VyprVPN

Post Icon

VyprVPN є кращий сервіс паз VPN в порівнянні з іншими постачальниками преміум-класу – що дивно, з огляду на, що вони є відносно нової компанії,,en,Goldenfrog,,en,Giganews був домінуючим гравцем в Usenet протягом багатьох років,,en,так що не дивно, їх VPN пропозицію робить занадто добре,,en,Додавання до розшарування,,en,Послуга VPN від VyprVPN може захистити вашу онлайн-активність і зв'язок будь то вдома чи на ходу,,en,У будь-який час підключення до Інтернету з вашого робочого столу або мобільного пристрою VyprVPN може захистити вашу онлайн конфіденційність і безпеку,,en,Служба надає додатки для робочого столу,,en,Додатки для мобільних пристроїв безкоштовно і включені в службі,,en,Ви можете скористатися послугою VyprVPN на стільникових мережах,,en,громадський Wi-Fi і в будь-якому місці підключення до Інтернету,,en,VyprVPN працює в мережі, побудованої з нуля компанією прихильною відновлюють осіб,,en,або Android телефон / планшет,,en. Goldenfrog, компанія, яка працює VyprVPN, насправді з тієї ж групи, що робить Giganews (Постачальник Usenet). Giganews has been a dominant player in Usenet for many years, so it’s no wonder their VPN offering is doing well too. Adding to the bundle, Клієнти VyprVPN в даний час отримують безкоштовна онлайн зберігання з самоскид.

The VPN service from VyprVPN can protect your online activity and communications whether at home or on the go. Anytime you connect to the internet from your desktop or mobile device VyprVPN can protect your online privacy and security. The service provides apps for the desktop (Win / Mac) і мобільний (Android / IOS). Apps for mobile are free and included in the service. You can use the VyprVPN service on cellular networks, public Wi-Fi and anywhere you connect to the Internet. VyprVPN runs on a network built from the ground up by a company committed to restoring individuals’ права на конфіденційність в Інтернеті.

Одним з чудових можливостей VyprVPN є можливість використовувати його за допомогою мобільного пристрою, таких, як ваш Ipad, iPhone, or Android phone/tablet. Це додає додатковий рівень безпеки і конфіденційності для тих, хто за допомогою смартфона,,en,З огляду на обсяг даних, більшість людей використовують на своїх мобільних пристроях,,en,вони стратегічно розташовані для обслуговування клієнтів досить добре,,en,Існує східне узбережжя і західне узбережжя США,,en,Швидкості відображають їх стратегічної спрямованості позиції,,en,з їх користувачами звітності мало чи ні погіршення швидкості з'єднання при використанні VPN,,en,Так як вони дозволяють передачі файлів / P2P / завантаження BT,,en,це є великою перевагою для тих, хто розділяє файли через Інтернет,,en,Наші тести швидкості,,en,Continental США швидкості Схід і Захід були також високі,,en,Так що, якщо ви роздумуєте про покупку Usenet служби, а також,,en,Ви можете заощадити трохи грошей, йдучи з Giganews і покупкою рахунків Діамантових,,en. Considering the amount of data most people utilize on their mobile devices, мають VPN там просто має сенс.

vyprvpn windows app location selection

Хоча VyprVPN має тільки декілька країн прямо зараз (Січень 2013 Оновлення: Кількість Країна продовжує зростати в 7!), they are strategically positioned to service the customers quite well. There is east coast and west coast US, США, та Азії (Січень 2013 UPDATE: Тепер в тому числі Канада!). Speeds are reflective of their strategic position focus, with their users reporting little or no degradation in connection speed when using the VPN. Since they allow file transfer/P2P/BT downloads, this is a big benefit for anyone that shares files over the internet. Our speed tests, як показано нижче, досягали близько до 20 мегабіт в секунду (Мб / сек) скачати по VPN на зарубіжних міжнародний зв'язок (Амстердам). Continental US speeds East and West were also high, на 2000 Кілобайт в секунду (KB / сек), або ще навколо 17-18 мегабіт в секунду (Мб / сек).

Якщо ви є клієнтом Giganews Алмазний ви можете отримати VyprVPN безкоштовно ($15.00/значення місяця). So if you’re considering buying Usenet service as well, на додаток до покупки послуг VPN, you can save quite a bit of money by going with Giganews and purchasing the Diamond account. Це відмінна комбінація, коли ви вважаєте Giganews має шифрування SSL,,en,надає користувачам можливість безпечно зберігати і ділитися своїми файлами в хмарі,,en,Самоскид має вбудовані додатки для Windows,,,en,Якщо на вашому робочому столі вдома,,en,і обмінюватися файлами за бажанням,,en,Послуги доповнення, як Dump Truck онлайну-сховище є прикладом того, чому нашій швидкості редакторів величини VyprVPN так високо,,en,Реєстрація для VyprVPN використання VPNandUsenetReviews.com і стандарт,,en,Дорожчий Pro план також зводиться тільки,,en,Це велика знижка в порівнянні зі звичайними щомісячними цінами,,en,Натисніть на зображення нижче, щоб дізнатися більше про це спеціальну пропозицію,,en,VyprVPN показав великі швидкості від обох протоколів PPTP і L2TP,,en,з PPTP є найшвидшим,,en,Повні результати і скріншоти,,en,Ми протестували кожен сервер для кожного типу шифрування,,en, і з'єднання подальшого забезпечені VPN тунелю!

Для повноти пропозиції, Клієнти VyprVPN в даний час отримують 5ГБ вільного Інтернет-сховище з самоскид. Самоскид, також з Giganews, provides users with the ability to securely store and share their files in the cloud. Dump Truck has integrated apps for Windows, Mac, Android, і IOS. Whether on your desktop at home, або в дорозі за допомогою мобільного пристрою, Самоскид дає вам можливість завантажити, скачати, синхронізувати, and share files at will. Service additions like Dump Truck online storage are an example of why our editors rate the value of VyprVPN so highly.

VyprVPN customers get online storage from Dump Truck for FREE!

VPNandUsenetReviews.com рада запропонувати зі знижкою спеціальна пропозиція для всіх клієнтів VyprVPN! Signup for VyprVPN using VPNandUsenetReviews.com and standard необмежений сервіс VPN зводиться до тільки $9.99 помісячно! The more expensive Pro plan is also reduced to only $14.99 помісячно! That’s a big discount over the regular monthly prices. Click the image below to learn more about this special offer.

Unlimited VPN only $9.99!

Замітка: A 7 день повернення грошей гарантія доступна для всіх тарифних планів VyprVPN.

Заблоковані Країни: VyprVPN не забороняє реєстрацій з будь-якої країни.

Політика Вхід: ПОЛІТИКА КОМПАНІЇ держави, що лісозаготівельні дані "підтримується для використання з білінгу, пошук несправностей, оцінка пропозиція послуг, [Умови надання послуг] проблемах, [Політика допустимого використання] проблемах, і для обробки злочину здійснюється за послугою. Ми підтримуємо цей рівень інформації на кожного сеансу основі, принаймні, 90 днів ".

Липня 2011 Оновлення: Ми завершили повна швидкість тест VyprVPN L2TP і PPTP серверів! Кожен сервер на цих двох мереж був перевірений для скачування, завантажувати, and ping. VyprVPN showed great speeds from both PPTP and L2TP, with PPTP being fastest. For full results and screenshots, ознайомтеся з нашими інформаційний бюлетень.

Серпня 2011 Оновлення: Ми завершили повний тест швидкості з 160bit і 256 серверів VyprVPN OpenVPN! We tested every server for each type of encryption. Знову, Сервери VyprVPN диміли,,en,Щоб побачити повні результати,,en,У нас є повний огляд додатки VyprVPN для Giganews,,en,дивіться наші,,en,Послуга від VyprVPN продовжує поліпшуватися з великими оновленнями для їх VPN додатки для настільних комп'ютерів і нових версій програм для мобільних пристроїв,,en,VyprVPN зараз,,en,Подивіться на установку,,en,і переглянути наші результати тестування швидкості,,en,наш,,en,Goldenfrog продовжує рухатися повідомленнями мети з VyprVPN додавання Хамелеон ™ VPN, який зашифровує дані пакета OpenVPN,,en,Це, безумовно, просунуте пропозицію для особистих мереж VPN і в поєднанні з їх божевільним зростанням серверів і IP-адрес,,en,Нова структура цін від VyprVPN забезпечує глибоку знижку на річну передплату,,en,щомісячна вартість їх верхнього плану рівня знижена з $ 19,99 / місяць до $ 10 / місяць, коли рахунок щорічно,,en,VyprVPN додає новий,,en. To see the complete results, Будь ласка, прочитайте нашу інформаційний бюлетень.

Вересень 2011 Оновлення: VyprVPN додав новий французький сервер для всіх існуючих протоколів VPN! Це призводить ряд країн запропонували до 5. Ознайомтеся з нашою інформаційний бюлетень для всіх деталей.

Січень 2012 Оновлення: VyprVPN додав новий німецький сервер для всіх існуючих протоколів VPN! Це призводить ряд країн запропонували до 6. Вони також випустили клієнтську програму VPN для всіх користувачів Windows,. Ознайомтеся з нашою інформаційний бюлетень для всіх деталей.

Лютого 2012 Оновлення: We have a full review of the VyprVPN app for Giganews, зацени!

Жовтень 2012 Оновлення: VyprVPN оновила Windows VPN App три рази в цьому році і додав серверів в Остіні, Техас! See our скріншоти нового VyprVPN Програмне забезпечення для Windows App!

Січень 2013 Оновлення: The service from VyprVPN continues to improve with big updates to their VPN application for desktops and new releases of apps for mobile devices (Android / IOS). VyprVPN is now 100% інтегрована з iPhone / IPad з “За Вимогу” Підключення і простіше, ніж коли-небудь з віджети робочого столу, доступні для Android.

Березня 2014 Оновлення: Ми додали огляд VyprVPN додаток для Android! Take a look at setup, потужний віджет, and view our speed test results. Our в поглибленого огляду VyprVPN додаток для Android є всі! Goldenfrog continues to move the goal posts with VyprVPN by adding Chameleon™ VPN that scrambles OpenVPN packet data. This is definitely an advanced offering for personal VPNs and combined with their insane growth of servers and IPs, VyprVPN є велике значення в тільки $ 10 / місяць. New pricing structure from VyprVPN provides deep discount for annual subscriptions, monthly cost of their top tier plan is reduced from $19.99/month to $10/month when billed annually. VyprVPN adds a new “перший” План рівень вище “для” с до 3 з'єднання і двічі Самоскид онлайн-сховище (50Гігабайт). Зростання в країнах пішов з,,en,VyprVPN розширюється як очманілий,,en,Відлік країни вносить стійкий підйом, і тепер стоїть на,,en,VyprVPN плани змінилися трохи з новим доповненням доданого в середньому діапазоні цін за $ 9,99 / місяць,,en,І середні і високі плани включають в себе безліч протоколів,,en,і тепер також включають в себе кілька з'єднань,,en,Кілька з'єднань відмінно підходить для спільного використання VPN між різницевими пристроями і користувачами,,en,На стороні ціноутворення,,en,VyprVPN випустила деякі глибокі знижки на річні плани,,en,Знижки настільки божевільні,,en,економія за рік стає очевидним, приблизно,,en,в основному,,en,Тепер ви можете купити,,en,місяців за ціною,,en,Користувачі, здатні підписатися на рік може скоротити їх за місяць до мінімального,,en,Престижність VyprVPN для продовження стійкого марш,,en,Додаткові поліпшення в VyprVPN додаток,,en <10 більш ніж 37!

Січень 2015 Оновлення: VyprVPN has been expanding like mad! The country count has been making a steady climb and now stands at 47. VyprVPN plans have changed a bit with a new addition added in the middle price range for $9.99/month. Both the middle and high plans include multiple protocols, and now also include multiple connections. Multiple connections is great for sharing the VPN among difference devices and users. On the pricing side, VyprVPN has released some deep discounts on yearly plans. Discounts so crazy, the savings for a year becomes obvious at about 6 місяці. Basically, you can now buy 12 months for the price of 6! Users able to signup for a year can reduce their per month to as low as $6.67! Kudos to VyprVPN for continuing the steady march. Additional improvements to the VyprVPN app, Інтеграція з іншими платформами третіх сторін,,en,Synology NAS,,hr,і т.д.,,en,і розширений самоскид онлайн-сховище також заслуговують на увагу,,en,Користувачі по найменш дорогим плануйте 10GB,,en,середній отримує 25GB,,en,і план VyprVPN Premier отримує 50GB,,en,хамелеон,,en,OpenVPN тільки,,en,Отримати безкоштовну пробну версію зараз,,en,Джеймс,,en,говорить,,en,23 грудня,,en,Я люблю VyprVPN,,en,Я вже передплатник Giganews,,en,тому той факт, що вони пропонують цю послугу безкоштовно VPN з рахунком Giganews є дивним,,en,До сих пір я використовував VyprVPN на моєму домашньому комп'ютері,,en,і андроїд телефон,,en,Я був дуже задоволений продуктивністю по кожному,,en,Швидкості хороші і настройка досить мінімальна,,en,В цілому дійсно хороший вибір для VPN,,en,навіть якщо ви повинні були платити в місяць,,en,Але так як я не,,en,Це навіть краще,,en,Павло каже,,en,21 квітня,,en,Я маю установку VyprVPN для мого комп'ютера і IPad, і я люблю його,,en (Synology NAS, etc), and an expanded Dump Truck online storage are also noteworthy. Users on the least expensive plan get 10GB, middle gets 25GB, and the VyprVPN Premier plan gets 50GB.

інформація
вартість одного 1 місяць $9.99 до $19.99 (варіюється)
вартість одного 3 місяці $29.97 до $59.97 (варіюється)
вартість одного 6 місяці $59.94 до $119.94 (варіюється)
Вартість на рік $80.04 до $120.00 (варіюється)
мінімальний термін жоден
Низький план Термін 1 місяць
Протокол Низький план PPTP
Низький план IP Загальний
Низький план витрат $9.99
середньострокового плану 1 місяць
Протокол Середньострокового плану PPTP, L2TP, OpenVPN, Chameleon
План IP-Medium Загальний
Середній план Вартість $14.99
Високий Середньострокового плану 1 місяць
Протокол високого плану PPTP, L2TP, OpenVPN, Chameleon
Високий IP-план Загальний
Високий план Вартість $19.99
IP-Shared
IP Виділений
Максимальна швидкість
необмежений трафік
протокол PPTP
протокол SSTP
Протокол L2TP IPSec
протокол OpenVPN
Потрібне програмне забезпечення OpenVPN Only
Тип програмного забезпечення Proprietary
країни Пропоновані 47
Get Free Trial Now
File Share P2P
VyprVPN4.6489898989920
Visit Site

19 Responses to “VyprVPN”

  1. James says:
    December 23rd, 2010 at 1:37 pm

    I love VyprVPN. First off, I’m already a Giganews subscriber, so the fact that they offer this VPN service free with the Giganews account is awesome.

    So far I’ve used VyprVPN on my home computer, портативний комп'ютер, and android phone. I’ve been really happy with the performance on each. Speeds are good and setup is pretty minimal.

    All in all a really good choice for VPN, even if you had to pay per month! But since I don’t, it’s even BETTER!

  2. Paul says:
    April 21st, 2011 at 5:27 pm

    I have VyprVPN setup for my computer and iPad and I love it! Це здорово, що він працює на моєму Mac і IPad,,en,Я відчуваю себе набагато безпечніше перегляд і скачування прямо зараз,,en,Швидкості дійсно дуже швидко,,en,Я навіть не помітив уповільнення, коли я на їх VPN,,en,PhysX говорить,,en,12 травня,,en,Величезний вентилятор vyprvpn, так як він викотився з пакетом членства алмазного Giganews,,en,Я використовую його,,en,будинки, і я завжди використовую його на моєму ноутбуці, коли я на незахищені Wi-Fi,,en,Швидкості, які я отримую будинку фантастичні майже вичерпаний мій 30mbs кабельне з'єднання,,en,Я ніколи не називав підтримки,,en,але якщо його що-небудь подібне Giganews це повинно бути прекрасно,,en,Безумовно велика захист,,en,тримає мене в безпеці,,en,зірки все навколо,,en,Шон говорить,,en,2 червня,,en,Як системного адміністратора Level II зі ступенем в області інформаційної безпеки,,en,конфіденційність є кінцевим завданням шахти в Інтернеті,,en. I feel much safer browsing and downloading now. Speeds are really really fast! I don’t even notice any slowdown when I am on their VPN!

  3. physX says:
    May 12th, 2011 at 6:52 pm

    Huge fan of vyprvpn since it rolled out with giganews diamond membership package. I use it 24/7 at home and I always use it on my laptop when I’m out on unprotected wifi. The speeds I get at home are fantastic it almost maxes my 30mbs cable connection. I’ve never called support, but if its anything like giganews it should be fine. Definitely great protection, keeps me safe and secure! 5 stars all around!

  4. Sean says:
    June 2nd, 2011 at 10:22 pm

    As a Level II Systems Administrator with a Degree in Information Security, privacy is an ultimate concern of mine on the web. Коли Comcast запитав мене, чому моє використання смуги пропускання була настільки висока, я просто сказав їм «Жоден з вашого бізнесу.» Завдяки моїй алмазним рахунок на Giganews, яка включає SSL з'єднання, а також VyprVPN,,en,це дійсно було тільки що,,en,Я б точно рекомендував VyprVPN для тих, хто шукає, щоб забезпечити їх підключення до Інтернету,,en,І якщо ви вже є клієнтом Giganews,,en,оновлення варто того, щоб отримати VyprVPN,,en,Гленн говорить,,en,16 червня,,en,Я використовував кілька інших провайдерів, але жоден з них не порівняти з VyprVPN і Giganews,,en,Їх підтримка клієнтів є чудовою і вони завжди роблять все можливе, щоб вирішити вашу проблему якомога швидше,,en,Крім того, що краще утримання на Giganews і забезпечуючи шифрування SSL,,en,вони VyprVPN з L2TP VPN,,en,Це, безумовно, перевершує всі VPN послуги там,,en, it truly was just that. I would definitely reccomend VyprVPN to anyone looking to secure their internet connection. And if you’re already a Giganews customer, the upgrade is worth it to get VyprVPN.

  5. Glenn says:
    June 16th, 2011 at 12:45 am

    I have used a couple of other providers but none of them compare to VyprVPN and Giganews. Their customer support is superb and they always do their best to resolve your problem as soon as possible. Besides having the best retention at Giganews and providing SSL encryption, they have VyprVPN with L2TP VPN. This definitely surpasses all VPN services out there. Дякуємо Вам за постійно надаючи великі послуги спільноті,,en,Я відчуваю себе набагато краще, використовуючи Usenet з SSL і VyprVPN,,en,Anonymous каже,,en,10 липня,,en,Я отримую VyprVPN від моєї підписки Giganews,,en,але я не можу скаржитися на все,,en,L2TP установки був трохи утомливих,,en,але він працював на мене відразу ж,,en,Win7,,ar,Я в принципі залишити його на весь час і підключитися до сервера Великобританії, так як це було до,,en,До цього я був на сервері США DC я вважаю,,,en,Я не буду дійсно коментувати ціну, тому що він поставляється безкоштовно з моєї Usenet підписки,,en,У мене є його з Usenet, і я не помічаю багато зниження швидкості, але є деякі,,en,Я перебуваю у Великобританії, так що це краще, так як вони hadded цей сервер,,en,Надійність здається відмінно,,en. I feel much better using usenet with SSL and VyprVPN!

  6. Anonymous says:
    July 10th, 2011 at 9:48 pm

    I get my VyprVPN from my Giganews subscription, but I can’t complain about it at all. The L2TP install was a little bit tedious, but it worked for me right off the bat (Win7). I basically leave it on all the time and connect to the UK server since it’s been up. Before that I was on a US DC server I believe. I won’t really comment on price because it comes free with my usenet subscription. I do have it on with usenet and I don’t notice much speed decrease but there is some. I’m in the UK so it’s better since they hadded that server. Reliability seems fine, він не був вниз в будь-який час я був на сайті,,en,ще,,en,Інструкції по установці гарні,,en,але я хочу, це було як додаток, де я просто натиснув поруч,,en,алмаз говорить,,en,23 липня,,en,Любіть свій алмазний рахунок з Giganews,,en,Дає мені ультра високу швидкість Usenet,,en,з найкращим утриманням,,en,Крім того, він дає мені MIMO читалку і VYPRVPN,,en,З тих пір вони додали VYPRVPN я використовував його релігійно,,en,Я в принципі є це весь час,,en,Це було трохи важко встановити,,en,Їх інструкції є повними, але це багато кроків для настройки L2TP,,en,Я не маю OpenVPN,,en,так що я не знаю про це,,en,Я в основному використовувати L2TP, тому що це більш безпечно, ніж PPTP,,en,Налагодження займає близько,,en,хвилин, але він працював ОНТ він першим спробувати,,en…yet. The instructions for install are nice, but I wish it was like an application where I just clicked next!

  7. Diamond says:
    July 23rd, 2011 at 9:52 pm

    Love my diamond account with Giganews. Gives me ultra high speed usenet, with the best retention. Plus it gives me MIMO newsreader and VYPRVPN! Ever since they added VYPRVPN I have been using it religiously. I basically have it on all the time. It was a little difficult to setup. Their instructions are complete but it is a lot of steps to setup L2TP. I don’t have OpenVPN, so I don’t know about that. I mainly use L2TP because it’s more secure than PPTP. SEtup took about 10 minutes but it worked ont he first try. Ви повинні встановити кілька разів, якщо ви хочете мати інше підключення до кожного серверу,,en,Не важко,,en,просто додаткові кроки,,en,Мої швидкості через VYPRVPN завжди великий,,en,Завантажити з Usenet з ним на,,en,дивитися відео,,en,переглядати,,en,відправити електронну пошту,,en,без проблем,,en,Я не швидкість тесту,,en,але мені здається, добре,,en,Безумовно рекомендував би з Giganews і VYPRVPN,,en,Vita говорить,,en,7 вересня,,en,Не може піти не так з VyprVPN і Giganews,,en,Звичайно, план коштує зовсім небагато в $ 35 / міс, але ви отримаєте найкращий Usenet в бізнесі,,en,читання новин,,en,VPN,,en,і найближчим часом в Інтернет-сховище,,en,Я використовую VPN religously і в основному маю його на весь день,,en,Грати в ігри з ним,,en,в основному все,,en,не було ніяких проблем,,en,Кожен раз в деякий час, я знаходжу, що я був відключений, але я не можу сказати, якщо це мені чи послугу,,en. Not hard, just extra steps. My speeds through VYPRVPN are always great. I download from Usenet with it on, watch videos, browse, send emails, no problem. I haven’t speed test, but it seems good. Definitely would recommend going with Giganews and VYPRVPN!

  8. Vita says:
    September 7th, 2011 at 1:47 pm

    Can’t go wrong with VyprVPN and Giganews. Sure the plan costs quite a bit at $35/mo but you get the best usenet in the business, a newsreader, vpn, and soon online storage. I use the VPN religously and basically have it on all day. Play games with it, browse, скачати, watch videos, basically everything. haven’t had any problems. Everyone once in awhile I find I’ve been disconnected but I can’t tell if that’s me or the service. Возз'єднання тільки займає друге все одно,,en,коли я поставив його треба було трохи, але я був в змозі отримати його в перший раз без будь-яких проблем, і це працює прекрасно,,en,Чи не зупинився,,en,Я зробив тест швидкості і отримав як 18mbps, який досить швидко,,en,mandein говорить,,pt,21 листопада,,en,Хороший маленький VPN,,en,Використовуйте його на моєму ноутбуці,,en,для цінової причини це безкоштовно мені з Usenet,,en,для швидкості,,en,сервери нас супер швидкий,,en,для захисту, так як його набагато краще, ніж на відкритій Wi-Fi,,en,для надійності,,en,так як у мене не було ніяких реальних проблем,,en,що не були фактично викликані мною,,en,для підтримки відповіді на мою електронну пошту після того, як я викликав проблеми,,en,hosato говорить,,en,6 грудня,,en,довгий час гіга клієнти в основному за допомогою vyprvpn, так як він приєднався до Giganews,,en,я не знаю нікого, хто дійсно купує окремо в будь-якому випадку,,en. when I set it up it took a bit but I was able to get it down the first time with no problems and it was working great. Hasn’t stopped. I did a speed test and got like 18mbps which is plenty fast.

  9. mandein says:
    November 21st, 2011 at 11:08 am

    Good little VPN. Use it on my laptop. 5 for price cause it’s free to me with usenet. 5 for speed, the us servers are super fast. 5 for protection since its much better than being on open wifi. 5 for reliability, since I haven’t had any real problems (that weren’t actually caused by me). 5 for support for answering my email after I caused problems!

  10. hosato says:
    December 6th, 2011 at 2:06 pm

    long time giga customer basically using vyprvpn since it joined giganews. i don’t know of anybody who really buys it separately anyway. Швидкості завжди були хорошими, хоча вони розширюються більше серверів кілька місяців тому,,en,Здається, що останні кілька місяців ahve були про програму вікна,,en,хороший додаток більше, ніж робить роботу,,en,не надто фантазії, хоча,,en,Чи не говорить,,no,12 лютого,,en,Отримав VyprVPN безкоштовно з моїм рахунком Giganews і сподобався,,en,Дійсно, як нове маленьке додаток вони мають,,en,Взяв мене назавжди, щоб додати всі сервери, перш ніж,,en,Сервери швидко, і я отримую хороші швидкості від них,,en,Я також використовую його на моєму ноутбуці теж без додаткової оплати,,en,Кель говорить,,ar,15 лютого,,en,Vyprvpn це спосіб швидше, ніж багато інших VPN-я спробував,,en,Вони мають менше серверів з точки зору вибору,,en,але сервера все виконувати набагато краще, ніж деякі інші послуги, які я пробував,,en,І це все про швидкість в будь-якому випадку,,en. seems like last few months ahve been about the windows app. good app more than does the job, not too fancy though.

  11. Ingen says:
    February 12th, 2012 at 1:22 pm

    Got VyprVPN free with my Giganews account and have liked it. REally like the new little app they have. Took me forever to add all the servers before. Servers are fast and I get good speeds off them. I also use it on my laptop too for no additional cost.

  12. Kel says:
    February 15th, 2012 at 11:05 am

    Vyprvpn is WAY faster than a lot of other vpn’s I’ve tried. They have less servers in terms of choices, but the servers all perform a lot better than some other services I’ve tried. And it’s all about speed anyway. Трохи на дорогий стороні в місяць, якщо ви йдете на L2TP,,en,Найкраще, щоб отримати його з Giganews алмазним IMHO,,en,Стів Канада говорить,,en,1 березня,,en,Повинен рука його VyprVPN,,en,Минуле,,en,місяці були досить добре з моєї точки зору як клієнт,,en,Одна річ, яку я можу сказати, хоча,,en,є те, що це дорого, щоб купити кращий план на місяць,,en,У порівнянні з іншими,,en,це дорожче на VyprVPN,,en,Я говорю про це,,en,мережу досить швидко і надійно,,en,Є хороший вибір для серверів,,en,хоча і не мільйон,,en,Якби це було не за місяць ціни,,en,це було б майже ідеально,,en,RobbieA говорить,,en,18 березня,,en,відмінний сервіс,,en,руки вниз,,en,Мало вікон додатків у них зараз є дивним,,en,Повинно бути дешевше,,en,і вони повинні продовжувати додавати сервери,,en,Я його встановити, щоб захистити мене в будь-який час я приєднатися до відкритих WiFi,,en, is best to get it with Giganews diamond imho.

  13. Steve Canada says:
    March 1st, 2012 at 9:53 pm

    Gotta hand it to VyprVPN. The past 6 months have been pretty good from my point of view as a customer. One thing I can say though, is that it’s expensive to buy the best plan per month. In comparison to others, it’s more expensive at VyprVPN. але, I’ll say this, the network is pretty fast and reliable. There are good choices for servers, though not a million. If it weren’t for the per month price, it would be almost perfect…

  14. RobbieA says:
    March 18th, 2012 at 9:58 pm

    Great service, hands down. The little windows app they have now is awesome. Needs to be cheaper, and they need to keep adding servers. I have it set to protect me anytime I join an open wifi, і якщо не його набір до неправильного сервера VPN,,en,він буде захищати мене кожен раз,,en,Я не використовую його на торрент,,en,але я чую, як люди кажуть, що це не найкраще обслуговування для цього в будь-якому випадку,,en,Менше для захисту becdause цього,,en,mattslide говорить,,en,29 березня,,en,VyprVPN мій перший VPN,,en,вступивши Giganews я отримав його безкоштовно,,en,Ніколи не бачив, насправді потреба в ній, поки я не купив ноутбук,,en,Зараз я в основному завжди підключення до VPN becdause Я не довіряю іншим мережам,,en,Готелі,,en,Старбакс,,en,аеропорт,,en,все, що,,en,Я просто залишити його на,,en,підключитися до швидкого і найближчого сервера США мені,,en,Приємно не доведеться платити за це або, так як я вже Giganews,,en,Але це саме по собі є свого роду дорого,,en,безкоштовно VPN варто,,en,Fusion говорить,,en,24 травня,,en,Не поганий безкоштовно VPN на всіх,,en, it will protect me everytime. I don’t use it to torrent, but I hear people are saying this isn’t the best service for that anyway. Less for protection becdause of that.

  15. mattslide says:
    March 29th, 2012 at 1:54 pm

    VyprVPN is my first VPN, having joined Giganews I got it for free. Never really saw the need for it until I bought a laptop. Now I’m basically always connecting to vpn becdause I don’t trust the other networks. Hotels, starbucks, the airport, all that. I just leave it on, connect to the fastest and closest US server to me. It’s nice to not have to pay for it either since I’m already on Giganews. But that itself is kinda expensive. Ще, free VPN is worth it.

  16. Fusion says:
    May 24th, 2012 at 11:24 am

    Not a bad free vpn at all. App було отримати стабільно краще теж,,en,Може ще використовувати деякі роботи,,en,Іноді не всі сервери працюють, але я зазвичай отримати хороші швидкості, коли вони роблять,,en,Високі оцінки від мене, так як він поставляється з Usenet від гіга,,en,Вони hvae будують з серверів занадто,,en,Використовується сервер Великобританії дивитися олімпіаду на моєму телефоні,,en,12 січня,,en,Лол,,en,да Giganews і vyprvpn це тварина,,en,але вони також роблять багато партер і його компанії ми на основі,,en,тому використовувати свій мозок,,en,до сих пір це краще в одному плані і я даю його,,en,зірки,,en,Фенікс говорить,,en,Чи не відмінно підходить для людей, які хочуть справжню анонімність,,en,Вони тримають журнали,,en,і буде DMCA дружнього,,en,Якщо DMCA не є проблемою,,en,то ніщо не зрівняється Strong VPN,,en,Якщо DMCA матеріал є проблемою,,en,якої,,en,не те жоден з них,,en,верхній VPN,,en,провайдери приходять десь близько,,en,Xcite говорить,,en,26 квітня,,en. Could still use some work. Sometimes not all the servers work but I normally get good speeds when they do. High marks from me since it comes with usenet from giga. They hvae been building out the servers too. Used the UK server to watch the olympics on my phone.

  17. Anonymous says:
    January 12th, 2013 at 8:19 am

    lol…електронна пошта…
    yes giganews and vyprvpn is beast. but they also do a lot of takedowns and its a us based company. so use your brain. still this is the best all in one plan and i give it 5 stars.

  18. Phoenix says:
    February 12th, 2014 at 4:51 pm

    Not great for people who want true anonymity. They keep logs, and are going to be DMCA friendly.

    If DMCA is not an issue, then nothing beats Strong VPN.

    If DMCA stuff is an issue (which it is), then none of these “top VPN” providers come anywhere close.

  19. Xcite says:
    April 26th, 2014 at 10:58 pm

    Не знаю, про іншій посаді, але VyprVPN б'є StrongVPN по-моєму,,en,Для початку вони мобільний додаток для iPhone / Android, який Strong робить,,en,Сильні може мати кілька серверів в цілому, але пакети сервер конкретного,,en,VyprVPN дає вам все сервери з пакетом,,en,якщо DMCA є проблемою,,en,то вам потрібно використовувати закордонні NL або інші VPN-сервера на будь-якому провайдеру,,en,ДУХ,,en,VyprVPN VPN Огляд VPN і Usenet Огляди,,en. For starters they have mobile app for iphone/android which Strong does not. Strong may have more servers total but the packages are server specific. VyprVPN gives you all the servers with the package. І, if DMCA is an issue, then you need to be using the overseas NL or other VPN servers on ANY PROVIDER! DUH!

Залишити коментар

Натисніть зірки нижче швидкості.
ціна
швидкість
захист
надійність
підтримка