VPNTunnel.se

Post Icon
Editörün Değerlendirme
Değer
Fiyat
Hız
Koruma
Güvenilirlik
Destek

VPNtunnel.SE öncelikle OpenVPN hizmet İsveçli sağlayıcısıdır. VPNTunnel.SE rekabette sahip en büyük ayrım kesinlikle hiçbir günlükleri tutmasıdır. Bu VPNTunnel.SE kullanırken tamamen anonim demektir. VPN hizmeti olmasına rağmen en iyi koruma paranın bir kısmını satın alabilirsiniz, VPN servis sağlayıcıları bazen zorlanır, veya seçecek, müşterilerine bağlantıları günlükleri tutmak için. VPNTunnel.SE, İsveç'te faaliyet gösteren ayrıcalığı ile, ve aynı zamanda iş stratejisi gereği - müşteri bağlantılarının herhangi log yok. Bu teslim etmek kesinlikle hiçbir şey var demektir, hiç kolluk tarafından talep olsaydı, veya internet servis sağlayıcısı. Söylemek yeterli, o koruma geldiğinde VPNTunnel.SE son derece yüksek not alır!

VPNTunnel.SE tüm web sitesi üzerinden gizlilik bu aşırı seviyede tanıtır, ve kullanıcıların bu güven ihlali rapor asla. olmasına rağmen, teknik olarak, günlüğü gerektiren ülkelerde VPNTunnel.SE kullanan müşteriler için yasal sorunlar olabilir, Amerika Birleşik Devletleri gibi, olası değildir VPNTunnel.SE zaten üzerinde açmak için bir şey olurdu. Bu yüzden, VPNTunnel.SE sık sık "popüler" ücretli VPN hizmeti olarak grup forumları ve web sitelerini hack listelenen. Böyle bir grup çok popüler ama gevşek örme "Anonim" dir. Genellikle üst kısmına yakın VPNTunnel.SE listesi. Sadece VPN hizmeti gerçekten herkesin yararına olduğunu göstermek için gider - "Anon" zaten belirledik ve aktif hizmetini kullanarak, özellikle!

VPNTunnel.SE koruması için yüksek not aldığı rağmen, Onlar sadece şu anda OpenVPN protokolü teklif. Bu daha güvenli bir VPN protokolü, ama onların kullanıcıları bir dizi PPTP protokolü şeklinde iPhone / iPad / Android destek bekliyoruz. Bu yazı PPTP olarak mevcut değildir, bu eserlerinde açıkça ve VPNTunnel.SE blog Haziran ayı sonuna "kadar dışarı olacak gösterir rağmen (2011)". teknoloji anlayışlı müşteriler için, Mobil cihazlar için OpenVPN denemek ve VPNTunnel.SE sertifikalarını kullanabilirsiniz. OpenVPN güncel mevcut şifreleme en üst düzeyde - bu VPNTunnel.SE OpenVPN ile 2048bit şifreleme kullanır olduğunu belirtmekte yarar var. Çoğu diğer hizmetler asgari 128bit kullanmak, ve 2048bit maksimum kadar tüm yol aralığı.

Yazılım VPNTunnel.SE "Bağlayıcı" denir müşterilerine sunmaktadır ve temelleri kadar VPN hizmeti özellikleri endişe duyuyorlar sunuyor: bir pano, ülke seçimi, rasgele sunucu seçimi, ve bağlantı koruma. Bu yazılım gereklidir, Kullandığınız niyetinde özellikle VPN hizmeti sağladığı özellikleri. Pano oldukça kendini açıklayıcı; kabul eder ve kullanıcı / şifre bilgileri saklar. ülke seçimi ve sunucu seçimi mevcut sunucuların bir listesini ve rastgele listesinde herhangi bir sunucuya bağlanmak için yeteneği sağlayarak tam olarak belirtmek ne. Bağlantı bekçi güzel bir özelliktir, yapılandırıldığında bu, Bir uygulamayı zorlar (yani. firefox.exe), VPN bağlantısı kullanmak için. Bu beklenmedik VPN sunucusu bağlantısı kesilmiş olsun eğer Seçilen uygulama gerçek IP adresi maruz anlamına gelir. Bağlantı bekçi temelde VPNTunnel.SE sunucuya beklenmedik bir kopukluk meydana gelirse seçilen uygulama için internet bağlantısı sonlandırmak için yardımcı olur. Bağlayıcı yalnızca Windows için çalışır, "Tunnelblick" Mac desteklerken. Standart OpenVPN yazılım VPNTunnel.SE sertifikalarıyla yüklemek Linux üzerinde müşterilerine destek vermektedir.

VPNTunnel.SE sunucularının en kapasiteli bir veri merkezinde İsveç bulunmaktadır 10 Gbps. Son zamanlarda VPNTunnel.SE hizmetlerini genişletti ve şimdi ABD'de ek sunucular sunuyoruz, Almanya, Hollanda, ve Danimarka. P2P tüm sunucularda izin, ve genel olarak rapor hızları indirmek için kabul edilebilir. Ancak, VPNTunnel.SE günlüğü yeni sunucuların bazıları için bazı kesinti ve bağlantı sorunlarını gösterir yapar, özellikle ABD tabanlı sunucular. Bizim editörleri kendi hesaplarını test süreci hala, kararların her editörü gelip bir kez ve biz bu inceleme güncellenir. Biz VPNTunnel.SE popülaritesi verilen ihtiyatlı iyimser fazlalaştı.

Son bir not: Plan fiyatlandırma, Euro en listelenen rağmen, yönüyle oldukça rekabetçi. Eğer sağlanan koruma düzeyini göz önüne aldığınızda. Kısa vadeli planı çok rekabetçi fiyatlı, vadeli uzunlukları arttıkça ve güzel bir indirim sunuluyor. VPNTunnel.SE ücretsiz deneme sunmuyor.

Günlüğü Politikası: VPNTunnel.se hiçbir günlükleri tutarak övünür. Onların politikası,, “Hepimizin İsveçli sunucularda bir hayır günlük ilkesini uygulamak, ve 30 Diğer sunucularda gün günlüğü politikası.”

Ağustos 2011 Güncelleme: Biz tamamlamış bir Derinlik VPN İnceleme ve Full Speed ​​Testi VPNTunnel.SE arasında! VPN yorumu müşteri web kontrol panelinden bir göz içerir, openvpn yazılım, kendi sunucularından ve hız testi sonuçları. En sonunda, nasıl kendi ağ performans bazı somut verilere sahip! Üzerinde kafa bizim Haber Bülteni bunu kontrol etmek.

Mart 2014 Güncelleme: VPNTunnel.SE düşmüştür “.SE” lakap, ama onlar hızlı ve ucuz hizmet ile sağlam bir VPN servis sağlayıcı olarak boyunca devam. OpenVPN ve PPTP VPN hizmeti sunan, VPNTunnel desteği Windows, Mac, Linux, iOS, Android kolaylıkla işletim sistemleri. Cari fiyatlarla 7 $ / mo (5 Euro) OpenVPN paket ve yaklaşık 10 $ / mo için (7 Euro) OpenVPN ve PPTP paket. VPNTunnel yazılım yepyeni bir arayüz dahil olmak üzere bir dizi iyileştirme tamamladı. teknik olarak hâlâ rağmen “beta” onun başlangıcından beri uzun bir yol kat. üzerine üzerine kafa onların forumlar indirme bağlantısı olsun. Windows Not 8 kullanıcılar, muhtemelen açık kaynak OpenVPN istemci yazılımı ile sopa istiyorum, yerine VPNTunnel yazılım uygulamasıyla daha.

VPNTunnel.se3.8658536585417
Visit Site

17 Yanıtlar “VPNTunnel.se”

  1. Anonim diyor:
    20 Haziran, 2011 at 12:29 pm

    Bu hizmetin bir yorum yukarı olması çok sevindim, ama senin listesinin başında değil şaşırdım. VPNTunnel.se yasalar çok elverişli nerede günlükleri tutmak yok ve İsveç'te dayanır düşünüyor harika. StrongVPN gibi diğer hizmetler bile onlar kadar günlükleri tutmak demek…Ne hakkında konuşmak bağlantı kesintileri ile herhangi bir sorun olmadı ama onlar rapdily talebi ile başa çıkmak için genişleyen edilmiştir biliyor musunuz. Gerçekten tamamen anonim kalmak böylece UKash ile ödeme yapabilirsiniz gerçeği gibi.

  2. Ron diyor:
    23 Haziran, 2011 at 3:01 pm

    VPNTunnel.se iyi gereğidir. Onlar günlüklerini tutmak yok ve 2048bit koruma sağlayacak. Ben ABD'de yaşıyorum ve farklı yöntemlerle bir sürü bunları ödemek ve herhangi bir çılgın doğrulamaları yapmayın (Bazı diğer sağlayıcılar gibi). Ayrıca onlar P2P izin. Ben hızları bazı ABD sağlayıcıları kadar hızlı olduğunu sanmıyorum, Ben öncelikle kendi İsveçli sunucularını kullanmak şu çünkü onlar ABD sunuculara sahip olsa bile. Ben hiç VPN Tüneli'ne geçiş sanmıyorum.

  3. john diyor:
    29 Haziran, 2011 at 2:05 de

    Asla sorunları vardı şimdi yaklaşık yarım yıl için vpntunnel.se kullanarak ve oldum. harika servis!

  4. PrivacyFTW diyor:
    5 Temmuz, 2011 at 9:44 pm

    Anon sokmak bulundu bu adamlar. çok memnun olmuştur. Orada günlükleri tutmak zorunda çünkü ben hiç rağmen ABD sunucusuna oturum asla. Onlar aslında sadece özel söz ve hiçbir kaydı için İsveçli sunucularını kullanmak için herkese anlatmak gizlilik koşullarını güncellenmiş. Ben VPNTunnel.SE de Blowfish kullanarak sadece onlar olabileceğini düşünüyorum. En AES şifreleme kullanan. Bazen İsveçli sunucular biraz batağa saplanmış, ve onların blog görüyoruz. Çoğu zaman çabuk temizlenir. Ben yakında genişleyen olacağını umuyoruz. Anonim ödemeler için ucuz ve kabul özgürlük rezerv de. Yüksek güvenilirlik vuruş hariç puan, ama onlar sonunda düzeltmek düşünüyorum, Diğer nonswedish sunucularına bağlanırken alabilir eğer ve fark olmamalı.

  5. Gemma diyor:
    8 Temmuz, 2011 at 8:09 pm

    Bu çok sahtekâr bir hizmettir ve her ne pahasına kaçınılmalıdır!!!

    onların SSS alıntı:
    "Bizim sunucuların çoğu kapasiteli bir veri merkezinde İsveç'te bulunan 10 Gbps. Son zamanlarda biz olsa genişletilmiş, şimdi ip sunabiliyoruz:ABD gibi daha fazla ülkeden s, Almanya, Hollanda, Danimarka."

    ... Ama Almanya DE herhangi bir sunucu yok, Danimarka DK ya da Hollanda NL öylesine onlar kendi IP aralığını genişletiyoruz nasıl söyleyebiliriz???
    Genişleyen zaten bu yerlerde IP'ler genişletmek zorunda izlenimi verir.

    yorum tarih IP'ler onlar başvurmak için meram DE sunucuların olduğu doğru değil mi, İsveç'te DK ve NL ama aslında tüm sunucuları yalnızca?

    Bir Destek Bilet yanıtından Bu benim DE tüm Uluslararası sunucular için ıp sorgulandığında, DK, NL, SE ve tüm göründü ABD ABD'de veriler İsveç'te merkezleri ve birine başvurmak:

    "Biz sadece ABD ve İsveç'te sunuculara sahip olmasıdır ..."

    Peki neden onlar yok diğer ülkelerdeki sunuculara sahip hakkında aldatıcı ediliyor?

    Onlar da kullanmak kendi ana sayfasında alıntı 2048 bit Blowfish şifreleme, Aslında bu da doğru değildir zaman - asıl şifreleme kullanılmak üzere ben gerçek bağlantı günlükleri kontrol.

    Neden bu bariz Sahtekarlığını?

    Onların YENİ OpenVPN v1.0.0.0 istemci benim XP SP3 PC'de başlatılamıyor olmaz ( Ben hiçbir sorunları ile birden çok VPN sağlayıcının istemci yazılımı test ettik) ve Destek Ben çok eski bir OpenVPN istemci yazılımı sürümü yerine kullandığı kendi Klasik versiyon kullanması gerektiğini cevap.

    Sonunda birçok gelişmeler ve iyileştirmeler OpenVPN web sitesinde Windows sürümü için en son OpenVPN istemci indirmek, güvenlik yükseltmeleri söz değil.
    Sonra kendimi yapılandırılmış ve Uluslararası sunucu aldatma sadece ABD IP hariç İsveç DC vardı için sorulan tüm ilgili ülke IP'leri olarak ışığa geldiğinde yani.

    Orada bu güvenli ve güvenilir bir VPN yapmak için çok fazla açılan çıkışları ve yukarıdaki aldatıcı davranış ışığında bunu kullanırken dikkatli çağırıyorum.

    Onlar hiçbir iptal veya iade politikası var, Eğer geri ödeme istedi bu yüzden eğer şans olurdu.

    Dürüstlük her zaman en iyi politikadır ve mümkün, Diğer tüm aldatmacalarından ışığında, dürüst onlar günlükleri tutmak yok inanıyorum?
    VPNTunnel kullanıcıları, eğer onlar yapmak asla bilemezsiniz ya da bu süre içinde bir noktada test kadar günlükleri tutmak olmaz.

    Orada çok daha fazla dürüst VPN sağlayıcıları orada ve VPNTunnel bu kategoride hak değildir.

    editörler notu: vay, Biz VPNTunnel.SE ile bu mutsuz kimse görmedim. Bahsedilen, herkes kendi görüşünü hakkı vardır. Ancak, biz denemek ve bir kaç şey olsa bizim okuyucular için temizlemek istiyorum. İlk, sunucular ve IP en arasında açık bir fark vardır, herhangi bir VPN sağlayıcısı ile. Tek bir sunucu, X ülkede bulunan, IP takımından X sunabilir, ve, ve Örnek Z ülkeler. Şirketler tek bir IP adreslerini sunmak için sunucuları korumak yok. Sunucular da IP adreslerini sunuyoruz aynı ülkede olmak zorunda değilsiniz. Bu, AB alanında özellikle doğrudur, nerede sunucuları diyelim, Birleşik Krallık, IP takımından İrlanda'da sunacak, Hollanda, vb. Diğer büyük oyuncuların bazıları bir göz (StrongVPN, ya da örneğin HideMyAss). IP adreslerinin sayısı açıkça sunucu sayısını aşıyor nasıl dikkat? daha bazen daha 10:1 (yani. 1000 IP'nin üzerinde 100 sunucular). VPNTunnel.SE onlar İsveçli sunucuları var diyor, ancak diğer IP adresleri kullanılabilir – bunların SSS dan: “Bizim sunucuların çoğu kapasiteli bir veri merkezinde İsveç'te bulunan 10 Gbps. Son zamanlarda biz olsa genişletilmiş, Şimdi biz sağlayamıyoruz ip:s ABD gibi daha fazla ülkeden, Almanya, Hollanda, Danimarka.” IP blokları atlayarak pratik amaçlar için (Hulu söylemek) Sunucu nerede önemli değil, IP nereden geldiğini sadece önemli.

    İkinci, şifreleme ile ilgili, ne muhtemelen yapıyorsun gerçek ile oturum kimlik şifreleme kafa karıştırıcı olduğunu “Güvenli tünel ulaşım” şifreleme. Eğer 2048bit nereden kimlik doğrulaması. Sen ve VPN sunucusu arasında tünel aslında 2048bit olsaydı, Bağlantı çok çok yavaş olacağını. iş herkes temelde tünelin üzerinde 128bit yapar. Kimlik doğrulaması şifreleme yüksek düzeyde istiyorum, yani. kişi doğrulandıktan sonra giriş ancak hız ile şifreleme gücü dengelemek gerekir. Bu olsa XP makinede yüklemek için müşteri alamadım büyük bir bummer, onlar size geri ödeme teklif olmaz özellikle…bildiğim kadarıyla günlüğü gider, Eğer kendi blogu kontrol etmek isteyebilirsiniz. Onlar açıkça İsveçli sunucularında hiçbir günlükleri gösterir, ancak ABD sunucularda oturum açmanız gerekir. İyi şanslar Gemma, ve biz Yorumunuzu takdir ediyorum. Her zaman geri gelmek için çekinmeyin ve umarım zevk hizmet yorum!

  6. topluluk? diyor:
    13 Temmuz, 2011 at 6:13 pm

    Lanet olsun, Gemma deli gibi görünüyor! LOL…Anon süre geri tercih ettikleri listeye işaret beri VPNTunnel.se kullanarak oldum. Bu arada editörler not Aşk…Hâlâ XP kullanıyor? 1998 istediği bu işletim sistemi geri geldi! Ben İsveçli sunucularına sopa, bu yüzden gerçekten onun hakkında şikayetçi bilmiyorum. O başka bir ülkede sunucuları yok aslında sevmez? Sonra gizlilik saygı olmaz başka bir yerde bir plan için daha fazla ödeme gitmek, sanırım…Bana AB IP adresleri her türlü vererek İsveçli sunucular sadece benim için çalışıyor! gerçi güvenilirlik I will ding onları, Ben son birkaç ay içinde birkaç duruş fark ettik. o olsa sabit ne zaman kendi twitter hesabı normalde açıkladı.

  7. kızgın diyor:
    21 Temmuz, 2011 at 5:50 de

    ŞEY BURADA ÇOK YANLIŞTIR? Ben kurmak 3 aylık süre içinde hesapları: Mayıs, Haziran, Temmuz, Üç farklı hesaplar gelen 3 İngiltere'de bulunuyorsanız farklı ip adresleri hepsi 20mbit-50Mbit arasındadır….ve bütün söyleyebileceğim hız nadiren testinde kullanılan adet herhangi 648Kbps üzerinde var bir şaka olduğunu, En ortalama 211kbps? çizgi intermitenet olduğunu, ping çok kötü vb olduğunu.

    Ben insanların hız ve hizmet ile büyük söylediğini nasıl anlamıyorum?

    Ne zaman ben konularda yardım talebinde ile onlarla temas, Ben bağlantı ve sorunların hızı ile ilgisi yoktur günlüğü soran bana geri sörf aracılığıyla deneyimli aynı eski e-posta almak ve hangi şey onlar değil çözülmüş olur zahmet sonunda geri almak:(???…üzerinde çok garip görünüyor 3 dan ay 3 farklı bilgisayarlar 2 Aynı symptons var olduğunu İngiltere'de farklı alanlarda, Ayrıca ben sunucularıyla kesinti ile yaşadığınız sorunların miktarı kabul edilemez???? NE OLUYOR ????

    Bu kıyafeti gözden ilgili bir güncelleme olabilir Lütfen, Ben bir RAT kokusu nedeniyle?

    editörler notu: vay sadece 211-648Kbps? 80KB / sn 25 KB / sn gibi bir ah şu…Bu sunucular İsveç'te dikkate alınarak ilginç, yani bir İngiliz bağlantısı ideali olmalıdır. Biz derinlik inceleme ve tam hız testinde için listemize VPNTunnel.SE var, bu yüzden biz denemek ve bu altına almak için öncelikle onları hareket edecek. bu arada, Diğer sağlayıcılar için mevcut hız testleri kontrol edebilirsiniz, Bunlardan biri büyük ölçüde şu anda görüyoruz aktarım hızları aşacaktır beri. Her iki hız testi sonuçları bulunabilir haber bülteni bölüm

  8. Stevan Eves diyor:
    21 Temmuz, 2011 at 8:49 de

    Kızgın yorumlarının çoğu ile kabul etmeniz gerekir! Hizmet şu anda korkunç.

    Ben son birkaç ay içinde çürümüş olan fark. sunucularından indirme hızı daima bir hault geliyor (iyi değil).

    canlı ekip….(DİĞER ADIYLA)David Jones…..ki hepsi denir, aynı teknik jargon her zaman söylemek.

    Genel ucuz, Yavaş, Ne ödediysen onu alırsın.

    Ben de aynı nefret deneyimi ile birçok kişi biliyor:(

    Bu hizmet istikrarlı ve Truefull olana dek kimse kesinlikle VPN hizmeti properly..or inceleyebilirsiniz kadar elswhere bak.

    İyi şanslar!!

  9. wtf diyor:
    28 Temmuz, 2011 at 4:52 de

    Site şu anda aşağı tamamlamak olduğunu!!!!

    zaman koruma ve hız ile çalışan im çok memnun.

    iyi değer için para – lol

    editörler notu: Biz site ve VPN dün erişmeye çalışırken aynı sorunu yaşadı. VPNTunnel.se blog ağı belirtir ve site yedekleme ve sorunsuz çalışmasını!

  10. Andrew diyor:
    29 Temmuz, 2011 at 11:28 de

    onlar hala bazı sorun yaşıyorsanız gibi ben hiç bağlanamıyor olarak görünüyor şu anda, (Ben olsun “Yanlış kullanıcı adı ya da parola” mesaj). Ben destek temas ettik ve onlar çünkü şu anda sabitleme bazı DNS sorunları ve yarın geri olması gerektiğini söylüyor…

    Sevmek “o ne lan” dedim, Onlar çalışırken onlar gerçekten harika, ama bir kez onlar aşağı, o zor alabilirsiniz.

    editörler notu: Evet, Biz sadece kesinti hakkında tweet için gittiğini. şu anda işe tek sunucuları VPNTunnel.se ABD tabanlı VPN sunucuları. Daha önce bugün büyük bir indirme hızlarını sorunsuz bağlantı ve çekerek (& Gt; 1000KiloBytes / sn) isveç dan, şimdi aşağı olduğu gibi ancak görünüyor…bizi izlemeye devam edin…biz kendi personelinden bir şey duymak kez biz bir güncelleştirme tweet olacak!

    29 Temmuz 10:00Güncelleştirme EST: İsveççe, NL, DK, DE, ABD sunucuları UP vardır! de iyi görünümlü hızları. Ağ Durum Güncellemesi: http://bit.ly/n1GpZN

  11. Keith diyor:
    31 Temmuz, 2011 at 11:21 de

    Ben bu ay biraz aşağı olmuştur biliyorum, ancak uzun süre aşağı asla. Şahsen ben VPNTunnel.SE harika olduğunu düşünüyorum ve onların fiyatlandırma sınırsız ve P2P erişimi için müthiş freaking. Ben de bir sorun var ne zaman genellikle alabilirsiniz bulduk “rasgele sunucu” çalışmak. Ben sadece bir ABD sunucusu değil emin olun! İngiltere'de yaşıyorum ve İsveçli sunucuları her zaman gerçekten yüksek hızlar bana ver. Ben BT dahil olmak üzere tüm benim online şeyler için bunları kullanmak. tüm deli davalar devam ile beni daha güvenli hale getirir. Oh, ve ben aslında 1024bit olduğunu düşünüyorum, değil 2048, ama emin değilim.

  12. Fena değil diyor:
    9 Ağustos, 2011 at 10:11 pm

    Dürüst bu adamlar o kadar da kötü değil. Ben VPNTunnel kullanmaya başladı 3 aylar önce. Orada bazı sorunlar olmuştur ancak bunlar uzun ömürlü görünmemektedir. Ben hız bol olsun normalde am güçlü, 10Mbps bazen yüksek. Ben oldukça iyi düşünün yüzden 30mbps ABD bağlantısı var. Gerçi damla yok, ve bazen yarıya bekleyebilirsiniz (5mbps). Yine de YouTube ve Hulu gibi çevrimiçi yapmak herhangi bir şey için fazlasıyla yeterli. Ben hiçbir günlüğü ve temelde İsveçli korunması için süper hız ticaret edeceğiz anyday. Ben onlar olsa daha iyi almaya devam umut, onlar NL biraz daha fazla sunucu kullanabilirsiniz. Bir sorun veya normalde konuda My destek e-postaları yaklaşık 24 saat içinde cevap olsun. Mükemmel değil, ama yine de tüm yurtdışı vardır. hız Genel notu aşağı onları biraz, güvenilirlik, ve destek. Ondan başka, hata yok. Zaten bazı arkadaşlar bunları tavsiye ettik.

  13. kibirli diyor:
    22 Ağustos, 2011 at 3:10 de

    onlar başladığından beri VPNtunnel.se kullanarak. Orada burada yol boyunca güvenilirliği ile ilgili sorunlar, ama şeyler oldu ve çoğu zaman sonuç Tamam oldu.
    eski GUI modded onlar bu can sıkıcı yaşanan sorunlar kendilerini adres vermedi etc.Since otomatik log-in ve yapılandırma yoluyla kontrol zamanla hitap sunucular ve bağlantı noktalarının bir listesi birikmiş.
    ANCAK:
    Son zamanlarda dramatik bir değişim meydana gelmiş gibi görünüyor. benim derecelendirme açıklayayım:
    FİYAT:
    kağıt üzerinde ince,ama 2 oynandı×3 ay = 6 ay. onları ve benim banka tarafından teyit Ödemeler. Daha sonra Hesap kapatıldı
    Piyasada o en pahalı hizmet yapar given.That Nedeni yok
    Yani dikkat !
    KORUMA:
    Yeni GUI ConnectionGuard sakının. Bağlantı hataları ile gelirse (günlüğüne son satır) GUI gösterecektir “bağlı”.
    ConnectionGuard reaksiyona girmez.
    IP tam olarak açıklanacaktır !
    Bu sık sık olur (sunucular aşırı) ve sen bağlamak veya yeniden günlüğünü dikkatle her zaman izlemek zorunda olduğu anlamına gelir.
    Bu ancak ARTIK eski GUI mümkün olduğunu !
    Bu potansiyel tehlikeli ve tamamen ters bir (muhafaza şifreleme ve günlükleri ile ilgili tüm argümanlar geçersiz kılma)
    Yani dikkat !

    ( I ProtectionGuard temelde VPNETMONitor yeni GUI dahil olduğu bu nedeniyle tahmin. modded takdirde VPNETMON aynı sorunu vardır).

    GÜVENİLİRLİK
    Her şeyden önce, Yeni GUI yükleme / güncelleştirmek izin otomatik olarak Net-Framework yüklemeniz gerekmez zaman ne olursa olsun. sonucu bir berbat Çerçeve olacak (Hiç bir temiz yeniden çalıştı ? İyi şanslar).
    yukarı bazı DE-NL-ABD-DK sunucuları aslında vardır, sporadik rağmen. Birlikte log-sorunu ile bu SE sunucuları bu yüzden aşırı anlamına gelir
    Bağlantı tüm ama mükemmel.
    Ben mesai keşfetti diğer bir konu bile zorla bir SE sunucusuna bağlanarak olduğunu (Belirli bir İsveçli sunucu IP ve bağlantı noktasını kullanarak
    bazen bir örn atar. 46.x.x.x IP, açıkça değil Swedish.This hem yeni hem de eski GUI ile olur.
    Ve bu arada, IP,kendi ana sayfasında verilen ler, ilgili ve yanıltıcı değildir.(ve hiçbir kullanım desteklerini soran)
    Sonunda kendi blogu belirtmek zorundadır. Herhangi bir olay / konuya sonra zaman ama gün içinde güncellenmiştir asla. Yani ne gerek var ?

    DESTEK:
    ne destek ? Ben kuvvetle destek kullanmanızı vazgeçirmek. Herhangi bir cevap alacak (şanslı) çok temel ve standart. onlar iki kez aşkına eğer
    giderek kibirli olur ve son cümle olacak “Mutlu değilse,başka bir yere gitmek”.
    Başlangıçta belirtilen konuda onların INFO temas edilmiştir, DESTEK, bir posta her gün ile BİLET 5 şimdi değil günler
    herhangi bir cevap aldı. Onlar para almak ama teslim olmayan.
    Yani dikkat !

    HIZ:
    Değişir (tüm diğer hizmetler gibi). arasında var her şeyi 2 ve 10 (çok iyi) PC bağlantılı bir net 16.

    yazlık:
    Bir şeyler oluyor. çok çok hızlı büyüyen ? yönetim ? Neyse ben onların indirim-teklifleri almak olmaz.

    (Yukarıda comp dayanmaktadır 3 Ben yanında kullanıyorum diğer hizmetler)

    Hepinize Saygılar

    editörler notu: ayrıntılı bir inceleme için teşekkürler! Ben size ödenir demek varsayıyorum (oynamadı) için 6 ay ve daha sonra hesap kapatıldı? kendi Web sitesinde canlı yardım denedin mi, veya e-posta? Bağlantı nöbet, Ben ne gerçekten anlam GUI gerçekten olmadığınız zaman bağlı diyor olduğunu düşünüyorum. Bu olabilir, ve bağlantı bekçi bir arıza değildir, hangi farklı bir özellik tamamen bir. Bu ne olur, dediğin gibi, hataları VPNTunnel.SE sunucularına bağlantı sırasında kayıtlı. yani evet, temelde ne zaman o hataları, Eğer gerçekten bağlı değildir! ip bu noktada maruz kalacağı. üzgünüm onlarla çok şans değildi! ben geri gelip diğer bazılarını gözden umut 3 sağlayıcıların söz. buna değer ne için, Biz onların hizmet ve desteği ile çok daha iyi bir deneyim oldu. son için kullanıyorum 2 ay. Bizim derinlemesine inceleme ve hız testi, kısa comings bazı söz yok, Eğer gerçekten zor bir zaman vardı gibi geliyor – Kendimizi doğrulamak mümkün olandan çok daha sert.

    Bu okuyucu da ekler:

    senin güzel Yorumlarınız için teşekkür ederiz.
    Ben tam olarak katılıyorum.
    Ama son zamanlarda bir şey oluyor ve çakışır onların 2 yıl (çok uzun zaman) özel teklif. Ben o kadar alacağını değil.

    kısa güncelleme

    8 GÜN YAPIN ve hala ayrılmış (veya 15 Aslında gün)
    BAĞ: Ciddi bir parçası tüm ışıklar yeşil olduğunu, Bağlı ve yeni GUI görünür hiçbir günlük onu gösteriyor ki her ne kadar. Belki dün yayımlanan yeni GUI o sabit ama hala kesilmiş ediyorum çünkü ben bunu test edemez.

    ÖDEME:
    İlk ödeme PayPal tarafından dün iade edildi (teşekkürler PP) Benim suçum olmadan.(ama bir “dava” Ödeme yapıldıktan sonra hemen beklemede. Yani açıkçası ben tek değilim.
    İkinci ödeme doğrudan aynı Visa aracılığıyla yapıldığını.

    DESTEK: Bir posta her her gün geçmiş 8 INFO gün, DESTEK, BİLET ve son zamanlarda darknet (aynı hizmeti). YOK CEVAP ama:
    Kullanılmış 5 diff. ve proxy olmadan hesapları. TÜM HESAP YAPIN KİLİTLİ.
    BU BAŞLIKLAR TUTULMASI OLDUĞUNU BANA ANLAMINA, böylece orijinal IP,s saklanır.
    Şimdi İth gerçekten p.o..

    diğer geri gelecek 3 istedi ama onlar oldukça iyi. hepsi aynı gibi değil SWEDISH OLSA, kaynaklı “Smart-Biz” Piratebay-çete kesir.

    yazım için tüm size en iyi ve üzgün.

    editörler notu: bize geri geliyor ve diğer bahsetmek sunan teşekkürler 3 Eğer yararlandığımız sağlayıcıları! Bize e-posta yazmaktan çekinmeyin: vpnandusenetreviews nokta com editörü sağlayıcıları sitemizde listelenen biz değil özellikle eğer. Biz her zaman uyanık! Tekrar teşekkürler!

  14. aldertag diyor:
    25 Eylül, 2011 at 3:13 de

    VPNTUNNEL.SE derinliği gözden iyi bağımsız verir son bir web sitesinde. Ben sadece bir yıl için bu vpn-sağlayıcı kullanıyorum ve benim genel görüş fiyat için mükemmel bir hizmet olmasıdır. Hiçbir günlük politikası rakiplerinden önde VPNTUNNEL.SE sokaklarında koyar.

  15. hayal kırıklığına diyor:
    7 Ekim, 2011 at 1:04 de
    Fiyat
    Hız Anma Değil
    Koruma Anma Değil
    Güvenilirlik Anma Değil
    Destek

    Paketi satın almak ve göndermek 4 E-posta ve bilet söylemek:

    “Sevgili personel,
    Ben senin hizmetini kullanmak için hesap bilgi için bekliyorum, zaten tarafından 14 saatler. kendi sitenize entegre, ödeme yapıldıktan sonra, okudum “you’ll receive one email with account information between a few minutes…”. But nothing yet.
    Please send me urgently my info account, thank you.

    Ma nessuna rispostaE meno male che sarebbe arrivata una email con i dettagli dell’account entro pochi minuti!?!?!
    Concordo dunque sulla scarsa (fin qui assente) assistenza e servizio pagato e non utilizzato. Chissà se riuscirò a provarloVedremo poi se anche tutti i problemi segnalati sopra si presenteranno.
    Grazie comunque per questa pagina, se solo l’avessi letta prima…!

    editörler notu: Hello Italy! Glad you found us 🙂 Not so happy to hear you missed the confirmation email from VPNTunnel.SE. Our experience with their support was generally pleasant and timely, unless you get them during a Swedish holiday! 😛

  16. Scott New Zealand says:
    18 Mart, 2012 at 10:16 pm

    Bu adamlar o kadar da kötü değil, insanlar çok fazla şikayet neden bilmiyorum. İlki, evet destek temelde tüm e-posta ama bu insanların açıklar gibi bazı bir sorun vardı hiç. sipariş ettim, e-posta bana gönderilen, ve ben yazılımı yüklü. Windows'ta kolayca çalışıyordu. Bu unrealiable olabilir, elbette, ama para ve gizlilik için ben o kadar umurumda değil. Orada en az bir SE sunucu yukarı normal olduğunu ve önemsediğim tek şey. Onlar bu sunucular üzerinde herhangi bir günlük yapmayın, ve bu VPN bütün mesele zaten var. Bu temelde yapar tek şirkettir. 5 koruma yıldızlı.

  17. NoMane diyor:
    29 Ocak, 2015 at 3:05 de

    Ben VPNTunnel kullanarak bazı deneyime sahip.
    Ben tüm dünyada işe , ancak Spotify olarak Alabama'da bir ev var tüm hizmetlere erişim için kullanılan, Örneğin. Ben vpntunnel ile çalışmaya başlamadan önce, Birçok farklı VPN çalıştı, ama orada durmak. Ben seçtim ben, en iyi fiyat / kalite oranına ve iyi hızına sahip olduğundan.
    Belki de benim cevap birine yararlı olacaktır.

Bir Yanıt bırak

Oranı için aşağıdaki yıldızları tıklayın.
Fiyat
Hız
Koruma
Güvenilirlik
Destek