VPNTunnel.se

Post Icon

VPNtunnel.SE jest szwedzkim dostawcą głównie usługi OpenVPN. Największym wyróżnieniem VPNTunnel.SE ma nad konkurencją jest to, że utrzymuje absolutnie żadnych logów. Oznacza to, że są całkowicie anonimowe podczas korzystania VPNTunnel.SE. Chociaż usługa VPN jest jedne z najlepszych jakości ochrony można kupić, Dostawcy usług VPN są czasami zmuszone, lub wybrać, zachować rejestry ich połączeń klientów. VPNTunnel.SE, przez przywilej działających w Szwecji, a także ze względu na ich strategii biznesowej - nie logujesz się ze swoich powiązań z klientami. Oznacza to, że nie ma absolutnie nic, aby obrócić, jeśli były kiedykolwiek wniosek organów ścigania, lub dostawca usług internetowych. Wystarczy powiedzieć,, VPNTunnel.SE dostaje bardzo wysokie noty, jeśli chodzi o ochronę!

VPNTunnel.SE reklamuje ten ekstremalny poziom prywatności w całej swojej stronie internetowej, a użytkownicy nie zgłaszali naruszenie tego zaufania. Chociaż, technicznie, mogą być problemy prawne dla klientów korzystających z VPNTunnel.SE w krajach, które wymagają logowania, takich jak Stany Zjednoczone, jest mało prawdopodobne, VPNTunnel.SE cokolwiek miałoby tak, aby włączyć się. Z tego powodu, VPNTunnel.SE często wymienione w hacking forum grupy i stron internetowych jako "popularnej" płatne usługi VPN. Jedną z takich grup jest bardzo popularny, ale luźno knit "Anonymous". Często wymieniają VPNTunnel.SE u góry. Tylko po to aby pokazać, że usługa VPN jest naprawdę w najlepszym interesie wszystkich - zwłaszcza jeśli "Anon" to już zidentyfikowane i aktywnie korzysta z usługi!

Chociaż VPNTunnel.SE otrzymuje wysokie noty za ochronę, oni tylko oferują obecnie protokół OpenVPN. Jest to bardziej bezpieczny protokół VPN, , ale liczba ich użytkowników czekali na iPhone / iPad / Android wsparcia w formie protokołu PPTP. W chwili pisania tego PPTP nie jest dostępny, choć jest to wyraźnie w pracach i blog VPNTunnel.SE wskazuje, że będzie przez "koniec czerwca (2011)". Dla tech doświadczonych klientów, można spróbować OpenVPN dla urządzeń mobilnych oraz korzystać z certyfikatów VPNTunnel.SE. Warto wspomnieć, że VPNTunnel.SE wykorzystuje szyfrowanie 2048bit z OpenVPN - który jest najwyższy poziom szyfrowania dostępny do tej pory na OpenVPN. Większość innych usług wykorzystuje minimalną 128bit, i wahają się aż do maksymalnie 2048bit.

VPNTunnel.SE oprogramowanie zapewnia klientom nazywa się "Łącznik" i oferuje podstawy w zakresie cechy usługi VPN są zainteresowane: deska rozdzielcza, Wybór kraju, Losowy wybór serwera, i straży gra. To oprogramowanie jest wymagane, zwłaszcza jeśli zamierzamy na użyciu usługa VPN oferuje zapewnia. Deska rozdzielcza jest dość oczywista; przyjmuje i przechowuje informacje dotyczące hasła użytkownika /. Wybór kraju Wybór serwera i robić dokładnie to, co wskazuje, dostarczając listę dostępnych serwerów oraz możliwość losowo połączyć się z dowolnym serwerem z listy. Strażnik jest ładne połączenie funkcji, że po skonfigurowaniu, zmusi aplikację (tj. firefox.exe), aby korzystać z połączenia VPN. Oznacza to, że wybrana aplikacja nie może wystawiać prawdziwego adresu IP, jeśli niespodziewanie się odłączony od serwera sieci VPN. Połączenie w zasadzie pomaga warta celu zakończenia połączenia internetowego dla wybranej aplikacji, jeśli wystąpi nagłe zerwanie połączenia z serwerem VPNTunnel.SE. Wtyczka działa tylko w systemie Windows, podczas gdy "Tunnelblick" wspiera Mac. Standardowe oprogramowanie OpenVPN zainstalować z certyfikatami VPNTunnel.SE zapewnia wsparcie dla klientów w systemie Linux.

Większość serwerów VPNTunnel.SE znajdują się w Szwecji, w centrum danych o pojemności 10 Gbps. Ostatnio VPNTunnel.SE rozszerzył swoje usługi i oferuje obecnie dodatkowe serwery w USA, Niemcy, Niderlandy, i Dania. P2P jest dozwolone na wszystkich serwerach, i na ogół prędkości podane są dopuszczalne do pobierania. Jednak, blog VPNTunnel.SE nie wskazują pewne problemy przestojów i połączeń dla niektórych nowszych serwerów, zwłaszcza z siedzibą w USA na serwery. Nasi redaktorzy są jeszcze w procesie testowania własnych kont, i będziemy aktualizować tę recenzję raz wyroki przyjść z każdego edytora. Warto zauważyć, że są ostrożnie optymistyczne biorąc pod uwagę popularność VPNTunnel.SE.

Ostatnia uwaga: Plan cen, choć podane w euro, jest dość konkurencyjna w całej rozciągłości. Szczególnie jeśli wziąć pod uwagę poziom ochrony przewidzianej. Ich krótki plan długoterminowy jest bardzo konkurencyjnych cenach, i jako długoterminowe zwiększenie długości zniżki oferowane jest ładny. VPNTunnel.SE nie oferuje bezpłatną wersję próbną.

Polityka zalogowaniu: VPNTunnel.se szczyci się prowadzenie żadnych dzienników. Ich polityka państwa, “Nie możemy stosować zasady rejestrowania na wszystkich serwerach szwedzki, oraz 30 dzień Polityka rejestrowania na innych serwerach.”

Sierpień 2011 Aktualizacja: Zakończyliśmy W Głębokość VPN recenzji i Full Speed ​​Test z VPNTunnel.SE! Przegląd VPN zawiera spojrzenie na ich centrali internetowej klienta, oprogramowanie OpenVPN, i wyniki badań prędkości z ich serwerów. Wreszcie, mamy kilka twardych danych na temat sposobu ich wykonywania jest sieć! Głową ponad nasze Aktualności Biuletyn to sprawdzić.

Marzec 2014 Aktualizacja: VPNTunnel.SE spadła “.SE” pseudonim, ale dalej wzdłuż jako solidny dostawca usług VPN z szybkiego i taniego serwisu. Oferując usługi OpenVPN i PPTP VPN, Okna wsparcia VPNTunnel, Mac, Linux, iOS, i z łatwością Android systemy operacyjne. Aktualne ceny są 7 USD / mies (5 Euro) dla pakietu OpenVPN i około 10 dolarów / mc (7 Euro) dla pakietu OpenVPN i PPTP. Oprogramowanie VPNTunnel ukończył szereg usprawnień, w tym nowy interfejs błyszczące. Chociaż technicznie nadal “beta” jego długą drogę od początku. Głową ponad ich fora aby otrzymać link do pobrania. Uwaga do Windows 8 użytkowników, prawdopodobnie chcesz, aby trzymać się z bezpłatnym oprogramowaniem open source klienta OpenVPN, zamiast aplikacji oprogramowania VPNTunnel.

VPNTunnel.se3.8658536585417
Visit Site

17 Odpowiedzi na “VPNTunnel.se”

  1. Anonim mówi::
    20 czerwca, 2011 w 12:29 pm

    Bardzo się cieszę, że masz recenzję tej usługi w górę, ale jestem zaskoczony, że nie jest na szczycie listy. VPNTunnel.se jest niesamowite biorąc pod uwagę, że nie prowadzi rejestry i są oparte w Szwecji, gdzie przepisy są bardzo korzystne. Inne usługi, takie jak StrongVPN nawet powiedzieć, że prowadzi rejestry tak…Nie miałem żadnych problemów z rozłączenia można mówić o, ale ja wiem, że zostały rapdily rozszerzenie do czynienia z popytem. Bardzo podoba mi się fakt, że można płacić kuponie więc można pozostać całkowicie anonimowy.

  2. Ron mówi:
    23 czerwca, 2011 w 3:01 pm

    VPNTunnel.se jest najlepiej znacznie. Oni nie prowadzi rejestry i dają ochronę 2048bit. Jestem w USA i można płacić je z wielu różnych metod i nie robią żadnych szalonych weryfikacje (tak jak w niektórych innych dostawców). Dodatkowo pozwalają one P2P. Nie sądzę, że prędkości są tak szybko, jak niektórych dostawców z USA, ale to dlatego, że przede wszystkim korzystać z ich serwerów szwedzki chociaż mają US serwery. Nie sądzę, bym kiedykolwiek przejść z tunelu VPN.

  3. John mówi:
    29 czerwca, 2011 w 2:05 w

    Używam vpntunnel.se przez około pół roku i nigdy nie miałem problemów. świetna obsługa!

  4. PrivacyFTW mówi:
    05 lipca, 2011 w 9:44 pm

    Znaleziono ci faceci thru Anon. Byli bardzo zadowoleni. I nigdy, przenigdy nie zalogować się do serwera w USA, choć ponieważ muszą utrzymać tam dzienniki. Są właściwie tylko zaktualizowany zakres ich prywatności, aby wspomnieć, że specjalnie i powiedzieć wszystkim, aby korzystać szwedzkich serwerów bez logowania. Myślę VPNTunnel.SE mogą być jedynymi użytkownikami Blowfish oraz. Większość z nich za pomocą szyfrowania AES. Czasami serwery szwedzki trochę ugrzęznąć, a zobaczysz, że na swoim blogu. W większości przypadków jest to wyjaśnione szybkiego. Mam nadzieję, że będą one rozszerzenie wkrótce. Zarezerwować tani i akceptuje płatności anonimowych wolność także dla. Oprócz wysokiej oceny niezawodności domina, ale myślę, że w końcu ustalić, że, i czy można podjąć połączenie z innymi serwerami nonswedish nie należy zauważyć,.

  5. Gemma mówi:
    08 lipca, 2011 w 8:09 pm

    To jest bardzo nieuczciwe usługi i należy unikać za wszelką cenę!!!

    Cytat z ich FAQ:
    "Większość naszych serwerów znajdują się w Szwecji, w centrum danych o pojemności 10 Gbps. Ostatnio poszerzyliśmy choć, teraz jesteśmy w stanie zapewnić ip:e od kilku krajach, takich jak USA,, Niemcy, Niderlandy, Dania. "

    ... Ale nie mam żadnych serwerów w Niemcy DE, Dania DK lub Holandia NL, tak jak mówią, że poszerzamy ich zakres IP???
    Rozszerzanie daje wrażenie, że już masz IP w tych miejscach, aby rozwinąć.

    Czy nie jest prawdą, że od tej daty komentarz adresy IP są w umowie, znajdują się w DE są serwery, Serwery DK i NL, ale w rzeczywistości wszystko tylko w Szwecji?

    To z odpowiedzi Support Ticket, kiedy zapytaliśmy o adresy IP dla wszystkich międzynarodowych serwerów w DE, DK, NL, SE i USA, które pojawiły się wszystkie odnoszą się do centrów danych w Szwecji i jednego w USA:

    "To dlatego, że mamy serwery w USA i Szwecji tylko ..."

    Więc dlaczego są one zwodnicze o posiadanie serwerów w innych krajach, które nie istnieją?

    Cytując też na ich stronie głównej, z których korzystają 2048 bitowego szyfrowania Blowfish, podczas gdy w rzeczywistości nie jest to prawdą - Sprawdziłem aktualne dzienniki połączeń do zastosowania szyfrowania rzeczywista.

    Dlaczego te oczywiste oszustwa?

    Ich klient v1.0.0.0 NOWE OpenVPN nie zainicjować na moim XP SP3 PC ( Ja testowałem dostawcy oprogramowania klienta sieci VPN za Multiple bez problemów) i ich wsparcie odpowiedziało, że należy korzystać z ich klasycznej wersji, która wykorzystuje bardzo starą wersję oprogramowania OpenVPN klient zamiast.

    W końcu mogę pobrać najnowszą wersję klienta OpenVPN dla systemu Windows na stronie internetowej OpenVPN, który ma wiele udoskonaleń i usprawnień, nie wspominając o aktualizacji zabezpieczeń.
    Następnie skonfigurować to sam i to jest, gdy międzynarodowe oszustwo wyszło na jaw serwer jak wszystkich odpowiednich adresów IP krajów prosiłem były w szwedzkiej DC tylko z wyjątkiem USA OD.

    Istnieje zbyt wiele Drop Outs, aby ten bezpieczne i niezawodne sieci VPN i zachęcam ostrożność podczas korzystania z niego w świetle powyższego podstęp.

    Oni nie mają anulowania lub zwrotu polityki, więc można byłoby szczęścia, jeśli poprosił o zwrot pieniędzy.

    Uczciwość jest zawsze najlepsza polityka i możesz, w świetle wszystkich innych oszustw, Szczerze wierzę, że nie prowadzi rejestry?
    Użytkownicy VPNTunnel, Nigdy nie wiem, czy oni lub nie prowadzi rejestry, aż ten jest testowany w pewnym momencie w czasie.

    Istnieje wiele bardziej rzetelny dostawców VPN i tam VPNTunnel nie kwalifikuje się do tej kategorii.

    red.: Wow, Nigdy nie widziałem nikogo z VPNTunnel.SE to nieszczęśliwy. Że powiedział, każdy ma prawo do własnej opinii. Jednak, chcielibyśmy, aby spróbować wyjaśnić kilka rzeczy, ale dla naszych czytelników. Pierwszy, istnieje wyraźna różnica między serwerami i adresów IP, z dowolnego operatora sieci VPN. Pojedynczy serwer, się w kraju X, może zaoferować adresów IP z X, I, i na przykład kraje Z. Firmy nie utrzymują serwery do zaoferowania pojedyncze adresy IP. Serwery nie muszą być w tym samym kraju, w którym są adresy IP z oferty. Jest to szczególnie ważne w dziedzinie UE, gdzie serwery w słownie, UK, będzie oferował IP w Irlandii, Niderlandy, itd.. Wystarczy popatrzeć na niektóre z pozostałych dużych graczy (StrongVPN, lub HideMyAss na przykład). Zauważ, że liczba adresów IP wyraźnie przekracza liczbę serwerów? Czasami ponad 10:1 (tj. 1000 Na IP 100 Serwery). VPNTunnel.SE mówi, że mają serwery szwedzkich, ale inne adresy IP dostępne – z ich FAQ: “Większość z naszych serwerów znajdują się w Szwecji, w centrum danych o pojemności 10 Gbps. Ostatnio poszerzyliśmy choć, teraz jesteśmy w stanie zapewnić Ip:s z większej liczby krajów, takich jak USA,, Niemcy, Niderlandy, Dania.” Dla praktycznych celów pominięciem bloków IP (powiedzieć na Hulu) to nie ma znaczenia, gdzie serwer jest, liczy się tylko, gdzie IP jest od.

    Drugi, dotyczące szyfrowania, co prawdopodobnie robi to mylące szyfrowanie uwierzytelniania sesja z rzeczywistą “bezpiecznego transportu tunel” Szyfrowanie. Uwierzytelnianie jest gdzie masz 2048bit. Jeżeli tunel między tobą a serwerem VPN faktycznie 2048bit, połączenie będzie bardzo powolne. Wszyscy w branży w zasadzie robi na tunelu 128bit. Chcesz wysoki poziom szyfrowania na uwierzytelnianie, tj. wejście, ale gdy osoba jest weryfikowana trzeba zrównoważyć siłę szyfrowania z prędkością. To jest wielkie wpadki nie można było dostać się do instalacji klienta na komputerze XP choć, zwłaszcza, że ​​nie oferują zwrot…miarę rejestrowania idzie, możesz sprawdzić ich blogu. Nie wskazują one jednoznacznie na szwedzkiej logi serwerów, ale muszą zalogować się na serwerach w USA. Powodzenia Gemma, i my dziękujemy za komentarz. Zapraszam wrócić w każdej chwili i mam nadzieję, że komentarz na usługi, które korzystają!

  6. naród? mówi:
    13 lipca, 2011 w 6:13 pm

    Cholera, wygląda Gemma mad! LOL…Używam VPNTunnel.se od Anon wskazał je w wybranym przez siebie listy chwilę z powrotem. Edytory miłość notatkę na drodze…ona wciąż przy XP? 1998 chce to OS powrotem! I trzymać się szwedzkiego serwerów, tak naprawdę nie wiem, co ona narzeka. Ona nie podoba się fakt, że nie ma serwerów w innym kraju? Następnie przejdź płacić więcej za plan gdzieś indziej, że nie szanuje Twoją prywatność, Myślę, że…Szwedzkie serwery daje mi wszystkie rodzaje adresów IP UE działa dobrze dla mnie! Będę ding je niezawodność choć, Zauważyłem kilka przestojów w ciągu ostatnich kilku miesięcy. Ich konto Twitter zazwyczaj ogłasza, kiedy to stała, choć.

  7. Zły mówi:
    21 lipca, 2011 w 5:50 w

    COŚ TU JEST BARDZO ŹLE? Skonfigurować 3 Rachunki w okresie miesięcy: Może, Czerwca, Lipca, Rachunki z trzech różnych 3 różne adresy IP w Wielkiej Brytanii, z których wszystkie są między 20mbit-50mbit….i wszystko, co mogę powiedzieć, to prędkość jest żart rzadko dostaje ponad 648Kbps na każdym z komputerów używanych w teście, większość 211kbps uśredniania? linia jest intermitenet, ping jest bardzo złe itd.

    Nie rozumiem, jak ludzie mówią, że są super, z szybkości i usługi?

    Zawsze, gdy się z nimi skontaktować z prośbą o pomoc w kwestiach, Mam te same stare wiadomości e-mail do mnie z prośbą o dzienniku, który nie ma nic wspólnego z prędkością połączenia i problemów doświadczonych przez surfingu i które nic nie zostanie rozwiązany oni nie przejmuj się w końcu z powrotem:(???…wydaje się bardzo dziwne 3 miesięcy od 3 różne komputery w 2 różne obszary w Wielkiej Brytanii, że istnieją te same symptons, również ilość problemów jakie miałem z przestojów z serwerami jest nie do przyjęcia???? Co się dzieje ????

    Proszę możemy mieć aktualne informacje na temat przeglądu tego stroju, bo zapach szczura?

    red.: wow tylko 211-648Kbps? ouch ów jak 25kB / s do 80KB / s…, że to bardzo interesujące, biorąc pod uwagę, że serwery są w Szwecji, więc połączenie powinno być idealne UK. mamy VPNTunnel.SE na naszej liście w głębi i pełnego przeglądu testu prędkości, więc przeniesiemy je w pierwszej kolejności, aby spróbować i dostać się do dolnej części tego. w międzyczasie, można sprawdzić nasze dotychczasowe testy prędkości dla innych usługodawców, od jednego z nich znacznie przekracza szybkości transferu widzisz teraz. Oba wyniki testu prędkości znajdują się w Sekcja biuletyn nowości

  8. Stevan Ewy mówi:
    21 lipca, 2011 w 8:49 w

    Muszę zgodzić się z większością uwag zły za! Obsługa jest straszna w tym czasie.

    Zauważyłem, że jest zepsute w ciągu ostatnich kilku miesięcy. Szybkość pobierania z serwerów zawsze dobrze wychodzi na Hault (nie dobre).

    Zespół na żywo….(AKA)David Jones…..które są nazywane, powiedzieć dokładnie taki sam technicznego żargonu cały czas.

    Ogólnie Tanie, Powolny, Masz za co płacisz.

    Znam wielu ludzi z samej znienawidzonej doświadczenia:(

    Szukać gdzie indziej, aż ktoś na pewno przeglądu serwisowego VPN properly..or aż ta usługa staje się stabilne i Truefull.

    Powodzenia!!

  9. wtf mówi:
    28 lipca, 2011 w 4:52 w

    strona jest zakończyć się w momencie!!!!

    gdy jego bieg im bardzo zadowolony z ochrony i prędkości.

    dobry stosunek jakości do ceny – lol

    red.: doświadczyliśmy ten sam problem podczas próby uzyskania dostępu do witryny i wczoraj VPN. blog VPNTunnel.se wskazuje sieć, a strona jest z powrotem i działa sprawnie!

  10. Andrew mówi:
    29 lipca, 2011 w 11:28 w

    Wydaje się, że nadal występują pewne problemy w tej chwili, bo nie może się połączyć w ogóle (Mam “nieprawidłowa nazwa użytkownika lub hasło” wiadomość). Mam skontaktował wsparcia i mówią, że to z powodu pewnych problemów DNS są aktualnie ustalania i że powinien być z powrotem jutro…

    Jak “wtf” powiedział, gdy pracują oni są naprawdę świetne, ale gdy są one w dół, może się trudne.

    red.: yup, byliśmy po prostu będzie ćwierkać o przestoju. tylko serwery możemy dostać się do pracy w tej chwili są US serwery VPN oparte od VPNTunnel.se. w dniu dzisiejszym byliśmy podłączeniu bez problemów i ciągnięcie wielkich prędkości pobierania (& Gt; 1000KiloBytes / s) z Szwecji, ale wygląda na to, że są teraz w dół…stay tuned…będziemy ćwierkać aktualizacji raz usłyszymy coś od swoich pracowników!

    29 Lipca 10:00aktualizacja am EST: Szwedzki, NL, DK, DE, i serwery amerykańskie SIĘ! Prędkości również dobrze wyglądać. Aktualizacja statusu sieci: http://bit.ly/n1GpZN

  11. Keith mówi:
    31 lipca, 2011 w 11:21 w

    Wiem, że było się trochę w tym miesiącu, ale nigdy nie były w dół na długo. Osobiście uważam VPNTunnel.SE jest wielki i ich wycena jest cholernie niesamowite nieograniczony dostęp i P2P. Ja również okazało się, że zawsze, gdy mam problem można zazwyczaj “serwer losowo” pracować. Po prostu upewnij się, że nie jest to serwer USA! Jestem w UK i szwedzkie serwery zawsze dają mi bardzo dużych prędkościach. Używam ich na wszystkich moich rzeczy, w tym BT on-line. Sprawia, że ​​znacznie bezpieczniej wszystkie szalone pozwów dzieje. Oh, i myślę, że są one rzeczywiście 1024bit, nie 2048, ale nie jestem pewien,.

  12. Nie jest zły, mówi:
    09 sierpnia, 2011 w 10:11 pm

    Szczerze ci faceci nie są takie złe. Zacząłem używać VPNTunnel o 3 miesięcy temu. Odnotowano pewne problemy, ale nie wydaje się trwać długo. Jestem zazwyczaj w stanie uzyskać dużo prędkości, czasami nawet do 10 Mbps. Mam 30Mbps połączenie nas tak uważam, że całkiem nieźle. To jednak nie spadnie, i można się spodziewać, że do cięcia w połowie czasem (5Mbps). Wciąż jest więcej niż wystarczająco, za nic zrobić online, jak YouTube i Hulu. Będę handlu super szybkość bez rejestrowania i szwedzkim ochrony zasadzie żadnego dnia. Mam nadzieję, że w dalszym ciągu lepiej choć, mogli korzystać z niektórych więcej serwerów w NL. Moje wsparcie e-maile o problemie lub kwestii zazwyczaj się odpowiedzieć w około 24h. Nie idealna, ale wszystkie są tak za granicą. Ogólna klasa je mam nieco od prędkości, niezawodność, i wsparcie. Inne niż to,, nie ma problemów. Już poleciliśmy im przyjaciółmi.

  13. Arogancki mówi:
    22 sierpnia, 2011 w 3:10 w

    Korzystanie VPNtunnel.se od zaczęli. Tam, gdzie problemy z niezawodnością po drodze, ale wszystko się stało i większość czasu wynik był OK.
    Modded starego GUI dla auto-logowania etc.since nie odniósł te irytujące kwestiom się i zgromadził listę serwerów i porty do zajęcia się w czasie do kontrolowania go poprzez config.
    JEDNAK:
    Ostatnio wydaje się dramatyczne zmiany miały miejsce. Pozwól mi wyjaśnić moje oceny:
    CENA:
    Dobrze na papierze,ale grał 2×3 miesięcy = 6 miesięcy. Potwierdzone przez nich płatności i mojego banku. Potem zamknął KONTO
    Nie ma powodu, given.That sprawia, że ​​najdroższe usługi na rynku
    Więc uważaj !
    OCHRONA:
    Uważaj na ConnectionGuard w nowym GUI. Jeśli połączenie pochodzi z błędami (Ostatni wiersz w dzienniku) GUI wskaże “podłączony”.
    ConnectionGuard nie reaguje.
    Twoje IP zostanie w pełni ujawniona !
    Zdarza się to często (przeciążenie serwerów) i oznacza, że ​​trzeba uważnie obserwować dziennik każdym razem po podłączeniu lub podłącz.
    Było to możliwe w starym GUI, ale nie dłużej !
    Potencjał ten jest niebezpieczny i całkowicie odwrotne (nadrzędnymi wszystkie argumenty dotyczące szyfrowania i dzienników trzymane)
    Więc uważaj !

    ( Myślę, że to z powodu, że jest w zasadzie VPNETMONitor ProtectionGuard uwzględnione w nowym GUI. VPNETMON ma ten sam problem, jeśli nie modded).

    NIEZAWODNOŚĆ
    Przede wszystkim, cokolwiek robisz podczas instalowania nowego GUI, nie pozwól, by zaktualizować / zainstalować Net-Framework automatycznie. Wynik, który będzie zawiedli się ramowy (kiedykolwiek próbowałeś czyste reinstall ? Powodzenia).
    Są to w rzeczywistości niektóre serwery DE-NL-PL-DK górę, sporadycznie, choć. Wraz z dziennika emisji oznacza to, że serwery są przeciążone więc SE
    Łączność jest wszystko, ale doskonałe.
    Inną kwestią jest nadgodziny odkryłem, że nawet jeśli na siłę łączenia się z serwerem SE (stosując specyficzną szwedzkiego adres IP serwera i port
    czasami rzuca się na przykład. 46.x.x.x IP, wyraźnie nie Swedish.This dzieje się zarówno z nowych i starych GUI.
    A tak na marginesie, IP,y podane na stronie głównej nie są istotne i mylące.(i nie ma sensu pytać ich poparcie)
    Na koniec muszę wspomnieć o swoim blogu. To nigdy nie jest aktualizowana w czasie, ale dzień po każdym wydarzeniu / emisji. Więc co z tego ?

    WSPARCIE:
    Jakie wsparcie ? Zdecydowanie nie zniechęcać do korzystania z ich wsparcia. Każda odpowiedź otrzymasz (jeśli szczęście) jest bardzo proste i standardowe. Jeśli dwukrotnie one wzgląd
    będzie coraz bardziej arogancki i ostatnie zdanie będzie “Jeśli nie jesteś zadowolony,gdzie indziej”.
    O kwestii wspomnianego na początku byłem kontaktowanie ich INFO, WSPARCIE, Bilet z jednej poczty codziennie na 5 dni teraz, a nie
    otrzymał żadnej odpowiedzi. Biorą pieniądze, ale nie dostarczają.
    Więc uważaj !

    PRĘDKOŚĆ:
    Zmienia (podobnie jak we wszystkich innych usług). Masz wszystko pomiędzy 2 i 10 (bardzo dobry) w sieci w związku z PC 16.

    Letni:
    Coś się dzieje. Rośnie zbyt szybko, zbyt wiele ? Zarządzanie ? W każdym razie nie będę trwać na swoich zniżkami-oferty.

    (Powyżej jest oparta na komp z 3 inne usługi, które były używane razem)

    Pozdrowienia dla was wszystkich

    red.: dzięki za gruntowny! Zakładam, że oznacza to zapłaci (nie grał) dla 6 miesięcy, a następnie wzięto zamknięte? nie spróbować na żywo pomoc na swojej stronie internetowej, lub e-mail? na straży zasilania, Myślę, że to, co naprawdę oznacza to, że GUI mówi jesteś podłączony, jeśli nie są naprawdę. to może się zdarzyć, i nie jest to wina straży zasilania, która jest zupełnie inna cecha. dzieje się tak, jak mówisz, błędy są rejestrowane w czasie podłączenia do serwerów VPNTunnel.SE. więc tak, w zasadzie, gdy błędy, Naprawdę nie są podłączone! Twoje IP zostanie wystawiona w tym momencie. Przepraszam, że nie wydaje się mieć dużo szczęścia z nimi! Mam nadzieję, że wrócisz i przeglądu niektórych innych 3 dostawców wspomniałeś. na co warto, mieliśmy dużo lepsze doświadczenia z ich usług i wsparcia. używamy go do ostatniego 2 miesięcy. nasza ocena głębokość i prędkość wspomina badanie niektórych ich niedociągnięcia, ale wygląda na to, że naprawdę miał ciężkie chwile – o wiele trudniejsze, niż jesteśmy w stanie sprawdzić się.

    Dodaje również ten czytnik:

    Dzięki za miły komentarz.
    Zgadzam się w pełni.
    Ale ostatnio coś się dzieje i to pokrywa się z ich 2 rok (bardzo długi czas) oferta specjalna. I nie ma się na tym,.

    Krótka aktualizacja

    8 Dni teraz i nadal odłączony (lub 15 dni w rzeczywistości)
    POŁĄCZENIE: Poważna część to wszystkie światła są zielone, choć nie jest podłączony i nie widać w nowym dzienniku, że to pokazuje GUI. Może nowy GUI wydany wczoraj, ale ponieważ na czas, że jestem nadal odcięte nie mogę go przetestować.

    PŁATNOŚCI:
    Pierwsza wypłata wrócił wczoraj przez PayPal (dzięki PP) nie moja wina.(, ale było “sprawa” czasu natychmiast po dokonaniu płatności. Tak oczywiście NIE JESTEM TYLKO JEDEN.
    Druga płatność została wykonana bezpośrednio przez samego Visa.

    WSPARCIE: Jeden mail do siebie codziennie przeszłości 8 dni na info, WSPARCIE, Biletów i ostatnio darknetami (sama usługa). BRAK ODPOWIEDZI ale:
    Używany 5 różn. Rachunki i bez pełnomocnika. WSZYSTKIE KONTA zablokowana.
    Oznacza to, mi się, że nagłówki są przechowywane, więc przy IP,s są przechowywane.
    Teraz Imp naprawdę pyska.

    Wróci z innymi 3 na żądanie, ale są one dość dobre. NIE SZWEDZKA choć jak wszystkie są takie same, pochodzących z “Smart-Biz” Frakcja z piratebay-krotnego.

    Wszystkiego najlepszego dla Ciebie i przepraszam za pisownię.

    red.: dziękuję za przybycie do nas i oferuje mówić o innych 3 Dostawcy ci są z wykorzystaniem! prosimy napisz do nas e-mail: redaktor vpnandusenetreviews dot com, zwłaszcza jeśli nie mamy dostawców wymienionych na naszej stronie internetowej. Jesteśmy zawsze na poszukiwania! dzięki jeszcze raz!

  14. aldertag mówi:
    25 września, 2011 w 3:13 w

    Na ostatniej stronie internetowej, że daje dobre niezależny przegląd głębokości VPNTUNNEL.SE. Używam tego dostawcy VPN dla ponad rok i moja ogólna opinia jest taka, że ​​jest to doskonała obsługa w tej cenie. Polityka bez rejestrowania stawia ulice VPNTUNNEL.SE wyprzedza swoich konkurentów.

  15. deluso mówi:
    7 października, 2011 w 1:04 w
    Cena
    Prędkość Nie oceniono
    Ochrona Nie oceniono
    Niezawodność Nie oceniono
    Wsparcie

    Zakupić pakiet i przesłać 4 e-mail e za bilet dire che:

    “Drodzy pracownicy,
    Czekam na informacji do korzystania z Twojego konta usługi, już od 14 godzin. Na swojej stronie, po dokonaniu płatności, Przeczytałem “otrzymasz jeden e-mail z informacjami o koncie między kilka minut…”. Ale nic jeszcze.
    Proszę wysłać mi pilnie Logowanie, dziękuję.”

    Ale bez odpowiedzi… Na szczęście otrzymałem e-mail z danymi konta w ciągu kilku minut!?!?!
    Dlatego też zgadzam się na biednych (dotychczas nieobecne) Pomoc i serwis płatny i nie używane. Zastanawiam się, czy mogę spróbować… Zobaczymy, czy wszystkie kwestie poruszone powyżej będą przedstawione.
    Dzięki w każdym razie dla tej strony, jeśli tylko czytałem go przed…!

    red.: Witaj Włochy! Glad you found us 🙂 Not so happy to hear you missed the confirmation email from VPNTunnel.SE. Nasze doświadczenia z ich wsparcie było na ogół przyjemne i terminowe, chyba, że ​​masz je w czasie szwedzkiego wakacje! 😛

  16. Nowa Zelandia mówi Scott:
    18 marca, 2012 w 10:16 pm

    Ci faceci nie są takie złe, Nie wiem, dlaczego ludzie tak bardzo narzekają. Od razu, tak Wsparcie e-mail jest w zasadzie wszystko, ale nigdy nie miałem wątpliwości, jak niektórzy z tych ludzi opisać. Zamówiłem, e-maile zostały wysłane do mnie, i zainstalowane oprogramowanie. To było łatwo pracować w systemie Windows. Może być niewiarygodny, pewny, ale za pieniądze i prywatności nie obchodzi mnie, że wiele. Nie jest zwykle co najmniej jeden serwer do SE i to wszystko mnie obchodzi. Nie robią żadnych rejestrowanie na tych serwerach, i to jest cały sens VPN tak. Jest to jedyna firma, która w zasadzie robi. 5 gwiazdki za ochronę.

  17. NoMane mówi:
    29 stycznia, 2015 w 3:05 w

    Mam pewne doświadczenie z wykorzystaniem VPNTunnel.
    Pracuję na całym świecie , ale używane do dostępu do wszystkich usług, które mają w domu w Alabamie, takich jak Spotify, np. Zanim zacząłem pracę z vpntunnel, Próbowałem wiele różnych VPN, ale nie zatrzyma. Ja wybrałem go, ponieważ ma najlepszy stosunek jakość / cena i dobre prędkości.
    Być może moja odpowiedź będzie pomocny dla kogoś.

Dodaj komentarz

Kliknij poniżej, aby stopy gwiazdki.
Cena
Prędkość
Ochrona
Niezawodność
Wsparcie