Update: Luaj në mënyrë të tepruar tani ka zgjeruar shërbimin e tyre VPN për të 31 Vendet në dispozicion! We also have some speed test results available from their US East, Britani e Madhe, and Ireland servers for your review. Head on over to our Buletini i lajmeve për të gjitha info e fundit mbi zgjerimin dhe shpejtësi të testeve të!

Janar 2014 Update: Me Olimpiada Dimërore në Soçi afrohet shpejtë, Overplay is quickly becoming the hot topic. At vetëm $4.95 për SmartDNS, Overplay VPN can solve any access restrictions and open up fully Olympic coverage. We have been following Overplay for some time and they have been very successful with their focus on personal VPN for media content. This isn’t their first time doing the Olympics either! The country count has increased substantially to 48. Their simple setup across a wide variety of platforms (router, i lëvizshëm, desktop, etj) and VPN app combined with the ultra low prices typically keep Overplay in the top VPN providers. The new addition of SmartDNS at only $4.95/month complements their existing $9.95/month VPN service quite nicely.

Janar 2015 Update: Overplay converted huge on the Winter olympics and did quite well in 2014. The new SmartDNS offering immediately rose in popularity, and could be considered one of the first inexpensive DNS offerings. Now, DNS changing services are common place. A new website, celular zgjeruar, and more servers have all been added at Overplay. Prices continue to stay low at only $4.95 për SmartDNS dhe $9.95 for unlimited VPN. Term lengths of 3 months or more receive discounted pricing. If you’re looking long term, $49.95 për 1 vit i SmartDNS është një vlerë e madhe.

Luaj në mënyrë të tepruar4.633333333336
Visit Site

6 Përgjigjet për “Luaj në mënyrë të tepruar”

 1. LOL@Cuba says:
  July 10th, 2011 në 9:54 pm

  LOL at the blocked countries list! Ya think?! Anyway, I basically love Overplay. They let me watch Hulu even though I’m not in the US. The cool part is I actually pay for the premium Hulu subscription! Hahah! I buy it by the 3month blocks. I can’t get myself to buy any longer than that at a time. You just never know with the internet and I don’t want to lose money. They have OpenVPN, L2TP and PPTP, so you should update your review! Plus you can either use their Overplay software, or use a customized versin of OpenVPN, or the stock version with the certificates. Not a lot of places allow that, though I just use their software anyway. Support is top notch, but I only had to contact it on setup once. Speed always lets me watch Hulu without a problem, so I’m good!

  redaktorët shënim: Whoops our bad! We had PPTP and L2TP in the list, but then OpenVPN in the software section. That’s our fault. OverplayVPN does over PPTP, L2TP, and OpenVPN. If you use OpenVPN you can either utilize the OverplayVPN software, a customized version of OpenVPN, or the raw config files with a normal OpenVPN app. Thanks for the correction Cuba! (p.s. Cuba does have 64kbps!)

 2. Solid says:
  October 1st, 2011 në 1:56 pm

  Overplay is an extremely solid VPN service and I haven’t had any complaints in over a year. I first started using the service to watch some tv overseas. I’ve since used when I’m on the road for secure wifi, and the occasional download from the web. I could leave it on all the time because it’s plenty fast but I normally don’t when I’m at home unless watching video. My home network speed is 50Mbps and I pretty much always average over 10Mbps with Overplay. Plenty to watch high def video and surf the web. I think where they shine is reliability since I’ve yet to have a problem with them. I read through some other services here because I was thinking about switching to save money, but after reading about downtime I think I’m going to stick with Overplay. I give it 5 stars all around except price (never had to contact support though!)

 3. Lokist says:
  January 17th, 2012 në 1:02 pm

  I use this to watch TV all over the world. Makes it SO easy for me to get Hulu, Netflix, BBC, ju atë emër. If you want to watch internet tv, this is what you need.

 4. Jonathan says:
  18 mars, 2012 në 10:09 pm

  the Overplay program is extremely easy to use, point and click. The speed is pretty good, once in awhile you connect to a slow IP or an IP that is banned from a site you want to navigate. The price isn’t astronomical, but I’d prefer to pay less lol. The software is sleek and installs without a problem, never get any errors. All in all, a great product I definitely would recommend if someone needed a product of this nature. Which I think more people will need now.

 5. DBevore says:
  May 14th, 2012 në 5:56 pm

  Worked like a charm for the olympics and decided to keep it. Wow totally awesome to watch all that with the actual UK feed. Was SO much better than the crappy US feed I had at home. Speeds always allowed me to stream. Would stutter occassionally. Not bad at all really. Cost wasn’t that bad easy purchase. Was always there for me to connect to and watch with iPlayer, etj.

 6. Tia says:
  February 11th, 2013 në 8:14 pm

  I really like their TV VPN and use it on my laptop form the airport. This is my Hulu Flix account. Thanks!

Lini një Përgjigju

Kliko yjet më poshtë për të normës.
Çmim
Shpejtësi
Mbrojtje
Seriozitet
Mbështetje