VPNTunnel.se

Post Icon

VPNtunnel.SE is een Zweedse leverancier van voornamelijk OpenVPN dienst. Het grootste onderscheid VPNTunnel.SE heeft op de concurrentie is dat het houdt absoluut geen logs. Dit betekent dat u volledig anoniem bij het gebruik VPNTunnel.SE. Hoewel VPN-service is een van de beste bescherming die je kunt kopen, VPN service providers worden soms gedwongen, of kiezen, om logboeken van hun klanten connecties houden. VPNTunnel.SE, door voorrecht om te werken in Zweden, en ook op grond van hun business strategie - geen van hun verbindingen klant inloggen. Dit betekent dat er absoluut niets om te draaien, als het ooit door wetshandhavers werden gevraagd, of uw internet service provider. Het volstaat te zeggen, VPNTunnel.SE krijgt extreem hoge cijfers als het gaat om bescherming!

VPNTunnel.SE adverteert deze extreme mate van privacy over hun hele website, en gebruikers hebben nooit melding gemaakt van een schending van dit vertrouwen. Hoewel, technisch, kan er juridische kwesties zijn voor klanten die gebruik maken van de VPNTunnel.SE in landen die houtkap vereisen, zoals de Verenigde Staten, het is onwaarschijnlijk VPNTunnel.SE zou alles toch om te draaien hebben. Om deze reden, VPNTunnel.SE wordt vaak in hacking groep forums en websites als een "populaire" betaalde VPN dienst vermeld. Een van deze groep is het erg populair, maar losjes breien "Anoniem". Ze lijst vaak VPNTunnel.SE buurt van de top. Gaat gewoon om te laten zien dat de VPN-service is echt in ieders belang - vooral als "Anon" hebben al het geïdentificeerd en maken actief gebruik van de service!

Hoewel VPNTunnel.SE krijgt hoge cijfers voor de bescherming, ze bieden alleen de OpenVPN protocol momenteel. Dit is een veilige VPN protocol, maar een aantal van hun gebruikers hebben gewacht voor de iPhone / iPad / Android ondersteuning in de vorm van de PPTP-protocol. Met ingang van dit schrijven PPTP is niet beschikbaar, al is het duidelijk in de werken en de VPNTunnel.SE blog geeft aan dat het niet gaan kan door "eind juni (2011)". Voor tech-savvy klanten, je kunt proberen OpenVPN voor mobiele apparaten en het gebruik van de VPNTunnel.SE certificaten. Vermeldenswaardig is dat VPNTunnel.SE maakt gebruik 2048bit encryptie met OpenVPN waard - en dat is het hoogste niveau van encryptie beschikbaar is op de hoogte van OpenVPN. De meeste andere diensten maken gebruik van een minimum 128bit, en bestrijken het hele traject tot aan het maximum van 2048bit.

De software VPNTunnel.SE biedt klanten heet "Connector" en biedt de basis zo ver VPN-service functies zijn bezorgd: een dashboard, landenkeuze, willekeurige server selectie, en aansluiting bewaker. Deze software is vereist, vooral als u van plan bent over het gebruik van de VPN-service mogelijkheden die het biedt. Het dashboard is vrij voor zichzelf; accepteert en slaat uw gebruikersnaam / wachtwoord informatie. Het land selectie en de server selectie precies doen wat ze aangeven door middel van een lijst met beschikbare servers en de mogelijkheid om willekeurig verbinding maken met elke server in de lijst. Verbinding guard is een leuke feature, dat wanneer geconfigureerd, zal een programma geforceerd (dit wil zeggen. firefox.exe), naar de VPN-verbinding gebruiken. Dit betekent dat de geselecteerde programma je echte IP-adres niet kan worden blootgesteld als je onverwacht krijgen losgekoppeld van de VPN-server. Aansluiting bewaker helpt in principe om de internetverbinding voor de geselecteerde toepassing te beëindigen indien een onverwachte uitschakeling van de VPNTunnel.SE server optreedt. Connector werkt alleen voor Windows, terwijl "TunnelBlick" ondersteunt Mac. Een standaard OpenVPN software te installeren met de VPNTunnel.SE certificaten biedt ondersteuning aan klanten op Linux.

De meeste VPNTunnel.SE servers in Zweden in een datacenter met een capaciteit van 10 Gbps. Onlangs VPNTunnel.SE uitgebreid hun diensten en zijn nu het aanbieden van extra servers in de VS, Duitsland, Nederland, en Denemarken. P2P is toegestaan ​​op alle servers, en in het algemeen de snelheid gerapporteerde aanvaardbaar gedownload. Echter, de VPNTunnel.SE blog geeft wel aan wat downtime en problemen met de verbinding voor een aantal van de nieuwere servers, met name de VS gebaseerde servers. Onze redacteuren zijn nog steeds in het proces van het testen van hun eigen accounts, en wij zullen deze beoordeling updaten zodra de uitspraken komen uit elke editor. Het is vermeldenswaard dat we voorzichtig optimistisch, gezien de populariteit van VPNTunnel.SE.

Een laatste opmerking: plan van prijsstelling, hoewel vermeld in Euro's, is heel competitief over de hele linie. Zeker als je het niveau van bescherming te overwegen. Hun korte termijn plan is zeer scherp geprijsd, en als term lengtes te verhogen een leuke korting wordt aangeboden. VPNTunnel.SE niet een gratis proefperiode bieden.

Logging Beleid: VPNTunnel.se is trots op het houden van geen logs. Hun beleid staten, “we een no houtkap beleid van toepassing op alle Zweedse servers, en een 30 dag houtkap beleid op de andere servers.”

Augustus 2011 Update: We hebben een afgerond In Depth VPN Reageer en Full Speed ​​Test van VPNTunnel.SE! De VPN-beoordeling omvat een kijkje op hun klant web control panel, openvpn software, en snelheid testresultaten van hun servers. Eindelijk, hebben we een aantal harde gegevens over hoe hun netwerk presteert! Hoofd op over aan onze Nieuws Bulletin om het te controleren.

Maart 2014 Update: VPNTunnel.SE is gedaald de “.SE” naam, maar ze blijven samen als een solide VPN service provider met een snelle en goedkope dienst. Het aanbieden van OpenVPN en PPTP VPN-diensten, VPNTunnel ondersteuning voor Windows, Mac, Linux, iOS, en Android besturingssystemen met gemak. De huidige prijzen zijn $ 7 / mo (5 Euro) voor de OpenVPN-pakket en ongeveer $ 10 / mo (7 Euro) voor de OpenVPN en PPTP-pakket. De VPNTunnel software heeft een aantal verbeteringen, waaronder een glimmende nieuwe interface voltooid. Hoewel het technisch nog steeds “beta” zijn een lange weg afgelegd sinds de oprichting. Hoofd op over aan hun forums naar de download-link krijgen. Opmerking voor Windows 8 gebruikers, wilt u waarschijnlijk aan de stok met de gratis open source software OpenVPN-client, in plaats van de VPNTunnel software app.

VPNTunnel.se3.8658536585417
Visit Site

17 Antwoorden op “VPNTunnel.se”

  1. Anoniem zegt:
    20 juni, 2011 bij 12:29 pm

    Erg blij dat u een recensie van deze dienst, maar ik ben verbaasd dat het niet aan de top van de lijst. VPNTunnel.se is geweldig overweegt ze geen logs te houden en zijn gevestigd in Zweden, waar de wetten zijn zeer gunstig. Andere diensten, zoals StrongVPN zelfs zeggen dat ze logs te houden, zodat…Ik heb geen problemen met de afsluitingen je praat over gehad, maar ik weet wel dat ze zijn rapdily uitbreiden om te gaan met de vraag. Ik hou echt van het feit dat je kunt betalen met Ukash, zodat u volledig anoniem kunt blijven.

  2. Ron zegt:
    Juni 23, 2011 bij 3:01 pm

    VPNTunnel.se is veruit de beste. Zij dont houden logs en ze geven bescherming 2048bit. Ik ben in de VS en je kunt ze betalen met een heleboel verschillende methoden en ze geen gekke verificaties doen (zoals sommige andere providers). Plus ze P2P toestaan. Ik denk niet dat de snelheden zijn zo snel als sommige Amerikaanse providers, maar dat is omdat ik in de eerste plaats gebruik maken van hun Zweedse servers ook al hebben ze de Amerikaanse servers. Ik denk niet dat ik ooit zal overschakelen van VPN Tunnel.

  3. john zegt:
    29 juni, 2011 bij 2:05 op

    Ik gebruik vpntunnel.se voor ongeveer een half jaar nu en nooit had problemen. goede service!

  4. PrivacyFTW zegt:
    5 juli, 2011 bij 9:44 pm

    Vond deze jongens thru Anon. Ben erg blij geweest. Ik heb nooit OOIT inloggen op de Amerikaanse server al omdat ze moeten logs daar te houden. Ze eigenlijk gewoon bijgewerkt hun privacy voorwaarden uitdrukkelijk vermelden dat en vertel iedereen om de Zweedse servers gebruiken voor geen houtkap. Ik denk VPNTunnel.SE zou kunnen zijn de enigen met behulp van Blowfish en. De meeste zijn met behulp van AES-encryptie. Soms zweedse servers krijgen een beetje verzanden, en je ziet dat op hun blog. De meeste van de tijd dat het wordt snel opgehelderd. Ik hoop dat ze zal worden uitgebreid binnenkort. Goedkoop en aanvaardt vrijheid reserve voor anonieme betalingen te. Hoog gewaardeerde behalve voor betrouwbaarheid klop, maar ik denk dat ze uiteindelijk vast te stellen dat, en als je de verbinding met de andere nonswedish servers kunnen nemen moet je niet in de gaten.

  5. Gemma zegt:
    8 juli, 2011 bij 8:09 pm

    Dit is een zeer oneerlijk dienst en moet worden vermeden ten koste van alles!!!

    Citaat uit hun FAQ:
    "De meeste van onze servers bevinden zich in Zweden in een datacenter met een capaciteit van 10 Gbps. Onlangs al uitgebreid wij, nu zijn we in staat om ip te bieden:s uit meer landen zoals de VS, Duitsland, Nederland, Denemarken. "

    ... Maar ze hebben geen servers in Duitsland DE hebben, Denemarken DK of Nederland, NL dus hoe kunnen ze zeggen dat ze het uitbreiden van hun IP-range???
    Uitbreidende geeft de indruk hebben ze al IPs op die locaties uit te breiden.

    Is het niet zo dat van deze opmerking datum IPs zij pretenderen te verwijzen naar zijn servers in DE, DK en NL maar in feite al voor servers in Zweden alleen?

    Dit van een support ticket reactie toen ik vraagtekens bij de IP's voor alle internationale servers in DE, DK, NL, SE en de Verenigde Staten, dat verscheen al verwijzen naar gegevens in Zweden en een in de USA:

    "Dat komt omdat we hebben servers in de Verenigde Staten en Zweden alleen ..."

    Dus waarom zijn ze bedrieglijk over het hebben van servers in andere landen die niet bestaan?

    Zij citeren ook op hun homepage die ze gebruiken 2048 bit Blowfish-encryptie, terwijl het in feite is dit ook niet waar - Ik controleerde de werkelijke verbinding logs voor de daadwerkelijke encryptie wordt gebruikt.

    Waarom deze voor de hand liggende misleidingen?

    Hun nieuwe OpenVPN v1.0.0.0 opdrachtgever niet initialiseren op mijn XP SP3 PC ( Ik heb clientsoftware meerdere VPN provider getest zonder problemen) en hun ondersteuning antwoordde dat ik hun Classic versie, die een zeer oude OpenVPN client software versie gebruikt in plaats daarvan zou moeten gebruiken.

    Uiteindelijk downloaden ik de meest recente OpenVPN-client voor Windows-versie van de OpenVPN website die vele vorderingen en verbeteringen heeft, niet om de veiligheid upgrades vermelden.
    Ikzelf geconfigureerd het dan en dat is wanneer de International server bedrog kwam aan het licht omdat alle desbetreffende land IPs ik vroeg om waren in een Zweedse DC alleen met uitzondering van de VS IP.

    Er zijn te veel uitvallers om dit op een veilige en betrouwbare VPN te maken en ik dring er voorzichtig met het gebruik daarvan in het licht van het bovenstaande bedrieglijke gedrag.

    Ze hebben geen annulering of restitutie beleid, dus zou je pech als je gevraagd voor een terugbetaling.

    Eerlijkheid is altijd het beste beleid en kunt u, in het licht van de alle andere misleidingen, denk eerlijk gezegd dat ze geen logs te houden?
    Gebruikers van VPNTunnel, zal nooit weten of ze wel of logs niet te houden totdat deze wordt getest op een bepaald punt in de tijd.

    Er zijn veel meer eerlijk VPN-aanbieders die er zijn en VPNTunnel niet in aanmerking komt in deze categorie.

    noot voor de redactie: Wow, we hebben nog nooit iemand dit ongelukkig met VPNTunnel.SE gezien. Dat gezegd, iedereen heeft recht op zijn eigen mening. Echter, we zouden willen proberen en opruimen een paar dingen maar voor onze lezers. Eerste, Er is een duidelijk verschil tussen servers en IP, met elke VPN provider. Een enkele server, gelegen in X land, kan bieden IP's van X, En, en Z landen bijvoorbeeld. Bedrijven hebben geen servers te onderhouden met één IP-adressen te bieden. Servers hoeven niet te worden in hetzelfde land dat ze het aanbieden van IP-adressen uit. Dit geldt met name in het EU-gebied, waar servers in inspraak, het VK, zal het aanbieden van IP's in Ierland, Nederland, etc.. Neem een ​​kijkje bij enkele van de andere grote spelers (StrongVPN, of HideMyAss bijvoorbeeld). Merk op hoe het aantal IP-adressen duidelijk de telling server overschrijdt? Soms meer dan 10:1 (dit wil zeggen. 1000 IP over 100 servers). VPNTunnel.SE zegt dat ze de Zweedse servers, maar andere IP-adressen beschikbaar – uit hun FAQ: “De meeste van onze servers bevinden zich in Zweden in een datacenter met een capaciteit van 10 Gbps. Onlangs al uitgebreid wij, nu zijn we in staat om te bieden ip:s uit meer landen zoals de VS, Duitsland, Nederland, Denemarken.” Voor praktische doeleinden van het omzeilen van IP-blokken (zeggen op Hulu) het maakt niet uit waar de server is, het doet er enkel wanneer de IP is uit.

    Tweede, voor het coderen, wat je waarschijnlijk doet is verwarrend de sessie authenticatie versleuteling met de feitelijke “beveiligde tunnel vervoer” encryptie. Authenticatie is waar je de 2048bit. Als de tunnel tussen u en de VPN-server was eigenlijk 2048bit, uw verbinding zou heel erg traag. Iedereen in het bedrijf doet in principe 128bit op de tunnel. U wilt een hoog niveau van encryptie op authenticatie, dit wil zeggen. de ingang, maar zodra de persoon wordt geverifieerd je nodig hebt om encryptie kracht evenwicht te brengen met de snelheid. Het is een grote bummer je kon niet de client te installeren op uw XP-machine al, vooral omdat ze je niet een terugbetaling zou bieden…wat de gelogd, je zou willen om hun blog te bekijken. Ze geven duidelijk geen logs op de Zweedse servers, maar ze moeten inloggen op de Amerikaanse servers. Good luck Gemma, en we waarderen je reactie. Voel je vrij om op elk moment terug te komen en hopelijk reageren op een service die u genoten!

  6. ben je boos? zegt:
    Juli 13, 2011 bij 6:13 pm

    Vervloeken, ziet eruit als Gemma gek! LOL…Ik heb met behulp van VPNTunnel.se sinds Anon wees ze uit in hun voorkeurslijst tijdje terug. Hou van de noot redactie door de manier…ze nog steeds met behulp van XP? 1998 wil het OS terug! Ik blijf bij de Zweedse servers, dus ik weet echt niet wat ze klagen over. Ze houdt niet van het feit dat ze geen servers hebben in een ander land? Ga dan meer betalen voor een plan ergens anders dat niet uw privacy zullen respecteren, Ik denk dat…Zweedse servers geeft me allerlei EU IP-adressen werkt prima voor mij! Ik zal ding ze op betrouwbaarheid al, Ik heb gemerkt dat een paar uitval in de laatste paar maanden. Hun twitter-account normaal aankondigt als het al is vast.

  7. Boos zegt:
    Juli 21, 2011 bij 5:50 op

    Iets heel verkeerd? Ik opgezet 3 rekeningen over de periode van maanden: Mei, Juni, Juli, Drie verschillende accounts van 3 verschillende IP adressen in Engeland die allemaal tussen 20Mbit-50 Mbit….en alles wat ik kan zeggen is de snelheid is een grap ik zelden kreeg meer dan 648Kbps op een van de pc's in de test gebruikte, meeste middeling 211kbps? de lijn is intermitenet, ping is erg slecht etc.

    Ik begrijp niet hoe mensen zeggen dat ze zijn geweldig met snelheid en service?

    Wanneer ik contact met hen met vragen om hulp op de problemen, Ik krijg het zelfde oude e-mails terug naar mij te vragen voor log die niets te maken met de snelheid van de verbinding en problemen heeft ervaren door te surfen en waarin niets wordt opgelost ze doe geen moeite om weer in het einde:(???…lijkt heel vreemd over de 3 maanden 3 verschillende computers in 2 verschillende gebieden in het Verenigd Koninkrijk, dat dezelfde symptons bestaan, ook de hoeveelheid problemen die ik heb meegemaakt met downtime met servers is onaanvaardbaar???? WAT IS ER AAN DE HAND ????

    Gelieve kunnen we een update over herziening van deze outfit, want ik ruik een rat?

    noot voor de redactie: wow alleen 211-648Kbps? ouch dat is net als 25KB / sec tot 80KB / sec…dat is echt interessant gezien de servers zijn in Zweden, dus UK verbinding moet ideaal. we hebben VPNTunnel.SE op onze lijst voor diepgaande beoordeling en volle snelheid te testen, dus zullen we ze omhoog in prioriteit om te proberen en tot op de bodem van deze. Ondertussen, u misschien kijk op onze bestaande snelheid testen voor andere aanbieders, omdat een van hen sterk zou hoger zijn dan de overdrachtsnelheid die u nu ziet. zowel snelheidstest resultaten zijn te vinden in de nieuwsbulletin sectie

  8. Stevan Eves zegt:
    Juli 21, 2011 bij 8:49 op

    Ik ben het eens met de meeste reacties Angry's! De service is verschrikkelijk op dit moment.

    Ik merk het heeft de afgelopen maanden vervallen. Download snelheid van de servers altijd gaat om een ​​hault (niet goed).

    De live-team….(AKA)David Jones…..dat zij allen geroepen, zeggen exact dezelfde technische jargon de hele tijd.

    Overall Goedkope, Langzaam, Je krijgt wat je betaalt voor.

    Ik weet dat veel mensen met dezelfde gehate ervaring:(

    Kijk elders tot iemand kan zeker herzien VPN dienst properly..or tot deze dienst wordt stabiel en Truefull.

    Veel geluk!!

  9. wtf zegt:
    Juli 28, 2011 bij 4:52 op

    site is compleet naar beneden op het moment!!!!

    wanneer zijn running im zeer tevreden met de bescherming en snelheid.

    goede waarde voor het geld – lol

    noot voor de redactie: We ervaren hetzelfde probleem wanneer het proberen om toegang te krijgen tot de site en VPN gisteren. de VPNTunnel.se blog geeft het netwerk en de site is weer up and running soepel!

  10. Andrew zegt:
    Juli 29, 2011 bij 11:28 op

    Lijkt alsof ze zijn nog steeds wat moeite op dit moment als ik kan geen verbinding helemaal (Ik krijg een “onjuiste gebruikersnaam of wachtwoord” bericht). Ik heb support gecontacteerd en ze zeggen dat het is omdat van een aantal DNS problemen ze momenteel de vaststelling en dat het moet een back-up morgen…

    Zoals “wtf” zei, wanneer ze werken ze zijn echt geweldig, maar als ze eenmaal naar beneden, het kan lastig te krijgen.

    noot voor de redactie: ja, we waren gewoon te twitteren over de downtime. de enige servers die we kunnen krijgen om te werken op het moment zijn in de VS gebaseerde VPN-servers van VPNTunnel.se. eerder vandaag werden we aansluiten zonder problemen en trekken grote downloadsnelheden (& Gt; 1000KiloBytes / sec) uit zweden, maar het lijkt erop dat ze nu naar beneden…blijf kijken…zullen we een update tweet zodra we iets van hun personeel te horen!

    29 Juli 10:00pm EST-update: Zweedse, NL, DK, DE, en Amerikaanse servers zijn UP! Snelheden op zoek goed. Network Status update: http://bit.ly/n1GpZN

  11. Keith zegt:
    31 juli, 2011 bij 11:21 op

    Ik weet dat ze een beetje naar beneden deze maand nog geweest, maar ze waren nooit naar beneden voor lang. Persoonlijk denk ik dat VPNTunnel.SE is geweldig en hun prijsstelling is freaking geweldig voor onbeperkt en P2P toegang. Ik heb ook ontdekt dat wanneer ik heb een probleem ik kan meestal wel “willekeurige server” werken. Ik maak gewoon ervoor dat het niet een Amerikaanse server! Ik ben in het Verenigd Koninkrijk en de Zweedse servers geef me altijd erg hoge snelheden. Ik gebruik ze voor al mijn online spullen waaronder BT. Maakt me veel veiliger met alle gekke rechtszaken gaande. Oh, en ik denk dat ze zijn eigenlijk 1024bit, niet 2048, maar ik ben niet zeker.

  12. Niet slecht, zegt:
    9 augustus, 2011 bij 10:11 pm

    Eerlijk gezegd deze jongens zijn niet zo slecht. Ik begon VPNTunnel over 3 maanden geleden. Er is een aantal problemen geweest, maar ze schijnen niet te lang duren. Normaal gesproken ben ik in staat om genoeg snelheid te krijgen, soms zo hoog als 10mbps. Ik heb een 30mbps VS verbinding, zodat ik van mening dat vrij goed. Het doet dalen al, en je kunt verwachten dat in de helft te snijden soms (5mbps). Toch is het meer dan genoeg voor alles wat ik doe online zoals YouTube en Hulu. Ik zal de super snelheid te ruilen voor geen houtkap en zweedse bescherming eigenlijk anyday. Ik hoop dat ze blijven beter is te krijgen, ze konden wat meer servers in NL gebruiken. Mijn steun e-mails over een probleem of vraagstuk normaal beantwoord worden in ongeveer 24 uur. Niet perfect, maar ze zijn allemaal in het buitenland toch. Over het algemeen ben leerjaar ze een beetje op snelheid, betrouwbaarheid, en ondersteuning. Anders dan dat, geen problemen. Ik heb ze al aanbevolen aan enkele vrienden.

  13. Arrogante zegt:
    Augustus 22, 2011 bij 3:10 op

    Met behulp van VPNtunnel.se sinds ze begonnen. Er waren problemen met de betrouwbaarheid langs de weg, maar wat er gebeurd is en het grootste deel van de tijd dat de uitkomst was OK.
    Modded de oude GUI voor auto-log-in etc.Since ze niet deze vervelende kwesties zichzelf en verzamelde een lijst van servers en havens aan te pakken om de tijd om het te controleren via de config.
    ECHTER:
    Onlangs lijkt een dramatische verandering te hebben plaatsgevonden. Laat het me uitleggen mijn ratings:
    PRIJS:
    Prima op papier,maar speelde 2×3 maanden = 6 maanden. Betalingen bevestigd door hen en mijn bank. Toen sloot ZIJ DE REKENING
    Geen reden given.That het maakt de duurste dienst op de markt
    Dus pas !
    BESCHERMING:
    Pas op voor de ConnectionGuard in de nieuwe GUI. Als uw verbinding komt met fouten (laatste regel in het logboek) de GUI geeft “aangesloten”.
    De ConnectionGuard zal niet reageren.
    Uw IP zal volledig worden onthuld !
    Dit gebeurt vaak (servers overbelasting) en betekent dat je moet het logboek kijken zorgvuldig elke keer dat u verbinding maakt of opnieuw.
    Dit was mogelijk in de oude GUI maar NIET MEER !
    Dit is potentieel gevaarlijk en volledig contraproductief (dwingende alle argumenten over encryptie en logboeken bijgehouden)
    Dus pas !

    ( Ik denk dat dit is te wijten aan dat de ProtectionGuard is in principe VPNETMONitor verwerkt in de nieuwe GUI. VPNETMON heeft hetzelfde probleem als niet modded).

    BETROUWBAARHEID
    Eerst en vooral, wat je ook doet bij het installeren van de nieuwe GUI laat het niet bij te werken / automatisch te installeren uw Net-Framework. Waardoor een messed-up Framework zijn (ooit geprobeerd een schone herinstallatie ? Veel geluk).
    Er zijn in feite een aantal DE-NL-VS-DK servers up, sporadisch hoewel. Met de log-issue betekent dit dat de SE servers zo overbelast
    connectiviteit is allemaal maar uitstekend.
    Een andere kwestie die ik ontdekte overwerk is dat zelfs wanneer geweld aan te sluiten op een SE-server (door een specifiek Zweedse server-IP en poort
    gooit soms een bijv. 46.x.x.x IP, duidelijk niet Swedish.This gebeurt zowel met de oude en nieuwe GUI.
    En door de manier, het IP-,s gegeven op hun homepage zijn niet relevant en misleidend.(en geen gebruik te vragen hun steun)
    Tot slot moet ik hun blog vermelden. Het is nooit in de tijd, maar dagen bijgewerkt na elke gebeurtenis / issue. Dus wat is het nut ?

    SUPPORT:
    Welke ondersteuning ? Ik zou het ten zeerste dat u met behulp van hun steun te ontmoedigen. Elk antwoord dat je krijgt (als je geluk hebt) is erg basic en standaard. Als je sake tweemaal zij
    zal steeds arrogant geworden en de laatste zin zal zijn “Als je niet gelukkig,ga ergens anders”.
    Over de in het begin genoemde kwestie die ik heb contact opgenomen met hun INFO, SUPPORT, Ticket met een mail elke dag voor 5 nu en niet dagen
    geen antwoord ontvangen. Ze nemen het geld, maar leveren niet.
    Dus pas !

    SPEED:
    Varieert (net als bij alle andere diensten). Heb alles tussen 2 en 10 (heel goed) op een netto in de PC aansluiting van 16.

    Zomers:
    Iets gebeurt. Groeiende te veel te snel ? Beheer ? Maar goed, ik zou het niet nemen op hun discount-aanbod.

    (Boven is gebaseerd op vergelijkingsafbeelding 3 andere diensten die ik heb gebruikt, naast)

    Groeten aan jullie allemaal

    noot voor de redactie: bedankt voor de grondige herziening! ik neem aan dat je bedoelt je betaald (niet gespeeld) voor 6 maanden en dan de rekening werd gesloten? heb je de live hulp op hun website proberen, of e-? op de verbinding wacht, Ik denk dat wat je werkelijk betekent is dat de GUI zegt dat je verbonden bent als je echt niet. dit kan gebeuren, en het is geen fout van de verbinding guard, dat is een andere functie in het geheel. dit gebeurt wanneer, zoals je zegt, fouten worden tijdens de verbinding met VPNTunnel.SE servers geregistreerd. dus ja, in principe als het fouten, u bent niet echt verbonden! uw ip zou worden blootgesteld op dat punt. jammer dat je niet lijken te veel geluk met hen hebben! ik hoop dat je terug te komen en bekijk enkele van de andere 3 providers die u noemt. voor wat het waard is, we hadden een veel betere ervaring met hun service en ondersteuning. we zijn met behulp van het voor de laatste 2 maanden. onze diepgaande beoordeling en snelheidstest doet een aantal van hun tekortkomingen te vermelden, maar het klinkt alsof je echt had een moeilijke tijd – veel lastiger dan we in staat zijn om onszelf te controleren.

    deze lezer voegt ook:

    Bedankt voor je leuke reactie.
    Ik ben het volledig.
    Maar de laatste tijd er iets aan de hand is en het samenvalt met hun 2 jaar (zeer lange tijd) speciale aanbieding. Ik zou het niet nemen op dat.

    Short-update

    8 DAGEN NU en nog steeds losgekoppeld (of 15 dagen in feite)
    CONNECTION: Het serieuze deel is alle lichten zijn groen, hoewel niet aangesloten en geen log zichtbaar in nieuwe GUI dat het laat zien. Misschien is de nieuwe GUI gisteren vrijgegeven vast dat, maar sinds ik ben nog steeds afgesneden kan ik niet testen.

    BETALING:
    Eerste betaling werd gisteren teruggegeven door PayPal (dankzij PP) zonder mijn toedoen.(maar er was een “geval” onmiddellijk in behandeling na betaling. Dus natuurlijk ben ik niet de enige ONE.
    Tweede betaling werd gedaan via dezelfde Visa direct.

    SUPPORT: Een mail elke elke dag het verleden 8 dagen tot INFO, SUPPORT, TICKET en de laatste tijd Darknet (dezelfde service). NO ANSWER maar:
    gebruikt 5 diff. accounts met en zonder proxy. ALLE ACCOUNT nu opgesloten.
    Dit geeft aan mij dat de headers worden GEHOUDEN, dus het oorspronkelijke IP-,s worden opgeslagen.
    Nu Imp echt p.o.

    Terug zal komen met andere 3 zoals gevraagd, maar ze zijn redelijk goed. NIET ZWEEDSE maar als ze zijn allemaal hetzelfde, afkomstig van de “Smart-Biz” fractie uit de Piratebay-bende.

    Al het beste voor u en sorry voor spelling.

    noot voor de redactie: bedankt voor het komen terug naar ons en het aanbieden om te praten over de andere 3 providers u gebruik! voel je vrij om ons te laten vallen een e-mail: redacteur bij vpnandusenetreviews dot com vooral als we niet hebben vermeld de aanbieders op onze website. We zijn altijd op de uitkijk! nogmaals bedankt!

  14. aldertag zegt:
    September 25, 2011 bij 3:13 op

    Eindelijk een website die goed zelfstandig in de grondige herziening van VPNTUNNEL.SE geeft. Ik gebruik deze vpn-provider voor iets meer dan een jaar en mijn algemene mening is dat het een uitstekende service voor de prijs. Het geen houtkap beleid zet VPNTUNNEL.SE straten voorsprong op haar concurrenten.

  15. teleurgesteld zegt:
    7 oktober, 2011 bij 1:04 op
    Prijs
    Snelheid Niet beoordeeld
    Bescherming Niet beoordeeld
    Betrouwbaarheid Niet beoordeeld
    Ondersteuning

    Koop het pakket en stuur 4 e-mail en ticket te zeggen:

    “Geachte medewerkers,
    Ik wacht op rekening info om uw service te gebruiken, reeds door 14 uur. In uw website, na betaling, Ik heb gelezen “u zult een e-mail met accountgegevens tussen een paar minuten…”. Maar nog niets.
    Stuur mij dringend mijn info rekening, dankjewel.”

    Maar geen reactie… Gelukkig, het ontvangen van een e-mail met accountgegevens binnen een paar minuten!?!?!
    Ik ben het dan ook op de armen (eindigen dat assente) bijstand en betaalde dienst en niet gebruikt. Wie weet of ik zal het proberen… We zullen zien of alle genoemde problemen zullen ontstaan.
    Toch bedankt voor deze pagina, als ik maar het eerder had gelezen…!

    noot voor de redactie: Hallo Italië! Glad you found us 🙂 Not so happy to hear you missed the confirmation email from VPNTunnel.SE. Onze ervaring met hun steun was over het algemeen aangenaam en tijdige, tenzij je ze tijdens een Zweedse vakantie! 😛

  16. Scott Nieuw-Zeeland zegt:
    18 maart, 2012 bij 10:16 pm

    Deze jongens zijn niet zo slecht, Ik weet niet waarom mensen klagen zo veel. Ten eerste, ja de steun is in principe alle e-mail, maar ik heb nog nooit een probleem als sommige van deze mensen beschrijven gehad. Ik heb besteld, de e-mails werden mij toegezonden, en ik installeerde de software. Het is gemakkelijk te werken in Windows. Het kan zijn unrealiable, zeker, maar voor het geld en privacy Ik denk niet dat veel schelen. Er is normaal gesproken ten minste één SE-server op en dat is alles wat ik zorg over. Ze hebben geen houtkap op die servers doen, en dat is het hele punt van VPN toch. Dit is het enige bedrijf dat in principe doet dat. 5 sterren voor de bescherming.

  17. NoMane says:
    29 januari, 2015 bij 3:05 op

    I have some experience of using VPNTunnel.
    I work all over the world , but used to have access to all services that have a home in Alabama such as Spotify, bijvoorbeeld. Before I started working with vpntunnel, I tried many different VPN, but stop there. I am chose it, because it has the best price/quality ratio and good speed.
    Perhaps my reply will be helpful to someone.

Laat een reactie achter

Klik sterren hieronder om te beoordelen.
Prijs
Snelheid
Bescherming
Betrouwbaarheid
Ondersteuning