VyprVPN

Post Icon

VyprVPN on huippuluokkaa VPN-palvelun verrattuna muihin palkkio tarjoajat – mikä on hämmästyttävä ottaen huomioon, että ne ovat suhteellisen uusi yritys. Goldenfrog, yritys, joka toimii VyprVPN, on oikeastaan ​​samasta ryhmästä, joka ei Giganews (Usenet tarjoaja). Giganews on ollut määräävässä asemassa Usenet monta vuotta, joten ei ihme, heidän VPN tarjoaa menee hyvin liian. Lisäämällä nipun, VyprVPN asiakkaat saavat nyt ilmainen online varastointi maansiirtoauto.

VPN palvelu VyprVPN voi suojata verkossa toimintaa ja viestintää joko kotona tai matkalla. Aina kun yhteyden Internetiin työpöydältä tai mobiililaitteeseen VyprVPN voi suojata yksityisyyttäsi ja turvallisuus. Palvelu tarjoaa apps työpöydälle (Win / Mac) ja mobiili (Android / iOS). Apps for mobile ovat ilmaisia ​​ja mukana palvelussa. Voit käyttää VyprVPN palvelua matkapuhelinverkoissa, julkisen Wi-Fi ja missä tahansa Internet-yhteyden muodostamiseen. VyprVPN toimii verkon rakennettu alusta asti yhtiö on sitoutunut palauttamaan yksilöiden’ oikeudet online yksityisyyden.

Yksi hienoja ominaisuuksia noin VyprVPN on kyky käyttää sitä mobiililaitteessa, kuten iPadin, iPhone, tai Android-puhelin / tabletti,,en,Tämä lisää ylimääräisen tason yksityisyyttä ja turvallisuutta kuka tahansa älypuhelimen,,en,Ottaen huomioon tietomäärä useimmat ihmiset käyttävät mobiililaitteen,,en,ne ovat strategisesti sijoitettu huoltaa asiakkaille melko hyvin,,en,On itärannikon ja länsirannikon USA,,en,Nopeudet ovat heijastavia niiden strategisen aseman painopiste,,en,niiden käyttäjien raportointi vähän tai ei lainkaan hajoamista yhteysnopeus käytettäessä VPN,,en,Koska ne mahdollistavat tiedostojen siirto / P2P / BT lataukset,,en,Tämä on iso etu kaikille, joka jakaa tiedostoja Internetissä,,en,Meidän nopeuden testit,,en,Manner Yhdysvalloissa nopeudet itään ja länteen olivat korkeat,,en,Joten jos olet aikeissa ostaa Usenet palvelun sekä,,en,voit säästää melkoisesti rahaa menossa Giganews ja ostamalla Diamond tilin,,en. This adds an extra level of privacy and security for anyone using a smartphone. Considering the amount of data most people utilize on their mobile devices, ottaa VPN siellä vain järkevää.

vyprvpn windows app location selection

Vaikka VyprVPN vain muutamassa maassa juuri nyt (Tammikuu 2013 Päivitä: Maa count edelleen nousevan 7!), they are strategically positioned to service the customers quite well. There is east coast and west coast US, Yhdysvallat, ja Aasiassa (Tammikuu 2013 PÄIVITYS: Nyt kuten Kanadassa!). Speeds are reflective of their strategic position focus, with their users reporting little or no degradation in connection speed when using the VPN. Since they allow file transfer/P2P/BT downloads, this is a big benefit for anyone that shares files over the internet. Our speed tests, kuten alla, oli päästä lähelle 20 megabittiä sekunnissa (mb / sec) ladata käyttämällä VPN ulkomailla kansainvälinen yhteys (Amsterdam). Continental US speeds East and West were also high, yli 2000 Kilotavua sekunnissa (KB / sec), tai vielä noin 17-18 megabittiä sekunnissa (mb / sec).

Jos olet Giganews Diamond asiakas voi itse saada VyprVPN ilmaiseksi ($15.00/kuukausi arvo). So if you’re considering buying Usenet service as well, lisäksi ostaa VPN-palvelu, you can save quite a bit of money by going with Giganews and purchasing the Diamond account. Se on hyvä yhdistelmä, kun ajatellaan Giganews on SSL-salaus,,en,tarjoaa käyttäjille mahdollisuuden turvallisesti tallentaa ja jakaa tiedostoja pilveen,,en,Kippiauto on integroitu sovelluksia Windows,,en,Olipa työpöydällä kotona,,en,ja jakaa tiedostoja mieleisekseen,,en,Palvelu lisäyksiä kuten kippiauto tallennustilaa verkossa ovat esimerkki siitä, miksi meidän toimittajien korko arvo VyprVPN niin pitkälle,,en,Ilmoittaudu VyprVPN käyttämällä VPNandUsenetReviews.com ja vakio,,en,Kalliimpia Pro suunnitelma on myös laskettu vain,,en,Se on iso alennus yli säännöllisesti kuukausittain hinnat,,en,Klikkaa alla olevaa kuvaa lisätietoja tästä erikoistarjous,,en,,,en,ja ping,,en,VyprVPN osoitti suurta nopeutta sekä PPTP ja L2TP,,en,PPTP on nopein,,en,Täydelliset tulokset ja kuvakaappauksia,,en,Testasimme jokaisen palvelimen kullekin salauksen,,en,Uudelleen,,en, ja yhteys on edelleen turvattu VPN tunneli!

Pyöristää tarjontaa, VyprVPN asiakkaat saavat nyt 5GB ilmainen online varastointi maansiirtoauto. Kippiauto, myös Giganews, provides users with the ability to securely store and share their files in the cloud. Dump Truck has integrated apps for Windows, Mac, Android, ja iOS. Whether on your desktop at home, tai tien päällä mobiililaitteen, Maansiirtoauto antaa sinulle mahdollisuuden ladata, download, synkronoida, and share files at will. Service additions like Dump Truck online storage are an example of why our editors rate the value of VyprVPN so highly.

VyprVPN customers get online storage from Dump Truck for FREE!

VPNandUsenetReviews.com on ylpeä voidessaan tarjota alennettuun erikoistarjous kaikille VyprVPN asiakkaille! Signup for VyprVPN using VPNandUsenetReviews.com and standard rajoittamaton VPN-palvelu on laskettu vain $9.99 kuukaudessa! The more expensive Pro plan is also reduced to only $14.99 kuukaudessa! That’s a big discount over the regular monthly prices. Click the image below to learn more about this special offer.

Unlimited VPN only $9.99!

Huomautus: A 7 päivä moneyback takuu on saatavilla kaikille VyprVPN suunnitelmat.

Tukossa Maat: VyprVPN ei kielletä kirjautumisia mistä tahansa maasta.

Kirjaus Policy: Yritys periaatteisiin kuuluu, että dataloggauksen "säilytetään käytettäväksi laskutusta, vianmääritys, palvelutarjonta arviointi, [Käyttöehdot] kysymykset, [Käyttökäytännöksi] kysymykset, ja käsittelyyn rikosten suoritetaan käyttöiän. Ylläpidämme tämän tason tietoja istuntokohtaiset perusteella vähintään 90 päivää. "

Heinäkuu 2011 Päivitä: Olemme valmistunut täydellä nopeudella testi VyprVPN L2TP ja PPTP palvelimet! Jokainen palvelin näistä kahdesta verkostosta testattiin ladattavissa, lataa, and ping. VyprVPN showed great speeds from both PPTP and L2TP, with PPTP being fastest. For full results and screenshots, tutustu uutisia.

Elokuu 2011 Päivitä: Olemme valmistunut täydellä nopeudella testi VyprVPN OpenVPN 160bit ja 256bit palvelimet! We tested every server for each type of encryption. Again, VyprVPN palvelimia tupakointi,,en,Nähdä täydelliset tulokset,,en,Meillä on kokonaisuudessaan uudelleen VyprVPN sovellus Giganews,,en,Katso,,en,Palveluyksiköstä VyprVPN edelleen parantaa isolla päivityksistä niiden VPN hakemuksen työpöytiä ja uusia versioita apps mobiililaitteille,,en,VyprVPN on nyt,,en,Katsomaan setup,,en,ja katsella nopeus testitulokset,,en,Goldenfrog jatkaa liikettään maalitolppakosketuksen kanssa VyprVPN lisäämällä Chameleon ™ VPN että sekoittaa OpenVPN pakettidataa,,en,Tämä on ehdottomasti kehittynyt tarjoaa henkilökohtaista vpns ja yhdistettynä Mielipuolisessa kasvu palvelimien ja IP,,en,Uusi hinnoittelu rakenteeltaan VyprVPN mahdollistaa syvän alennus vuositilaukset,,en,kuukausittaiset kustannukset niiden huipputason suunnitelma alennetaan $ 19.99 / kuukausi 10 $ / kk, kun laskutetaan vuosittain,,en,VyprVPN lisätään uusi,,en. To see the complete results, lue uutisia.

Syyskuu 2011 Päivitä: VyprVPN on lisännyt uuden ranskalainen palvelin kaikille nykyisiä VPN protokollia! Tämä tuo useissa maissa tarjotaan jopa 5. Tutustu uutisia kaikki yksityiskohdat.

Tammikuu 2012 Päivitä: VyprVPN on lisännyt uuden saksalaisen palvelin kaikille nykyisiä VPN protokollia! Tämä tuo useissa maissa tarjotaan jopa 6. He ovat myös julkaisseet VPN client sovellus kaikille Windows-käyttäjille. Tutustu uutisia kaikki yksityiskohdat.

Helmikuu 2012 Päivitä: We have a full review of the VyprVPN app for Giganews, tsekkaa!

Lokakuu 2012 Päivitä: VyprVPN on päivittänyt Windows VPN sovelluksen kolme kertaa tänä vuonna tähän mennessä, ja lisätään palvelimia Austin, TX! See our ruutukaappauksia uuden VyprVPN Windows App ohjelmisto!

Tammikuu 2013 Päivitä: The service from VyprVPN continues to improve with big updates to their VPN application for desktops and new releases of apps for mobile devices (Android / iOS). VyprVPN is now 100% integroitu iPhone / iPad “On Demand” yhteys ja helpompaa kuin koskaan työpöydän widgetit saatavilla Android.

Maaliskuu 2014 Päivitä: Olemme lisänneet tarkastelun VyprVPN App for Android! Take a look at setup, voimakas widget, and view our speed test results. Our perusteellisesti tarkastelun VyprVPN sovellus Android on kaikki! Goldenfrog continues to move the goal posts with VyprVPN by adding Chameleon™ VPN that scrambles OpenVPN packet data. This is definitely an advanced offering for personal VPNs and combined with their insane growth of servers and IPs, VyprVPN on suuri arvo vain 10 dollaria / kk. New pricing structure from VyprVPN provides deep discount for annual subscriptions, monthly cost of their top tier plan is reduced from $19.99/month to $10/month when billed annually. VyprVPN adds a new “ensimmäinen” tason suunnitelma edellä “varten” jopa 3 yhteydet ja kahdesti maansiirtoauto verkossa varastointi (50GB). Maissa kasvu on mennyt,,en,VyprVPN on kasvanut hullun lailla,,en,Maassa laskenta on ollut tehdä tasaisesti kiivetä ja nyt,,en,VyprVPN suunnitelmat ovat muuttuneet hieman uudella lisäksi lisätty keskellä hintaluokassa hintaan 9,99 $ / kk,,en,Sekä keski-ja korkea suunnitelmiin kuuluu useita protokollia,,en,ja nyt myös useita yhteyksiä,,en,Useita yhteyksiä on helppo jakaa VPN kesken eroa laitteiden ja käyttäjien,,en,Hinnoitteluun puolella,,en,VyprVPN on julkaissut joitakin syvä alennukset vuosipaketteja,,en,Alennukset niin hullu,,en,säästöt vuodeksi ilmeistä noin,,en,voit nyt ostaa,,en,kuukauden hinnalla,,en,Käyttäjät pystyvät kirjautumisen vuoden voivat vähentää kuukaudessa niin alhaiseksi kuin,,en,Kunnia VyprVPN jatkamiseen tasainen maaliskuussa,,en,Muita parannuksia VyprVPN sovellus,,en <10 yli 37!

Tammikuu 2015 Päivitä: VyprVPN has been expanding like mad! The country count has been making a steady climb and now stands at 47. VyprVPN plans have changed a bit with a new addition added in the middle price range for $9.99/month. Both the middle and high plans include multiple protocols, and now also include multiple connections. Multiple connections is great for sharing the VPN among difference devices and users. On the pricing side, VyprVPN has released some deep discounts on yearly plans. Discounts so crazy, the savings for a year becomes obvious at about 6 kuukauden. Pohjimmiltaan, you can now buy 12 months for the price of 6! Users able to signup for a year can reduce their per month to as low as $6.67! Kudos to VyprVPN for continuing the steady march. Additional improvements to the VyprVPN app, integrointi muihin 3. osapuolen alustoja,,en,SYNOLOGY NAS,,hr,ja laajennettu kippiauto verkossa varastointi ovat myös huomionarvoista,,en,Käyttäjille edullisimpaan suunnittele 10GB,,en,keskimmäinen saa 25GB,,en,ja VyprVPN Premier suunnitelma saa 50GB,,en,James,,en,23 joulukuu,,en,Rakastan VyprVPN,,en,Olen jo Giganews tilaaja,,en,niin, että ne tarjoavat tämän VPN huoltovapaa kanssa Giganews tilillä on mahtava,,en,Toistaiseksi olen käyttänyt VyprVPN minun kotikoneelta,,en,ja Android puhelin,,en,Olen ollut todella tyytyväinen tehoa kaikilla,,en,Nopeudet ovat hyviä ja asetukset on melko minimaalinen,,en,Kaiken kaikkiaan todella hyvä valinta VPN,,en,vaikka olet joutunut maksamaan kuukaudessa,,en,Mutta koska en,,en,se on vielä parempi,,en,Paavali sanoo,,en,Minulla VyprVPN setup minun tietokone ja iPad ja rakastan sitä,,en,On hienoa, että se toimii Macin ja iPad,,en (Synology NAS, jne), and an expanded Dump Truck online storage are also noteworthy. Users on the least expensive plan get 10GB, middle gets 25GB, and the VyprVPN Premier plan gets 50GB.

Tietoa
Kustannukset 1 Kuukauden $9.99 kohteeseen $19.99 (vaihtelee)
Kustannukset 3 Kuukauden $29.97 kohteeseen $59.97 (vaihtelee)
Kustannukset 6 Kuukauden $59.94 kohteeseen $119.94 (vaihtelee)
Kustannus per vuosi $80.04 kohteeseen $120.00 (vaihtelee)
Minimi Term Ei mitään
Matala Plan Term 1 Kuukauden
Matala Plan pöytäkirja PPTP
Matala Plan IP Jaettu
Low Plan Cost $9.99
Medium Plan Term 1 Kuukauden
Medium Plan pöytäkirja PPTP, L2TP, OpenVPN, Kameleontti
Medium Plan IP Jaettu
Medium Plan Kustannukset $14.99
Korkea Plan Term 1 Kuukauden
Korkea Plan pöytäkirja PPTP, L2TP, OpenVPN, Kameleontti
Korkea Plan IP Jaettu
Korkea Plan Kustannukset $19.99
IP Shared
IP Dedicated
Huippunopeus
Rajoittamaton kaistanleveys
PPTP
Protokolla SSTP
Protokolla L2TP IPSec
Protokolla OpenVPN
Vaatii ohjelmiston OpenVPN Vain
Ohjelmiston tyyppi Proprietary
Maat Tarjotaan 47
Get Free Trial nyt
File Share P2P
VyprVPN4.6489898989920
Visit Site

19 Vastauksia “VyprVPN”

  1. James sanoo:
    December 23rd, 2010 klo 1:37 pm

    I love VyprVPN. Ihan aluksi, I’m already a Giganews subscriber, so the fact that they offer this VPN service free with the Giganews account is awesome.

    So far I’ve used VyprVPN on my home computer, kannettava tietokone, and android phone. I’ve been really happy with the performance on each. Speeds are good and setup is pretty minimal.

    All in all a really good choice for VPN, even if you had to pay per month! But since I don’t, it’s even BETTER!

  2. Paul says:
    21 huhtikuu, 2011 klo 5:27 pm

    I have VyprVPN setup for my computer and iPad and I love it! It’s great that it works on my Mac and iPad. Tunnen paljon turvallisempaa selailu ja lataaminen nyt,,en,Nopeudet ovat todella todella nopeasti,,en,En edes huomaa mitään hidastumista, kun olen heidän VPN,,en,PhysX sanoo,,en,12 toukokuu,,en,Suuri fani vyprvpn koska se kaulitaan giganews timantti jäsenyys paketti,,en,minä käytän sitä,,en,kotona ja olen aina käyttää sitä minun laptop kun olen ulos suojaamattomia wifi,,en,Nopeudet pääsen kotiin on fantastinen se melkein maxes minun 30mbs kaapeliyhteys,,en,En ole koskaan kutsuttu tuki,,en,mutta jos sen mitään vastaavaa giganews sen pitäisi olla kunnossa,,en,Ehdottomasti loistava suoja,,en,pitää minut turvassa,,en,tähdet ympäri,,en,Sean sanoo,,en,Koska tason II järjestelmävalvoja pääaineenaan Tietoturva,,en,yksityisyys on lopullinen asia on minulle Webissä,,en. Speeds are really really fast! I don’t even notice any slowdown when I am on their VPN!

  3. physX says:
    May 12th, 2011 klo 6:52 pm

    Huge fan of vyprvpn since it rolled out with giganews diamond membership package. I use it 24/7 at home and I always use it on my laptop when I’m out on unprotected wifi. The speeds I get at home are fantastic it almost maxes my 30mbs cable connection. I’ve never called support, but if its anything like giganews it should be fine. Definitely great protection, keeps me safe and secure! 5 stars all around!

  4. Sean says:
    2 kesäkuu, 2011 klo 10:22 pm

    As a Level II Systems Administrator with a Degree in Information Security, privacy is an ultimate concern of mine on the web. Kun Comcast kysyi miksi kaistanleveyttä oli niin korkea en yksinkertaisesti kertonut heille ”Ei kuulu sinulle.” Kiitos minun timantti tilille giganews joka sisältää SSL-yhteyksiä sekä VyprVPN,,en,se todella oli vain, että,,en,Haluan ehdottomasti suositella VyprVPN kaikille, jotka haluavat varmistaa niiden internet-yhteys,,en,Ja jos olet jo Giganews asiakas,,en,päivitys on sen arvoista saada VyprVPN,,en,Glenn sanoo,,en,16 kesäkuu,,en,Olen käyttänyt pari muuta tarjoajien mutta yksikään niistä verrata VyprVPN ja Giganews,,en,Heidän asiakastuki on erinomainen ja ne aina tekevät parhaansa ratkaista ongelman mahdollisimman pian,,en,Lisäksi ottaa paras retentio Giganews ja tarjota SSL-salaus,,en,he ovat VyprVPN kanssa L2TP VPN,,en,Tämä varmasti ylittää kaikki VPN-palveluja siellä,,en, it truly was just that. I would definitely reccomend VyprVPN to anyone looking to secure their internet connection. And if you’re already a Giganews customer, the upgrade is worth it to get VyprVPN.

  5. Glenn says:
    June 16th, 2011 klo 12:45 klo

    I have used a couple of other providers but none of them compare to VyprVPN and Giganews. Their customer support is superb and they always do their best to resolve your problem as soon as possible. Besides having the best retention at Giganews and providing SSL encryption, they have VyprVPN with L2TP VPN. This definitely surpasses all VPN services out there. Kiitos, jatkuvasti tarjoaa suuria palveluja yhteisölle,,en,Tunnen paljon paremmin käyttämällä usenet SSL ja VyprVPN,,en,10 heinäkuu,,en,Saan VyprVPN minun Giganews tilaus,,en,mutta en voi valittaa siitä ollenkaan,,en,L2TP- asentaa oli hieman tylsiä,,en,mutta se toimi minulle suoralta kädeltä,,en,Win7,,ar,Olen periaatteessa jätä se kaiken aikaa ja yhteyden UK palvelimelle, koska se on tehnyt,,en,Sitä ennen olin Yhdysvaltain DC palvelimen Uskon,,en,En todellakaan kommentoida hintaa, koska se irtoaa minun usenet tilaus,,en,Minulla on sen kanssa Usenet enkä huomaa mitään Nopeus vähenee mutta on jonkin verran,,en,Olen Britanniassa joten on parempi, koska ne hadded että palvelimen,,en,Luotettavuus näyttää hieno,,en. I feel much better using usenet with SSL and VyprVPN!

  6. Anonymous sanoo:
    July 10th, 2011 klo 9:48 pm

    I get my VyprVPN from my Giganews subscription, but I can’t complain about it at all. The L2TP install was a little bit tedious, but it worked for me right off the bat (Win7). I basically leave it on all the time and connect to the UK server since it’s been up. Before that I was on a US DC server I believe. I won’t really comment on price because it comes free with my usenet subscription. I do have it on with usenet and I don’t notice much speed decrease but there is some. I’m in the UK so it’s better since they hadded that server. Reliability seems fine, se ei ole ollut alas milloin olen ollut verkossa,,en,Ohjeet Asenna ovat mukavia,,en,mutta toivon että se oli kuin sovellus missä olen juuri napsautti ensi,,en,timantti sanoo,,en,Rakastan timantti tilin Giganews,,en,Antaa minulle huippunopeaa usenet,,en,paras säilyttäminen,,en,Plus se antaa minulle MIMO uutistenlukija ja VYPRVPN,,en,Siitä lähtien he lisäsivät VYPRVPN Olen käyttänyt sitä uskonnollisesti,,en,Olen periaatteessa ole sitä koko ajan,,en,Se oli hieman vaikea setup,,en,Niiden ohjeet ovat täydellisiä, mutta se on paljon vaiheita setup L2TP,,en,Minulla ei ole OpenVPN,,en,joten en tiedä siitä,,en,Olen pääasiassa käyttää L2TP koska se on turvallisempi kuin PPTP,,en,Setup kesti noin,,en,minuuttia, mutta se toimi ont hän ensi yrittämällä,,en,Sinun täytyy setup useita kertoja, jos haluat olla erilainen yhteys jokaiseen palvelimeen,,en…vielä. The instructions for install are nice, but I wish it was like an application where I just clicked next!

  7. Diamond says:
    23 heinäkuu, 2011 klo 9:52 pm

    Love my diamond account with Giganews. Gives me ultra high speed usenet, with the best retention. Plus it gives me MIMO newsreader and VYPRVPN! Ever since they added VYPRVPN I have been using it religiously. I basically have it on all the time. It was a little difficult to setup. Their instructions are complete but it is a lot of steps to setup L2TP. I don’t have OpenVPN, so I don’t know about that. I mainly use L2TP because it’s more secure than PPTP. SEtup took about 10 minutes but it worked ont he first try. You have to setup multiple times if you want to have a different connection to each server. Ei vaikea,,en,vain ylimääräistä askelta,,en,Minun nopeudet kautta VYPRVPN ovat aina suuria,,en,Lataan Usenet sen kanssa,,en,katsoa videoita,,en,selailla,,en,Lähetä sähköposteja,,en,Ei ongelmaa,,en,En ole nopeustesti,,en,mutta se näyttää hyvältä,,en,Ehdottomasti suosittelen menossa Giganews ja VYPRVPN,,en,vita sanoo,,en,Ei voi mennä vikaan VyprVPN ja Giganews,,en,Toki suunnitelman kustannukset melko vähän 35 $ / kk, mutta saat parhaan Usenet liiketoimintaa,,en,uutistenlukija,,en,ja pian verkkotallennustila,,en,Käytän VPN religously ja pohjimmiltaan on sitä koko päivän,,en,Pelata pelejä kanssa,,en,periaatteessa kaikki,,en,ei ole ollut mitään ongelmia,,en,Jokainen silloin tällöin saan Olen katkeaa, mutta en voi kertoa, jos se minulle tai palvelun,,en,Kytket vain vie toisen muutenkin,,en, just extra steps. My speeds through VYPRVPN are always great. I download from Usenet with it on, watch videos, browse, send emails, no problem. I haven’t speed test, but it seems good. Definitely would recommend going with Giganews and VYPRVPN!

  8. Vita says:
    7 syyskuu, 2011 klo 1:47 pm

    Can’t go wrong with VyprVPN and Giganews. Sure the plan costs quite a bit at $35/mo but you get the best usenet in the business, a newsreader, vpn, and soon online storage. I use the VPN religously and basically have it on all day. Play games with it, browse, download, watch videos, basically everything. haven’t had any problems. Everyone once in awhile I find I’ve been disconnected but I can’t tell if that’s me or the service. Reconnecting only takes a second anyway. kun otan sen käyttöön se kesti hieman, mutta pystyin saada se alas ensimmäistä kertaa ilman ongelmia, ja se toimii hyvin,,en,Ei ole lopettanut,,en,Tein nopeustesti ja sai kuin 18mbps joka on runsaasti nopeasti,,en,mandein sanoo,,pt,21 marraskuu,,en,Kiltti VPN,,en,Käytä sitä minun laptop,,en,hinta aiheuttaa se on ilmainen minulle usenet,,en,nopeutta,,en,Yhdysvaltain palvelimet ovat huippunopea,,en,suojaa, koska sen paljon parempaa kuin avoimen wifi,,en,luotettavuuden,,en,koska en ole ollut mitään todellisia ongelmia,,en,joita ei todellisuudessa aiheuttamia minua,,en,tukea vastaamista sähköpostini kun olen aiheuttanut ongelmia,,en,hosato sanoo,,en,6 joulukuu,,en,Kauan giga asiakkaan periaatteessa käyttää vyprvpn koska se liittyi giganews,,en,En tiedä ketään, joka todella ostaa erikseen muutenkin,,en. Hasn’t stopped. I did a speed test and got like 18mbps which is plenty fast.

  9. mandein says:
    November 21st, 2011 klo 11:08 klo

    Good little VPN. Use it on my laptop. 5 for price cause it’s free to me with usenet. 5 for speed, the us servers are super fast. 5 for protection since its much better than being on open wifi. 5 for reliability, since I haven’t had any real problems (that weren’t actually caused by me). 5 for support for answering my email after I caused problems!

  10. hosato says:
    December 6th, 2011 klo 2:06 pm

    long time giga customer basically using vyprvpn since it joined giganews. i don’t know of anybody who really buys it separately anyway. nopeudet ovat aina olleet hyvät, vaikka ne kasvavat enemmän palvelimia muutama kuukausi sitten,,en,tuntuu viime kuukausina ahve ollut kyse ikkunoista sovellus,,en,hyvä sovellus enemmän kuin tekee työtä,,en,ei liian hieno, vaikka,,en,no sanoo,,no,Got VyprVPN vapaa minun Giganews tilin ja halunnut sen,,en,Todella uusi pikku sovellus heillä,,en,Kesti ikuisesti lisätä kaikki palvelimet ennen,,en,Palvelimet ovat nopeita ja saan hyviä nopeudet heistä erossa,,en,Olen myös käyttää sitä minun laptop liian ilman lisäkustannuksia,,en,Kel sanoo,,ar,15 helmikuu,,en,Vyprvpn on perille nopeammin kuin monet muiden VPN: n Olen kokeillut,,en,Niillä on vähemmän palvelimia valintoihin,,en,mutta palvelimet suorittavat paljon paremmin kuin jotkut muut palvelut Olen kokeillut,,en,Ja se vauhti muutenkin,,en. seems like last few months ahve been about the windows app. good app more than does the job, not too fancy though.

  11. Ingen says:
    12 helmikuu, 2012 klo 1:22 pm

    Got VyprVPN free with my Giganews account and have liked it. REally like the new little app they have. Took me forever to add all the servers before. Servers are fast and I get good speeds off them. I also use it on my laptop too for no additional cost.

  12. Kel says:
    February 15th, 2012 klo 11:05 klo

    Vyprvpn is WAY faster than a lot of other vpn’s I’ve tried. They have less servers in terms of choices, but the servers all perform a lot better than some other services I’ve tried. And it’s all about speed anyway. Vähän kallis puolella kuukaudessa jos mennä L2TP,,en,on parasta saada se Giganews timantti IMHO,,en,Steve Canada sanoo,,en,1 maaliskuu,,en,Täytyy antaa sen VyprVPN,,en,Menneisyys,,en,kuukautta ovat olleet aika hyvä minun näkökulmasta asiakkaaksi,,en,Yksi asia mitä voin sanoa vaikka,,en,että se on kallista ostaa paras suunnitelma kuukaudessa,,en,Muihin verrattuna,,en,se on kalliimpia VyprVPN,,en,Sanon tämän,,en,verkko on melko nopea ja luotettava,,en,On olemassa hyviä valintoja palvelimille,,en,mutta ei miljoona,,en,Jos se ei varten kuukaudessa hinta,,en,se olisi lähes täydellinen,,en,RobbieA sanoo,,en,loistava palvelu,,en,Pieni ikkunat App heillä nyt on mahtava,,en,Oltava halvempi,,en,ja ne täytyy pitää lisätä palvelimia,,en,Olen sitä suojelemiseksi asetettu minulle milloin tahansa liityn avoin wifi,,en, is best to get it with Giganews diamond imho.

  13. Steve Canada says:
    March 1st, 2012 klo 9:53 pm

    Gotta hand it to VyprVPN. The past 6 months have been pretty good from my point of view as a customer. One thing I can say though, is that it’s expensive to buy the best plan per month. In comparison to others, it’s more expensive at VyprVPN. Mutta, I’ll say this, the network is pretty fast and reliable. There are good choices for servers, though not a million. If it weren’t for the per month price, it would be almost perfect…

  14. RobbieA says:
    18 maaliskuu, 2012 klo 9:58 pm

    Great service, hands down. The little windows app they have now is awesome. Needs to be cheaper, and they need to keep adding servers. I have it set to protect me anytime I join an open wifi, ja ellei sen asetettu väärään VPN-palvelimen,,en,se suojelee minua aina,,en,En käytä sitä torrent,,en,mutta kuulen ihmiset sanovat tämä ei ole parasta mahdollista palvelua, joka muutenkin,,en,Vähemmän suojaa becdause kyseisen,,en,mattslide sanoo,,en,29 maaliskuu,,en,VyprVPN on ensimmäinen VPN,,en,liittyneiden Giganews sain sen ilmaiseksi,,en,Koskaan nähnyt tarvetta kunnes Ostin kannettavan,,en,Nyt olen periaatteessa aina yhteyden VPN becdause En luota muihin verkkoihin,,en,hotellit,,en,Starbucks,,en,lentokenttä,,en,kaikki jotka,,en,Olen vain jättää sen,,en,yhteyden nopeimpaan ja lähinnä Yhdysvaltain palvelimen minulle,,en,On mukavaa ei tarvitse maksaa sen joko koska olen jo Giganews,,en,Mutta se itsessään on jotenkin kallis,,en,vapaa VPN on sen arvoista,,en,Fusion sanoo,,en,24 toukokuu,,en,Ei huono vapaa VPN ollenkaan,,en, it will protect me everytime. I don’t use it to torrent, but I hear people are saying this isn’t the best service for that anyway. Less for protection becdause of that.

  15. mattslide says:
    March 29th, 2012 klo 1:54 pm

    VyprVPN is my first VPN, having joined Giganews I got it for free. Never really saw the need for it until I bought a laptop. Now I’m basically always connecting to vpn becdause I don’t trust the other networks. Hotels, starbucks, the airport, all that. I just leave it on, connect to the fastest and closest US server to me. It’s nice to not have to pay for it either since I’m already on Giganews. But that itself is kinda expensive. Edelleen, free VPN is worth it.

  16. Fusion says:
    May 24th, 2012 klo 11:24 klo

    Not a bad free vpn at all. Sovellus on ollut saada jatkuvasti paremmin myös,,en,Voisi vielä käyttää jonkin verran työtä,,en,Joskus kaikki palvelimet toimivat, mutta en yleensä saada hyviä nopeudet kun he tekevät,,en,Korkean arvosanan minusta, koska se tulee usenet peräisin giga,,en,Ne hvae rakentaneet pois palvelimet liian,,en,Käytetty Britanniassa palvelimen katsella olympialaisia ​​puhelimessani,,en,12 tammikuu,,en,LOL,,en,kyllä ​​giganews ja vyprvpn on peto,,en,mutta ne myös tehdä paljon alasvientejä ja sen on yhdysvaltalainen yritys,,,en,joten käytä aivojasi,,en,vielä tämä on paras kaikki yhdessä suunnitella ja minä anna sen,,en,Phoenix sanoo,,en,Ei suuri ihmisille, jotka haluavat todellista nimettömänä,,en,He pitävät lokit,,en,ja tulevat olemaan DMCA ystävällinen,,en,Jos DMCA ei ole ongelma,,en,Sitten mikään ei voita Vahva VPN,,en,Jos DMCA tavaraa on kysymys,,en,mikä se on,,en,sitten mikään näistä,,en,top VPN,,en,tarjoajat läheskään,,en,Xcite sanoo,,en,26 huhtikuu,,en. Could still use some work. Sometimes not all the servers work but I normally get good speeds when they do. High marks from me since it comes with usenet from giga. They hvae been building out the servers too. Used the UK server to watch the olympics on my phone.

  17. Anonymous sanoo:
    January 12th, 2013 klo 8:19 klo

    lol…sähköposti…
    yes giganews and vyprvpn is beast. but they also do a lot of takedowns and its a us based company. so use your brain. still this is the best all in one plan and i give it 5 Tähteä.

  18. Phoenix says:
    12 helmikuu, 2014 klo 4:51 pm

    Not great for people who want true anonymity. They keep logs, and are going to be DMCA friendly.

    If DMCA is not an issue, then nothing beats Strong VPN.

    If DMCA stuff is an issue (which it is), then none of these “top VPN” providers come anywhere close.

  19. Xcite says:
    April 26th, 2014 klo 10:58 pm

    En tiedä muista postitse mutta VyprVPN lyöntiä StrongVPN mielestäni,,en,Alkajaisiksi he ovat mobiili sovellus iPhone / Android jota Vahva ei,,en,Vahvat voi olla enemmän palvelimia yhteensä mutta paketit ovat palvelimen erityisiä,,en,VyprVPN antaa kaikki palvelimet kanssa paketin,,en,jos DMCA on kysymys,,en,sinun täytyy käyttää merentakaisten NL tai muiden VPN-palvelimia tahansa tarjoajan,,en,DUH,,en,VyprVPN VPN katsaus VPN ja Usenet arvostelut,,en. For starters they have mobile app for iphone/android which Strong does not. Strong may have more servers total but the packages are server specific. VyprVPN gives you all the servers with the package. Ja, if DMCA is an issue, then you need to be using the overseas NL or other VPN servers on ANY PROVIDER! DUH!

Jätä vastaus

Klikkaa tähdet alla korko.
Hinta
Nopeus
Suojaus
Luotettavuus
Tuki