Qasja Privat Internet

Post Icon

Acess privat Internet (ANP) është ndoshta një nga më të njohur shërbimet private VPN atje. Ka qenë në TV, në revista, në radio, dhe në të gjithë forumeve. Kjo është go-për VPN për shumë njerëz tani dhe rekomandohet shpesh për newbies dhe veteranët njësoj. Pse ju mund të pyesni? Dy gjëra: angazhim për privatësi pa prerjet, dhe çmime qesharake të ulëta. ANP nuk mban asnjë shkrimet e trafikut dhe plani i tyre vjetor është i vetëm insanely ulët 3,33 $ / muaj. Kjo është larg nga një prej çmimeve më të ulët absolute që shkojnë për të pakufizuar VPN. Planet përfshijnë PPTP, L2TP, OpenVPN, dhe çorape. Por prisni, Pjesa më e mirë është…ANP VPN mbështet deri në 5 lidhjeve të njëkohshme nga parazgjedhje!

Shërbimi nga Internet Access privat është ndër më të mirat dhe zakonisht është arsyeja për suksesin e tyre në media. Çmimi është ajo që mban konsumatorët duke e mbajtur prapa. Politika e tyre e rreptë është padyshim Jo Shkrime! ANP merr privatësinë dhe sigurinë e klientëve të tyre seriozisht me një numër të karakteristikave të përshtatur në Software tyre ANP VPN. Software është i lirë dhe punon me Windows, Mushama, iOS, dhe Android.

PIA No Logs!

Në përgjigje të njohur mirë “DNS rrjedhje” që është e përhapur në mesin e lidhjeve VPN, ANP ka zbatuar dy karakteristika të veçanta: DNS Leak Mbrojtja dhe IPv6 Leak Mbrojtja. The Mbrojtja DNS rrjedhje tipar aktivizon mbrojtjen VPN dns rrjedhje. Kjo siguron që kërkesa DNS janë të shpartalluar përmes VPN dhe nuk ISP-në tuaj të rregullt. Shumë herë, madje me një lidhje VPN aktiv, një kontrolloni IP apo DNS çek do të zbulojë se kompjuteri klienti është ende shpartalluar përmes DNS ISP e tyre! Ky funksion nga ANP aktivizuar në programet e tyre VPN siguron nivelin më të madh të privatësisë dhe sigurisë por mund të shkaktojë probleme të lidhjes në konfigurimin e jo-standarde rrjetit.

PIA Always Use Protection

ANP gjithashtu përfshin Mbrojtja rrjedhje IPv6. Kjo pamundëson trafikut IPv6 në kohë kompjuter cilent mbi VPN. Kjo siguron që nuk e trafikut IPv6 rrjedhjet mbi lidhjen normale tuaj te internetit, ndërsa ju jeni të lidhur në VPN. Dy karakteristika të kombinuara janë një nga përpjekjet më serioze që ne kemi për të luftuar këtë çështje të njohur. Kudos to ANP për marrjen punën e bërë!

PIA Got Your Back

Një tipar tjetër i dukshëm i përfshirë në software ANP VPN është “Internet Kill Switch”. The ANP Internet Kill Switch aktivizon mbrojtjen përsëri përdorues Shkëputet papritur VPN. Nëse ju shkëputeni nga VPN, qasja juaj e internetit do të largohet nga puna plotësisht. Kjo vetëm do të riaktivizojë qasje në internet një herë ju çaktivizuar kaloni kill mënyrën ose të dalë nga aplikimi. Mënyrë goxha i mrekullueshëm i bërë të sigurtë që shkëputje nuk shkakton probleme për përdoruesit e anonimatit.

SOCKS5 Proxy është përfshirë me të gjitha llogaritë. Një app është në dispozicion në Google Luaj Store për OpenVPN. ANP është plotësisht i lëvizshëm i aftë, me udhëzimet për instalim për iOS dhe Android në web faqen e tyre. Por deri tani aspekti më interesant i ANP-së është pranimi i tyre nga kartat dhuratë dyqan markë si pagesë. Po, ju lexoni këtë të drejtë. Objektiv, Amazona, Starbucks…ju atë emër. Ju mund të tregtisë atë për qasje VPN në Access Private Internet!

Politika Logging: “PrivateInternetAccess.com nuk mbledhin ose hyni çdo trafik apo përdorimi i saj Virtual Private Network (“VPN”) ose Proxy.”

Qasja Privat Internet4.552
Visit Site

2 Përgjigjet për “Qasja Privat Internet”

  1. OK says:
    October 11th, 2014 në 11:03 jam

    I signed up for PIA for BT protection and it works OK. I do see the slowdown because of the long distance. Now I try to seed more though too 🙂

  2. Rated says:
    November 5th, 2014 në 12:02 pm

    Rated highly from torrentfreak, so definitely good. Its hard to find someone without logging since they all log. Prefer them for the service. Speeds are good for me when torrenting, I don’t see much slowdown.

Lini një Përgjigju

Kliko yjet më poshtë për të normës.
Çmim
Shpejtësi
Mbrojtje
Seriozitet
Mbështetje