VyprVPN

Post Icon

VyprVPN är en top notch VPN-tjänst jämfört med de övriga premiumleverantörer – vilket är fantastiskt med tanke på att de är ett relativt nytt företag. Goldenfrog, företaget som driver VyprVPN, är faktiskt från samma grupp som gör Giganews (Usenet leverantör). Giganews har varit en dominerande aktör i Usenet under många år, så det är inte konstigt deras VPN erbjudande går bra för. Lägga till bunten, VyprVPN kunder får nu gratis online lagring med dumper.

Den VPN-tjänst från VyprVPN kan skydda din online-aktivitet och kommunikation vare sig hemma eller på resan. När som helst du ansluter till Internet från skrivbordet eller mobila enhet VyprVPN kan skydda din integritet online och säkerhet. Tjänsten ger appar för skrivbordet (Win / Mac) och mobil (Android / iOS). Appar för mobil är gratis och ingår i tjänsten. Du kan använda VyprVPN tjänsten på mobilnät, Wi-Fi och var som helst du ansluter till Internet. VyprVPN körs på ett nätverk byggt från grunden av ett företag åtagit sig att återställa enskilda’ rättigheter till integritet online.

En av de stora dragen om VyprVPN är möjligheten att använda den med din mobiltelefon, exempelvis din iPad, iPhone, eller Android-telefon / tablett,,en,Detta ger en extra nivå av integritet och säkerhet för alla som använder en smartphone,,en,Med tanke på den mängd data de flesta människor använder på sina mobila enheter,,en,de strategiskt placerade för att serva kunderna ganska bra,,en,Det finns östkusten och västkusten US,,en,Hastigheter är reflekterande av deras strategiska position fokus,,en,med sina användare rapporterar liten eller ingen försämring i anslutningshastighet vid användning av VPN,,en,Eftersom de tillåter filöverföring / P2P / BT nedladdningar,,en,Detta är en stor fördel för alla som delar filer över Internet,,en,Våra hastighet test,,en,Continental amerikanska hastigheter öst och väst var också hög,,en,Så om du funderar på att köpa Usenet service samt,,en,du kan spara en hel del pengar genom att gå med Giganews och köpa Diamond konto,,en. This adds an extra level of privacy and security for anyone using a smartphone. Considering the amount of data most people utilize on their mobile devices, har en VPN där bara vettigt.

vyprvpn windows app location selection

Även VyprVPN bara har ett fåtal länder just nu (Jan 2013 Uppdatera: Land räkningen fortsätter att stiga till 7!), they are strategically positioned to service the customers quite well. There is east coast and west coast US, USA, och Asien (Jan 2013 UPPDATERING: Nu inklusive Kanada!). Speeds are reflective of their strategic position focus, with their users reporting little or no degradation in connection speed when using the VPN. Since they allow file transfer/P2P/BT downloads, this is a big benefit for anyone that shares files over the internet. Our speed tests, såsom visas nedan, var att nå nära 20 megabit per sekund (mb / sek) ladda ner med VPN på en utomeuropeiska internationell koppling (Amsterdam). Continental US speeds East and West were also high, över 2000 Kilobyte per sekund (KB / sek), eller fortfarande runt 17-18 megabit per sekund (mb / sek).

Om du är en Giganews Diamond kund kan du faktiskt få VyprVPN gratis ($15.00/månad värde). So if you’re considering buying Usenet service as well, Förutom att köpa VPN-tjänst, you can save quite a bit of money by going with Giganews and purchasing the Diamond account. Det är en bra kombination när man betänker Giganews har en SSL-kryptering,,en,ger användarna möjlighet att säkert lagra och dela sina filer i molnet,,en,Dumper har integrerat program för Windows,,en,Vare sig på skrivbordet hemma,,en,och dela filer efter behag,,en,Service tillägg som dumper onlinelagring är ett exempel på varför våra redaktörer kurs värdet av VyprVPN så högt,,en,Registrera för VyprVPN använda VPNandUsenetReviews.com och standard,,en,Den dyrare Pro planen också reduceras till endast,,en,Det är en stor rabatt under de ordinarie månadspriser,,en,Klicka på bilden nedan för att läsa mer om det här erbjudandet,,en,VyprVPN visade stora hastigheter från både PPTP och L2TP,,en,med PPTP är snabbaste,,en,För fullständiga resultat och skärm,,en,Vi testade varje server för varje typ av kryptering,,en, och anslutningen är vidare säkrad genom en VPN-tunnel!

Att spetsa erbjudandet, VyprVPN kunder får nu 5GB gratis lagringsutrymme online med dumper. Dumper, även från Giganews, provides users with the ability to securely store and share their files in the cloud. Dump Truck has integrated apps for Windows, Mac, Android, och iOS. Whether on your desktop at home, eller på väg med en mobil enhet, Dumper ger dig möjlighet att ladda upp, nedladdning, synkronisera, and share files at will. Service additions like Dump Truck online storage are an example of why our editors rate the value of VyprVPN so highly.

VyprVPN customers get online storage from Dump Truck for FREE!

VPNandUsenetReviews.com är stolta att kunna erbjuda ett rabattspecialerbjudande för alla VyprVPN kunder! Signup for VyprVPN using VPNandUsenetReviews.com and standard obegränsad VPN-tjänst reduceras till endast $9.99 varje månad! The more expensive Pro plan is also reduced to only $14.99 varje månad! That’s a big discount over the regular monthly prices. Click the image below to learn more about this special offer.

Unlimited VPN only $9.99!

Anmärkning: en 7 dagars moneyback garanti är tillgänglig för alla VyprVPN planer.

Blockerade Länder: VyprVPN förbjuder inte registreringar från något land.

Loggning Policy: Företag Policyn anger att logga data "bibehålls för användning med fakturering, felsökning, serviceerbjudande utvärdering, [Villkor] frågor, [Användningspolicy] frågor, och för hantering av brott som utförs över tjänsten. Vi upprätthåller denna nivå av information på en per-session under minst 90 dagar. "

Juli 2011 Uppdatera: Vi har slutfört en full fart test av VyprVPN L2TP och PPTP-servrar! Varje server på dessa två nätverk testades för nedladdning, ladda upp, och ping. VyprVPN showed great speeds from both PPTP and L2TP, with PPTP being fastest. For full results and screenshots, se vår nyhetssändningen.

Augusti 2011 Uppdatera: Vi har slutfört en full fart test av VyprVPN OpenVPN 160bit och 256bit servrar! We tested every server for each type of encryption. Igen, VyprVPN servrar rökning,,en,För att se de fullständiga resultaten,,en,Vi har en fullständig översyn av VyprVPN app för Giganews,,en,se vår,,en,Tjänsten från VyprVPN fortsätter att förbättras med stora uppdateringar deras VPN ansökan för stationära datorer och nya versioner av program för mobila enheter,,en,VyprVPN är nu,,en,Ta en titt på installation,,en,och se våra hastighetstestresultat,,en,Goldenfrog fortsätter att flytta målstolparna med VyprVPN genom att lägga till Chameleon ™ VPN som förvanskar OpenVPN paketdata,,en,Detta är definitivt en avancerad erbjudande för personliga VPN och i kombination med deras vansinniga tillväxt av servrar och IP-adresser,,en,Ny prisstruktur från VyprVPN ger djup rabatt för årliga abonnemang,,en,månadskostnaden för deras toppskiktet planen minskas från $ 19.99 / månad till $ 10 / månad då faktureras årligen,,en,VyprVPN lägger till en ny,,en. To see the complete results, läs vår nyhetssändningen.

September 2011 Uppdatera: VyprVPN har lagt till en ny fransk server för alla sina befintliga VPN-protokoll! Detta innebär att antalet länder erbjuds upp till 5. Kolla in vår nyhetssändningen för alla detaljer.

Januari 2012 Uppdatera: VyprVPN har lagt till en ny tysk server för alla sina befintliga VPN-protokoll! Detta innebär att antalet länder erbjuds upp till 6. De har också släppt en VPN-klientprogram för alla Windows-användare. Kolla in vår nyhetssändningen för alla detaljer.

Februari 2012 Uppdatera: We have a full review of the VyprVPN app for Giganews, kolla upp det!

Oktober 2012 Uppdatera: VyprVPN har uppdaterat Windows VPN-appen tre gånger hittills i år och lagt servrar i Austin, TX! See our skärmbild av det nya VyprVPN Windows App programvara!

Januari 2013 Uppdatera: The service from VyprVPN continues to improve with big updates to their VPN application for desktops and new releases of apps for mobile devices (Android / iOS). VyprVPN is now 100% integrerad med din iPhone / iPad med “On Demand” anslutning och enklare än någonsin med desktop widgets tillgängliga för Android.

Mars 2014 Uppdatera: Vi har lagt till en översyn av VyprVPN App för Android! Take a look at setup, den kraftfulla widget, and view our speed test results. Vår djupgående översyn av VyprVPN app för Android har allt! Goldenfrog continues to move the goal posts with VyprVPN by adding Chameleon™ VPN that scrambles OpenVPN packet data. This is definitely an advanced offering for personal VPNs and combined with their insane growth of servers and IPs, VyprVPN är ett stort värde på endast $ 10 / månad. New pricing structure from VyprVPN provides deep discount for annual subscriptions, monthly cost of their top tier plan is reduced from $19.99/month to $10/month when billed annually. VyprVPN adds a new “först” nivå planen ovan “för” med upp till 3 anslutningar och dubbla dumper online lagring (50GB). Tillväxten i länder har gått från,,en,VyprVPN har expanderat som galna,,en,Landet räkna har gjort en stadig klättring och nu uppgår till,,en,VyprVPN planer har förändrats lite med ett nytt tillägg läggs i mitten prisintervallet för $ 9.99 / month,,en,Både mellersta och höga planer omfattar flera protokoll,,en,och nu finns också flera anslutningar,,en,Flera anslutningar är stor för att dela VPN bland skillnaden enheter och användare,,en,På prissättningen sidan,,en,VyprVPN har släppt några djupa rabatter på årliga planer,,en,Rabatter så galen,,en,besparingarna för ett år blir uppenbart vid ungefär,,en,kan du nu köpa,,en,månader till priset av,,en,Användare som kan registrera dig för ett år kan minska sin per månad till så lågt som,,en,Kudos till VyprVPN för att fortsätta den stadiga marschen,,en,Ytterligare förbättringar av VyprVPN app,,en <10 till mer än 37!

Januari 2015 Uppdatera: VyprVPN has been expanding like mad! The country count has been making a steady climb and now stands at 47. VyprVPN plans have changed a bit with a new addition added in the middle price range for $9.99/month. Both the middle and high plans include multiple protocols, and now also include multiple connections. Multiple connections is great for sharing the VPN among difference devices and users. On the pricing side, VyprVPN has released some deep discounts on yearly plans. Discounts so crazy, the savings for a year becomes obvious at about 6 månader. I grund och botten, you can now buy 12 months for the price of 6! Users able to signup for a year can reduce their per month to as low as $6.67! Kudos to VyprVPN for continuing the steady march. Additional improvements to the VyprVPN app, integration med andra 3rd partiprogram,,en,Synology NAS,,hr,och en utökad dumper onlinelagring är också anmärkningsvärt,,en,Användare på den billigaste planen get 10GB,,en,mitten blir 25GB,,en,och VyprVPN Premier planen blir 50GB,,en,James,,en,23 dec,,en,Jag älskar VyprVPN,,en,Jag är redan Giganews abonnent,,en,så det faktum att de erbjuder denna VPN-tjänst gratis med Giganews konto är fantastisk,,en,Hittills har jag använt VyprVPN på min hemdator,,en,och Android,,en,Jag har varit riktigt nöjd med resultatet på varje,,en,Hastigheter är bra och inställningen är ganska minimal,,en,Allt som allt en riktigt bra val för VPN,,en,även om du var tvungen att betala per månad,,en,Men eftersom jag inte,,en,Det är ännu bättre,,en,Paulus säger,,en,Jag har VyprVPN setup för min dator och iPad och jag älskar det,,en,Det är bra att det fungerar på min Mac och iPad,,en (Synology NAS, etc), and an expanded Dump Truck online storage are also noteworthy. Users on the least expensive plan get 10GB, middle gets 25GB, and the VyprVPN Premier plan gets 50GB.

Information
Kostnad per 1 Månad $9.99 till $19.99 (varierar)
Kostnad per 3 Månader $29.97 till $59.97 (varierar)
Kostnad per 6 Månader $59.94 till $119.94 (varierar)
Kostnad per år $80.04 till $120.00 (varierar)
Minsta Term Inget
Låg Plan Term 1 Månad
Låg Plan protokoll PPTP
Låg planen IP Delad
Låg Plan kosta $9.99
Medel Plan Term 1 Månad
Medel Plan protokoll PPTP, L2TP, OpenVPN, Chameleon
Medel planen IP Delad
Medel Plan kosta $14.99
Hög Plan Term 1 Månad
Hög Plan protokoll PPTP, L2TP, OpenVPN, Chameleon
Hög planen IP Delad
Hög Plan kosta $19.99
IP Shared
IP Dedicated
Maxhastighet
Obegränsad bandbredd
Protokoll PPTP
Protokoll SSTP
Protokoll L2TP IPSec
Protokoll OpenVPN
Kräver programvara OpenVPN Endast
Programvara Typ Proprietary
Länder som erbjuds 47
Få Free Trial nu
File Dela P2P
VyprVPN4.6489898989920
Visit Site

19 Svar på “VyprVPN”

  1. James säger:
    December 23rd, 2010 vid 1:37 pm

    I love VyprVPN. Först, I’m already a Giganews subscriber, so the fact that they offer this VPN service free with the Giganews account is awesome.

    So far I’ve used VyprVPN on my home computer, laptop, and android phone. I’ve been really happy with the performance on each. Speeds are good and setup is pretty minimal.

    All in all a really good choice for VPN, even if you had to pay per month! But since I don’t, it’s even BETTER!

  2. Paul says:
    21 april, 2011 vid 5:27 pm

    I have VyprVPN setup for my computer and iPad and I love it! It’s great that it works on my Mac and iPad. Jag känner mig mycket säkrare surfning och nedladdning nu,,en,Hastigheter är verkligen riktigt snabb,,en,Jag vet inte ens märker någon avmattning när jag är på deras VPN,,en,PhysX säger,,en,12 maj,,en,Stort fan av VyprVPN eftersom den rullas ut med Giganews diamant medlemskap paket,,en,jag använder det,,en,hemma och jag alltid använda den på min laptop när jag är ute på oskyddade wifi,,en,Hastigheterna jag få hemma är fantastiskt det nästan maxar min 30mbs kabelanslutning,,en,Jag har aldrig kallat stöd,,en,men om dess något liknande Giganews det ska vara bra,,en,Definitivt bra skydd,,en,håller mig trygg och säker,,en,stjärnor runt,,en,Sean säger,,en,Som en nivå II Systemadministratör med en examen i informationssäkerhet,,en,integritet är en ultimat angelägenhet för mig på webben,,en. Speeds are really really fast! I don’t even notice any slowdown when I am on their VPN!

  3. physX says:
    May 12th, 2011 vid 6:52 pm

    Huge fan of vyprvpn since it rolled out with giganews diamond membership package. I use it 24/7 at home and I always use it on my laptop when I’m out on unprotected wifi. The speeds I get at home are fantastic it almost maxes my 30mbs cable connection. I’ve never called support, but if its anything like giganews it should be fine. Definitely great protection, keeps me safe and secure! 5 stars all around!

  4. Sean says:
    2 juni, 2011 vid 10:22 pm

    As a Level II Systems Administrator with a Degree in Information Security, privacy is an ultimate concern of mine on the web. När Comcast frågade mig varför min bandbredd var så högt jag sa bara dem ”inte med att göra.” Tack vare min diamant konto på Giganews som innehåller SSL-anslutningar samt VyprVPN,,en,det verkligen var bara att,,en,Jag skulle definitivt rekommendera VyprVPN till alla som vill säkra sin internetuppkoppling,,en,Och om du redan är Giganews kund,,en,uppgraderingen är värt att få VyprVPN,,en,Glenn säger,,en,16 juni,,en,Jag har använt ett par andra leverantörer men ingen av dem jämföra med VyprVPN och Giganews,,en,Deras kundsupport är utmärkt och de alltid gör sitt bästa för att lösa ditt problem så snart som möjligt,,en,Förutom att ha den bästa retention vid Giganews och ge SSL-kryptering,,en,de har VyprVPN med L2TP VPN,,en,Detta överträffar definitivt alla VPN-tjänster där ute,,en, it truly was just that. I would definitely reccomend VyprVPN to anyone looking to secure their internet connection. And if you’re already a Giganews customer, the upgrade is worth it to get VyprVPN.

  5. Glenn says:
    June 16th, 2011 vid 12:45 vid

    I have used a couple of other providers but none of them compare to VyprVPN and Giganews. Their customer support is superb and they always do their best to resolve your problem as soon as possible. Besides having the best retention at Giganews and providing SSL encryption, they have VyprVPN with L2TP VPN. This definitely surpasses all VPN services out there. Tack för att kontinuerligt tillhandahålla bra tjänster till samhället,,en,Jag mår mycket bättre med hjälp av Usenet med SSL och VyprVPN,,en,Jag får min VyprVPN från min Giganews prenumeration,,en,men jag kan inte klaga om det alls,,en,L2TP installera var lite tråkiga,,en,men det fungerade för mig just off the bat,,en,win7,,ar,I princip lämna den på hela tiden och ansluta till den brittiska servern eftersom det har varit upp,,en,Innan dess var jag på en amerikansk DC server jag tror,,en,Jag kommer inte riktigt kommentera priset eftersom det kommer fri med min usenet prenumeration,,en,Jag har den på med Usenet och jag märker inte mycket fart minskning, men det finns vissa,,en,Jag är i Storbritannien så det är bättre eftersom de hadded servern,,en,Tillförlitlighet verkar bra,,en,det har inte varit nere när jag har varit på nätet,,en. I feel much better using usenet with SSL and VyprVPN!

  6. Anonym säger:
    10 juli, 2011 vid 9:48 pm

    I get my VyprVPN from my Giganews subscription, but I can’t complain about it at all. The L2TP install was a little bit tedious, but it worked for me right off the bat (Win7). I basically leave it on all the time and connect to the UK server since it’s been up. Before that I was on a US DC server I believe. I won’t really comment on price because it comes free with my usenet subscription. I do have it on with usenet and I don’t notice much speed decrease but there is some. I’m in the UK so it’s better since they hadded that server. Reliability seems fine, it hasn’t been down anytime I’ve been online…ännu. Instruktionerna för installation är trevliga,,en,men jag önskar att det var ett program där jag klickade precis bredvid,,en,Diamond säger,,en,Love my diamond konto med Giganews,,en,Ger mig ultrahög hastighet usenet,,en,med den bästa retentionen,,en,Plus det ger mig MIMO nyhetsläsare och VyprVPN,,en,Ända sedan de lagt VyprVPN Jag har använt det religiöst,,en,Jag har det i princip hela tiden,,en,Det var lite svårt att ställa,,en,Deras instruktioner är fullständig, men det är många steg att installera L2TP,,en,Jag har inte OpenVPN,,en,så jag vet inte om det,,en,Jag använder främst L2TP eftersom det är säkrare än PPTP,,en,Setup tog ungefär,,en,minuter men det fungerade ont han först försöka,,en,Du måste ställa flera gånger om du vill ha en annan anslutning till varje server,,en,Inte svårt,,en,bara extra steg,,en, but I wish it was like an application where I just clicked next!

  7. Diamond says:
    23 juli, 2011 vid 9:52 pm

    Love my diamond account with Giganews. Gives me ultra high speed usenet, with the best retention. Plus it gives me MIMO newsreader and VYPRVPN! Ever since they added VYPRVPN I have been using it religiously. I basically have it on all the time. It was a little difficult to setup. Their instructions are complete but it is a lot of steps to setup L2TP. I don’t have OpenVPN, so I don’t know about that. I mainly use L2TP because it’s more secure than PPTP. SEtup took about 10 minutes but it worked ont he first try. You have to setup multiple times if you want to have a different connection to each server. Not hard, just extra steps. Mina hastigheter genom VyprVPN är alltid bra,,en,Jag ladda ner från Usenet med det på,,en,titta på videos,,en,bläddra,,en,skicka e-mail,,en,inga problem,,en,Jag har inte speed test,,en,men det verkar bra,,en,Definitivt skulle rekommendera att gå med Giganews och VyprVPN,,en,Vita säger,,en,Kan inte gå fel med VyprVPN och Giganews,,en,Visst planen kostar en hel del på $ 35 / mo, men du får den bästa Usenet i branschen,,en,en nyhetsläsare,,en,och snart online-lagring,,en,Jag använder VPN religously och i princip har det på hela dagen,,en,Spela med det,,en,i princip allt,,en,har inte haft några problem,,en,Alla gång i en stund jag tycker jag har brutits, men jag kan inte säga om det är jag eller tjänsten,,en,bara återansluta tar en andra ändå,,en. I download from Usenet with it on, watch videos, browse, send emails, no problem. I haven’t speed test, but it seems good. Definitely would recommend going with Giganews and VYPRVPN!

  8. Vita says:
    7 sep, 2011 vid 1:47 pm

    Can’t go wrong with VyprVPN and Giganews. Sure the plan costs quite a bit at $35/mo but you get the best usenet in the business, a newsreader, VPN, and soon online storage. I use the VPN religously and basically have it on all day. Play games with it, browse, nedladdning, watch videos, basically everything. haven’t had any problems. Everyone once in awhile I find I’ve been disconnected but I can’t tell if that’s me or the service. Reconnecting only takes a second anyway. när jag sätter upp det tog lite men jag kunde få ner för första gången utan problem och det fungerade bra,,en,Har inte slutat,,en,Jag gjorde en speed test och fick som 18mbps som är gott snabbt,,en,mandein säger,,pt,21 november,,en,Bra lilla VPN,,en,Använd den på min laptop,,en,för pris orsak det är gratis till mig med Usenet,,en,för hastighet,,en,USA servrar är supersnabb,,en,för skydd eftersom dess mycket bättre än att vara på öppen wifi,,en,för tillförlitlighet,,en,eftersom jag inte har haft några verkliga problem,,en,som inte faktiskt orsakas av mig,,en,stöd för att besvara min e-post efter att jag orsakade problem,,en,hosato säger,,en,6 december,,en,lång tid giga kund i princip använda VyprVPN eftersom det gick Giganews,,en,Jag känner inte till någon som verkligen köper det separat ändå,,en. Hasn’t stopped. I did a speed test and got like 18mbps which is plenty fast.

  9. mandein says:
    November 21st, 2011 vid 11:08 vid

    Good little VPN. Use it on my laptop. 5 for price cause it’s free to me with usenet. 5 for speed, the us servers are super fast. 5 for protection since its much better than being on open wifi. 5 for reliability, since I haven’t had any real problems (that weren’t actually caused by me). 5 for support for answering my email after I caused problems!

  10. hosato says:
    December 6th, 2011 vid 2:06 pm

    long time giga customer basically using vyprvpn since it joined giganews. i don’t know of anybody who really buys it separately anyway. hastigheterna har alltid varit bra om de var expanderar fler servrar för några månader sedan,,en,verkar som senaste månaderna ahve varit om Windows app,,en,bra app mer än gör jobbet,,en,inte alltför fancy men,,en,Ingen säger,,no,Fick VyprVPN gratis med min Giganews konto och ha velat det,,en,Gillar verkligen den nya lilla app de har,,en,Tog mig för evigt för att lägga till alla servrar innan,,en,Servrar är snabb och jag får bra hastigheter utanför dem,,en,Jag använder det också på min laptop också utan extra kostnad,,en,Kel säger,,ar,15 februari,,en,VyprVPN är mycket snabbare än många andra VPN jag har provat,,en,De har färre servrar i fråga om val,,en,men servrarna alla utför mycket bättre än andra tjänster jag har provat,,en,Och det handlar om hastighet ändå,,en. seems like last few months ahve been about the windows app. good app more than does the job, not too fancy though.

  11. Ingen says:
    12 februari, 2012 vid 1:22 pm

    Got VyprVPN free with my Giganews account and have liked it. REally like the new little app they have. Took me forever to add all the servers before. Servers are fast and I get good speeds off them. I also use it on my laptop too for no additional cost.

  12. Kel says:
    February 15th, 2012 vid 11:05 vid

    Vyprvpn is WAY faster than a lot of other vpn’s I’ve tried. They have less servers in terms of choices, but the servers all perform a lot better than some other services I’ve tried. And it’s all about speed anyway. Lite på dyra sida per månad om du går för L2TP,,en,är bäst att få det med Giganews diamant imho,,en,Steve Canada säger,,en,1 mars,,en,Måste lämna det till VyprVPN,,en,Det förflutna,,en,månaderna har varit ganska bra ur min synvinkel som kund,,en,En sak som jag kan säga om,,en,är att det är dyrt att köpa den bästa planen per månad,,en,I jämförelse med andra,,en,det är dyrare på VyprVPN,,en,Jag säger detta,,en,nätverket är ganska snabb och tillförlitlig,,en,Det är bra val för servrar,,en,men inte en miljon,,en,Om det inte vore för den per månad pris,,en,det skulle vara nästan perfekt,,en,RobbieA säger,,en,bra service,,en,Den lilla fönster app har de nu är awesome,,en,Måste vara billigare,,en,och de måste fortsätta att lägga till servrar,,en,Jag har den inställd på att skydda mig när jag med en öppen wifi,,en, is best to get it with Giganews diamond imho.

  13. Steve Canada says:
    March 1st, 2012 vid 9:53 pm

    Gotta hand it to VyprVPN. The past 6 months have been pretty good from my point of view as a customer. One thing I can say though, is that it’s expensive to buy the best plan per month. In comparison to others, it’s more expensive at VyprVPN. Men, I’ll say this, the network is pretty fast and reliable. There are good choices for servers, though not a million. If it weren’t for the per month price, it would be almost perfect…

  14. RobbieA says:
    18 mars, 2012 vid 9:58 pm

    Great service, fällt. The little windows app they have now is awesome. Needs to be cheaper, and they need to keep adding servers. I have it set to protect me anytime I join an open wifi, och om dess uppsättning till fel VPN-servern,,en,Det kommer att skydda mig varje gång,,en,Jag använder inte den att torrent,,en,men jag hör folk säga detta är inte den bästa servicen för att ändå,,en,Mindre skydd becdause av det,,en,mattslide säger,,en,29 mars,,en,VyprVPN är min första VPN,,en,har gått med Giganews jag fick den gratis,,en,Aldrig verkligen såg behovet av det tills jag köpte en bärbar dator,,en,Nu är jag i princip alltid anslutning till VPN becdause jag inte litar på andra nätverk,,en,hotell,,en,starbucks,,en,flygplatsen,,en,allt det,,en,Jag lämnar bara det på,,en,ansluta till den snabbaste och närmast USA server till mig,,en,Det är skönt att inte behöva betala för det heller eftersom jag är redan på Giganews,,en,Men det i sig är ganska dyrt,,en,gratis VPN är värt det,,en,Fusion säger,,en,24 maj,,en,Inte en dålig gratis vpn alls,,en, it will protect me everytime. I don’t use it to torrent, but I hear people are saying this isn’t the best service for that anyway. Less for protection becdause of that.

  15. mattslide says:
    March 29th, 2012 vid 1:54 pm

    VyprVPN is my first VPN, having joined Giganews I got it for free. Never really saw the need for it until I bought a laptop. Now I’m basically always connecting to vpn becdause I don’t trust the other networks. Hotels, starbucks, the airport, all that. I just leave it on, connect to the fastest and closest US server to me. It’s nice to not have to pay for it either since I’m already on Giganews. But that itself is kinda expensive. Fortfarande, free VPN is worth it.

  16. Fusion says:
    May 24th, 2012 vid 11:24 vid

    Not a bad free vpn at all. App har varit att få stadigt bättre för,,en,Kan fortfarande använda en del arbete,,en,Ibland inte alla servrar fungerar men jag får normalt bra hastigheter när de gör,,en,Hög varumärken från mig eftersom det kommer med Usenet från giga,,en,De hvae byggt ut servrarna för,,en,Används den brittiska server för att titta på OS på min telefon,,en,12 januari,,en,Ja Giganews och VyprVPN är odjuret,,en,men också göra en hel del nedtagningar och dess ett USA-baserat företag,,en,så använd din hjärna,,en,fortfarande är den bästa alla i en plan och jag ger den,,en,Phoenix säger,,en,Inte bra för människor som vill sann anonymitet,,en,De håller loggar,,en,och kommer att vara DMCA friendly,,en,Om DMCA är inte en fråga,,en,då inget slår Strong VPN,,en,Om DMCA stuff är en fråga,,en,vilket det är,,en,då ingen av dessa,,en,top VPN,,en,leverantörer komma någonstans nära,,en,Xcite säger,,en,26 april,,en. Could still use some work. Sometimes not all the servers work but I normally get good speeds when they do. High marks from me since it comes with usenet from giga. They hvae been building out the servers too. Used the UK server to watch the olympics on my phone.

  17. Anonym säger:
    January 12th, 2013 vid 8:19 vid

    lol…e-post…
    yes giganews and vyprvpn is beast. but they also do a lot of takedowns and its a us based company. so use your brain. still this is the best all in one plan and i give it 5 stjärnor.

  18. Phoenix says:
    12 februari, 2014 vid 4:51 pm

    Not great for people who want true anonymity. They keep logs, and are going to be DMCA friendly.

    If DMCA is not an issue, then nothing beats Strong VPN.

    If DMCA stuff is an issue (which it is), then none of these “top VPN” providers come anywhere close.

  19. Xcite says:
    April 26th, 2014 vid 10:58 pm

    Vet inte om den andra stolpen men VyprVPN slår StrongVPN enligt min mening,,en,Till att börja med har de mobila app för iPhone / Android som Strong inte,,en,Starka kan ha fler servrar totalt men paketen är server specifika,,en,VyprVPN ger dig alla servrar med paketet,,en,om DMCA är en fråga,,en,då du måste använda de utomeuropeiska NL eller andra VPN-servrar på någon leverantör,,en,DUH,,en,VyprVPN VPN Recension av VPN och Usenet Recensioner,,en. For starters they have mobile app for iphone/android which Strong does not. Strong may have more servers total but the packages are server specific. VyprVPN gives you all the servers with the package. Och, if DMCA is an issue, then you need to be using the overseas NL or other VPN servers on ANY PROVIDER! DUH!

Lämna ett svar

Klicka stjärnor nedan för att betygsätta.
Pris
Hastighet
Skydd
Tillförlitlighet
Stöd